Sziasztok!
Megérkeztek a jósló fájások, tegnap voltam Szabolcsnál, szerinte még max két hét. Tehát a 38-39 hét mezsgyéjén jön a manóka
Ti mit tudtok a jósló fájásokról? Az mennyivel a szülés előtt normális?
Be akart fektetni egy kivizsgálásra, de én inkább az ambuláns ellátást választottam, nagyon idegenkedem a máshol alvástól. Itthon is nehéz, hát még ott. Inkább bejárok mindennap.
Már nagyon várom. Szörnyen szenvedek a folyamatos fekvéstől, a semmit se tevéstől. A baba alig akar mozogni, ilyenkor meg az agyam kezdene pánikolni, de próbálom visszaszorítani, hogy a babát ne stresszeljem! Kész a babaszoba, olyan szép lett, a nap nagy részét ott töltöm, legszívesebben belefeküdnék az ágyikójába is.
Lexieről (nem vagyok biztos benne, hogy róla beszélt a Szabolcs) tegnap azt hallottam a váróban, hogy még egyben vannak és nagyon jól vannak.
Szabolcsról. Olvastam az indexet én is és némileg félreérthetően van megfogalmazva.
Tehát a botrány után a MÁV-ból az Szt Imrébe került át, kb januártól júniusig volt ott, nem hivatalosan.
„de szülő pácienseinek vajúdásánál jelen lehet, és jelen is szokott lenni mint magánember, amennyiben a kismamának ez kifejezett kérése”
ő orvosként volt ott az ügyeletes orvosok mellett nem hivatalosan, annyira volt ott hivatalos egy szülésnél, mint egy apuka, de a szülést ő vezette le, ha kértük.
A Schöpfibe viszont teljesen egyenrangú orvosként helyezkedett el, ügyel, rendel, stb.. Az eljárás ellene ugyanis már olyan szinten bizonyítottan alaptalanná vált júniusban, hogy újra praktizálhatott, a január-júniusi intervallum kényszermegoldás volt.
Timi30! Én az összes pletykától, eljárástól függetlenítettem magam. Számomra ő egy nagyon szimpatikus ember, nagyon korrekten viselkedik velem. Teljesen megbízom benne, ha nem így lenne, lehetne ő akármilyen sztár, nem szeretném rábízni magam. Mint ahogy tudom, hogy ha ott lesz a férjem olyan biztonságot, sugározz majd nekünk, hogy bármit elviselek, és örömként próbálom majd átélni az egész szülést minden kellemetlenségével, fájdalmával és csodálatos eredményével együtt.
Mi elég sok mindent kérvényeztünk, amiben a kórház nem akart partner lenni, de Szabolcs egy pillanatig nem akart meggyőzni arról, hogy ne akarjam, inkább segített összeszedni a gondolataim és megoldást találni. Például a szülés után én szeretném, ha az első 6 órát a mellkasomon töltené a baba, vagy hogy hagyják rajta a magzatmázat, stb. Ezek persze a férjem és az én bogaraim, eddig mindenki lehülyézett érte, beleértve a nagymamikat is
, de ez a mi babánk, a mi szülészünk, a mi orvosunkkal. Innentől mondhatnak rá bármit, engem hidegen hagy, ő a tökéletes partner a mi szülésünkhöz!
Igyekeztem tárgyilagosan írni róla, ha nem sikerült, bocsánat!
Kincső mosolya mindig elvarázsol egy kicsit. Nagyon kis helyes!