Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a tanácsokat megfázásra. Be is izzítom a férjecskémet, hogy menjen vásároljon be nekem. :)
Vendég

sziasztok!

kb 3 ora mulva itthon lesz az Uram,és egészen vasárnap estíg marad :D :D :D :D
nemsemmi
voltam UH-n
én minden Uh-ra ugy megyek, hogy, hú, na, majd most kiderül, hogy milyen mekkora, szép, nagy lány/fíú, és majd angyalok szállnak alá, és zenélnek a szoba 4 sarkában, miközben engem ultrahangoznak.
már megint csalódnom kellett.
még pontosan 30 nap van hátra a kiirt idöpontíg...
mikor jönnek az angyalok??
pcd1985

Ha valakit esetleg érdekel az ajánlatom, dobjon privit, és küldöm a címünket! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi, Lányok, a székrekedéses/aranyeres problémákra adott tanácsokat. Rajtam valószínű, hogy a magnézium nem segít, sőt, lehet, hogy épp az ellenkező hatást váltja ki, mert már majd' a kezdetektől szednem kell. Kíváncsi vagyok, mikor hagyatja abba velem a dokim a gyógyik szedését.

Ja, igen: Az én hasfalam is tele lehet belül kék-zöld foltokkal. :lol:

Kép
erusverus

Sziasztok!!!

kakti! mi is itthon leszünk, csak mi egy csöppet messzebb tőletek... Minket egy buliba hívtak, csak féltünk, hogy hogy fogom bírni egész éjjel az ülést, vagy táncolást, meg az ébrenlétet..
zuzmoo!!! tisztára vigyorogtam a valami nagyon kemény dolgodon!!! már csak azért, mert ugyanígy vagyok én is, azaz egy helyen mindig kidugja vagy a térdét, vagy a tapiját, vagy nem tudom.../de tényleg jó kemény/ és ott tartja pár másodpercig...
Ma én is voltam uh-on: azt mondták, hogy a magzatvízem átlagos mennyiségű, ami jó, mert a legutóbbi 2alkalommal kevesebb volt.. a buksija 81mm, a combija meg nem túl hosszú, de persze a korának megfelelő.../most nem jut eszembe a pontos érték, viszont lusta vagyok felkelni megnézni/ mondtam, hogy lehetne olyan Blanka is, mint a Nóri kislánya: kisfejű és hosszú combú: könnyebb dolgom lenne a szülésnél. :lol: :lol:
Viszont még mindig koponyavégű fekvésben van és a lepényem I.fokban érett.
Hát velem ennyi minden történt. CSináltunk némi kocsonyát, mert párom nagyon szereti, meg előkészítettem a tejfölös pizzám alapjait, holnap már csak össze kell rakni/meg a tésztáját megsütni/ meg a rétest is félig előkészítettem./a félig kicsit túlzás! :lol: /

Kép
Kép
ronci

Anita: BOLDOG SZÜLINAPOT Eszternek!

Boruska: kitartás! Sajnos minden pasi halálosan beteg egy kis megfázástól is. Ilyenkor a lelkük nagyobb ápolásra szorul mint a testük :lol:

Katica: Megértem, hogy nehéz most Borinak. Remélem hamarosan túl lesztek a kaotikus helyzeten.

Holnap délelőtt indulunk Miskolc-Tapolcára szilveszterezni és csak 3-án jövünk haza. Addig mindenki nagyon vigyázzon magára! (most már igazán nem nehéz betartani az "idén nem szülünk" szabályt ;) )
"A kocsi úgyis elbírja" felkiáltással elvisszük magunkkal a Twister játékomat. Szerintetek hány feladatot tudnék megcsinálni? :lol:
Szóval ha addig már nem jövök, mindenkinek BUÉK!

Kép
zuzmooo

Itt dícsérem 4 napja a páromat
Erre hazajött, eltelik 2 perc
Visszaindult Bécsbe
Elvitte a telefonomat
én meg itt állok azota is
és így sose tudom meg h. hova ment
telo nélkül ugye
remélem hazajön még egyáltalán
:?: :?: :?: :( :( :(
pcd1985

Sziasztok!

Megvagyunk mi is. Most értem végére a 3 napi lemaradásomnak. :D

Most jegyzeteltem ám én is :D , és holnap friss aggyal válaszolok is.

jó éjt.

Kriszti
bchris

WTF?
én ezt nem nagyon értem.
nem arról volt szó, h vasárnapig marad?
elvitte a telefonodat?
khm...

Kattkat

Kép
kattkat

hát ugy látszik nálunk is kezdödik a buli
ezt már én sem értem
pcd1985

nekem ezt még föl kell dolgoznom, meg kiv.i vagyok, mi lesz ennek a vége
legszívesebben tüzes vasat dugnék a seggébe
pcd1985

A WTF azt jelenti, amit én úgy hívok: vattafakk?
Elég érdekes ez az ember is... Nem lehet, hogy csak ott felejtett valamit, és jön is vissza? Bár nem értem, a telefonodat miért vitte magával... :?
Sajnálom azokat, akiknek megkergült a párja...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

igen Kakti, azt jelenti :)

Kattkat

Kép
kattkat

pesze ezeknek azért volt elözménye
:twisted: meg lesz következménye :twisted:
csak nagyon hosszú
ilyenkor ez a tehetetlen érzés.ismeri valaki?
há' megbolondút...

szülni akarok, és babázni

joéjt mindenkinek
pcd1985

Stephie, BOLDOG SZÜLINAPOT a lánykádnak! Kép

Mindenkinek BÚÉK! Az elutazóknak jó pihenést és bulizást!

Kép

Zsófi, :shock: :roll: :roll: kitartás!

Jó éjt mindenkinek! Megprószálok aludni...

Kép
csipike09

jó reggelt!

Levente már fél 6 óta pogózik, úgyhogy nem tudtam aludni, igazság szerint nem is voltam fáradt. Azon gondolkodtam fekvés közben, hogy hogyan lehetne mégis normálisan átpakolni a szobát, hogy minden elférjen.
Elhatároztam, hogy ma leszedjük a fát , mert az uram megígérte, hogy akkor összerakjuk a kiságyat. Most elég zsúfolt, mert a régebbi kanapét (képeken kékeszöld) gondoltam, hogy jó lesz a babasarokba szoptatáshoz. Az új kanapéból semmi sem látszik, csak a szép orosz pléd rajta (nem ér röhögni) de amúgy egyszínű bordó. Szóval a bútorok miatt elég nehéz úgy megoldani, hogy a babasarkot ne zavarja a tv,vagy számítógép zaja/fénye le is legyen választva kicsit, de mégse legyen zsúfolt
A falon található festés merényletet én követtem el még kb 25 hetes terhesen. Kilestem egy tapéta mintát a netről, lementettem a gépre és utána abból csináltam stencilt. Tudom hogy meg vagyok kattanva, de nem bírtam magammal

erusverus: én is az elejétől szedem azóta voltak székrekedési problémáim épp ezért volt látványos, hogy a homeost kb 1-2 hétig ha használtam és azóta is rendben van. Nekem a magnéziumot betöltött 36. hétig kell szedni

ronci: 32 héten I fokon érett lepény még tök jó. Nekem Szandival II fokban volt érett annyi hetesen és a 38 héten szültem:)

Zsófi: :shock: :shock: hát meglepő mit mondjak..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stephie 2010.07.07 16:46-kor.
stephie

Zsófi, ez azért kemény....szabad kérdezni röviden a előzményeket? :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Stephie, édesek a lánykák! :)

Zsófi: a pasik dilisek, és ez már hivatalos.... A Ti helyzeteteket nem látom át egészen, de mi az, hogy csak úgy elmegy? :x
Ha az enyém szedné a sátorfáját, remélem, az öcsém elmenne levadászni :) Bár valószínűbb, hogy az ügyvéd menyasszonyával karonfogva leperelné a gatyáját inkább :shock:

Zuzmoo, kösz a vigasztalást, apja túlélte az éjszakát, mindjárt elhúz dolgozni, és végre megsüthetem a túrós-sajtos sós sütit a vendégségbe.
(miközben írtam sikeresen elégettem a piritósomat :( )

Meg lehet, hogy megpróbálkozom a panettonéval is, majd beszámolok, milyen lett.

boruska

Sziasztok!

Stephie, nagyon szépek a lánykáid !

Boruska, akkor sikerült a tegnapi napot túlélned a sarokban :wink: ?

Nekem pocsék éjszakám volt :( . 3-kor még forgolódtam, azt felkeltem, rendberaktam a szemöldökömet, letisztítottam a bőrőmet, idegeskedtem is 1 kicsit, mert lánykám tegnap nem nagyon mocorgott... és most sem...lehet, h a reggeli kávé hiányzik az ébredéshez? :roll:

Kép
csipike09

csipike, ja, elaludtam önvédelemből :) Bercinek is vannak csendesebb napjai - ill. napon belül is változik, mikor jön rá a pogó. Tuti, hogy egy órán belül szétrúgja a feneked :)

boruska

Boruska, szuper túlélési taktikád van :wink: :D
Remélem igazad lesz, a kiscsaj utóljára "átrendezett belül", azóta viszont épp hogy mocoróg.

Na megyek én is előkészíteni a dolgokat...

Kép
csipike09

Sziasztok!Köszi az érdeklödést!

Ez olyan hosszu sztori, amibe kár lenne belekezdeni,és mindíg vannak uj fejlemények.
De komolyan .A barátnöim csak ugy kapkodják a fejüket, amikor beszámolót tartok a legujabb eseményekröl. :)
öööö hát szerintem mi a párommal nem vagyunk még úgy összecsiszolódva,nem töltöttünk elég időt együtt, és ezután mint derült égbőlm a villámcsapás jött a külföldi melo.
Egy darabíg lógott a levegöben....de aztán hirtelen pufffffff...már kinnt is volt Bécsbe.(még azt se tudom pontosan, hol, de kb arra)

Reggel hívott, h. akkor a tesójáéknál van, és akkor jön délután. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Én meg mondtam neki, h. ne jöjjön.Nem akarok kiabálást, veszekedést, sírást.........
De ő akkor is jön.
ááá
pcd1985

Jó reggelt!

Tuti készül a szervezet a 2-3óránkénti szopira. Bár éjjel nem kelek fel, de 2-ig SOHA nem alszom. Szinte tuti, hogy mosottszar leszek szülésre! :lol:

Mindegy, vettem kacsacombokat (mert az a kedvenc kajám, pont letojom, hogy szárnyas). Csinálok gesztenyés barna mártást, meg krumplit. És zabálunk a tesómékkal. Anyám úgyis Szolnokon lesz!
Apát kéne elzavarnom a bútorboltba, de annyira lusti ő is. Úgy nem várom, hogy újra hétköznapok legyenek. Bár jól jönne egy szusszanásnyi egyedüllét! :oops:
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Én most kászálódtam ki az ágyból. Nem bírtam aludni hajnalban és 8 kor sikerült visszaaludnom egy picit 10-ig. Remélem így kibírom a mai napot.

Nálunk változott a szilveszter. Úgy volt, hogy ember dolgozik, de ma is nappalra ment, így jön ő is velem a tesójáékhoz, úgyhogy lassan neki is kell állnom sütögetni-főzögetni. Pedig semmi kedvem. :?

Babóca nekem is össze vissza mocorog. Mostanában inkább csak állandóan, de óvatosan mozog, olyan mintha mindig simizne belülről. Két napja meg be volt lassulva. Ilyenkor én is mindig megijedek, de megnyugtatom magam valahogy.

Pcd: nem irigyellek a párod miatt. Azért majd kíváncsi vagyok egy hosszabb verzióra. 8)

Stephie: nagyon szépek a lányaid. :D
Vendég

Sziasztok!
Bocsi a zavarásért....de hátha valamelyikőtöket érdekel...Én nagyon szerettem volna ilyet annó!!!-és lett,de sajna ár kinőttük!
Eladnám az alig 4hónapot használt, szép állapotú Nania Pico Easy hordozót- kerekes vázzal!(Kicsi babakocsi!)
Újszülött baba teljesen fekvő helyzetben
lehet benne, nem kell ülnie mint a hordozókban !Ha elalszik a kocsiban,nem kell cipelni,csak a vázra tenni és tolni!
EU szabványos, 0-13 kg-ig használható!
Hordozó kerekes vázára rögzíthető a hord fülével !
Váza kicsire összecsukható,még az autó ülése mögött is elfér!
Vázzal együtt kb. 6 kg!
Új ára :26.990.-
Én 22.000.- szeretnék érte kérni!Esővédőt is adnék hozzá!
Ha érdekelne valakit,pü-ben keressen ..több képet is küldök,ha szeretnéd majd!

További boldog pocakosodást kívánok!
üdv.Andi

Kép
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, aztán megyek rendezgetni,pakolni. remélem mindenki jól van, a hiányzók is csak nethiány miatt nem tudnak jönni géphez. Most vettük ezt a kis laptopot, csak kiprószálom, hogy műkszik. :wink: Velünk minden rendben, csak éppen nincs megállás, mindig megyünk valahova valamit intézni. :roll: Estére meg örülök, ha be tudok esni az ágyba. :( Legyetek jók!

Boldog új évet kívánok!

Kép
Kép
molmar

Szarra fott a virsli, zsizsikes a lencse,
Vig koszontot irni igy nem nagy szerencse...
Pezsgodugo epp most lotte szet az allam,
Karacsonyfa ram dolt, megvagott az aram.
Vadul karomkodok, ehes vagyok verzek,
De azert kivanok neked szep boldog uj evet!

Kép

Kép
editmk

Hi!

Anita!
Tényleg szépek a lányaid!

Asszem ma húztam át utoljára az ágyneműt szülésig.
2,5 fal határolja az ágyat, így nem tudom körüljárni és ráigazgatni a lepedőt, hanem 4kézláb térdelve egy oroszlánfóka kecsességével akrobatikáztam rajta.

Barom pasikról: egy ismerős csaj faszija kitalálta, hogy csináljanak gyereket, miközben a lány azt sem tudja hol lakik a manusz (nem árulja el), sohasem lehet tudni mikor bukkan föl és meddig marad, nem mennek sehova, nem ismeri a szüleit, szal nem tud róla szinte semmit :shock: :shock: és akkor csináljunk gyereket??????
Bázzeg egyre több az imbecil f@sz..
Ez tipikusan az a fajta, akiről aztán kiderül, hogy van valahol egy komplett kis családja, vagy valami egyéb genyóság.
Szerencsétlen csajok, akiknek meg nem sok udvarló jut, kapaszkodnak az ilyen gyökerekbe, csak mert végre valaki "foglalkozik" velük. :evil: :evil: :evil:
Remélem elhajtja a picskuba!

Másnak is sokat nyüzsög a pocaktölteléke, amikor narancsot vagy mandarint eszik?
Nem tom eldönteni, hogy szereti, vagy tiltakozása jeléül ficereg ilyenkor. Ha utóbbi, szegénykém meg fog zavarodni szülésik, tekintve, hogy minimum 5-6 db-ot megeszem ezekből/nap.

Mindenkinek boldog, örömökben gazdag, egészséges kisbabát hozó új esztendőt kívánok!

Kattkat

Kép
kattkat

köszi lányok a dícséretet a csajok nevében :)

kattkat: hát ismerős a téma és talán azt is lehet mondani, hogy manapság egyre gyakoribb

narancs, mandarin és társai: pont a múltkor volt valami babás műsorban, hogy általában nem szeretik a gyerekek, mert megsavanyítja az anyatejet ezért szoptatós anyukáknak nem javasolják. Azt viszont már én is észrevettem, hogy ezek után mindig nagyon jön a savam, így a narancs/mandarin evését délelőttre szoktam tenni.
stephie

Halihó!

Rég jártam erre...

Most is csak ezért :oops: :

BOLDOG, BABÁZÓS, SZERENCSÉS ÚJÉVET MINDENKINEK!
Kép

Évi(+Borkó)+Zéti+Attila
benettke
Vecsés

Mindenkinek: Kép

Nóri neked pedig holnapra Kép

Sziasztok

bellerreni
Eger

Kép

Boldog Újévet Kívánok Mindenkinek!!! :D

Én most végeztem a sütéssel, főzéssel. Már csak meg kell sütni a muffint és a karajt. Jól el is fáradtam.

Vettem ma a tesz-veszen egy pihenőszéket, hétfőn már meg is kapjuk. Úúúgy örülök neki. Ilyen:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Előbb utóbb csak ideérek.

Viki
Jól néz ki a gyerekszoba. Ugyanilyen függönye van Reginek is. Mit össze kerestük anno h hol lehet ilyet kapni.

Stephie
Pihengess és vigyázz magadra.

Zsani, Zsófi Üdv köztünk

Juci, Eraverus
Melyik céggel szerződtetek őssejt levételre?

Kakti
A Kikben ki lehet fogni jó rucikat. Közepes áron vannak a rucik. Nyáron leárazáskor 300-400 ft-ért vettem pamut rövit gatyókat a lánynak. Sokszor mostam és még egyben vannak. bírták a gyűrödést.

Lara
Jó pihizést.

Anita
Eszter utólag kívánunk nagyon sok boldog szülinapot

Boruska
Én még sosem adtam el rucikat, igy lövésem sincs h hol probálkozzál. (mindig elajándékoztam vmelyik rokonnak)

Zuzmoo
én a tgyást a szülés napjától igényeltem Reginél

Juci
én január közepéig vezettem, Regi február 8.-án született.

Bellereni
kaptam a szülésznőmtől egy listát a korházi cuccot illetően. Beskennelem és felteszem a gmailre.

Kismaki
Remélem segitettek a homeos bogyók és jobban vagy.
Én a homogéne 9-t szoktam szedni ha fáj a torkom és nekem bevállt.

Gátmasszázs olajat én a sima mandula olajat vettem, ugyanolyan jó, mint a kimondott gátmasszázs olaj.

Remélem nem hagytam ki semmit és senkit.

Visszaolvasom a mai termést is.

K
bchris

TEgnap voltunk a kórházban vizsgálat, szülésznő.

Hát nem sok sikerrel. A kenetet nem vették le mert, kedden és csütörtökön van szállítás. De mivel ma ünnep ezért nincs és jövő keddig meg megromlik.

A szülésznővel kb 10 percet tudtam beszélni, mert nagy "üzem" volt, ráadásul 5 szülésznő helyett 2 volt munkában az ünnep miatt.

Apát és babut be sem engedték a korházba.
Ahhoz képest elég sok férj várakozott a feleségégvel vizsgálatra. Ja és még látógató is volt a szülőőszoba előtt.
Ennyit a látógatási tilalomról.

Jan 11.-én megyek a vizsgálatra újra és akkor beszélek a szülésznővel is.

K
bchris

Lányok!
Úgy tűnik, már megúsztuk a buktasütést! Idén már csak nem szül meg senki (abban a maradék 7-8 órában)! :lol:
Mindannyiótoknak nagyon boldog újévet kívánunk! :D

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én már estig biztos nem jövök, igy

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK.

Kriszti és Regi
bchris

CSakszik, mindenkinek BUÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Boldog új évet kívánunk mi is mindenkinek!!!!!!!!

Kép
Kép
ronci

Kattkat, erre a pasira tényleg nem lehet már mit mondani. De amiket csinál, nem is annyira vicces hogy mondjuk ellopja a babakocsit. Én simán kinézem belőle ezek után. :cry:

Kedden voltunk dokinál, ma reggelig élvezhettem a kórház vendégszeretetét. Sík ideg voltam a keményedések miatt, és ugyan zárt a méhszáj, nem rövidült a méhnyak, mindketten úgy láttuk megnyugtatónak ha kapok infúziót. Azt mondta, nagy a bébi, (szerinte elszámoltuk 1 hónappal, pedig tutira nem), és tele van a hasam vele, ezért érzem keménynek. Szerinte nem az. Jót bőgtem a páromnak, bár úgy mentünk a vizsgálatra hogy gyakorlatilag tudtam hogy ott kell maradnom. Alig aludtam 2 éjszaka, olyan b@szott meleg volt, viszont a jó oldala, hogy megismertem egy csomó szülésznőt, nővért és a kórházi viszonyokat. Semmi rosszat nem tudok rájuk mondani.
Volt 2 csajszi a szobában, egyikük 26, másikuk 34 hetes, mindketten 1000-es értékkel. Ők sajnos bent töltik a szilvesztert, bár kitárgyaltuk hogy engem valszleg azért engedtek haza ilyen "könnyen", mert van fogadott dokim, illetve a falunkbeli dokisrác volt ügyeletben reggel. Jövő héten kell mennem a záróért. Vettek vért, pisit és kenetet, gondolom addigra látom meg az eredményt.

Képzeljétek, első éjjel jött egy csaj szülni, kábé 10 perc telt el amíg felvették a szülőszobára, aztán a következő 10. perc végén sírt a kislánya. :D Elsimult méhszájjal jött be. Mivel a szülőszoba melletti vajúdóban voltam, tök jól hallottam mindent, amikor meg felsírt a baba, elbőgtem magam. Szentimentális lökött kismama. :lol:
Aztán éjjel volt még egy szülés, meg tegnap és ma is császárok, meg sima szülés, nagyüzem volt ezerrel.

Gerivel és Pammuttal mi lehet vajon?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Weöres Sándor: Újévi köszöntő

Pulyka melle, malac körme
liba lába, csőre –
Mit kívánjak mindnyájunknak
az új esztendőre?
Tiszta ötös bizonyítványt,
tiszta nyakat, mancsot
nyárra labdát, fürdőruhát,
télre jó bakancsot.
Tavaszra sok rigófüttyöt,
hóvirág harangját,
őszre fehér új kenyeret,
diót, szőlőt, almát.

A fiúknak pléh harisnyát,
ördögbőr nadrágot,
a lányoknak tűt és cérnát,
ha mégis kivásott.

Hétköznapra erőt, munkát,
ünnepre parádét,
kéményfüstben disznósonkát,
zsebbe csokoládét.

Trombitázó, harsonázó,
gurgulázó gégét,
vedd az éneket a szádba,
ne ceruza végét.

Teljék be a kívánságunk,
mint vízzel a teknő,
mint negyvennyolc kecske lába
százkilencvenkettő.
Vendég

Kriszti: Én a Krio Intézetet választottam. A Sejtbankot eleve kilőttük, mert orvos ismerőseink mintáját rosszul tárolták, így mire kiért Svájcba a cucc, már használhatatlan volt... A Humancell marketingja nagyon erős, igazán profik, de nekem honlap alapján mégis a Krio volt szimpibb. A levétel meg a 20 éves Mo-i tárolás végül 265 e lett. Amúgy ez a legolcsóbb az összes között. Ami még tetszett, hogyha esetleg becsődölnek, úgy erre az esetre nézve van már megállapodásuk egy másik intézettel, aki átveszi tőlük a mintákat.

Nekünk tegnap volt a megismerkedésünk egy éves évfordulója, úgyhogy nagy szeretetben, bújással töltöttük az esetét. Hihetetlen, mekkorát fordult az életem ennyi idő alatt. Ez maga a csoda :lol: El akartunk menni egy japán étterembe, de végül mindketten az otthonmaradós-szeretgetős estére szavaztunk.

Szilveszter: egy baráti párhoz megyünk, egy éves a babájuk, nem akarnak kimozdulni, viszont szívesen látnak vendégeket. Ott a helyünk, hiszen ki tudja, jövőre mi lesz..

Masszázsolaj: én a sima pár száz forintos mandulaolajjal kezdtem.

Kattkat: a férjed több, mint gáz. Fura volt, amit arról írtál, ő mennyire precízen fog majd utánanézni, mire van joga és mire nem. Legalább fele ekkora figyelmet fordíthatna a családjára :twisted: A családjog egy bonyolult jogterület, nekem nem is specialitásom, de én a helyedben válnék mielőbb. Amíg bíróság nem szabályozza a jogviszonyotokat és a gyerek láthatását, addig az embert érhetik durva meglepetések. Bár a párod esetében nem valószínű, hogy egy nap a hóna alá veszi a bébit, de amíg nem váltok el, sőt egy lakcímetek, addig elég nehéz lenne egy esetlegesen elfajuló vitában igazságot tenni a szülők között. Neki ugyanis pont annyi joga lesz a gyerkőchöz, mint Neked. Ha viszont anyósod kijelenti a lakásból + a bíróság nálad helyezi el a gyereket, akkor legalább jogilag tiszta a helyzet. + a meg nem fizetett tartásdíjat (mert ugye erre van esély) az állam megelőlegezi Neked. Az meg gondolom nem jönne rosszul.

Főztem lencselevest, holnap sütök malacot, hódolunk kicsit a szokásoknak.

Mindenkinek boldog új évet kívánok, Nórinak meg éjfélkor virtuálisan meghúzom a fülét. Isten éltessen!

Kép
juci-77

csuppancs: Sajnálom hogy kórházban kellett lenned, de jó hogy hazaengedtek. Mondjuk nem tudom a másik két csajt 1000-es értékkel miért kellett bent tartani. Nekem 2000-essel még nem mondta a doki azt sem hogy ne dolgozzak. Csak a védőnő és a háziorvos javasolta, hogy maradhatnék itthon. Pedig ez a 20.héten volt.

nóri: Boldog szülinapot.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszke a szakértést Juci! :)

Csuppancs!
Hát nem lehetett valami franyesz a kórházban :?

A National Geographic-on volt ma egy doksi film Élet az anyaméhben címmel. Mikor csusszant ki a baba, azon kaptam magam, hogy szorítom össze a combjaimat ezerrel :)
hehh..

Kattkat

Kép
kattkat

Erre Katkat még reagálok, de most nem merek, mert ki vagyok sminkelve. Holnap reggel visszatérünk az elengedésre.

Mindenkinek boldog új évet, és azt kívánom, hogy mindenkinek teljesüljenek az álmai, amit a jövő évre tervez!

Jah, és majd elfelejtettem, mindenkinek szép egészséges babát kívánok! :lol:

zarja

Sziasztok!

Én már vagy 20-a óta nem voltam gépközelben, vidéken tobzódok karácsony óta. Most is csak véletlenül jutottam géphez, de az az első, hogy Nektek kívánjak nagyon Boldog Új Évet, és szépséges szép egészséges kisbabát, meg mindent amit akartok!!!
Puszi, jövőre már én is leszek, azaz jövő héten. :lol:

Kép
zsizell

jippijééééééé, bujéééééék, éééééés mindjátcsa 4 hééééééét, és bair dagad a lábam....... ja, és vasalo a babgunyákat :roll: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

ez király. mint látom nem sikerült f*szán gépelni :oops: :oops: szóval, már csak 4 hét, bazira dagad a lábam, és az estémet azzal töltöttem, hogy vasaltam a bab gunyáit... :oops: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Csuppancs, jó, hogy otthon vagy! Próbálj ne idegeskedni! (Bagoly mondja verébnek... :oops: )

Azt hiszem, megyek Borikámhoz. Valahogy egyikünket sem motivál most a szilveszter (igaz bevallom, máskor sem volt nagyon fontos). Borka napközben nem tudott aludni, csak szunyókált, ennek megfelelően fél 9-kor már aludt. Így pont kb. éjfélre várható, hogy először megriadjon, erre a külső hanghatások még rá is fognak tenni. Úgyhogy ezt elküldöm, lekapcsolok, s szaladok be hozzá. Addig apa vigyáz az álmára.

BUÉK-ot és társait csak holnap kívánok mindenkinek (nem sietem el, ugye?).
ktc

Ézsóné, Zarja, ti már a finisben vagytok!!!!!!!!!!!!
ktc

NÓRI!

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?