Kriszti: Én a Krio Intézetet választottam. A Sejtbankot eleve kilőttük, mert orvos ismerőseink mintáját rosszul tárolták, így mire kiért Svájcba a cucc, már használhatatlan volt... A Humancell marketingja nagyon erős, igazán profik, de nekem honlap alapján mégis a Krio volt szimpibb. A levétel meg a 20 éves Mo-i tárolás végül 265 e lett. Amúgy ez a legolcsóbb az összes között. Ami még tetszett, hogyha esetleg becsődölnek, úgy erre az esetre nézve van már megállapodásuk egy másik intézettel, aki átveszi tőlük a mintákat.
Nekünk tegnap volt a megismerkedésünk egy éves évfordulója, úgyhogy nagy szeretetben, bújással töltöttük az esetét. Hihetetlen, mekkorát fordult az életem ennyi idő alatt. Ez maga a csoda
El akartunk menni egy japán étterembe, de végül mindketten az otthonmaradós-szeretgetős estére szavaztunk.
Szilveszter: egy baráti párhoz megyünk, egy éves a babájuk, nem akarnak kimozdulni, viszont szívesen látnak vendégeket. Ott a helyünk, hiszen ki tudja, jövőre mi lesz..
Masszázsolaj: én a sima pár száz forintos mandulaolajjal kezdtem.
Kattkat: a férjed több, mint gáz. Fura volt, amit arról írtál, ő mennyire precízen fog majd utánanézni, mire van joga és mire nem. Legalább fele ekkora figyelmet fordíthatna a családjára
A családjog egy bonyolult jogterület, nekem nem is specialitásom, de én a helyedben válnék mielőbb. Amíg bíróság nem szabályozza a jogviszonyotokat és a gyerek láthatását, addig az embert érhetik durva meglepetések. Bár a párod esetében nem valószínű, hogy egy nap a hóna alá veszi a bébit, de amíg nem váltok el, sőt egy lakcímetek, addig elég nehéz lenne egy esetlegesen elfajuló vitában igazságot tenni a szülők között. Neki ugyanis pont annyi joga lesz a gyerkőchöz, mint Neked. Ha viszont anyósod kijelenti a lakásból + a bíróság nálad helyezi el a gyereket, akkor legalább jogilag tiszta a helyzet. + a meg nem fizetett tartásdíjat (mert ugye erre van esély) az állam megelőlegezi Neked. Az meg gondolom nem jönne rosszul.
Főztem lencselevest, holnap sütök malacot, hódolunk kicsit a szokásoknak.
Mindenkinek boldog új évet kívánok, Nórinak meg éjfélkor virtuálisan meghúzom a fülét. Isten éltessen!