gtunde: nos igen, sajnos nekünk van írásbelink is, minden pénzügyi tantárgy elegyéből egy jó kis számolós vacak vizsga. Ezen túl lesz szóbeli is, amire kaptunk egy tételsort mankónak, illetve külön van a szakdolgozat védése is
Nem tudom miért darabolták fel így, időben is jól szét van húzva, de ez a helyzet nálunk sajna
maccs: köszönöm a tippet. No-Spa-t én nem szedtem, mert nem voltak görcseim, vagy ha voltak is inkább "mikrogörcsök" lehettek. Nem éreztem semmilyen kézzelfogható fájdalmat. Magne B6-ot és Duphastont szedek a vérzés miatt, előbbiből 2x1-et egyelőre, utóbbiból 4x1 alkalommal 6 óránként. Emellett Elevitet és a szokásos gyógyszereimet (Meforal és L-Thyroxin) is beveszem. Kész káosz annak aki ezt először látja, hogy mennyi bogyót tömök magamba egyetlen nap leforgása alatt.
Szerencsére a Meforal és a Duphaston a 12. héten elmarad, így már csak a vitamin, a Magne B6 és a PM gyógyszer marad. Csak érjük el a 12 hetet
sophie: a tünetmentesség naon szerencsés állapot, szerintem semmi gond nem lesz. Nagyjából egy idős babásak lehetünk, bár én holnap megyek UH-ra, de szerintem petezsákon kívül még mindig semmi nem fog látszani.
evilány: a hashajtókkal szerintem is csak óvatosan, mert nincsen jótékony hatása a babára. Egy orvos ismerős nekem a következőket ajánlotta (sajnos a fokozott cukortartalom miatt nem csinálhatom, de Nálad lehet beválik): este lefekvés előtt együnk meg 8-10 db aszalt szilvát majd egy jókora bögre vizet igyunk meg rá (legalább 3 dl -> igaz az éjszakai mosdótúra garantált, de hát mindent a cél érdekében
). Majd reggel felkelés után megint csak 3 dl langyos vizet célszerű lehúzni éhgyomorra és elvileg az aszalt szilva megteszi a hatását 1-2 napon belül. Én nem próbáltam, de lehet megér egy tesztet
csillagfeny, esetleg próbáld ki Te is, de ha nem válik be ne szidjatok
woody: cicik nálam is feszülnek, de még nem nőttek meg észrevehetően, főleg éjszaka érzem amikor forgolódok
Bár egy-két napja már éreztem mintha feszítene helyenként a régi melltartóm... A mellnövekedés egyébként is mindenkinél jelentkezett?
bekri,
ircsi: köszi a bíztatást, most is inkább itt irkálok a tanulás helyett, mert nagyon nehezen veszem rá magam a könyv fölötti gubbasztásra
Már napok óta ki sem dugtam az orrom a lakásból mivel szigorú pihenésre ítélt az orvosom, most meg amikor végre kimerészkednék, nagyon kaka idő lett... Fúj a szél, hordja a havat, brrrrr.