Mi kinai disznot ettunk en csinaltam
(Char Siu) rizzsel es brokkolival aztan 10kor nekialltam a lencsefozeleknek naon fini lett mondjuk kicsit suru
azt meg ejfel utan ettunk bar parom ngyon nezet,hogy ez mi
etejere meg tukortojas volt
ejfelkor meg en fantaval parom meg icetea-val koccintottunk itthon voltunk es neztuk a visszaszamlalast ahogy New Yorkban az utcan allja vegig x millio ember azt hogy leessen a labda
aztan 20perces tuzijatek volt itt a park mellett ugyhogy mi pont ralattunk marha latvanyos volt az otthoni 20-ai ehez kepest...na hat nekunk igy telt
ujevi fogadalom...hat sokmindent szeretnek pl uj hobbit talalni eljarni edzeni...valtoztatni a felfogasomon es kicsit nyitottabbnak lenni a vilag fele(nem csak a virtualis vilag fele
)Es elni elvezni az eletet
Kitty
Mikor te irtad,hogy hetfo van jojjek mar itt meg csak hajnal 5volt
lehetetlenseg akkor irnom most is epp a hobbik utan kene nezelodnom nem babanetezni es nekem olyan delutan 5-6-7 a kenyelmes bnetezesre akkor meg ti mar alszotok mert az otthon 11-12-hajnal1
De majd meglatjuk...meg a blogom is potolni szertnem na az nem lesz semmi
2hete nem irom
Orulok,hogy jobban vgy akarom mondani,hogy jol tartod magad
Noci
Fotokat kerunk Regirol es a hintarol is
Egyszer en is majdnem leegettem a lakast
olajat ottfelejtettem a gaztuzhelyen aztan a egett es osszekormoltam az egesz konyhat
Otthoni melok hat jah regen meg ment en nem tudom manapsag mi megy otthon
Csucsu
Iwiw-et nem kovetem csak gondoltam oda is irok ha esetleg ide nem jonnel
Februarban mehetne a kovetkezo lombik de egyenlore nem tudom hazatudok e menni...en mennek de meg nincs vizumom az USA-ba es ha hazamegyek kesz ideg visszajonni a hataron baszogatnak meg az is megeshet vissza sem engednek
De ha apacska belemegy akkor megyunk februarban ha nem akkor itt szeretnek egyet
(fizesse ki nem erdekel
)En nem adom fel a lombikban bizom csak nekem kikell fogni egy jo honapot amikor szep petek ernek ennyi
Viszont marhara megvisel a dolog lelkileg
Amcsi nem jo baratok nincsenek ugy ngyon igy parom se jar el sehova gondolhatod igy mindig engem baszogat mert annyi ideje van
amugy meglennenk csak kicsit hagyna mar beken es ne akarna,hogy mindent ugy csinaljak ahogy o elkepzelni
Beze
Hat gondolom ha gyerekem lesz engem is zavarni fog a tuzijatek de most ngyon elveztem
Anyci
Meggyogyultal?
Enis
Merre vagy?Tan meg mindig unnepled az uj evet
Dorka
Szepek vgytok
sajnalom a sorozot
de tudod minden valamiert tortenik csak kikell varni ennek mi volt az ertelme
Fonok nem utazott el
Ugy volt egyutt megyunk aztan megsem kellett menjen
Nagy baj nincs azon kivul hogy cseszeget ezzel a csinaljak valami hobbit dologgal meg hogy ne uljek itthon egesz nap