Új privát üzeneted érkezett!

Maccs
:evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Ezt akkor kijavítottam :(
Sajnálom :(
Ha valakinek a neve nincs rajta szóljon-visítson :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi!
Én is kibékülnék egy 75-ös mérettel....nekem elhiheted :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

4 napja nem szedem az Elevit-et és még most sem tudok wc-zni
Pedig 3dl forró tejbe 5 teáskanál cukor és 3 cent kávé melegen.... :oops:
Tippeket kérek....szétszakad a hasam :roll: :evil: :roll:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, és Evinek is üzenem:

Emésztésre sok víz! Napi 3 liter! Az amúgy is kell.
És ne szedjétek az Elevitet, csak ha van "eredmény". Én csak akkor vettem be, amikor már produkáltam :) . Ha aznap nem, akkor kihagytam addig, amíg nem. De legjobb lenne áttérni Femibionra.
Ha sajnáljátok az Elevitet kidobni, amíg el nem fogy, szedjétek keverve: 3 nap Femi, 1 nap Elevit. Szülésig csak elfogy :D
xtina75

Köszike Tina....kibróbálom!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

csillagfény: én most lemaradtam az utolsó névlistáról :)
Vendég

Maccs
végtelenül sajnálom :(

KépKép

KépKép
szivvi

maccs nagyon sajnálom! nem találok szavakat!

csillag a mai napig nézem a papírt! :( hülye szokás! :(
a Femibiont csak dicsérni tudom... állat drága, de nem okoz ilyen problémákat... egyébként én csak az eső trimeszterben tervezek vitamint szedni! utána már nem !

Kép
gtunde75

Maccs, őszintén sajnálom, amin át kellett menned! :( kívánom, hogy minél hamarabb fel tudjátok dolgozni, és idővel vállaljatok újabb kisbabát, ha azt szeretnék a pároddal mind a ketten!!! sok erőt! és gyere még közénk, ha van kedved, mi nagyon örülnénk neki! ;)

sajnos lányok a szorulásos témához nem igen tudok hozzászólni... nekem ilyen gondom nem volt hál'istennek! amúgy a rostos kaják, mindenképpen kedveznek! van pl. a Győrinek a zabkeksz, azt érdemes lehet kipróbálni!

Barbikám, üdv itt is! jobbulást a csapatodnak! :) (sajnos ruci fronton sehol, semmi... :()

Csillag, a papírt valamiért én is mindig, rettegve, de megnézem! ez valami hülye fóbia, de remélem, mint Beninél, most sem kell meglepődnöm... vagyis, egyszer Benivel a 13. hét környékén volt vérezgetésem, de az egy együttöltött éjszaka után volt. rendesen be is pánikoltunk... de szerencsére nem lett komolyabb gond belőle! azért nem kívánom azt sem, senkinek!

mellméret... nekem nincs túl nagy, de kicsi sem, mégsem tudtam rendesen szoptatni :( igaz, 8 hónapig kihúztuk, de már az elejétől kezdve pótolni kellett... (a két ciciből kb. 40-50 mili jött max. fejenként... :( nem sok egy 4 kilós újszülöttnek!!!)

sophie27

Sziasztok!

Köszönöm szavaitokat.

Éjszaka megint jövök, az lesz az én időm úgy látszik. Próbálom lefoglalni magam itthon addigis. Sok puszi és mégegyszer köszönöm!

maccs01

Csillag eszembe jutott még egy módszer a narancson és a mustármagon kívül, ami kipucol: savanyúkáposzta... minimum 30 dkg...magában fogyasztva! :)
húúúú, most meg is kívántam!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: imádom!

csibuc igen, egyszer írtam oda... én voltam, akinek 4 napig volt pozi az lh... meg is lett az eredménye!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

gtunde: igen emlékszem, néhány még mondták is, hogy az nem lehet, hogy ennyi időn keresztül pozi az LH teszt, mert az már PCOS-ra utal ;) Nehezen szabadult ki az a kis peti, de nem hiába no :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Csibuc...
Orvoslom a hibámat!!! :)

Tünde...
Köszönöm a tanácsot!!!!-ezt is kipróbálom....

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Híveim!

Újra itt a fedélzeten ()most nem süllyed a hajó, olyan hideg van!

Visszaértünk a vándorútunkról. Sziréna bekapcsolva maradt, a fiam egész úton üvöltött, hogy ö nem tud hazasétálni, de valahogy mégis ideértünk. Sebaj, legalább hallhatóan haladtunk. :)
A bevásdárlás végülis nagy lábatlankodással zárult a hütö javára. Csirkééket hívtuk meg vacsorára, csak végezzünk addigra egymással! :)
Minden tiszteletem az állattenyésztö kollégáimnak, ez már valami. Imádom az olyan csikét, aminek se feje, se szárnya, csak lábai vannak, de abból sok, formás, igazi combos. Ez az igazi tudomány a haszonállattartás terén! :)
Aztán kis vörös barátom is hazatalált pontosan délután négyre. Még jó, ha az embernek megbízható barátai vannak. Napközben meg ellazulhatok 4 röpke órára, addig nem gyötör a kín, amit róka barátom erös felebaráti szeretete okoz. Ha éppen úgy van kedve, átöleli a gyomromat és a nagy lompos rókafarkával addig csiklandozza, míg majdnem ki nem rámolom annak a tartalmát. Gyerekek eladó a házi állatom, én nem akarom öt megtartani!
Ugyanakkor amikor éppen szabadnapos már a tersti épségemen filozófálok, vajh minden rendben van-e velünk. Ha meg éppen engem szeretget a kis dög, a hátam közepére kívánom (milyen jól is mutatnék egy nagy bozontos rókafarokkal a hátamon!). Kiábrándító helyzet.
Na megyek és foglalkozom valakivel vagy valakikkel. Elözö csirkééket jelenti, utóbbi a saját almomat. :)

Puszika: én
Vendég

csillagfény: köszi!

Csajok én most belevetem magam a tanulásba, mert jövő pénteken lesz az államvizsgám írásbeli része (Közgáz - pénzügy szak) és hát eddig nem vittem túlzásba a tanulást. Úgyhogy most egy pár napig áthelyezem magam olvasó üzemmódba és tanulok mint a jó gyerekek... Valahogy így:
Kép

Szép hétvégét kívánok mindekinek!
Vendég

Csibuc
Jó tanulást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nekem igazából semmi tünetem nincsen.
Várom a hétfőt, hogy doktor megnyugtasson, még ott van a pocakomban a baba.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Maccs, nagyon-nagyon sajnálom ami veled történt. :( :( :(
Nincsenek is rá szavak.

Mi itthon voltunk Szilveszterkor, viszont 1-ig bírtam. A férjem és az egyik barátunk voltak fent vagy 4-ig, mivel a kutyusunkat nem tudtuk kiengendi a kertbe a helyére. Még az eső után ment a tűzijátékozás. Szegény nem igazán örült neki, így a lakásban volt addig. A közeli tűzijátékok nagyon zavarják (szomszéd), tehát szilveszterkor soha nem lehet majd magára hagyni.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Maccs....én sem találok szavakat. Borzasztóan sajnálom. A hideg ráz.
Csak a nagy sóhajok jönnek :cry: :cry:

amikor írtad h.nagyon fájt a hasad,átfutott rajtam vmi rossz érzés...de reméltem h.semmi gond...

:cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Hú nagyon szomorú lettem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi, de jó neked, hogy láthatod megint a babát.
Nekem még több mint 2 hét.
Tünet nekem sincs igazán. Talán annyi, hogy 31-én mikor elmentünk vásárolni ki kellett jönni a boltból olyan hányingerem lett. Ez volt az első ilyen eset.
Valamint a mellem jó nagy, és főleg éjjel fájnak is.

Ircsi, nyugi tuti minden ok lesz.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Egyéb,
a papírt mániákusan nézegetem :oops: :lol: majd leszokok róla...

Csillag,én pár napja minden reggel gyümölcsjoghurt,bele 2-3 kiskanál zabkorpa. Íze nincs,de segít. Meg eszek lekvárt,szilvabefőttet.
Tamarin lekvárt is kipróbáltam,hát ha az ember szedi rendesen biztos más a hatása,de így ugyan lazább nem lett de egész nap ingerem volt :shock: :oops: nem volt kellemes.

Ma a 10.hétbe lépünk...tünet továbbra se sok,autóutakat nem szeressük,és a hasam fájogat néha...

evilany

Szióka Lányok!

Köszönöm a további bátorító szavakat. Túl leszünk rajta és jövök én is pom-pomlánynak :lol: (ez a duma annyire tetszik - kösz Tina:))

Évi, úgy tudom, hogy többféle Tamarin lekvár van, amiben van Szenna, azt ne edd! Tudomásom szerint nem szabad kismamáknak.
Akinek nagygondja van, azt olvastam júliusiaknál, hogy a teljes szűrt almalé (tartósítószermentes) nagyon hatásos. Biopultokon nagy bevásárolóközpontokban megtalálható. Csak győzzetek rohangálni wc-re :)

Talán az Elevittel azért nem volt gondom, mert amúgy is alacsony a vasam.

Tünetek általában a 12. hét végéig elmúlnak, mondjuk a mellfájás engem végigkísért nagy bánatomra. Az milyen durva volt már, hogy pikk-pakk megnőtt, én meg mindenbe beleakadtam vele :twisted: (ajtófélfa, szárító, bevertem az asztal sarkába stb. - valami hihetetlen béna voltam óriási dudákkal)

maccs01

Évi, tágul a méhed. Kell a hely a kis fészeklakónak :)

maccs01

Na, ma ettem szilvalekvárt,meggy lekvár,tejet,sok-sok vizet ittam...ha holnapra nem lesz k... akkor veszek egy műanyagkést és "eret" vágok.Na jó...ez vicc volt...mostanság ez a szövegem :) De kipróbálom az almalevet is amit írtatok...Jövő héten megyek kiskönyvet csináltatni...aztán dokihoz kérek időpontot...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

tüneteim nekem sincsenek, de ez nem is fura, hiszen Benivel sem volt semmi bajom, sosem! ... emiatt nem is aggódnék, de azért amúgy bennem van a para, most csináltam megint egy tesztet... még mindig zebrás, de most már még durvábban. szóval a hcg-m teremelődik rendesen! ;) és ennek örülök! jan. 14, még nekem is egy örökkévalóság....

Ircsi, de jó is lesz neked hétfőn! hírekkel gyere ám! (írtam amúgy privit... biztosan láttad, vagy mégsem!? :oops: )

sajnálom az emésztéses bajokat! remélem, hogy hamar rendeződnek a dolgaitok! nem lehet kellemes érzés...

ma mi pihiztünk itthon, de iszonyat sz@r idő volt mifelénk... orkán erejű szél, hideg, stb. :S hétfőre mondja a legdurvábbat...

jó pihit lányok!

sophie27

csibuc államvizsga írásbeli része :?: :!: :?: :!: :?: :!: hát ilyent még nem is hallottam... nekünk csak szóbeli volt...másfél éve...(közgáz-külgazdasági szak) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na mind1, akkor tanulgass szorgalmasan!!! aztán gyere!!! :lol: :lol: :lol:

nem tudom, csajok, de nekem enyhül a hányingerem... ünnepek alatt sokkal erősebb volt... most már csak enyhe émelygés... nem korai ez??? vagy a rosszúllét hol erősebb, hol gyengébb??? :shock: ja és nekem is szúrogat... hol bal oldalon, hol jobb oldalon... :(
basszus...nem akarok már parázni!!!!! :( :( :( :(

Kép
gtunde75

Maccs, nagyon sajnálom, lélekben veled vagyok! Hihetetlen lelki erőd van, nagyon becsüllek érte!

Csibuc, kitartást a vizsgához és a tanuláshoz!

Székrekedés: nekem szülés után volt durva, beöntés lett belőle, azóta is áldom, aki kitalálta, egyáltalán nem vészes és nagyon hatékony. De a lényeg: nálam, amik többnyire beváltak a következők:
×joghurtba kevert korpa
×tejbegríz
×szilvalekvár/szilva
×kamillatea
×szűrt almalé
Próba szerencse...

bekri

Tündi, nem akarom, hogy parázz. Tehát, amikor nekem szúrt, akkor sikoltós fájdalom, mintha egy bazi kést hirtelen belédvágnának.
Neked, ahogy általában kismamáknak kis szúrogatások, vagy mintha csipkednének - ekkor nyúlnak a méhszalagok. Kell nekik :) Remélem, megnyugtattalak!

Bea, nagyon köszönöm.

Nálunk állati rossz idő van, egész nap viharos szél, most este esett valami hó jellegű trutyi, de már el is olvadt. Fúúúj :)

A somlóimat megkóstoltam, sütinek süti, de nem nevezném somlói galuskának, nagyon ciki. Megettük a felét, a többi kuka. Utálok kaját kidobni, de jövő szilveszterig nem áll el :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!

maccs01

Csibuc! Még nem is írtam neked, szóval üdvözlet a topikon és remélem jól fogod magad érezni!
Pihenj sokat! No-spa, akár napi 3 is jó, ha valaki görcsöl - ez nődoki javaslata, nem árt a babának... és magnézium!

Beszéltem esetemről a gyerekdokinkkal, ő is "megnyugtatott", hogy így volt a legjobb, ilyen a természet, valószínűleg a baba nem lett volna egészséges... szinte mindenkivel beszéltem már, épp, hogy a Pápát nem hívtam fel... valószínűleg így dolgozom fel.

maccs01

Várjál maccs, adom a Pápa számát:

Kép

A többi titkos, majd priviben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
xtina75

Tina :lol: :lol: Pápa...

Maccs :( veled vagyunk...

Csillag,hatásos a kúra? :) Éhgyomorra nagy pohár csapmeleg víz,ezt is mondják. Én kipróbáltam. (most reggel,így még passzolom)... A Tamarin lekváromra az van írva hogy várandósok ehetik. Igy remélem nem a szennás változat. De mindjárt megnézem.(este ettem kicsit megint,mivel Elevitet is ettem tegnap)

A védőnőm is ugyanezt mondta,kis szurka,húzódás,görcs,fájdalom belefér,az éles késszúrás szerű fájdalom a gáz.

Tegnap a sétánk is elmaradt,a rossz idő miatt,majd talán ma,most nem fúj annyira a szél. Gyűlölöm a szelet de a helyesebb kifejezés talán a félek tőle... :?
Tényleg hétfőre mondja a legrosszabbat?

evilany

jó reggelt!

maccs köszönöm, kicsit jobb... :wink: nehéz ilyenkor nem parázni!!! de valahogy csak túlélem a következő 5 hetet... :) így-vagy úgy! a leginkább az aggaszt, hogy elmúlt a hányingerem pár napja! :roll: :? na mindegy, nem akarok nyafogni!

Kép
gtunde75

gtunde: nos igen, sajnos nekünk van írásbelink is, minden pénzügyi tantárgy elegyéből egy jó kis számolós vacak vizsga. Ezen túl lesz szóbeli is, amire kaptunk egy tételsort mankónak, illetve külön van a szakdolgozat védése is :roll:
Nem tudom miért darabolták fel így, időben is jól szét van húzva, de ez a helyzet nálunk sajna :(

maccs: köszönöm a tippet. No-Spa-t én nem szedtem, mert nem voltak görcseim, vagy ha voltak is inkább "mikrogörcsök" lehettek. Nem éreztem semmilyen kézzelfogható fájdalmat. Magne B6-ot és Duphastont szedek a vérzés miatt, előbbiből 2x1-et egyelőre, utóbbiból 4x1 alkalommal 6 óránként. Emellett Elevitet és a szokásos gyógyszereimet (Meforal és L-Thyroxin) is beveszem. Kész káosz annak aki ezt először látja, hogy mennyi bogyót tömök magamba egyetlen nap leforgása alatt. :roll:
Szerencsére a Meforal és a Duphaston a 12. héten elmarad, így már csak a vitamin, a Magne B6 és a PM gyógyszer marad. Csak érjük el a 12 hetet :?

sophie: a tünetmentesség naon szerencsés állapot, szerintem semmi gond nem lesz. Nagyjából egy idős babásak lehetünk, bár én holnap megyek UH-ra, de szerintem petezsákon kívül még mindig semmi nem fog látszani.

evilány: a hashajtókkal szerintem is csak óvatosan, mert nincsen jótékony hatása a babára. Egy orvos ismerős nekem a következőket ajánlotta (sajnos a fokozott cukortartalom miatt nem csinálhatom, de Nálad lehet beválik): este lefekvés előtt együnk meg 8-10 db aszalt szilvát majd egy jókora bögre vizet igyunk meg rá (legalább 3 dl -> igaz az éjszakai mosdótúra garantált, de hát mindent a cél érdekében ;) ). Majd reggel felkelés után megint csak 3 dl langyos vizet célszerű lehúzni éhgyomorra és elvileg az aszalt szilva megteszi a hatását 1-2 napon belül. Én nem próbáltam, de lehet megér egy tesztet ;) csillagfeny, esetleg próbáld ki Te is, de ha nem válik be ne szidjatok :)

woody: cicik nálam is feszülnek, de még nem nőttek meg észrevehetően, főleg éjszaka érzem amikor forgolódok :roll: Bár egy-két napja már éreztem mintha feszítene helyenként a régi melltartóm... A mellnövekedés egyébként is mindenkinél jelentkezett?

bekri, ircsi: köszi a bíztatást, most is inkább itt irkálok a tanulás helyett, mert nagyon nehezen veszem rá magam a könyv fölötti gubbasztásra :(

Már napok óta ki sem dugtam az orrom a lakásból mivel szigorú pihenésre ítélt az orvosom, most meg amikor végre kimerészkednék, nagyon kaka idő lett... Fúj a szél, hordja a havat, brrrrr.
Vendég

Nem viszem túlzásba,de az se normális hogy olyan vagyok mint egy telizsák...És a Tamarint,sőt a védőnő szerint Laevolacot is lehet szedni.

evilany

Sziasztok Lánykák, itt az elveszett bárány (vagy Bálna)...

Szóval most egyedül vagyok, Apa elvitte Bendét levegőzni, és a net is bejött (még), nem bírom ki, hogy holnapig várjak...
Mindenekelőtt Maccs! Sajnálom, lélekben veled vagyok... Azt hiszem, még mindig jobb, ha ez a szörnyűség ilyenkor történik, és nem hetek múlva, vagy a szüléskor derülne ki, hogy nagyon beteg a baba... Nem akarok szónokolni, a partvonalról mindig mindenki okos, ezt úgyis csak az érti meg igazán, aki már volt így. Azért tényleg maradj velünk ha tudsz tiszteletbeli pom-pomnak ;-)

Új Lánykák, sziasztok! Akkora itt a forgalom (hál'Istennek) hogy csak kapkodom a fejemet, de úgy látom, van még valaki Vácról!!!!!!!!!!! :-) Hoppá! :-)

Csajok, a képet majd holnap a mhelyről küldöm, a lényeg, hétfőn volt szívhang, nagyon dobogott neki, korának megfelelő a mérete (számítva is-mérve is) már látszottak a végtag-bimbók, és nyüzsizett az a kis babszem-ufócska. Már most!!!
:-)
Hányingerem nincs, néha feszül a pocim, és leálltam az Elevittel. Helyette FEMIBIONT kaptam. Nincs székrekedésem, nincs zabálhatnékom, és a Folsavja is jobb, könnyebben szívódik fel... Szóval a dokim javasolta a cserét, nekem bejött.

Amikor egyszer nagyon "megszorultam" a férjem langyos tejbe szörpöt öntött (amúgy fini, joghurt szerű lett) és abból NAGYON RÖVID IDŐ ALATT 1-1,5 l kell inni. Fontos, hogy langyos legyen a trutyi.
Úgy átszalad, mint a fene. Kb 1 óra, és hatott!

Puszi!

szilvás76

A Laevolacnak olvasd el a használati utasítását, én még soha nem szedtem. Szűrt almalével mi újság? Használt? Ha valami nagyon meghajt, azt inkább mellőzd. Savanyú káposztalé? Én ezért nem nagyon szeretem a káposztát, futkosok napokig tőle :)

Tündi, van, akinek egész kilenc hónap alatt nincs hányingere. Nyugi! Pár hónap és jön a gyomorsav :)

Csibuc, szép kis pharmatéka van nálad. A dokik csak tudják és vigyáznak rátok, hogy jó terhességed legyen egy egészséges babuci eredménnyel :) Legalább nincs szuri. Sokaknál olvasom, hogy a méhlepényig injekciózni kell magukat, tökre sajnálom. Aztán meglesz a baba és mindenki elfelejti :)

maccs01

Szilvás, köszönöm.
Sok erőt ad, hogy már vannak gyerekeim. Így szerintem könnyebb túljutni a veszteségen, de egy ilyen, akármikor is jön, tökre hazavág egy időre. Mire szültök, remélem, hogy bevállalunk újra egy kisbabát :) Addigis drukker leszek a topikon!

maccs01

Valószinűleg könnyebb gyerekekkel, meg azért is, mert nem hónapok-évek próbálkozásának volt a gyümölcse, hanem spontán és "gyorsan" babás lettél. De szívemből kívánom, hogy amikor már csak totyogunk, a levegőt kapkodjok, vizesek leszünk és fáj itt-ott, aludni sem tudunk, akkor egyszer csak bejelents, hogy jön a 3. baba! :-) Aztán majd mi is asszisztálunk neked!!! :-) Végig ;)

szilvás76

Tök jó lesz, már alig várom! Itt vigyorgok :mrgreen:

maccs01

[quote="evilany"]T írta:evilanyina :lol: :lol: Pápa...

Maccs :( veled vagyunk...

Csillag,hatásos a kúra? :) Éhgyomorra nagy pohár csapmeleg víz,ezt is mondják. Én kipróbáltam. (most reggel,így még passzolom)... A Tamarin lekváromra az van írva hogy várandósok ehetik. Igy remélem nem a szennás változat. De mindjárt megnézem.(este ettem kicsit megint,mivel Elevitet is ettem tegnap)

A védőnőm is ugyanezt mondta,kis szurka,húzódás,görcs,fájdalom belefér,az éles késszúrás szerű fájdalom a gáz.

Tegnap a sétánk is elmaradt,a rossz idő miatt,majd talán ma,most nem fúj annyira a szél. Gyűlölöm a szelet de a helyesebb kifejezés talán a félek tőle... :?
Tényleg hétfőre mondja a legrosszabbat?

esküszöm szinte mindent kipróbáltam....és ma reggelre sincs javulás....szétdurran a hasam-ebből doki lesz!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

A róka mondjon le! Elegem van! A párom szerint egy kaméleon lettem, mert több szinben játszik az arcom. Lila, zöld, kék, ...
Egyre durvább a helyzet a hányinger fronton, ilyet én még nem pipáltam! Pedig még az uh elött fogorvoshoz is kell mennem gyökérkezelésre. :(
Álmos és éhes is vagyok, az alakuló testméreteimhez kéne lassan nagyobb lakást nézni, vagy rugalmasabb közfalakat. :)

Megyek enni a változatosság kedvéért. A csirkék még mindig a hütöben lébecolnak, na de majd most! Rettegjetek, mert jövök! Egy piránja támadása.

Én is anno az egyetem végén lettem az elsövel terhes. Alig voltam ébren, nem is tudom ki írta a diplomadolgozatomat, mert nagyon gáz volt az az idöszak. Nem is merem elolvasni a zombi irományomat. Ez persze akkor sem tartott vissza, hogy összemérjem az erömet a profommal és bebizonyítsam neki, hogy egész idö alatt hülyeségeket beszél. Még jó, hogy nem voltunk egyedül, lehet, hogy elfenekelt volna. :)

Barbi
Vendég

Barbi, nem lehetsz semmit, talán egy dedalon nem ártana.

Csillag, baszki, ne már! Semmi sem hatásos? Mit próbáltál?

maccs01

... aztán nehogy a doki várójában törjön rád az összhatás... Inkább a védőnőt hívd először!

maccs01

Barbi!
Szénsavmentes ásványvizet igyál, de csak kortyonként. Azért inni próbálj, nehogy kiszáradj!!!

Csillag: az én receptemet nem próbálod ki? Nekem nagyon hatásos volt!!!

szilvás76

Tinababa! Kösz a telefonszámot, a többit kinyomozom Őfelségéhez. Ha mást nem, majd küld egy dedikált fotót :) Sokan ölni tudnának érte - de szép :)

maccs01

Sziasztok

Macs én is nagyon sajnálom :( Nekem is végigfutott a hideg a hátamon mikor olvastam.

Én szedem az elevitet, már a kisfiamnál is szedtem. Székrekedésem nem volt, most sincs. Inkább vashiányom volt, gondolom most is van. Megyek ekg ra a körzetihez bizti ír fel vastablettát.

Már nagyon szeretném én is látni újra az ultrahangon, hogy minden rendben van e odabbent. De sajna csak 14. én megyek nőgyogyihoz.

Hányingerem nekem is van, sajnos egész napos. Csak salátát kívánok enni paradicsommal. De legalább nem hízok akkorára mint a fiammal 67 kg ról 96 ra :)

Kép
Kép
schopin

Váciaknak puszi, meg mindenkinek. Nekünk vácon volt a Székesegyházban az esküvőnk, egyébként Dunakeszin lakunk.
Sokszor megyünk Vác fele.

Kép
Kép
schopin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?