Sziasztok Lánykák!
Angie,köszíííí, szerintem is, majd jövő héten csinálok megint, újabb egy hónap.Azt is köszi, hogy most tudsz ezzel a "problémámmal" foglalkozni..+++++++++++++++++
Mi ez az újévi távolmaradás??Igazolást kérek szépen!!
Na, jó, Jaffa tanul, Zsófi pihen, Any az urát ápolja..Többiek???mindig lenne beszélgetnivalóm, de ciki, ha én írom tele az oldalt..
Eldicsekszem vele, hogy ma majdnem 8 órát aludtam és csak ötször ébredtem..viszont akkora hüleséget álmodtam..kórházban voltam szülés előtt és a doki bácsim volt a bébim apja...
,viszont a személyzet cserébe a tenyeremből evett..
Ez a szopipárna valószínű nem csak városi legenda, mert kipróbáltam a takaró láb közé gyömöszölését és megtámaszt ,tényleg.
A hálózsák remélem bejön majd Kismucinak,mert nálunk nem lehet igazán meleget csinálni..tengap megnéztem, nappali, konyha ,fürdő,dolgozó 19 ,háló, folyosó 15, gyerekszoba 17 fok..még ha lesz is kiegészítő fűtés, biztos kell legyen, hogy nem rúgja le a takarót.
Hívtam a védőnőt, természetesen nem érem utól..nagyon bedagad estére a lábam, vérnyomásom utoljára Jaffa mérte, védőnő éppen 12 hete..se vizeletteszt, se vércukor mérés, se szívhng hallgatás, se haskörfogat mérés, se semmi..
Ideges vagyok a dokim miatt is, majd megírom..
Uram dolgozik, fura egyedül, megszoktam, hogy itt motoszkál..
Azt hiszem megvan a nevünk...
(Kismucinak csak nem hívhatom 20 éves korában..)
Amúgy extra bőgős vagyok..Ti is így voltatok?Azt hittem ilyenkorra már beállnak a hormonok..még áll a fánk és eszembe jutott ,ohgy tegnap azt mondta a férjem ,ohgy jövőre megvesz mindent ,amire Kismuci rámutat és mindent odatesz a fa alá..hogy idén karácsonykor már lehet egy örökmozgó CSodababánk..és ennyi, már folynak is a könnyeim..már el merem képzelni, hogy ringatom a karomban, hogy valósággá lehet és olyan szeretethullám önt el, hogy ki se lehet bírni..
Bocs, regény lett.....