Sziasztok!
Kitudja: sajnálom, de tényleg az a legfontosabb, hogy a másik Picúrka teljesen jól van! Ha tudsz gyere többet, mert már hiányoltunk nagyon.
Poci: nagy sikert aratott a recepted mindenkinél. Ha esetleg van még ilyesmi a tarsolyodban, akkor ne kímélj minket légyszi! Sajnos ma nem volt időm megcsinálni a tortát, de nagyon fáj rá a fogam. Ráadásul ma lányom azt mondta nekem, hogy a szülinapjára narancsos tortát kér.
Így tuti ez lesz az egyik.
Jó lehetett a kis játék a Pocaklakóval
Fel is vettétek? Ha jól emlékszem van olyan funckiója is a masinának.
Mercy: mesélj majd milyen a torta
Ismeretlenül is gratu a jan.1-jei babácskához a barátaidnak.
Mamaki: fontos, hogy szimpi legyen a dokid és persze az is, hogy szakmailag is megbízz benne. Majd mesélj! Én is még csak jan. elején fogok először találkozni az új dokimmal. De még nem kértem időpontot hozzá, csak leinformáltam
Bibar: úgy tudom, hogy még nem szedtük össze az adatokat a táblázatunkhoz, azt beszéltük, hogy majd januárban, mert addigra nagyjából mindenki betölti a bűvös 12. hetet
Örülök, hogy vége a popószurinak. Gondolom, még jó kis idő, mire eltünnek a csomók és még egy darabig érzékeny is lesz a sok szuri helye.
Meme: vállalod majd a táblicskut? Most olvasom, hogy már írtál is miatta. Küldöm az adataim
Puszi érte, hogy megcsinálod.
Edi: okés, várom majd.
Ha nagyon aggaszt, hogy mi újság van odabent, akkor menj el UH-ra. De ha kibírod, akkor várd meg a 12. hetet. A babócának nem fog megártani, ettől ne tarts. De az viszont fontos, hogy ne idegeskedj emiatt. Én is voltam soron kívűli UH-on, mert akkor várhattam volna januárig. És nekem ott csinálták a genetikai UH-t is. (Praxis Magánrendelőbe) A doki ott mondta nekem, hogy nem lesz semmi gond, ha gyakori az UH. Mikor már nagyobb a baba, kicsit zavarhatja, ezért is szokták odatenni a kis kezüket vagy elfordulnak, de semmi baja nem lesz tőle.
Niki: lehet, hogy most a frontok is okozzák ezt az átkozott fejfájást. Teljesen együtt tudok érezni Veled. Nálam is volt már a héten kétszer, de az az erős migrénes. Ilyenkor csak sötét szobában tudok lenni és aludni, minden zajtól elszigetelve, különben végem.
Kitartás, a hormonok okozta fejfájás lassan eltűnik. Remélem, Nálad is!
Meme: csak nem keveredett el az eredményed?!
Nem tudom, hogy itt a sejtbanknál hogy van, de nekem pl. a dokinak küldtél el a leleteim. Mindenképp kérdezz rá hétfőn.
Manorka