Sziasztok!
Tegnap anyunal voltunk egesz delutan, setaltunk az oriasi parkban ami ott van, egesz jo ido volt csak borongos. De jol esett mindannyiunknak az egyuttlet. Anyu is nagyon boldog volt hogy babazhatott kicsit. Patrik vegig vihogta a latogatast.
Szilvi:
A bibircsokommal job a helyzet. Sokaig verzett, tegnap atkotoztem, mar jo nagy var van rajta, nincs begyulladva korulotte igy meg kell allapitanom hogy szep sebeszi munkat vegeztem. Parom majd beajult amikor csinaltam a mutetet. Asszem eleg jol birom a fajdalmat.
(ez a szulesnel is megmutatkozott.)
Seta: en mar azt varom hogy a Margit szigetre kimehessunk, oda nagyon sokat jartam mikor meg a belvarosban laktunk. Volt hogy hetente minden nap ott voltam setalni, gorkorizni vagy a kutyat vittem ki rohangaszni.
Noemi:
Huuuuuu! Sult mandula, de finom!!! El tudom ropogtatni egesz nap (ha van eleg) es betegre tudom zabalni magam vele. Klassz hogy vegul is jol sikerult a Szilveszteretek, a tortentek ellenere is! Szabi stramm kisfiu hogy ilyen sokaig birta. Regi meg mar most egy bulizos tipus.
Szabi es a pomelo: annyira jo hogy a fiad szereti a gyumolcsot es a zoldseget!!! Tok ritka. Azon jot vidultam hogy feher repat ropogtatott.
:D:D
Orsi:
Igy utolag en is boldog nevnapot kivanok Fruzsikanak, kerlek adj egy cuppanost a nevemben neki!
LENCSE: Mi addig jutottunk hogy parom vett egy zsacsival ujev elott…. Amit szepen letettunk a konyhapultra s neha nezegettuk.
Viszont voltunk a Pataki cukiban egy utolsot sutizni es kaptunk a tulajtol ajandekba egy marcipan malacot. Igy azt dontottuk hogy a malac eleg szerencset hoz, a lencsere mar nincs is szukseg. (Ja, Mia jo kifogasa csak fozni ne kelljen.) Igy en boldogan megettem a malacot!!!
Peter meg egy csomo sutit. Nekem nem izlett egyik sem…. Hiaba, ha nincs MIlka, mar semmi sem kell. :shocked:
Hajni, Lini:
Ha nem hangzom tul pofatlannak, egyszer majd csatlakozhatnek en is hozzatok hazimozira? (Csak nalam az az egyetlen gond hogy nem tudom Patrikot senkire hagyni igy magammal kell cipelnem….) Ti hogy oldjatok ezt meg?
Orsi az a foto!!!!!! JUUUUUUJ !
HELP: lanyok, mivel a gepem elhalalozott, nem tudok hozzaferni a google-os password-okhoz. Lecci irja meg valaki nekem priviben a fenykepes pass-t. Koszonom szepen!
Megyek, Patrik ebredezik…… egesz nap aludt! Ez lehet az idotol, hogy szel van??? Mi is aludtunk Peterrel egesz delelott, en du 2-ig !!!
puszka