Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lányok,közületek ki oltatott h1n1 ellen?Csak saját magát,vagy gyerkőcöt is?
Eddig nem akartam oltatni,de elbizonytalanodtam...

Tudom,ez olyan téma,ami vihart kavar,ezért aki gondolja,az inkább privit írjon!Szeretnék több infót gyűjteni,és Ti vagytok az egyetlen segítségem...

Légyszi segítsetek!
Köszönöm!
Anna

Kép
Kép
Kép
d.anna

Szia Anna!

Én nem oltattam sem Larát sem magunkat.

Miért bizonytalanodtál el?

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu

Szia Móni!
Igazából nem tudom megmondani...Most,hogy Rolcsi meg van fázva,és köhög éjjelente kezdtem el agyalni.Mielőtt lementünk az orvoshoz,azon aggódtam,hogy jaj csak semmi komoly baja-bajuk ne legyen...Ez most így elég zavaros,de érted,ugye?
Az egyik ismerősöm azt mondta,hogy ha elbizonytalanodtam,akkor oltassak.

Nem tudom,komolyan annyira nem tudom...

Kép
Kép
Kép
d.anna

Szia Anna!

Nehéz okosnak lenni ebben a kérdésben, főleg laikusként. A gyerekorvosotok mit mondd erről a kérdésről?
Én is mindig azt mondom, hogy remélem elkerül minket. Nagyon bízom benne, viszont a média szenzációhajhászása miatt egy kicsit szkeptikus vagyok ezügyben.

Szerintem kérdezd meg a gyerekorvost, ő a legilletékesebb ebben a témában, remélem segít a döntésben. Én ha elbizonytalanodom valamiben, felhívom a doktornénit, akivel nagy szerencsénk van, mert a szülőt egyenrangú félként kezeli, nagyon rendes.
Csak ezt tudom tanácsolni.

Kép
larianyu

Szia Móni!
Megkérdeztem a gyerekorvosunkat,Ő javasolja,de nem erőlteti.
Igen,a média az,ami bezavar ebbe az egészbe.Mit lehet elhinni,mit nem?Na,nem merülök bele jobban ebbe a témába!

Holnapra kiderül,mi lesz.
Móni,köszönöm hogy válaszoltál!!!Olyan jó,hogy vagy nekem! :lol:

Megyek,végignézem még Ákost(anyááám,még mindig király a pasi... :oops: :lol: ),aztán takarodó!

Jó éjt!

Szia!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Szia Anna!

Jót röhögtem, hogy köszönöd, hogy vagyok! :lol: Hát valakinek ez is jó, látod :P Na, ez csak vicc volt.
Sajna nem sokat tudtam segíteni, de azért majd írd meg, hogy mit álmodtál meg éjjel! :lol:
Bár gondolom, ha most Ro beteg, akkor nem oltják be, nem?
Na, majd kiderül minden.
Csak ne parázz, ne vonzzad be a dolgokat, látod a templomnál is bevonzottad a keresztbe állást! :roll:
Tudom, könnyű mondani, én is paramami vagyok, de hát így vagyunk összerakva. :oops:

Ákost én nem nézem, engem nem annyira dob fel. De Neked remélem maradandó élményt okozott! :lol:

Na, dobom magam a zuhany alá!

Jóéjt Mindenkinek!

Kép
larianyu

Sziasztok,

csak az oltás miatt jöttem gyorsan, mert hulla vagyok
Szóval, én beoltattam Ágit is, meg magunkat is a férjemmel.
Én úgy gondolom, így tudom őt a legjobban megvédeni,
Az a véleményem, hogy az dönt a legjobban aki nem oltat, és nem is kapja el, de ezzel nem akarok hazárdírozni, hogy elkapjuk e vagy sem, mert sajnos nagyon súlyos szövődménnyel jár ez a vírus.Nekem elég sok ismerősöm kapta már el sajnos, tehát ez már nem csak média felfújás, igenis sokan betegednek meg.
Nem akarlak megijeszteni, félre ne érts, mindenkinek maga kell eldöntenie oltat e vagy sem, nagyon nehéz eldönteni az biztos.
Nekem is jó pár éjszakám ráment, remélem jól döntöttem.

puszi nektek
jó éjszakát

Sziasztok:Timi

Kép
tinaági

Sziasztok!
Lányok,írtam privit!

Köszi mégegyszer! :wink:

Móni,Ákos azért maradandó élményt már nem okoz :lol: ,de jó volt nosztalgiázni picit! :lol:
Írtad hogy csinálsz szilveszterre bólét,azt hogy kell?Oszd meg a tudásod velünk,mester!!! :lol: Kérlek! :lol: :lol: :lol:

Timi,nagyon édi Ági a képeken!Milyen beleéléssel rajzol...A második képen van valami a hajában?Nagyon jó ez az asztal+szék,tiszta csajos!Anyááám,mekkora konyhátok lehet,ha befér a játszósátor! :lol: Na,most tiszta irigy lettem...Ja,igen kérdezted Ro étvágyát!Igen,nagyon jó evő volt mostanáig(bár talán ma már picit jobban-többet eszik),ha igazán a fogára való kaja van,akkor hatalmas mennyiségeket nyom be...Komolyan mondom,már volt rá példa többször is,hogy többet evett,mint Norbi.Ennyit egyik manó sem evett nekem sosem.

Móni,hogy vagy?Mennyire dőltél ki?Nálunk Gábor van most dögrováson,de Ő is inkább meg van fázva,orrfolyás-dugulás,tüsszögés ilyesmi.Láza szerencsére nincs.Remélem,ennyivel le is tudjuk.

Na megint írtam egy litániát...Bocsi!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok,

Először is ne haragudjatok kérlek, hogy ilyen "vehemensen" írtam az oltással kapcsolatos véleményemről!!!
Nagyon remélem nem bántottam meg egyikőtöket sem!

Móni,
Hogy vagy?
Voltál vásárolni?
Mi holnap megyünk nagybevásárolni, ma gyorsan főztem paprikás krumplit, jól fog esni a sok sült hús után, aztán délután megyek fodrászhoz, megint melíroztatok.

Anna,
Igen, Ágim hajában persze hogy volt valami :D , kérlek szépen a karácsonyfáról az a nagyon vékonyszálú füzér, vagy nem is tudom mi a neve :roll: , egy csattal kellett a hajába rögzíteni, azzal rohangált egész délután a mamáéknál. Ott voltak az unokanővérei, és persze mind a három csajnak kellett ilyen a hajába :) , látszik hogy lányok, na....
A konyhám azért lett nagyobb, mert eredetileg, ezek a lakások olyanok, hogy van egy konyha meg egy főzőfülke, na mi ennek a főzőfülkének a falát kivertük, így nagyobbítottuk meg, de nagyon szeretem így, tényleg jobb, majd keresek fotót hogy lássad milyen.

puszi

Kép
tinaági

Sziasztok Csajok!

Hát drága Annám! :lol: A bólé a következő, legalábbis nálunk:
Nagy-nagy edénybe egy pezsgő, borci, rumci (ízlés szerint), bele meggy, mandarin, banán. Naggyon fincsi szokott lenni, csak azt nem hiszem, hogy én idén iszom belőle, mert a koleszterin gyogyóm miatt nem ihatok. Mondjuk tőlem a szeszgyárak bezárhatnának, én csak a gyümit szoktam kienni belőle jobban, bár ha megszívja magát az is elég ütős tud lenni, főlet annak, aki nem bírja, lásd én. De azért tudok ám viselkedni :lol: !
Amit szeszesitalból "szeretek", ez azt jelenti, hogy akár egy decit is meg tudok inni belőle, az a puncs. Az nagyon fincsi. Abba kell tea, narancslé, rum, puncs fűszerkeverék és ezt fel kell főzni, talán még bor is kell, de azt nem tom. Azt melegen kell inni, és tényleg ízletes, el lehet szopogatni.
Még jó, hogy ez egy babás topik :P !

Egyébként köszönöm, jobban vagyok mint voltam, talán megmaradok :lol:. Este vettem be egy kalmopirint, és jót aludtam. Ma eddig egész jó, már nem folyik az orrom folyamatosan. Laurának is már alig kell szívni a nóziját, úgyhogy jobb a helyzet. MOndjuk nemrég kelt fel és most elég dilis, de majd bemelegszik.

Még lógsz karácsonyi képekkel! :roll:

Timi!

Nem voltál vehemens egyáltalán, csak nem egyezik a véleményünk, és ez így van rendjén. Abszolút nem haragszom! :lol:
Voltam vásárolni, igen, csak kocsonyahusit nem kaptam, úgyhogy holnap újabb játékkör, mert szerdán meg akarom főzni. Remélem kapunk holnap valahol.
A fodrász már rám is rámférne, de majd csak az új évben. Addig el kell, hogy viseljetek ilyen fejjel! :lol:
Édesek lehettek a csajok a hajdíszükkel, hát igen, igazi nők.
A konyhádról meg rakhatsz képet, én is kivi vagyok :wink: !

Puszik

Kép
larianyu

Sziasztok!
Timi,néha különböznek a vélemények,de ez ugye normális! 8)
Haláli lehetett a csajcsapat a dísszel a fejükön! :lol: Fodrászért is irigykedem!!!Most már aztán tényleg hót pipa vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
Móni,köszi a bólé infót!Bár azért mennyiségnek is örültem volna,mert nekem az ilyen "érzésre'" dolgok nem mennek...De biztos finom! :lol: Szürcsölni én is csak ritkán szoktam,de akkor adok a májamnak! :oops: :lol: Néha jó kiereszteni a gőzt...Csak már idejét sem tudom,mikor voltam utoljára "lazítani"...
Igen,tudom hogy lógok még képekkel,de ahogy átnéztem talán egy van,ami jól sikerült.Itthon nem is fényképeztünk,hanem videót csinált Gábor.
Örülök,hogy jobban vagy!
Te Laura előtt sem jártál bulizni?

Tényleg lányok,gyerkőc előtt mennyire éltetek bulizós életet?

Én Norbi születése után egy sörözőben dolgoztam.Ha úgy jött ki hogy pont melóztam,volt hogy mentünk bele az éjszakába.Aztán mikor átmentem a céghez,néha volt csapatbuli,aztán ezek elmaradtak.Mielőtt Gáborral összejöttünk,többet jártunk szórakozni,még mikor összejöttünk is gyakran mozdultunk ki,de mióta Anna megszületett elég nehéz összehozni a közös éjszakai kimaradozásokat...Most aztán meg egyenlőre nincs is tervbe véve mulatozás...Pedig néha jó lenne... :lol:
Na nem járatom le magam tovább...Miket gondolhattok rólam! :oops: :lol:
Megyek vacsizni,aztán a szokásos esti program!

Pusszancs!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Gyorsan az egyszem kép!
Felső sor:
Zoli (anyósom legkisebbje :D ),Zsófi,Gergő-földön csücsül (sógornőm gyermekei),alul a három sajátom,Ro-Norbi-Anna
Sziasztok!

Kép

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok! Jó reggelt!

Hát Anna, ami a mennyiséget illeti bóléügyben, ez tényleg érzésre megy! Hidd el, sikerülni fog! :P
Egyébként, ha már mennyiségnél tartunk, nem nagyon kényeztettél el képekkel! :lol: :roll:
Viszont, Annád nagyon szép kislány, Rolcsi kis édibédi, Norbi meg már igazi nagyfiú.
Anyósodnak ilyen "kicsi" fia van? Tök furi.

Én Laura előtt sem buliztam, de még fiatalkoromban sem. Pedig szeretek táncolni, (csak nem tudok) :lol: , de erre az időtöltésemre megmaradnak a céges összejövetelek, ennyi. Szokott lenni egy évben egyszer vacsis, táncos buli, meg egy kirándulás. Na, ezekre el szoktam menni, és itt táncizok. De a szeszesitalt itt sem nagyon iszom meg, nem attól függ a jó hangulatom, szerencsére :P !

Nekem a kikapcsolódás inkább, ha jó emberekkel, jókat tudok beszélgetni, szerencsére erre is van alkalom.

Hát én már csak ilyen öregesen élek :P !

Férjemmel rengeteget csaviztunk, jöttünk, mentünk Laura előtt, főleg mielőtt kiköltöztünk. Utána mindig a házon kellett valamit csinálni, és az fontosabb volt mint a mászkálás. De minden évben nyaralunk, azt nem hagyjuk ki.
Meg sokat jártunk vacsorázni ismerősökkel, mostanában ez ritkább, és mostmár inkább hármasban megyünk. Nekünk most kitölti az életünket a Cica, hiszen nagyon sokat vártunk Rá.

Ma megyek maszira megint, hááááááááát már várom mint a Megváltót.

Cicamicám jól van, már csak a nóziját kell szívni, kb. 3-szor egy nap, éjjel egyszer felsírt, nem tudom mi lehetett, de ennyi szerencsére, megnyugtattam és aludt tovább. Most rajzol filccel. A pizsije már jól néz ki :lol: , meg a keze is. De nem baj, olyan beleéléssel csinálja. Mindjárt reggelizünk, Ő már megitta a tejcijét.
Aztán összekészülünk, és irány a város, anyukám megvette a kocsonyahusit :) , aztán maszi és utána szerintem felmegyünk a Müllerbe, mert a kis drágám kirágta a cumikáit. Most megint veszek neki kettőt, remélem első körön nem fogja kirágni, mert akkor berágok! :P :roll:
De cumi nélkül nálunk nincs élet. Legalábbis alváshoz és utazáshoz nélkülözhetetlen kellék. Játék közben elvan nélküle. Édesem, hadd szipuzza.

Na, léptem, írjatok!

Puszik

Kép
larianyu

Sziasztok Csajok!
Otthon édes otthon! Végre hazaértünk.
Visszaolvastam a fent icsevegéseket és örülök, hogy mindenki zökkenőmentesen vette az ünnepi akadályokat. természetesen a megfázásos buliban mi is benne vagyunk. Szegény kispockom taknya-nyála egyben van. Állandóan porszívózom, de sajnos nem nagyon akar kijönni. Szegényem már nem is védekezik csak sivalkodik. Nagyon sajnálom és utálom, hogy mindenféle szörnyű gaztettet (lásd orrszívó-porszívó) én kell, hogy végrehajtsak rajta. :cry:
Na mind1, remélem gyorsan felépül, mert láza eddig szerencsére nincs.
A Karácsony nálunk is rendben tellet. Anyu minden évben tradicionálisan egészben sült pontyot készít (3db 2-2,5kg), tejfölös-sajtos rizzsel. Ez az est fénypontja. Egész évben erre készülünk. :lol: Ezenkívül volt még halászlé. A sütiket illetően idén csokitorta volt és csokis-citromos süti, amit mi csak fele-fele néven emlegetünk. Nagyon jól sikerüklt minden. Szenteste anyuéknál voltak az Öcsémék is a kislányukkal. Kicsit több mint egy év van közöttük, nagyon édesen eljátszottak. Kicsikém kapott sok szép játékot amikkel kb. egy percig játszott utána bevágta a sarokba és egy üres ásványvizes flakonnal kezdett el játszani. Hát hiába mi még picik vagyunk a nagy ünnepi felhajtáshoz. Talán jövőre már jobban bevonható a készülődésbe és az ünneplésbe is. Addig meg marad az ásványvizes flakon. :lol: :shock:
25.-én anyósoméknál ebédeltünk. Minden nap jól bezabáltunk. Szerintem az ünnepek után nagyon sürgősen nekikezdek a fogyókúrának, mert ez így nem állapot. Szerencsére férjem támogat és minden este mikor hazaér munkából elmehetek edzeni egy kicsit, ami várhatóan elősegíti a gyorsabb fogyást. Már többször nekiláttam, de valahogy elfogy a kitartás.
Ami a H1N1 oltást illeti mi a férjemmel beoltattuk magunkat. Elsősorban természetesen a Gergő miatt, bár azt gondolom, hogy ha elég idős lett volna, hogy Őt is beoltassuk akkor megtettük volna. természetesen mindenki legjobb belátása szerint cselekszik és remélhetőleg mindenkit elkerül ez a nyavalya.
Most megyek gyorsan egy orrszívó-porszívó buliba utána meg összeírom mit kell még vennem új évre. Szerettünk volna felmenni BPestre a barátainkhoz újévezni de most, hogy a Pocok lebetegedett nem megyünk sehova.
Most lépek, majd még jövök!
Pussz Mindenkinek!
evangelista72

Sziasztok!
Jól elment a mai napunk!Norbinak kellet az ajándékát kicseréni,mert sajna nem működött,aztán olyan játék már nem is volt,ezért kapott helyette mást.Hogy jövőre mit veszünk neki,lövésem sincs...
Móni,köszi a dícséretet a gyermekekre! :D
Anyósomnak azért ilyen "kicsi" Zolika,mert Ő egy új kapcsolatból született,azóta már összeházasodtak.Apósom és anyósom elváltak mikor még Gáborék "kicsik" voltak (13 és 10 évesek kb.).
Hová szoktatok járni nyaralni?Mi már 4-ik éve a balcsira megyünk,remélem jövőre is el tudunk majd jutni.
Örülök,hogy Laura jobban van!Az orrfolyás még Ronak is megvan,meg reggelre összegyűlik a torkán a trutyi,de szerencsére semmi más baja nincs.Remélem,hogy most már tényleg vége lesz ennek a nyavajának!
Számomra is kikapcsolódás ám,ha jókat tudok dumcsizni jófej emberekkel!Csak én olyan elvetemült vagyok,hogy néha az agyamat is ki akarom kapcsolni! :oops: :lol: :lol: :lol:
Na,aztán erről már nem is írok többet,mert a végén még full alkesznek gondoltok! :lol:
Ja igen,még a képről akartam írni,hogy tényleg ez az egy sikerült jól!De ha nem baj,hogy nem karácsonyos,rakok majd fel még egyet-kettőt!

Keltenem kéne Rot,későn keltünk (8.30-körül),ezért csúszott az ebéd utáni alvása kincsemnek.

Évi,örülök,hogy jól sikerült az otthoni karácsonyozás!A fogyókúrához tényleg kitarás kell,ezért nem is próbálom meg.Viszont valamit mozogni én is szeretnék,de sajna így hogy Drágám 3 szakba jár nem egyszerű.Persze minden csak akarás kérdése,szokták mondani.Na,majd elkezdem nagyon akarni! :lol: Te ügyesebb leszel nálam,az tuti!Mindenesetre ha bármikor bíztatás kell,csak szólj!Abban jó vagyok! :lol:
Kicsi Gergőnek is jobbulást kívánok!

Timi,merre jársz ma?

Norbi és Gábor mennek lan-partira,valamikor hajnalban jönnek majd haza.Nemsokára szedik szét a gépeket,úgyhogy ma már nem tudok jönni többet!

Reggel amint felkeltek a pasik és összerakták a gépet,jövök!
Legyetek addig is jók!

Pusszancs mindenkinek!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Kép Kép Kép

Az első kép októberi,a második szeptemberi,a harmadik a nyaralás alatt augusztusban készült!Fejemet ne nézzétek,nem az a lényeg!Norbiról még keresek,de valahogy sosem tudom összehozni őket egy képre...Legalábbis nagyon ritkán! :lol:
Pusz!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Kép
Na ezen még haláli Roland! :lol:

Kép
Kép
Kép
d.anna

Kép

Norbert és Rolcsi augusztusban

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Szia Évi!
Örülök, hogy épségben hazaértetek! Sajnálom kisPockot, ugyanez megy nálunk is, orrszívózás, de remélem mi már kifelé megyünk belőle.
Nagyon jól hangzik a karácsonyi vacsitok. Hááááát, a fogyókúra rám is rámférne, de már ugye megvan a szilveszteri menü is, úgyhogy annak egyenlőre lőttek. :P
Érzem, hogy megint degeszre fogom enni magam. Holnap készítjük el a kajákat apával. Ő nagy mestere a franciasalinak, úgyhogy......

Ma itt voltunk bent anyunál (még mindig itt vagyunk), mert mentem ugyebár újjászületni. Délelőtt megjártuk a bankot, postát, aztán ebéd, én jobbra el, Cicmic meg ment aludni.
Most is épp tombolnak a csajok, mert itt van a Bia is anyunál, úgyhogy nagy az uncsitesók között a szerelem. :P
A kicsi ugyanazt csinálja mindenben mint a nagy. Ne tudjátok meg, mikor elkezdenek sikítozni, például. Papa tud neki örülni. :P
Masszirga után voltam a DM-ben, a Müllerben, patikában, hajfestékért. Tök édi cumit sikerült vennem neki a Müllerben, nagyon dögös lesz vele.

Képzeljétek bezárt a Siesta bolt a Budi Bank mellett, a Szent Borbála téren. Azért volt ott végkiárusítás. Ti mit tudtok róla? Csak elköltözött vagy teljesen megszűnt? Nincs egy hónapja, hogy ott vettem bakancsot a Larának. Na mindegy, csak gondoltam megírom, hogy oda már ne menjetek cipőt venni. :roll:

Lányok, mindig elfelejtek kérdezni.
Timitől azt akartam megkérdezni, hogy Ágika asztala és széke is IKEA-s?
És még mindenkitől, hogy nem is írtátok miket kaptak a Manók Karácsonyra.
Tudom, hogy már vége az ünnepnek, de ez valahogy kimaradt.....

Mostmár előjöhetnétek Ti is, írjatok!

Puszik

Kép
larianyu

Kép
Norbi és Roland,plusz enyém tappancs... :lol:

Kép
Kép
Kép
d.anna

Hali!

Na, közben megjelent Anna is! De jó, de jó!

Timi, már csak Te hiányzol!!!!!

Kép
larianyu

Jó estét!
Fürdés előtt gondoltam benézek, hátha történt valami érdekes veletek délután. Irigykedem ám a masszázs miatt. rám is rámférne egy alapos maszír!!! :lol: Kihez jársz? ... talán én is kipróbálom, ha már ennyire meg vagy vele elégedve. Januártól az edzéstől megfáradt tagjaimat kell majd maszírozgatni! :twisted: :lol:

Anna, a "bébik" gyönyörűek. A kis picurnak nagyon bájos a mosolya. Az első alvós kép tök ari. :D

Móni, ha otthon végeztetek hozzánk is eljöhettek salit készíteni. mi is francia salit készítünk. Évközben szinte eszmben se jut, ilyenkor meg szinte másra nem is gondolok.

Mit is kaptunk ajándékba ... lássuk ... csak a Pocok ajándékjait írom ... bébi komp (csak futkosónak hívom), sütifaló kincsesbödön, valamilyen villogós karikás torony, zenélő formabedobó vonat, pulcsi. Más nem jut eszembe. Tőlünk már előzőleg megkapta a rugós hintát. Odaadtuk neki előbb, úgyse tudja még mi az a Karácsony. Talán jövőre. :lol: Sajnos a rugós hintával annyira ugrál, hogy az ajtófélfa felett hullik ki a vakolat.
Most lépek Apa használni szeretné a gépet, mi a Pocokkal addig szippantunk eggyet a nózin!

Pussz!
Évi
evangelista72

Sziasztok Lányok!

Nagyon nagy a pangás! Mindenki készülődik a szilveszterre? :P
Nálunk most kezdődik a második játékkör, készül a bólé, a sali (ne hari Évi, de csak itthon csináljuk meg :P , Ti is biztos ügyesek vagytok), sül a karaj, és még vár rám a süti. Mákos kalácskoszorút csinálok. A fasírtot meg a krumplipürét holnap csinálom.
De egyenlőre kávézom, mert most ébredtem fel nemrég, muszáj volt ledőlnöm ebéd után, mert minden melegfront monnyon le, mert engem kicsinálnak, elég rendesen. Most is sajog a fejem, szédölgök mint a gólyafos a levegőben, szóval mára annyi nekem, remélem holnap jobban leszek, mert ha nem, akkor irgum-burgum.

Remélem minden csemete jól van, Pocoknak külön szorítás, hogy minél hamarabb rendben jöjjön a kis nózija. Larámnak is még kell szívni, talán sose fogy el belőle a cucc, már nem is értem, hogy hogy lehet ennyi egy ilyen kisgyerekben. :roll:

Anna! Nagyon jó képeket tettél fel, örülök neki, és én már tudom is, hogy láttalak már a környékünkön (jó az arcmemóriám) :wink: . Összeállt a kép teljesen, mostmár tudom ki a férjed, Őt is ismerem Dózsakertből, látásból. :wink:
Norbid nagyon hasonlít Rád, és nagyon szépek a gyerekeid. Anna igazi bájos kislány, a pici Ro meg hát csúcs, ahogy grimaszol, édi nagyon.
Mi volt amit ki kellett cserélni Norbinak, és mit kapott helyette? ÁÁÁÁÁ, nem vagyok ám abszolút kíváncsi.

Mi minden évben máshová megyünk nyaralni általában, már nagyon sok fürdőhelyet megjártunk, mert én nagyon szeretem a termálvizet, mondhatni, én azt szeretem, a hideg vizes medencéket nem. Idén csak Lelléig jutottunk, de kisgyerekkel nagyon jó volt, imádta Lara a homokozást a parton, nagyon jól megcsinálták azt a homokos strandot.
Mikor Larát vártuk, akkor a Zemplénbe mentünk, 4 napra, az nagyon tuti volt, egész nap csaviztunk, bejártuk a környéket, 14 hetes terhesen megmásztam a füzéri várat, meg a salgótarjáni libegőt, mert fel, felmentünk vele, csak lejönni nem mertünk :P ! Férjem kicsit tériszonyos, és sikerült úgy beszaratnia engem is, hogy nem mertem már lefelé jönni a libegővel. Ne tudjátok meg, mire leértünk, sajgott a hasam alja, én hülye..... De kiscicám kapaszkodott, úgyhogy semmi baja nem esett, szerencsére. Érdekes, hogy mióta megvan a Lara már kevésbé vagyok kalandvágyó :lol:.
Mindjárt rakok fel egy képet az idei strandolásról, így télvíz idején.

Évi!
Nagyon tuti ajándékokat kapott Pocok. Nekünk is volt kompunk, és én nagyon szerettem. Mondanak rá hideget, meleget, de nem kell mindent elhinni. Nekünk nagyon bevált, Laura 5 és fél hósan már tudott ülni, majd arról is rakok képet, hogy nem kamuzok :wink: , és már használta is. Nekem nagyon jó volt, mert le tudta foglalni magát, amíg mondjuk odaraktam a kaját, na ez ugye kb. 20 perc, kábé kétszer volt benne ennyit naponta. Na, ettől aztán semmi baja nem lesz a gyereknek, és ugyanúgy megtanult mászni, menni, semmi baja, úgyhogy én nagyon szerettem a kompot. Ezt most azért írtam le, mert mostanában nagyon ellenzik. De itt az ellenpélda is, úgyhogy hadd menjen vele Pocok úrfi. Mikor Lara már elkezdett mászni, akkor már egyre ritkábban került bele, tehát kb. 3 hónapig használta többet. Utána már csak akkor raktuk bele, ha már este nem tudta mi baja, mert már nyűgi volt, és akkor kb. 20 percet tepert benne, és elmúlt minden baja. :) Édes drágám nagyon szerette. Mostmár a mamáéknál figyel a tárolóban.
Édi lehet, ahogy a rugós hintát alkalmazza a kicsifiú :lol: . Lehet majd vakolni, de nem baj, a lényeg, hogy a gyerek jól érezze magát. Biankámnak is volt, ő is szerette, pont egyik nap néztük meg a régi képeket, édi volt benne ő is.
Larának csak sima hintája van, de ő is nagyon szereti, azt is kb. féléves korától használjuk. Ajtófélfába kellett felakasztani és úgy tudott hintázni, most kint van a kertben a kis játszóterének a része.

Na, feldobom az ígért képeket, aztán húzok a dolgomra.

Timi!!!!!!! Ugye nincs semmi baj? Gyere!!!!
És mindenki!

Anna, elég sokáig alszanak a fiúk :wink: :roll: :P

Nyáron, a Balcsin

Kép

Otthoni strandolás (a vízilovat a gyerek mögött ne nézzétek!)

Kép

Kompos (2008. 09. hó)

Kép

Kép
larianyu

Sziasztok!
Ma még senki nem volt erre?
Móni,merre jársz?!?

Évi,köszi a dícséretet,hízik ám a májam!Jó sok mindent kapott nálatok Kismanó!

Most komoly,hogy fel kell sorolnom az összes gyerek összes ajándékát??? :shock:

Roland:kisautókat kapott,Tonka "márkájú",3 kisebb,2 nagyobb,ilyen zenélős laptop-szerűt,fa építőkockát,zenélős autóskormányt,egymásbarakhatós "poharakat",mesekönyveket,mást asszem nem.
Anna: Hüvelyk Pannát,hozzá 6 db tulipánbabát,pulcsikat,szinezőt,sampont-tusfürdőt,picike ékszeres dobozkát kapott.Lehet,hogy valamit kihagytam...
Norbi: kapott falramászós autót,csomó legót,telefonja lett feltöltve pénzzel,pulcsikat,párnát,kislámpát,villanyvasúthoz vonatbeállót,tusfürdőt....Szerintem nála is van amit kifelejtek!
Nagyon gazdag karácsonyuk volt csemetéknek!

A mai napunk jól kezdődött.Reggel mikor felkelt Ro,mindkét szeme tiszta csipa volt.Voltunk orvosnál,kötőhártyagyuszi,fertőzheti a többieket(KIRÁLY!!!),kapott szemcseppet,egy hétig kell csepegtetni 5x.Úgyhogy a napi kb. 3 orrszipka mellé még +5 lefogás a csepegtetés miatt. :( Nagyon baba..
Az én gyomrom meg két napja fáj mint az állat,éjjel is többször felkeltem rá.Elkezdtem megint szedni rá a gyógyszert,de azt hiszem tényleg meg kéne csináltatnom a gyomortükrözést,mert ez így nem állapot.

De hogy jót is írjak:
Fiúk hajnali fél 3-kor jöttek meg,nagyon jól érezték magukat!

Timi,merre vagy?

Komolyan csajok el vagytok tűnve,mint az aranyóra! :lol:
Tessék jönni,és írni!!!Irgum-burgum!!!!

Megyek,pihizek egy kicsit.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Móni, nagyon tutik a képek!
Hogy ismerős vagyok?Ennek örülök!Bár nekem az arcmemóriám annyira gáz!Örülök,hogy Neked meg jó! :lol: Úgyhogy bocsi,ha esetleg ismernem kéne,és mégsem!!! :lol: Gábor tőzsgyökeres dózsakerti,úgyhogy biztos Ő is ismer ám Téged látásból!Na,majd jól megmutatlak neki! :P :lol:
Gábor is tériszonyos!Anna meg sikeresen örökölte,de olyan szinten hogy mikor az oviból mentek a Közműv-be színházba,nem mert átmenni a hídon!Ebben az a durva,hogy előtte kb. két héttel még semmi jele nem volt ennek!Mostanra már nincs akkora pánik,meg azért mondogatjuk neki,hogy nem kell félni...

Norbi-Anna nálunk is használta a kompot,miután meg tudtak már ülni maguktól,Rolandnál azért nem használtam "hosszútávon",mert mindig megborult vele szegénykém...Úgyhogy inkább nem raktam bele.

Norbinak először egy ilyen légpárnás hajót(?)-autót(?) vettünk aranyáron,csak aztán el sem indult neki...Úgyhogy pénzt visszakaptuk,Ő meg levásárolta a falramászós autóra+egy közepes doboz legóra.Komolyan mondom,már most agyalok hogy jövőre mit kapjon,mert ugye azért a játékokhoz már lassan nagy lesz...Ezen a légpárnás hülyeségen is mennyit agyaltunk...Aztán még nem is működött...Szegénykém tök jól viselte,hogy végül is utólag kapta meg az ajándékát.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!
Ma is jó nagy a pangás...

Nem is meséltem még,hogy Annának kiesett a foga 24-én ,másnap meg már mozgott neki a mellette lévő!Azt is már csak a szentlélek tartja... :lol: Kivi vagyok,mikor fog neki kiesni!

Megyek,lecsutakolom magam,aztán pihizünk!

Puszi!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Jó Reggelt!

Anna!
Sajnálom Ro kötőhártyagyusziját. Reméljük, hogy csak csúnyább, mint amilyen veszélyes. Azt is remélem, hogy a többiek nem kapják el. Nekem sikerült elkerülnöm mikor Larának volt, pedig aztán "csókolózunk" rendesen. Neki is csöpiztem a szemét és két nap alatt elmúlt. Szegénykém, mostmár meggyógyulhatna.

Neked mi van a gyomiddal, hogy tükrözésre készülsz? Vigyázz Magadra Te is!

Akartam ám kérdezni tegnap, csak elmaradt, hogy mi az a lan-party. Feltételezem valami számítógépes dolog, ha kellett hozzá a gép. :lol:

Aranyos kis Annád, helyes lehet, ahogy potyognak ki a kis egérfogak. De jönnek helyette szép nagy csontfogak. :P
Nem ijedt meg? Én emlékszem tök féltem mindig mikor már csak egy cérnaszál tartotta a fogamat, pedig azt már tök könnyű volt kiszedni, de mégis paráztam tőle. :P

Timi! Remélem jól vagytok!

Évi! Ugye nincs baj? Jobban van Pocok?

Gyertek elő azonnal, mert aggódom!

Még megpróbálok jönni, de most megyek, mert ébredezik Laura kisasszony!

Puszik

Kép
larianyu

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem írtok!

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

Móni, Laura

Kép
larianyu

Sziasztok!
Jelentem gyermek jobban van,a gyomrom sem fáj már állandóan,úgyhogy alakul ez a nap! :lol:
Móni,a lan-party az az,hogy sok sz.függő összeköti a gépeket,és egymás ellen játszanak.Állítólag jó buli,de asszem én nem fogom kipróbálni... :lol:
Az első fogacskánál meg volt ijedve Kicsilány,de most már bátor,és csak azt várjuk,mikor pottyan ki.De hozzányúlni azért nem szabad ám! :lol:

Remélem,hogy mindenkivel minden rendben van!

Szeretnék minden Anyukának-Apukának-Babának nagyon Békés,Boldog Új Esztendőt kívánni!
Pusszancs!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Ma van az év utolsó napja,
a hírt mindenki sms-ben kapja.
Kopogtat az új év már csak néhány óra,
ne gondolj most másra csak a szépre, jóra.
Boldog új évet mindenkinek

fiamette

Sziasztok!
Kinél hogy telt a szilveszter?
Nálunk jól,bár Mónit idézve,kissé öregesen... :lol:
Azért táncoltunk manókkal(még jó,hogy más nem látta! :lol: ),iszogattunk,eszegettünk...Szóval kellemesen,nyugisan telt! :lol:
Rolcsi fél 10-kor aludt el,Anna 11-kor dőlt ki,Norbit fél 1 után kellet agyoncsapni,hogy menjen feküdni...Mondjuk mi sem maradtunk fenn tovább.
Tegnap megsütöttem életem második (bár az első nem igazán számít...) pizzáját,és isteni finom lett!Ha ma nem is,de holnap csinálok még egy adagot.
Tényleg,holnap ki mit főz?Mi lencsét ettünk,de hogy holnap mi legyen a pizzán kívül,gőzöm sincs...Móni,segíts!
Gábor most hívott,hogy Anna ott szeretne aludni a Dédinél,édes szívem olyan ritkán tud ottaludni,hát legyen! :lol: Hétfőn már úgyis kezdődik a "taposómalom"...

Megyek,sétálunk egyet Rolcsival.Egyenlőre csak itt az udvaron,de kell már a levegőzés neki is,Nekem is.
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Fiamette, örülök, hogy benéztél! Jöhetnél gyakrabban, bár tudom, két pici mellett nem lehet könnyű.
Neked is természetesen boldog új évet kívánok.

A Szilveszter jól telt, most próbáljuk összeszedni magunkat :P , mert sikerült fél 4-ig fent lenni.
Vendégeink jól érezték magukat, úgyhogy 3-kor mentek el. :lol:
Laura fél 11-kor aludt el, hagytam, hogy kicsit bulizzon ő is. :lol:
Nagyon tetszett neki a tűzijáték, amit apa prezentált fél 9-kor, az éjfélit már átaludta, de nagyon szép volt.
Ő már 9-kor felkelt, így mi sem sokat aludtunk, most délután pótoltuk egy kétórányi alvással, de most döntöttem magamba a kávét. Nem baj, majdcsak eljön az este is.
Ma bementünk anyuékhoz boldog új évet kívánni, ott ebédeltünk, utána nemsokára hazajöttünk, hogy Lara itthon tudjon aludni, meg mi is. :oops: :P

Anna!
Én kb. 3 napig nem főzök semmit. Egy kicsit besokalltunk a kajával, nem ettünk tegnap annyit, mint amennyi kaja van. Úgyhogy maradt még egy vajling franciasali, kolbászos karaj, fasírt, krumplipüré, és még van 4 tányér kocsonya is, úgyhogy amíg tart a kaja, nem főzök.
Még a virslit sem főztük meg éjfélkor, mert mindenkinek herótja volt a kajától. Hát ez van. Sajna ilyen formán most nem tudok segíteni. :roll: :P
Lencsét nem is főztem, nem érdekel a babona, mert egyszerűen úgysem esszük meg. Na mindegy.

A levegőzés már ránk is ránkférne, mert a készülődés miatt szinte alig voltunk tegnap is levegőn, ma sem sokat, de asszem holnap pótoljuk, elmegyünk valahová sétálni, mert már Cicamicám biztosan szívesen motorozna.

További szép napot mindenkinek!

Kép
larianyu

Sziasztok lányok,

Mindenekelőtt szeretnék Boldog Új Évet kívánni nektek és a családotoknak, kívánom, hogy minden vágyatok teljesüljön amit elterveztek az évre!
Most csak gyorsan tudok írni pár mondatot, ugyanis az internetünkkel baj van napok óta, hol 5 percig van aztán több órát nincs, hol egyáltalán nincs. Hétfőn rákérdezünk a szolgáltatónál mi lehet ez, addig nem tudom tudok e jönni, de csak ezért nem jelentkeztem, meg még kihasználjuk hármasban ezt a hétvégét apával, mert hétfőtől kezdődik a munka.
Jól vagyunk mindannyian, remélem ti is jól vagytok, és a gyerekek meggyógyultak!
Amint tudok, jövök részletesen, addig is puszillak titeket!

Kép
tinaági

Sziasztok!
Kimaradt az ajándékfelsorolásnál,hogy Norbi kapott gokart-"bérletet",asszem 2 menetet.Most indultak el,kiváncsi vagyok milyen lesz!De az tuti,hogy nagy élmény lesz neki!

Timi,sajnálom hogy szórakozik a net,remélem hamar tudják orvosolni a problémát!Használjátok is ki még a hétvégét,pihenjetek sokat!

Mától havazást mondanak,még jó hogy Drágám csak csütörtökön kezd dolgozni.(elvileg...)Komolyan mondom,megvolt a karácsony,itt az újév,most már jöhet a nyár! :lol: :lol: :lol:

Móni,a lencsét mi nem a babona miatt esszük,ez hagyomány nálunk.Férjuram megköveteli... :D Bár azért nem bánnám,ha segítene is a pénzügyi helyzetünkön! :lol:

Sajnos a mai levegőzés elmarad,mert annyira fúj a szél,hogy nem merem Rolcsit kivinni.Meg most nézem,éppen csak 2 fok van.Bár mondjuk ettől még kivinném,ha nem fújna úgy ez a szél.Amúgy minden rendben vele,bár még picit folyik az orra,de semmi más nincs!Kopp-kopp-kopp! :lol: A szemét még csepegtetem,de már az sem vészes.

Jajj,majdnem elfelejtettem,hogy tegnap Dédinél pogievés közben kiesett Anna második fogacskája is!Norbinak is mozgott egy foga,tegnap már annyira piszkálta,hogy a végén kihúzta... :shock: Valamikor a közeljövőben tervezek egy fogászatot,azért,hogy Anna szokja,meg Norbi fogait akarom megnézetni.Bár most voltak sulifogászaton,és minden rendben van.Viszont nekem van lyukas fogam,be kéne tömetnem mihamarabb.

Csajok,tessék írni mert már kifogytam a témákból! :lol:

Móni drága,mi újság veletek?

Évi,Gergő hogy van?Remélem,már minden rendben van,elmúlt az a fránya nátha!

Utólagos engedelmetekkel ajánlottam a topikot egy kedves ismerősömnek,remélem,lesz kedve csatlakozni is!Ugye nem baj?

Átadom most már a terepet Nektek is! :lol:
Pusszancs!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Timi! Jajjjj, de jó, hogy jelentkeztél! Sajnálom a netet, remélem hamar jó lesz és tudsz jönni. Örülök, hogy minden oké veletek, és használjátok ki apát! :P
Gyere, amint tudsz!

Anna! A gokart bérlet tuti befutó lesz! Az én férjem pár éve, úgy élvezte, mint egy kisgyerek. Az akkori munkahelyének volt családi napja a Hungaroringen és ahhoz nem messze volt a gokartpálya, amit ingyen lehetett használni egész nap. Hát ne tudjátok meg, ezek a nagy lovak egész nap autóztak, mi meg egyik kolléga feleségével, aki mellesleg az én kolléganőm, szurkoltunk nekik. Haláli volt. Én mondjuk bele nem mernék ülni, de a pasik másak, ugyebár!
Te Anna! Hány napos volt a dédi pogija? :roll: Hogy az egész családnak kihullott a foga tőle! :P Ez poén volt, remélem nem sértődsz meg! :lol:
Szóval csak így szórjátok a fogakat, én mit meg nem tennék néhány szép, új fogért. Lehet porcelán is! :shock: :P
Miért lenne baj, hogy ajánlottad a topikot? Jó lenne, ha lennénk még páran, jöjjön az ismid nyugodtan!

A levegőzés nálunk ma kalandosra sikeredett. Minden év elején meglátogatjuk a Balatont, komolyan ez már hagyomány nálunk. Hát ez a program mára maradt. A nagy szerelem Füred-Tihany, Füredig mentünk. Bakker, hogy ott mekkora szél van. Hát az itteni kutyagumi ahhoz képest. Larát fújta motorostól :P . És a kis szaros még élvezte is, kihasználta a szelet és gurította magát, olyan kis okos volt. Etettünk kacsákat és sirályokat is, úgyhogy az is nagyon tetszett neki. De kb. fél óra után kockára fagyva ültünk vissza a kocsiba. Nagyon hideg volt a széltől. A Balaton most is csodálatos volt, de nagyon haragos. De én akkor is imádom.
Kisnyuszi háromnegyed órát aludt össz-vissz a kocsiban, úgyhogy ma korán megy aludni. De még most is aktív részecske, különösebben nem fáradt el. Hazafelé már elég nyűgi volt, így Pusztavám előtt megetettem a kocsiban. Addig nem is volt éhes, mert 11-kor még itthon, megevett másfél pár virslit majonézzel. Így néztem :shock: ! De hadd egyen, ha ízlik neki. Nagyon ügyes kislány volt, még a kakit is meghagyta itthonra, ahogy hazaértünk, akkor sikeredett be a peluba. Kicsi drágám, olyan ügyes.
Amikor etettük a madarakat, odamentünk a parthoz ugyebár, a babakocsit meg a motrot kicsit hátrébb hagytam. Egyszercsak nagy dirrel-durral elindul a babakocsi felénk, a motor meg csak úgy repül. Gyorsan elkaptam a kocsit, lefektettem a földre, a motrot meg egy lány kapta el :lol: ! Szóval kalandos volt, de jót röhögtünk :D ! Úgyhogy piszok egy szél volt. Meg van is még itt is.

Évi! Remélem előkerülsz hamarosan.

Puszik

Kép
larianyu

Sziasztok!
Nos,a gokart-pálya bezárt.Állítólag az egész plázát be akarták zárni,de egy pár üzlet még nyitva van.
Szegény Norbit úgy sajnáltam!Azt mondják lehet,hogy a pénzt visszakapjuk,de nem tudom mi lesz.Sógornőm ajándéka volt ez,remélem sikerül beszélnie az illetékesekkel.A poén az,hogy nem szóltak neki karácsony előtt 2 nappal,hogy be fog zárni a hely.Tök röhej,nem?Szívjanak gázt! :evil:
Nem semmi volt az a családi nap férjedéknek!Nem vagyok egy nagy autómániás,de én tuti hogy kipróbáltam volna...

Gondolkoztam már én is rajta,hogy mit süthetett Dédi a pogiba... :lol: De hálistennek nem esett ki az egész családnak a foga... :lol: Azért az nekem drága mulatság lenne sajnos...

Komolyan,nem semmi család vagytok!!!Minden év elején Balaton-látogatás?Anyám,hozzátok képest mi sehová nem járunk!
Frankó lehetett ez a kirándulás!Képek???
Laura széllel szárnyalt! :lol:
Te hallod,a szövegedtől kész vagyok... :lol: Aktív részecske... :lol: Hiába na,mindig tanul az ember lyánya... :lol:

Két adag kimosva,egy kivasalva (Móni,ezt ne is olvasd el! :lol: ).

Megyek,megmosom a csajszi haját,ma már nem valószínű,hogy jövök.

Pusszancs!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Jó estét!

Anna! Hát komolyan mondom, ne hagyd annyiban ezt a gokart ügyet. A Zuram tudja, hogy az üzemeltette, akié a Hotel Árpád aljában a Fuji Foto. Na, én oda bemennék a helyedben az tutter. Ilyen k....csögök nem lehetnek. Már bocs, de kijött belőlem a bányászlány. :twisted: Ez teljesen kiakasztó, hogy két nappal előtte nem szólnak.

Kis nyüzsimanóm már alszik is. Mikor itta az esti tejcijét, már nagyon picik voltak a szemei. Természetesen fényképezőt nem vittünk, 3 képet csináltam a telómmal, de arról kb. évente egyszer töltjük le a képeket, a legutóbbi is márciusban volt. :P Úgyhogy akkor fogok képeket dobni, ha letöltöttük, bár lehet, hogy a napokban megkérem apát, hogy töltse le, mert biztos nem bonyi, de még nem folytam bele ebbe a bluetooth (így kell írni?) dologba. De asszem ezt is megtanulom, nem mintha hülyelány lennék, aztán nem kell könyörögnöm, mert apa ha nincs kedve, akkor aztán mondhatom neki, hogy csináljuk meg, nem csinálja. Na mindegy, férfi, azt ez van, de attól még szeressük. :lol: Szóval képek lesznek.
Egyébként tök jellemző ránk, hogy sehova nem visszük a fényképezőt, csak ha több napra megyünk. :P Na jó, múltkor felvittük a Turulhoz. Ritka pillanat.

Jól lejárattam magam azzal, hogy én nem vasalok, ha így megjegyezted :roll: :lol: . Deeeeeeeeee apától vasalót kaptam Karácsonyra, hogyha legközelebb kell vasalnom esetleg :D , akkor ne legyek kiakadva a másik vasalóra, hogy nem vasal rendesen, mert ugye megmaradtak a gyűrődések a függönyben. Tök csúcsszupi, Tefal, még ki sem próbáltam, mert a függönyön fogom, de most a karifától nem tudom leszedni. Na mindegy is, király a vasaló, még jó, hogy megbeszéltük, hogy egymásnak nem veszünk semmit. Egyébként néha már az a perverz ötletem támadt, hogy elkezdem vasalni a ruhákat, ha már van ilyen szupi vasalóm. De még eddig csak nem vitt rá a lélek. :oops: :roll:

Na, lezárom ezt a vasalás témát, mert biztos untatlak benneteket.

Jó éjszakát Mindenkinek! Szép álmokat, rózsás csókokat, bajuszos angyalokat!

Kép
larianyu

Sziasztok csajok!

Bocsi hogy eltüntem,de hát a pici miatt nem sok idöm van..:-))
Nekünk nem volt nagy durranás a karácsony,annyira nem szeretem,nekünk most elég ajándék volt a gyermekünk,ennél több nem is kellett...Boldogok vagyunk és ez a lényeg...
Szilvesztert úgy átaludtuk mint a csuda...Nem is hallottam,hogy durrogtatnak a ház elött..
Na mindegy,szóval nálunk igy telt az ünnep...
Nekem az egész napom elmegy a gyerekekkel,alig tudom a lakást is megcsinálni,de az ugy is megvár...:-))Majd szépen lassan kész lesz minden..Már csak 2 nap és végre csönd lesz a házban.tesómék elmennek végre,és lehet pihenni...Már nagyon várom...

Hát addig is jók legyetek,majd még jelentkezem...
anda-vivibaba

Sziasztok!

Anna
Azt hiszem Te kérdezted korábban a Suoftec-et. Nekem nincs közöm hozzá, a tesóm dolgozik ott a személyügyön.
Bocsi, hogy csak most válaszoltam, de időidőidő..... :oops:

Ha már benéztem, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK mindenkinek! :lol:

mnzsani

Sziasztok!
Zsani,köszi a választ! :lol: Nincs még meg a baba?Ha nincs,akkor kitartás még az utolsó napokra!Neked-Nektek is Békés,Boldog Új Esztendőt kívánok!

Andrea,nekem még a tavalyi szilveszterem is így telt,ilyen átalvósan! :lol: Amúgy szerintem Nektek volt a legszebb karácsonyi ajándékotok!Ha lesz majd egy kis időd,raksz képeket gyerekekről?Elhiszem,hogy várod már,hogy csillapodjon a nyüzsi körülötettek...A háztartás-gyerekek témába meg pikk-pakk bele fogsz rázódni meglátod!

Móni drága,Te bányászlány vagy?Én parasztlyány... :lol: Gábor húzza is vele a fejemet sokszor... :lol: Mert ugye Ő városi (dózsakert),én meg falusi (bánhida családi ház...) :lol: :lol: :lol:
Istenkém,dehogy járattad le magad azzal,hogy nem vasalsz! :wink: Ez ahhoz még édeskevés! :lol: :lol: :lol: Csak azért jegyeztem meg,mert határozottan azt mondtad,hogy utálsz vasalni! :lol: Én meg imádok... :lol: Na jó,nem mindig,de általában igen...
Arany Laura,nem csoda hogy ki volt purcanva!Fényképezőt meg igen is tesék vinni magatokkal!!!! :lol: Mondom ezt én,aki mindig mindenhová elfelejti elvinni... :oops: :lol:

Nekiugrok a főzésnek,bár nagy meló nem lesz,mert valami leveskét csinálnék,meg mákostészta lesz.Rolandnak kéne valami egyszerűt-finomat kitalálni még,de lövésem sincs róla,hogy mit...

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Szia!

Töltenék fel képet csak nem tudom hogy kell,segítetek?
anda-vivibaba

Sziasztok!

Zsani! Pont a napokban jutottál eszembe, hogy már biztos a végén jársz a terhességnek!
Könnyű szülést kívánok! És persze boldog új évet Nektek!
Ha majd lesz időd, akkor azért rakjál képet a picikéről, ha megszületett!

Éjjel a hülye széltől alig aludtam. Állandóan zörgött az ablak. Azt hittem az ablakdíszek zörögnek rajta, de nem, reggel 6-kor már nem bírtam cérnával és szóltam a férjemnek, hogy most vagy megnézi mi zörög, vagy kiverem az ablakot. Egy kicsit ingerült voltam már akkor. Erre odament, valamit igazgatott rajta, és azóta nem zörög. :twisted: Aztán még negyed 10-ig aludtunk, Lara akkor kelt.
Azt ígértem, hogy pár napig nem főzök, de hál Istennek elfogyott majdnem minden kaja, csak franciasali maradt, ahhoz rántok karajt, meg már fő a husileveske kacsanyakából. Kiscicám imádja a húslevest, úgyhogy miatta főzöm inkább.
Most indulnak apával a Lidl-be, mert óccó a szilvásgombóc és mi azt szeretjük mert finom, meg sétálnak egyet. Addig én megyek is és csinálom a dolgomat, mert bár üres a ház gyerek nélkül, de gyorsabban lehet haladni.

Szép napot mindenkinek!

Kép
larianyu

Halihó!
Kissé megkésve, demindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánok!!
Pár napja már nem voltam, de visszaolvastam mindent ami történt a fórumon! :D Már olvasom vagy fél órája ... hihi.
Egész egyszerűen nem volt kedvem gép közelbe jönni. Még a mailjeimet se olvastam el. Teljesen ki volta mütve.

Azért jól esik, hogy hiányoltatok. 8)

Az újévvárás jól sikerült. Itthon voltunk hármasban. Sajnos a Budapesti party nem jött össze. kis Drágaságom áthúzta aszámításainkat. Sebaj .. lényeg, hogy jobban van. 30.-án este elvittük az ügyeletre mert nagyon berekedt. olyan volt szegénykém hangja mint egy repedt fazék. Ott vártunk legalább háromnegyed órát mire megérkezett a doktornő. Szerintem otthonról riasztották. Érdekes ügyeleti rendszer. Végül kiderült, hogy a Pocoknak kezdődő arcüreg gyulladása és gége gyulladása van. kaptunk mindenféle gyógyszert és most javuló félben vagyunk.

Móni, nagyon szép kis hagyomány ám az Új Évi Balaton látogatás. Nekem nagyon ötletes. Én mindenféle vizet szeretek, így a Balatont is. Nyáron ott nyaraltunk. Az volt a Pocok első nyaralása. Barátnőméknek van lent egy nyaralójuk és meghívott bennünket. Csak csajok voltunk. Négyen, négy babával. Egy-két hónap különbséggel születtek a babáink. Apukák kimaradtak a buliból. Csak 7végére jöttek le. Egyedül a házigazda apuka volt velünk egész héten. Van fogalmatok, hogy nézett ki az esti fürdés és az altatás ?!?! ... :lol: :lol: A szomszédok lassan a költözést fontolgatták. Egy 6 hetes, két négy hónapos és egy hat hónapos bébi. Kész komédia volt. Csak az altatás utáni pillanatok voltak nyugisak. Talán idén is összejön egy hasonló baby party. :shock: :lol:

Ami az elmúlt éjszakát illeti, az nállam is hasonlóan zajlott mint móninál. Bár már tudhattam volna ... viharos szélben rosszul alszom. Ez van. 03,30-kor felébredtem és passsssz. Nem tudtam tovább aludni. Gergő is hasonlóan gondolhatta öt körül felállt a kiságyban és nem volt hajlandó tovább aludni. Ha visszafektetem tüntetett, hogy nem merjem ott hagyni egyedül. Szal odavettem magunk mellé, hogy Apa se tudjon aludni :twisted: nagynehezen mindenkinek sikerült visszaaludni, de sajnos csak hétig tartott. Azóta márfelszántotta a lakást a "futkosóval". most épp alszik ... nekem meg valamit főznöm kellene. Nincs kedvem. :oops: :cry:

Még el nem felejtem, szeretnék egy kis segytséget tőletek. Tud valaki egy normális bölcsödét Tatabányán vagy a környéken?! Nem baj, ha magánböli és fizetős. Lassan el kellene kezdenem komolyan gondolkodni ezen a témán és sajnos én nem tudok magánbölcsödéről a környéken. Hátha Ti hallotatok valamit.

most lépek segytek Apának aki épp az akváriumot tisztítja és főznöm is kellene.

Jók legyetek!
Pussz! Évi
evangelista72

Sziasztok!

Azért Évi, ejnyeeeeee! Csak azért nem jönni, mert nincs kedved.... Mi meg agyon aggódjuk magunkat! :roll:
Na, de itt vagy és az a lényeg. Örülök, hogy a körülményekhez képest Pocok jobban van. Sajnálom az ügyeletet meg a sok gyógyszert, de meg lesz a hatása és meggyógyul a kis királyfi.

Laura első nyaralása is a Balatonnál volt, 2008-ban, 5 hónapos volt akkor. Istenem, olyan kis picike volt. Majd teszek képet mindjárt. Lehet, hogy már unjátok a képeimet, de nem érdekel, teszek :wink: ! Tihanyban voltunk a Club Tihany egyik faházában, curva jó volt. Nagyon jó kis hely, érdemes kipróbálni.
Ez a bababuli, amit meséltél, nagyon jó lehetett. Tényleg érdekes lehetett az esti rutin, elhiszem, hogy a szomszédok néha költözni akartak :lol: , na de hát kit érdekel. Ha rázendít 4 kisbaba az azért kiri lehet! Nekem ez az egy lányom is annyit tudott ordítani, hogy öröm volt hallgatni. :roll:

Magánbölcsi ügyben nem tudok segíteni, mert nem tudom, hogy van-e valahol Tbányán. Laura fel van iratkozva a módszertaniba szeptembertől. Akkortájt mennék vissza dolgozni. Te már mostanában vissza szeretnél menni? Hogy tervezed? Jó lenne 3 évig itthon lenni Larával, de sajnos a telet már nem tudjuk anyagilag bevállalni a horribilis gázszámla miatt, így valószínű ősztől visszamegyek, ha még lesz hová. :roll:
Szerintem keresd fel a módszertanit, ott van a Szent Borbála tér mögött, mert talán Ti még körzetileg is odatartoztok, és biztos tudnak mondani valamit. Vagy csak magánintézményben gondolkodsz?

Akváriumtisztítás? Hmmmm, baba dolog lehet. Nagy az akváriumotok?

Na, megyek a dolgomra, el kell rámolnom, meg kiszedni a szárítót és újabb adagot berakni a mosógépbe.

Sziasztok!

És akkor néhány kép Lara első nyaralásáról!

Kukkolunk a strandon

Kép

Külön medencém volt

Kép

Kompon

Kép

Kép
larianyu

Sziasztok!
Andrea,segíteni nem tudok a képfeltöltésben,mert bár megcsinálom,de elmagyarázni nem tudom... :cry: Sajnálom!Pedig már kiváncsi vagyok ám! :D

Évi sajnálom,hogy Pocoknak nem csak náthája van...Drágám,remélem,már sokkal jobban van!!!Teljesen egyetértek Mónival,csak azért nem jönni,mert nincs kedved?Nahát,ki hallott még ilyet! :lol: De komolyra fordítva a szót,azért egy fél sort néha írj ám ilyenkor is,mi meg majd meghozzuk a kedved! :lol: Nem semmi nyaralásotok volt,hallod!Ez olyan élmény,amit jóóóó sokáig emlegetni fogtok!Azért megnéztem volna a szomszédokat úgy az ötödik nap körül... :lol: De gonosz vagyok... :lol:
Magánbölit én sem tudok,Rolcsi a dózsakerti bölibe van már feliratva,szeptemberben kezdi...Legalábbis remélem,hogy lesz hely,meg hogy lesz meló.Anyáááám,piszok hamar elment ez a 15 hónap!
Móni már kérdezte:mekkora az akváriumotok?Gábornak volt egy 100 literese,még mikor dózsában laktunk,azt ugye költözés miatt szét kellett szedni,azóta nem építette újra.Viszont nemrég vettünk egy majdnem 200 litereset állvánnyal,ennek meg még a helye nincs meg.Egyenlőre nem is lesz összerakva,csak ha a hátsó helyiségek is készen lesznek...

Móni!
Rakjad csak nyugodtan a képeket,én tök szeretem nézni őket! :lol:
Ma megnéztük az esküvői videót,motivációnak nagyon jó!!! :lol: Már csak azt kell kiagyalnom,hogy minek álljak neki,hogyan,és mikor! :lol: Mármint valami mozgásnak.Egyenlőre még gőzöm sincs,úgyhogy várom az ötleteket!!!Köszi előre is!

Sajnálom a rossz éjszakát mindenkinél!Mondjuk Ro is többször kelt,meg fél 5-kor átüvöltötte magát a nagyágyba,de nem gondoltam arra,hogy a szél miatt ilyen gáz az éjjel...Pedig aztán tényleg volt süvítés...

Remélem,ma sokkal nyugisabb,pihentetőbb lesz az éjjel mindenkinél!

Móni,ugye nem sértettelek meg???
Ha esetleg mégis,akkor ne haragudj!Bocsibocsibocsi!!!

Megyek,fektetés van!
Holnap jövök!

Pusszancs!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Szia Anna!

Aranyos vagy...Csak le kell kicsinyitenem a képeket,azt hiszem utána már menni fog,csak idöm még nincs vele foglalkozni,de igyekszem...
Addig is sziasztok
anda-vivibaba

Sziasztok!

Most csak gyorsban. Anna! Mivel sértettél volna meg? Visszaolvastam, de nem értem. :shock: :roll: :lol:
Komolyan áruld már el! :P

Jó éjt!

Kép
larianyu

Sziasztok !

Melindának hívnak és van egy 11 hónapos kisfiam Dávid. Én is csatlakoznák hozzátok, ha befogadtok… :D :D

Anna akkor lehet hogy egy csoportban lesznek a fiúk.? :) Dávid is a dózsakerti bölibe van felíratva, bár ő csak 2011 januártól járna. Remélem még lesz hely . A gyerekeid nagyon helyesek.

Évi magán bölcsőde engem is érdekelne (vész esetre) de sajnos nem találtam eddig semmit ezzel kapcsolatban. Pocoknak jobbulást . Ügyelet NO COMMENT. Volt benne részünk nekünk is . :(

Móni nagyon aranyosak vagytok a képeken és szerintem mindenki szívesen nézegeti őket. Így legalább a nevekhez arcok is társulnak . Én elég ramatyul állok a név memóriával , egy arcot hamarabb megjegyzek. :D

Andrea elismerésem … Nekem is voltak vendégem az ünnepek alatt , szombaton utaztak el és elfog telni pár nap mire minden a helyére kerül . :roll:

Timi internet , nekünk is megkergült, ma legalább 10 alkalommal nem volt hálózat. :evil:

Most már lelövöm magam , elég késő van.

Boldog Új Évet mindenkinek… még bele fér, csak három nap telt el.

Szép álmokat.
Melinda
dávidbaba

Sziasztok!
Andrea,rendben,akkor türelmesen várok! :lol:
Móni,nem tudom ,akár meg is sérthettelek,nem? :lol: Inkább rákérdezek! :lol:
Melinda,üdv közöttünk!Gyere bátran,amilyen gyakran csak tudsz!Merre laktok?Ezek szerint dózsakert?Mesélj még magatokról!
Köszi a gyermekdícséretet,hízik ám a májam!!! :lol:
Mai programunk államkincstár(gáztámogatás),vízmű,bank,és bolt.Hát,nincs kinn meleg...Mónit idézve megyünk,és megküzdünk a jegesmacikkal!

Ma még jövök!
Puszi!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok,

Újra itt :)
Az internet még akadozik, de már nem egész nap, majd ha Ági felkelt rákérdezek.
Melinda,
Üdvözöllek köztünk, jó hogy csatlakoztál :)
Éva,
Itt kertvárosban van egy magán, de várj csak az azt hiszem óvoda, mindenesetre megnézem neked a pontos nevét meg címét, aztán ha felhívod őket sztem ők tudják ha van Tatabányán magánböli.
Móni,
szijjjjaaa
jó volt olvasni a soraidat
jó ötlet ez az újévi balatonlátogatás
nekem a szombat éjjelem volt horror, semmit nem aludtam annyira fájt a gyomrom, valószínűleg az előző napi fokhagymás tejföl miatt,
Anna,
jó ügyintézést mára
most mennem kell, felkelt közben Ágim, és követel magának :) , később jövök

Kép
tinaági

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?