Sziasztok Lányok!
Nagyon nagy a pangás! Mindenki készülődik a szilveszterre?
Nálunk most kezdődik a második játékkör, készül a bólé, a sali (ne hari Évi, de csak itthon csináljuk meg
, Ti is biztos ügyesek vagytok), sül a karaj, és még vár rám a süti. Mákos kalácskoszorút csinálok. A fasírtot meg a krumplipürét holnap csinálom.
De egyenlőre kávézom, mert most ébredtem fel nemrég, muszáj volt ledőlnöm ebéd után, mert minden melegfront monnyon le, mert engem kicsinálnak, elég rendesen. Most is sajog a fejem, szédölgök mint a gólyafos a levegőben, szóval mára annyi nekem, remélem holnap jobban leszek, mert ha nem, akkor irgum-burgum.
Remélem minden csemete jól van, Pocoknak külön szorítás, hogy minél hamarabb rendben jöjjön a kis nózija. Larámnak is még kell szívni, talán sose fogy el belőle a cucc, már nem is értem, hogy hogy lehet ennyi egy ilyen kisgyerekben.
Anna! Nagyon jó képeket tettél fel, örülök neki, és én már tudom is, hogy láttalak már a környékünkön (jó az arcmemóriám)
. Összeállt a kép teljesen, mostmár tudom ki a férjed, Őt is ismerem Dózsakertből, látásból.
Norbid nagyon hasonlít Rád, és nagyon szépek a gyerekeid. Anna igazi bájos kislány, a pici Ro meg hát csúcs, ahogy grimaszol, édi nagyon.
Mi volt amit ki kellett cserélni Norbinak, és mit kapott helyette? ÁÁÁÁÁ, nem vagyok ám abszolút kíváncsi.
Mi minden évben máshová megyünk nyaralni általában, már nagyon sok fürdőhelyet megjártunk, mert én nagyon szeretem a termálvizet, mondhatni, én azt szeretem, a hideg vizes medencéket nem. Idén csak Lelléig jutottunk, de kisgyerekkel nagyon jó volt, imádta Lara a homokozást a parton, nagyon jól megcsinálták azt a homokos strandot.
Mikor Larát vártuk, akkor a Zemplénbe mentünk, 4 napra, az nagyon tuti volt, egész nap csaviztunk, bejártuk a környéket, 14 hetes terhesen megmásztam a füzéri várat, meg a salgótarjáni libegőt, mert fel, felmentünk vele, csak lejönni nem mertünk
! Férjem kicsit tériszonyos, és sikerült úgy beszaratnia engem is, hogy nem mertem már lefelé jönni a libegővel. Ne tudjátok meg, mire leértünk, sajgott a hasam alja, én hülye..... De kiscicám kapaszkodott, úgyhogy semmi baja nem esett, szerencsére. Érdekes, hogy mióta megvan a Lara már kevésbé vagyok kalandvágyó
.
Mindjárt rakok fel egy képet az idei strandolásról, így télvíz idején.
Évi!
Nagyon tuti ajándékokat kapott Pocok. Nekünk is volt kompunk, és én nagyon szerettem. Mondanak rá hideget, meleget, de nem kell mindent elhinni. Nekünk nagyon bevált, Laura 5 és fél hósan már tudott ülni, majd arról is rakok képet, hogy nem kamuzok
, és már használta is. Nekem nagyon jó volt, mert le tudta foglalni magát, amíg mondjuk odaraktam a kaját, na ez ugye kb. 20 perc, kábé kétszer volt benne ennyit naponta. Na, ettől aztán semmi baja nem lesz a gyereknek, és ugyanúgy megtanult mászni, menni, semmi baja, úgyhogy én nagyon szerettem a kompot. Ezt most azért írtam le, mert mostanában nagyon ellenzik. De itt az ellenpélda is, úgyhogy hadd menjen vele Pocok úrfi. Mikor Lara már elkezdett mászni, akkor már egyre ritkábban került bele, tehát kb. 3 hónapig használta többet. Utána már csak akkor raktuk bele, ha már este nem tudta mi baja, mert már nyűgi volt, és akkor kb. 20 percet tepert benne, és elmúlt minden baja.
Édes drágám nagyon szerette. Mostmár a mamáéknál figyel a tárolóban.
Édi lehet, ahogy a rugós hintát alkalmazza a kicsifiú
. Lehet majd vakolni, de nem baj, a lényeg, hogy a gyerek jól érezze magát. Biankámnak is volt, ő is szerette, pont egyik nap néztük meg a régi képeket, édi volt benne ő is.
Larának csak sima hintája van, de ő is nagyon szereti, azt is kb. féléves korától használjuk. Ajtófélfába kellett felakasztani és úgy tudott hintázni, most kint van a kertben a kis játszóterének a része.
Na, feldobom az ígért képeket, aztán húzok a dolgomra.
Timi!!!!!!! Ugye nincs semmi baj? Gyere!!!!
És mindenki!
Anna, elég sokáig alszanak a fiúk
Nyáron, a Balcsin
Otthoni strandolás (a vízilovat a gyerek mögött ne nézzétek!)
Kompos (2008. 09. hó)