Új privát üzeneted érkezett!

BÚÉÉÉÉÉÉÉÉK!

Barbi,szia :) 5.baba,nem semmi,szuper hogy vannak még ilyen családok...
Bár nem engem kérdeztél de szerintem az őssejtekről-amikből ugye lesz az összes szerve a babának-olyan sokat nem tud a tudomány se még...sajna...legalábbis sok helyen ezt olvastam,láttam.
Tényleg,Ti akartok levetetni? Maccs ha jól emlékszem,igen...

Csillag,95 D :shock: :shock:
Majd nem fogsz unatkozni,keresünk egy jó kis kismama tornát :wink: velem tartasz? :)
A kislány sminkje nem semmi :)

Ircsi,nem akartam még eddig gyógyszeres megoldáshoz nyúlni,de lehet az lesz a vége..

:evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Évi!
Látom kikerekedtek a szemeid :D
Édesem...ezzel együtt élni nem kutya füle meló ám :D :D
És ha borogatom el is múlik...na ez a nem semmi!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Sziasztok!

Nálunk teljesen kipurcantak a gyerekek a tegnapi éjszakázás után. Még mindig alszanak. Valószínűleg az ebéd lesz a reggelijük :) Én is nemrég keltem.

Csillag, amíg nem Marilyn Manson-os a smink, addig nyugodj meg :lol: Én nem sminkelek gyakran (hétköznap csak szempillaspirál), de mikor a csajokkal mentünk bulizni, akkor egy jó adag vakolatot azért felraktam... aztán állandóan azt nézegettem a kis púderestükrömben, hogy nem kenődtem-e el. A sötétvörös rúzsokat nagyon szeretem magamon. Alapból kisebb lesz tőle a szám, ezért folyamatosan vigyorogni kell, hogy jól mutasson és csillogjon-villogjon a sok fehér fogam :):):) Alapból ad egy jókedvet. Manapság erre nincs alkalom, bár bevallom, hogy utálok mosogatni, ezért a számat gyakran kikenem ezzel a rúzzsal, hogy jókedvem legyen mosogatás közben, halál komolyan.

Erről jut eszembe. Mikor a pocakban megindult a csontfejlődés, akkor én minden nap benyomtam kálciumot, nehogy lukadjanak a fogaim, nálam bejött. Én a gyümölcsöket nem nagyon szeretem, kiskorom óta nem változtam etéren. Viszont szeretném, ha a gyerekeim sokat ennének, ezért kénytelen vagyok legyűrni párat vigyorogva, hogy "milyen finom". Még nem látnak át a szitán :lol:

Nem tudok unatkozni, ha látnátok a lakásban uralkodó rendetlenséget, értenétek :) Ráadásul nagy Agatha Christie fun vagyok, betároltam pár új könyvet, úgyhogy azokat szoktam olvasni. Eddig hatvanvalahány van. Excelbe kiírogattam a címeket, úgyhogy egy listával szoktam menni újakat vásárolni, mert már sokszor dupláztam sajnos :):):) Meg hát a varrás. Ha időm engedi, szabásmintákat szerkesztgetek.
Ha meg csak netezni akarok és itt kevesen írnak, mindig a júliusi topikot olvasgatom. Tegnap, hogy leszedjem az Anne Geddes babás képet ide, felmentem az AG. oldalára. Annyira cuki ruhák vannak. Mondjuk nem feltétlen öltöztetném a gyerekem nyúlnak v. tigrisnek, de nagyon pofásak. Gondoltam, rendelek pár szolidabb darabot, de azok épp nem voltak raktáron. Kiváncsi vagyok, ide szállítanak-e, hiszen HUF is át lehet állítani az árakat. CSak a lányomnak rendeltem volna, jelenlegi picúrnak csak a 12. hét után vásárolok. Még nem merem nagyon beleélni magam, bennem a félsz, főleg, hogy tegnap nagyon fájt a hasam.

Terhességem alatt én is szedtem vasat, nálam is a béka segge alatt van (Sorbifer Durules). Tegnap megint elkezdtem, de napi 3 helyett, csak egyet, majd a vérkép megerősíti. Állatira hullik a hajam, remélem, hogy ez a vashiány és nem rákos vagyok vagy ilyenek. Az azért még aggaszt, hogy a belgyógyászati kivizsgáláson és májultrahangon sem derült ki, hogy a májenzimeim miért olyan rosszak - mint egy idült alkoholistának. Hepatitis B-re néztek terhesség alatt, az neg. Sárga sem vagyok... orvos sem :( Viszont ma elég fáradt vagyok :)

maccs01
 
 

 
 

Maccs!
beszélsz hülyeségeket!!!!
ne idegíts!!!
Nem szabad beképzelned a betegségeket...főképp nem a rákot...ez nem játék!!!
pihenj sokat és ne agonizálj!!!!
Neked sem jó és a Babódnak sem!!!!
tessék végre megnyugodni!!!!!!!
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Csillag, a férjed biztos örül a méreteknek:)

Nálam a "C" kosár a standard, akár van baba, akár nincs, csak babásodva nagyon fááááj. A Triumph-nál van H is :):):), tehát nem maradsz melltartó nélkül, akármi is legyen a végére :wink:

maccs01
 
 


Esküszöm neked megkereslek és elverlek!!! :D :D :D
Nyugi van bébi....nincsen semmi bajod...csak egy kicsit feszültebb vagy a kelleténél...
Szúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúszá!!!!
:D :D :D
Kép
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Köszi a bíztatást Maccs...bíztam benned :D :D :D
Majd max a párom lesz a melltartóm.... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Nem képzelem, csak úgy megfordult a fejemben :) én is hiszek a gondolat teremtő erejében. Azért nem vágyok a föld alá :lol: A férjemnek nem mondhatok semmit hogy mi és hol fáj, hasgörcsről sem mesélek neki, mert amióta ugye a környezetünkben történt az annó itt is általam megírt eset a kismamával, azóta teljesen be van tojva miattam. Leveri a víz, ha valami fájdalomról panaszkodok neki, én sem akarom, hogy miattam Xanaxon éljen :) (majd csendben kipurcanok :mrgreen: )
Most tök jó a hangulatom, csak ha valami fáj, akkor általában lezongorázom magamban,hogy mi lehet... Pár perc az egész, aztán nem foglalkozok vele egy darabig :)

Most már bemegyek felébreszteni a kölköket, mert ez nem állapot!:) Szerintem ma lőttek az ebéd utáni alvásnak. Mostoha az élet :):):)

maccs01
 
 


Remélem nem hagytam ki senkit...ha mégis elnézést kérek! Szóljon az illető......


Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Csillag, a pasik szeretik ezt hallani! Szerintem örülne párod az új állásának :)

maccs01
 
 


EZ TÖK JÓ! Le is mentettem!

maccs01
 
 


Hjaaaaaaaaaaaaaaaj...Maccs...egyébként egyet értek veled...amiről nem tudnak az nem fáj nekik...itt most a fájdalmainkról beszélek...ne értsd félre!
Persze nyugodtan add ki magadból a gondjaidat félelmeidet....csek ne vidd túlzásba :D
Oks?...na akkor ezt is kiveséztük!!!
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


:) :) :) :)
ven benne igazság Maccs :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


UGYE ITT SENKI SEM DOHÁNYZIK???????????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


kitöröltem a képem...és nem tudok másikat felrakni :S

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


segííííííííííííítség :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


ezt jól elb....intottam :S

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


vissssssssssssszajött :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


na eleget nyomtam magam itt...kicsi pihi van...majd re :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Csillag szuper a kép.Jó sokan vagyunk már. :lol:

Maccs,nem vagy rákos... :roll: Fogaid jók?(hajhullás)

Cigi:szívtuk 16 évig.Mikor a babaprojekt indult,előtte szeptemberben biorezonanciás kezeléssel mindketten leszoktunk,azóta 1 szál se. Novemberben pedig már terhes voltam :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Köszi lányok, aranyosak vagytok, hogy befogadtok közétek! Majd igyekszem nem uralni a sok szövegemmel a terepet :)
Ami a cici átméretezését illti, az velem is megesett és nem voltam olyan nagyon boldog töle. Az elsö babámnál volt ez a mellfeszülös téma aktuális, pár hétig csak mellre gyúrtam és mellbedobással nyertem is összesen 3 plusz méretet! Most 95 D típusú bevásárlózacskókkal rendelkezek, a tejcsárdám még üzemel, de már csak sztrájkoló üzemmódban, vagyis napi egyszer van még tögyevés és kész. Valamikor nekem is fel kell mondanom a kis szipolyomnak, hogy ne legyen konkurencia. Mellékesen megjegyzem, hogy eddigi tapasztalataim szerint a hímnemü igen kicsi egyedek sokkal makacsabbul ragaszkodnak a természet ezen adományához, mint a kisnöstények. Más a szopási technikájuk is: a csajok nagy vákuummal dolgoznak, hogy az ember homloka behorpad töle és csak pajszerrel adják vissza az agyonhasznált, véresre rágott tejkivezetö csövet, a srácok mély átéléssel, gyengéden nyaldosva, fele annyi szívóerövel, szinte érzékien szopnak, amíg hagyják öket. Minden gyerekem ráver az elözö tejszívó kollégájára, most a legifjabb lóg rajtam a legtöbb ideje.
A cickóm eredeti kiadásában nagyon formás darab volt, csak visszakaphatnám. Nem lógott, se kicsi, se nagy, kis guszta darab. Aztán észrevettem a tükörben a terhesség alatt, hogy nem csak a hormonális szilikonbetét csúszott be, hanem a szatyor fülei is kezdenek elengedni. Eleinte csak egy ceruzát lehetett alájuk úgy berakni, hogy nem estek le, mára már a 12 darabos készlet símán tartható... :(
Pedig direkt mellre is tornázok, hátha egy emelettel feljebb költöznek a ténykedésem következtében, de eddig nem történt semmi erre utaló jel. Nagy dögök, késöbb majd a vállamra dobhatom öket. Néha szívesen lecsatolnám öket, olyan nehezek.
Egyébként ma nagyon ragály napom van. A vödörrel az ölemben ülök itt, mert bármikor bármi távozhat belölem nem a menetrend szerint. A barátnöm ill. az ö gyereke alapos munkát végzett, az egész banda beteg. A párom már feltámadóban van, én meg pont lerobbanóban. 4 gyerekemböl 3 hány, a nagylányom volt az utolsó, aki az új év tiszteletére egy különlegeset kombinált, még jó, hogy a vödör a közelben volt. :)
A becsicsókázás biztos jó volt. Én talán életemben nem ittam meg összesen 1 üveg alkoholt, töményet még sose próbáltam és dohányozni se volt még ambícióm. A füstjeleket közvetlenül a konyhából adom, nem kell hozzá a mobil változat. :)
A kérdésre visszatérve: a párom német és én import árú vagyok. Évekig védekeztem, de aztán megtörtem és kivándoroltam, de nem bántam meg.
Egyre szeretném a képekkel kapcsolatban felhívni a figyelmeteket, mert itt ezt nagyon komolyan veszik. Volt itt egy eset, hogy többen apró élelmieszerképeket töltöttek le a netröl (nincs külön figyelmeztetés a szerzöi jogok védelméröl, te vagy a ludas, ha más képeivel ékeskedsz), mint pl. egy kép a paradicsomról és felrakták valamenyik oldalra, ahol valamihez hozzászóltak. Pár héttel késöbb jött a fényképésztöl a fizetési felszólítás a szerzöi jogok megsértése miatt, képenként kb. 800 (!) euro, pedig ikon nagyságúak voltak. Többen bírósághoz fordultak, de a bíró mindig a fényképésznek adott igazat, a bírsághoz tehát még a per költségei is hozzájöttek. Szóval csak óvatosan!
Csinálunk még a babáinkról még frankóbb képeket is! :)
Gondolkoztam azon is, hogy mindig van min aggódni. Ez tényleg így van: amíg nem töltötted be a 12. hetet, addig azon parázol, hogy megmarad-e a baba, a középsö szakaszban megy a rettegés, hogy valahogy eljussunk a következöig, de legalább a 28. hétig, de inkább még tovább, az utolsó fázisban az ember minden hétért hálás, ami a babát a koraszülöttségtöl elválasztja. Én ezt legintenzívebben a legkisebbel éltem át, mert 4 hetente landoltam a kórházban és nagyon ki voltam borulva. Egy terhességemmel se volt soha probléma, ezzel se lett volna, ha már az elején komolyan vesznek. Már a megfogantatás elsö heteiben bementem a kórházba, hogy árulás van, de hazaküldött az ügyeletes sebész, hogy maga csak terhes. Mondtam neki, hogy van már 3 kész gyerekem, tudom, hogy mit jelent terhesnek lenni és ez nem az. A nögyógyászom se látott semmit. Teltek a hónapok, de engem végig kísértett az az érzés, hogy ezt a babát nem fogom tudni végig kihordani. A 23. héten megint kórház, napokig keresték a baj forrását, de mivel nem találtak semmit, hazaküldtek. Megint 4 hét, újra ugyanez a figura, akkor voltunk 27 hetesek. Rettegtem, hogy meghal a babám, pedig inkább magamért kellett volna jobban aggódni. Megint 4 hét és akkor jött a vég, beigazolódott a rossz érzésem és hiába egy hete már kórházi megfigyelés alatt, majdnem meghaltunk mindketten. Én elöször, ö meg vagy igen, vagy nem. Az egész bonyodalmat egy nem észrevett és ebböl kifolyólag kezeletlen petefészekciszta okozta, mely önállósította magát, idönként megtekeredett az elnehezült petefészek a saját tengelye körül, ahogy a babám bokszolta, mert nyomta öt, zavarta, emiatt az elviselhetetlen fájdalmak, majd visszafordult és átmenetileg helyreállt a vérkeringése és nyugi volt. A végén én mozgásképtelen lettem, se kép, se hang. A reménytelen esetek szobályában, a folyosó utolsó részén voltunk. A szobatársamnak jeleztem reggel felébredve, hogy ez volt az utolsó reggelem, mert alidhanem ma mégis csak meg kell halnom. Ö azonnal riadót rendelt el, átvittek a szülöszobára, majd vártak. Hogy mi a fenére, azt nem tudom. Nekem meg mindegy volt akkor már, hogy melyik ágyban és melyik párnák közt gyakorlom az elmúlást. Arra járt a föszülész-nögygógyász és rámnézett, ez volt a mákunk. Azonnal áttolt a mütöbe, szétkaptak, baba ment az inkubátorba, én meg az újraindítóba vegetálni. Fura módon ezt is túléltem olyannyira, hogy az op után 5 nappal hazaengedtek. Közben a másik fiam is kórházba került tüdögyulladással, így jó szétszórtak voltunk eleinte. Azóta rettegek a hasi fájdalmaktól és a vak doktorok tömegétöl. Eddig csak balfékekhez volt szerencsém.
Az én fájdalomtürésem is a béka hátsója alatt volt, már attól is kikészültem, ha vért vettek tölem. Még egy gyerek is jobban viselte.
Aztán pár szülés megedzi az embert, aztán ezek a fájdalmak még turbózták a türésemet. Utólag persze mindenki nagyon szégyelte magát, hogy nem hittek nekem, azt hitték, hogy egy kis nyavalygos terhes, aztán amikor kiderült, hogy miröl volt szó, leborultak a nagyságom elött, mert mindezt fájdalomcsillapító nélkül viseltem, mert nem akartam narkós babát. :)
Legutóbb a foggyökérgyulladásom és annak nagyvonalú elnézése okozott egy hasonló szituációt. 6 hétig kapartam a falat, mire a doki végre kötéknek állt és felfúrta a fogamat. Oda se megyek többet, kerestem egy másikat, ahová két hét múlva megyek a gyökér újrahasznosítására, aztán rá 3 nappal fürkész látogatása (nödoki). Legyünk optimisták, talán ezt is megélem még! :)

Na eldugulok, mert így is kisregény már, fejezetekre kéne tömöríteni magam. :)

Jobb évkezdést nektek, mint a miénk. A kisrókámat a gyomromból átküldöm egy erdei randira Wilmos herceghez, ö aztán tudja, hogy mit kell a rókákkal kezdeni.
Vár a wc, viszem a vödrömet is, mert sose lehet tudni. A tápcsatornának két vége van és mindkettö gondot okoz ma. :(

Barbi
Vendég
 


Alul vártam az áldást, felül jött. A róka randizott a boával. :(
Vendég
 


bmaass
te szegény...róka itt-ott...nekem csak hányingerem van....hányni sosem tudtam :S pedig lehet megkönnyebbülnék :)
Ne lefexem api mellé...aki még mindig alszik...
ez a mai nap lustival fog eltelni...
ÚRISTEN!
akkor egész évben lustálkodni fogok? :) :$
hehehehe

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Egyébként öröm olvasni a sztorikat...nekem bejönnek :D
Jópofák...
Sztem mindenki tudna oldalakat regélni...és ezzel nincs is semmi baj...kivel ossza meg az ember???itt megtehetjük!!!
Csak HAJRÁ!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Cigire visszatérve....
Én babó előtt majdnem 2 dobozzal szívtam (ezt köszönhetem a 3 vetélésemnek is...állítólag így dolgozom fel a stresszt :S ) -elég rossz fajta módja :(
Az a baj hogy sokszor még kívánom is :(
:? :? :? :( :( :(
Igyexem nem sokat szívni...örülök ha a napi 4-5 szálnál megállok!!!
Szeretném abba hagyni,de még nem megy :(
Ítéljetek el nyugodtan emiatt...sajnos gyenge ember vagyok!
Ha valakinek van ötlete...írja le légyszi...minden segítség jól jön....
Köszönöm :$
:oops: :oops: :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Nem arra vagyok büszke hogy dohányzom...hanem hogy fel merem vállalni...és nem tagadom le...szülésnél úgy is kiderül minden!!!!
:(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Csillag... :? meglepődtem.Ahogy a kérdésed feltetted, azt gondoltam Te vagy a dohányzás legnagyobb elitélője... :) Na nehogy azt hidd,hogy elitéllek. Tényleg nem.Én pont azért szoktam le baba előtt,mert tartottam tőle,hogy magamtól nem tudnék.A kezelés tényleg segített,de terhesen ugye nem lehet...Ötletet passzolnék,én magam is olyan erős dohányos voltam hogy sosem hittem hogy ez sikerül. De gondolj a babára... minden egyes ciginél :?
Csodálom hogy bírod,én mióta terhes vagyok megérzem a szagát és hányni tudnék...

Barbi,micsoda sztori :? lényeg hogy jól vagytok
Hányós-hasmenős gondolom nem a legjobbkor jött :( vigyázz magadra...
Hányadik hétben is vagy?

Mi is pihentünk egész nap :) most teszünk egy nagy sétát,majd vacsit készítek,zacskóban sült pulykacomb lesz,némi lencsefőzelékkel(konzerv,nem rajongunk érte)és kenyérrel.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni Hozzátok.
Rólam: 28 (és fél) éves vagyok, PCOS-om és alulműködő pajzmirigyem van, amivel 5 hónapja kezelnek. Az első aktívkodós hónapban teherbe estem, elvileg dec. 5 körül, ergo most lehetek 5-6 hetes. Dec. 30-án volt egy kis riadalom, vérezgetés, ami Duphastonnak köszönhetően elmúlt. Ugyanezen a napon 8,36 mm-es ép petezsákot látott a dokker az UH-n, aki az első babánk lesz...
Fogalmam sincs hogyan számítsam ki a terhesség korát, mert ha a mensi első napját veszem alapul, akkor elvileg 6+2 vagyunk, de a doki szerint később lehetett a fogantatás az UH méretek alapján. Egy biztos: 18 cn volt pozi az LH tesztem (dec. 5-én).
Elvileg augusztus végére várjuk a babánkat.

BUÉK mindenkinek!
Kép
Vendég
 


Évi!
Igyekszem,hidd el....
Gondolok én babóra...eszem helyette de akkor rosszul vagyok :?
Bírom????????? Mondom...szabályosan kívánom :'(
De remélem hamar hányingerem lesz tőle...mint a leányzómmal...és akkor leteszem...bolond voltam anno hogy újra kezdtem...de már akkor nem tudtam szoptatni....addig nem is hiányzott.
Remélem most is így lesz!!!

Torna? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj de lusta vagyok...ha most kellene valamit csinálnom...rosszul lennék :D

Csibuc!
Üdv a csapatban!
Jó kis csapat van itt...majd meglátod!

Na eddig pihentem....de most ismét lefexem :D
Nem tudom mi van velem....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Csillag,légy erős...

Csubic,üdv!!! Mesélj magadról még.

Hányan is vagyunk már?....Ircsi?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


sziasztok!

Barbi besz*rok az irományaidtól!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

csillag én is dohányoztam! szeptemberben megpróbáltam leszokni, aminek az eredménye az lett, hogy sikerült elérnem, hogy csak reggel és este gyújtottam rá... (előtte egy dobozzal szívtam egy nap)...
aztán amikor pozitív lett a tesztem, akkor már nem gyújtottam rá saját cigire, csak ha a párom dohányzott, akkor bele-bele slukkoltam... :oops: de csak egyet-kettőt....
most már karácsony óta egy slukkot se szívok... nem egyszerű! én megértelek, de ne érts félre...nem támogatlak! bár nem hiszem, hogy naponta pár száltól olyan nagy baja lenne a babának, max kisebb súllyal fog születni... nem tudom, nem vagyok orvos...

csibuc szia! már vártalak, hogy mikor csatlakozol hozzánk! olvasom rendszeresen a "tesztes" topicot, csak oda nem írok... elsősorban betty miatt olvasom, de ezáltal tudok mindenkiről! :wink: :lol: szóval üdv közöttünk! problémamentes gömbölyödést! remélem a következő vizsgálatnál mgnyugtatóak lesznek az eredmények! mikor mész?

Évi szóval ki az a doki? és megtudtál róla valamit??? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75
 
 


Tünde...
Köszönöm :)
Nekem a leányzómnál azt mondta a dokim hogy erős dohányosoknál a napi mx.5 szál még "megengedett"...
Nem is kell támogatni!!!-ez egyértelmű :)
Na de zárjuk is le a témát... :D
Sajnos ez van!!!-azért ha valakinek van leszoktatási tanácsa szívesen fogadom...


Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Tünde,írok privit.

Hát lányok,azért azt nem gondolnám hogy nem lesz baja tőle. Még a passzív dohányzás is betegségekhez,légúti problémákhoz vezet. és a napi 5 szál... :? Csillag,ezt az a doki mondta aki közös ismerősünk?...
És milyen cigit szívsz? Nem lehetne inkább legalább elektromos cigaretta,abban nincs kátrány...és csökkenthető szépen a nikotin mennyiség is...ez még lehet alternatív,ami nem is annyira káros...

Tényleg nem akarok senkit megszólni.Nekem sikerült a kezeléssel,anélkül nem ment volna,és így is voltak nehéz heteim.De mióta itt a baba hálisten eszembe se jut.De nem tudom mi lenne ha nem lett volna a kezelés.
És hát igen az evés,nem véletlenül jöttek ránk is a kilók.. :x

Csillag,a kép szerint 18-an vagyunk már :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Sziasztok!

Ez egy ilyen nap...
Egyet ma megtanultam: ne hívjátok a rókát szilveszteri buliba, mert komolyan veszi és a sündisznó barátját be se engedjétek!
Romjaimban vagyok, szúr a gyomrom, az emésztörendszeren zöme, róka koma is kiugrott emberesen, pedig csak wc-re indultam. Még jó, hogy a vödröm nélkül egy lépést sem teszek. Imi és Regö jobban vannak, már ettek is egy kicsit, Eni kb. hozzám hasonló állapotban.
Felhívott az imént a sokat emlegetett barátnpöm, de nem azért, mert csuklott, hanem mert megint velünk akart szilveszteri maradékot enni. Mondtam neki, hogy ha mindig így füszerez mindent, mint legutóbb, akkor már csak virtuálisan fogunk a jövöben enni, akkor a gép kapja a férgeket, nem én! :)

Mentem, mert lefodulok a székröl.
A többiek éhesek! De jó nekik!

Ha valakit nagyon gyötör a kíváncsiság, megnézheti a friss képeinket a 2008. agusztusi topik utolsó lapján. Ez itt a reklám helye. Egyébként a fenti sorokkal önmagamat ismétlem, de nem tudtam frappánsabban megfogalmazni a helyzetet.

Megyek tényleg, mert már marakodnak a maradékokon! Nekem 200 gr. kajaszag is elég lesz attól tartok. :)

Puszi: barbi
Vendég
 


Évi!
Egyébként szürke viceroy-t.
Ezt nem a közös ismerős dokink mondta...ezt még 11 éve mondta az előző dokim...természetes hogy nem jó a dohányzás,de a hirtelen megvonás sem a megfelelő,...hiszen még nagyon sokáig a szervezetben maradnak a káros anyagok...itt nem azt mondta hogy szívjak napi 5-öt...hanem a 2 dobozhoz képest "megengedett"-és ez idézőjelben van.De inkább nem magyarázkodom,hisz nem ez a célom...Léguti problémák igen...nagy esetben befojásolják.De sajnos több ismerősömnél tapasztalat,hogy a gyermek asztmás és a büdös életében nem szívott egy szálat sem el...és nem is dohányoznak a családjában sem :S Ez szintén örökölhető...és sokaknál fordítva.Tudom mi lenne a helyes....de sajnos ez van!

Miért kevesebben vagyunk mint 18?vagy többen?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Csillag,nemrég pont kérdeztem hányan is vagyunk,de már megszámoltam a képeden :) csak ezért írtam.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


ahh...értem :D
Visszalépkedtem az oldalakon...és szerintem mindenkit felírtam.
Ha kihagytam volna valakit kérem jelezze!nem volt szándékos

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Engem kihagyhattok csajok, én csak pompomlány vagyok :D (Szurkolok ezerrel)
xtina75
 
 


Kicsi pompomlányka...azért téged is felvettelek!!!
Puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Sziasztok!

Megszabadulnék kisfiam első ruháitól. Ha érdekel alig használt, olcsó babaruha, nézz be ide:

http://picasaweb.google.com/momi74/20091231Babaruhak#

Alkudni lehet.

Sziasztok!

Benta

Kép
benta
 
 


Sziasztok!
Vagyok én is, de a múlt estét végigszenvedtem :oops: Ilyen szilveszterem se volt még soha. Mindegy, most már tudom, hogy ha jót akarok magamnak, marad a főtt krumpli, a pirítós, meg az ilyen light-os kaják. Ez van, ha így, akkor így. De legalább már nem reménytelen a helyzet...
Üdv a csapatban, Barbi!
Ha tudtok jó cigi-leszokós tippet, akkor én is szívesen venném - féltem a kedvenc apósomat. Persze, nagyfiú és ő tudja, de hát akkor is... :)

bekri
 
 


Bekri,én tudok.16 évi napi 1 dobozról szoktam le,(barna Szofi...) egy alkalmas biorezonanciás kezeléssel.És a férjem szintén...
Én sem hittem benne de működött.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Sziasztok!

Nehéz ezt leírni: Elvetéltem. Sajnos Angyalkánk lett!

Nyilván többeteket sokkol a hír, de akkor képzeljetek el engem :cry:

Mielőtt bárkire rátörne a frász, hogy ő is el fog vetélni, azért leírom az előzményeket, amik engem - két terhesség és szülés után - már elég rossz érzésekkel töltöttek el, annak ellenére, hogy nincs két egyforma terhesség, vannak alapvető dolgok szerintem, amik nem változnak. Tehát a következők voltak a difik 3. fogantatása után:
Terhességem 5. hetétől nem tudtam a jobb oldalamra fordulni az ágyban, avagy felhúzni a jobb lábam a hasamig, annyira fájt ott a méhem.
Folyamatos tompa nyomást éreztem, kivéve, ha aludtam.
Mikor felemeltem valamelyik gyereket, éles szúrás a méhem jobb oldalán.
Ha sokáig álltam, pl. mosogatásnál, szintén begörcsöltem.

Féltem, hogy rosszul tapadt meg a baba, de a Magzatdiagnosztikánál csak annyit tudott mondani a pali, hogy méhen belül van.
Szilveszter napján, mikor mosogattam, majd leszakadt a méhem, aztán egyre jobban görcsöltem, majd éjjel, mikor visszajöttünk tüzijátékról elmentem wc-re. Rózsaszínes cucc volt a papíron, nagyon kevés. Ez már nem volt jó jel. Másnap reggel már ez az "anyag" barnás-véres volt, továbbra is nagyon kevés, viszont állatira fájt a hasam. Nektek csak annyit írtam, hogy fáj - minek paráztatni titeket?! Aztán egyszercsak méhösszehúzódásaim lettek. Aki szült, avagy kapott oxitocynt, szoptatott szülés után, az tudja, hogy semmivel nem keverhető össze ez. 20percenként tört rám, 7 hetes terhesen ez az utolsó, amit érezni akarsz. Akkor felálltam, a legnagyobb lelki nyugalommal elmentem tusolni, hajat mosni, szóltam apának, hogy valami nem stimmel, megyek a kórházba. Már úton voltam, mikor sikerült elérni dokimat, elmondtam mi újság, hogy úton vagyok és nem fordulok vissza. Mondta, hogy ő most nincs bent, hívjam fel a vizsgálat után. A tüneteim utalhatnak vetélésre, de ha dobogó szívű babát találnak, akkor menjek haza és fekvés-fekvés-fekvés, a méretek nem érdeklik, a baba maradjon! 45 percet vártam a rohadt vizsgálatra, kongott a kórház az ürességtől, már folyamatosak voltak a méhösszehúzódások, szinte szünet nélkül, majd betojtam a fájdalomtól, ott görnyedeztem a folyosón. Teszem hozzá, hogy el akartak küldeni, mondván ünnep van, de kivertem a blattot, "hogy márpedig innen el nem megyek", továbbá hivatkoztam a dokimra, hogy megbeszéltem vele (Ő a klinika vezető-helyettese - szóval nem akárkivel packáznak). Mikor bejutottam végre a vizsgálatra, csak azt tudták megállapítani, hogy a petezsák már a hüvelyben van, jön kifele. Mivel a fájdalomtól már több mint egy napja nem ettem és alig ittam, ezért fél óra múlva meglett a műszeres befejezés altatásban. Saját felelősségre éjszaka hazajöttem. Egy napra bent akartak tartani, protokoll. Sokat sírtam, de tudom, hogy itt valami nem stimmelt és inkább most hagyjon itt ez a kicsiny lélek, mint később. Apa itthon vigasztalt. Nagyon kiborította őt is ez a dolog, inkább nem akar 3. babát - most ezt mondja. Én szintén betervezem a teljes labort magamnak, lefogyok és 5-6 hónap múlva apával visszatérünk arra, hogy vállaljunk-e újabb terhességet. Nagy boldogság nekünk, hogy van két gyönyörű, okos, egészséges kisgyerekünk, így sokkal könnyebb megemészteni a veszteséget. Ha nem is lesz több, így is szép kis család vagyunk.

Hát ennyi a történet.

Ircsi, légyszi vegyél ki a táblából. Csillag, kérlek, törölj a képről. Már lementettem az eredetit a nevemmel, elrakom Angyalka emlékére.

Azért szándékomban áll még írogatni hozzátok, mert szeretem ezt a bandát. Talán nem olyan intenzitással jövök majd, de igyekszek képben maradni.

Mindenkinek Nagyon Jó Babavárást és Szülést Kívánok, Szeretlek Titeket, jó, hogy itt voltatok nekem!

maccs01
 
 


maccs: nem találok szavakat sajnos :cry: Talán azzal vigasztald magad, hogy mindennek oka van és talán nem lett volna teljesen egészséges, ezért döntött úgy a pici és a természet, hogy nem marad Veletek :cry: 30-án én is kora reggel kórházban voltam, nálam élénkpiros löketszerű (ám görcs nélküli) vérzéssel indult a nap, de szerencsére zárt maradt a méhszáj és ép petezsákot találtak a méhüregben. Csak sejtelmem van arról, hogy min mentél keresztül, sok erőt kívánok Nektek és pihenj most sokat.

évi, csillagfény: én is dohányoztam ad hoc, de 4 évvel ezelőtt a rendszeres cigizésről lemondtam csak úgy egyik napról a másikra. Amikor valami trauma/komolyabb stressz ér, akkor néha érzem, hogy úgy elszívnék egy cigit, máskor meg kifejezetten zavar a szaga. Köszönöm, hogy felveettetek a táblába :)

ircsi: én is Meforal-t szedek és 160 gr CH diétát tartok, majd a 12. héten lesz terheléses vizsgálat, akkor ha jók a cukorértékek akkor elvileg 180-200 gr-ig megemelik a napi adagot és a Meforal-t is leállítják. Te meddig szeded?

bmaaas: behalok az írásaidtól, annyira élvezem olvasni őket :D Tényleg jók. Nem gondoltál még a blogolásra? Hihetetlen jókedv és időnként önirónia sugárzik az írásaidból :D

gtunde: köszönöm a kedves fogadtatást, emlékszem hogy néhányszor írtál már az LH-s topikba ;)

Magamról még annyit, hogy a 30-i események miatt még mindig csak halkan örömködök és alig merem elhinni, hogy valaki van a pocakomban. Hétfőn megyek megint UH-ra, akkor már többet fogunk tudni.

BUÉK mindenkinek mégegyszer!
Vendég
 


Maccs!
Végigbőgtem a leveledet,ugyan ezen mentem át én is 3szor :S
Nagyon sajnálom ami veled történt. :(
Ezt a fájdalmat igazán csak az tudja megérteni,aki sajnos át is élte.
Fáj a szívem...
Nem tudok mit írni neked.
Vígasztalhatnálak,de nekem sem sokat segített.Most ha itt lennél megölelgetnélek és próbálnám magyarázni,hogy ennek így kellett történnie.De a szív fájdalmára ez nem vígasz.Még egyszer nagyon sajnálom!!!!
Reméljük apa is majd idővel meggondolja magát...
Arra az egyre figyelj majd oda...ha ismét terhes leszel,ne nézegesd wc-zés után a papírt...sajnos én mindig ezt csináltam...(nem lett jó vége,ez is stresszel) és néha most is megnézem :( :( :(
Millió Puszi és Vigyázz magadra .Fel a fejjel kislány!
És visszavárunk azért!

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Drága Maccs! Ide is leírom: Nagyon sajnálom. Veled vagyok, sok-sok lelkierőt kívánok, és tudod: előre kell nézni, és a két gyönyörű gyerekedre!

Lányok, vigyázzatok magatokra, de ne stresszeljetek! Okosan, és sokat pihenni!
xtina75
 
 


Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba
 
 


Sziasztok!

Kicsit nem vagyok, és annyit írtok :lol: :wink:

Bmaass
Üdv itt :lol: :lol: :lol:
5. babára irigy vagyok :oops:
Hogy kerültél No-ba? Milyen az élet ott?

Csillagfény
Én is szinte függő vagyok :oops:
Dohányzás :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: (megérteni se tudtam a cigiseket :oops: .... mi jó van benne?????????????????)

Csibuc
Üdv itt!
Anyám... ti miket beszéltek... nekem a legnagyobb koromban is 75A volt a méretem... :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba
 
 


Milyen gonosz év ez? Hogy kezdödhet így?
Vígasztalhatatlan vagyok Maccs drága, én is sírok, potyognak a könnyeim, valaki nagyon rátámaszkodott a könnyzacsijaimra! :(
Igazán szerintem tényleg senki nem tudja átérezni a helyzeted, max. csak úgy hozzávetölegesen, mert mindenki másképpen éli meg, mégha vele magával is megtörtént már. Én a magam részéröl mehetnék is beutaló nélkül a zártosztályra, onnan blogoznék a kis angyalomnak, mert biztos belezakkannék, pedig ezt még lehet fokozni is. Egy barátom felesége elsö babáját várta. Már a 28. hétben volt, minden szép és jó. Éppen 4D uh-ra mentek. A lány felfekszik, kedélyesen elcsevegnek a dokival, ö közben keresi a baba szívhangját, ami sehol. Lassan, de biztosan elkezd a doki sápadni, ekkor már gyanút fognak a leendö angyalszülök is. Csóri lánynak meg kellett a kis halottját normál úton szülnie. Na ezt ép ésszel el sem lehet képzelni. Nem akarták látni, azt se tudják milyen nemü volt. Nagy kivizsgálás lett a vége, de nem lettek sokkal okosabbak. Egy pár hónappal késöbb aztán újra tojástakáshoz készülödtek, a kiscsibe kikelt rendre és most van egy helyes kis lányuk, aki napra pontosan egy évvel a fiam után született. A lány egyébként 30 vége felé jár és mentes minden káros szenvedélytöl.
Tényleg igazad van, hogy minden terhesség más és hogy ezek nemnormális elöjelek voltak. Néha én is rettenetesen aggódok, nem is mondjuk el a 12. hétig senkinek.
Nagyon hiányoznál, ha nem jönnél, olyan közel állónak érezlek téged magamhoz. Jó fej vagy nagyon!
Talán alapíthatnánk a topikon belül pódiumos helyet a "pomponos" lányoknak angyalklub néven.
A mi augusztusi topikunkban is volt az elején pár vetélés, de a legrosszabb az egyik lánnyal a 24. hét környékén (ha jól emlékszem) történt. Kiderült, hogy a baba tutira down-os és elvetette... Nehéz döntés volt, mert azzal a babával együtt már két kisfiút vesztett, csak lányokra van szakosodva, azokat tudja kihordani. Mi még magunkhoz sem térünk, újra terhes lett és egy újabb kislány boldog anyukája. Akkor sokat gondolkoztam azon, hogy valyon én hasonló helyzetben hogy döntenék, de nem egyszerü. Annyi kórság van, ami akár ki sem derül a baba megszületéséig, söt olyan is van, ami még azon túl sem egy darabig. :(

Közben az én másfél éves folyton kajás kisfiam kiszolgálta magát. A hütöböl megszerezte a maradék bedobozolt tésztát, odatolta a fözölapokhoz a széket, rátette a fözölapra a müanyag dobozt és bekapcsolta! :shock:
Kicsit kiakasztott, mert indukciós, se perc alatt odaég a kis keze, ha megfogja, de pont a doboz mellettit kapcsolta be, így se a kezét, se a dobozozt nem érte kár. Még szerencse! Nagyon kis élelmes a drágám, a jelek szerint nem szándékozik éhen halni. :)

Elmentem a túlélöcsomagot beszerezni: szölöcukor, ropi, gumimaci, ilyenek. A rizsre és a krumplira rá se bírok már nézni.

Csillagfény neked akartam még írni, hogy én rutinból mindig megnézem a papírt. Amolyan rituálé... A róka meg tényleg elmehet a boa barátjával a sunyiba. Nálunk nincs kiadó albérlet a fene a jó dolgát. Nem akarok én itt állatkertet! :)

Megyek tényleg, mert nem haladunk.

Fel a kobakokkal csajok, az élet így vagy úgy, de megy tovább. Mint egy nagyon jó barátom mondaná, az élet egy halálos betegség.

Puszika: én
Vendég
 


Dohámyzás
Oxigénhiány...Átmenet nincs... vagy abbahagyod, vagy nem... a nem KÁROS!!!!!
Leszoktatás :arrow: abba kell hagyni!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?