Sziasztok!
Boldog új évet mindenkinek, tényleg muszáj, h mindenkinek az legyen ezen a fórumon!
Ági: jó a táblázat, milyen hosszú már, bár páran nem nagyon bukkannak fel belőle. Névvel még mindig nem szolgálhatok hozzá sajnos, nem tudom, mikor találunk egy mindkettőnknek eléggé tetsző fiúnevet...
Erika: ti hogy álltok ezzel? Kevinke lesz a nyerő?
CM: tényleg, te következel, nagyon izgi!
De még azért tarts ki egy kicsit!
Egyik barátnőm is 10 nap múlvára van kiírva, nagyon izgulok érte is, első baba lesz. Riogatták h lehet koraszülés, mert problémás volt a terhesség, de ehhez képest jól húzza odabent a kisfiú!
Goszi: én is őszintén sajnálom a veled történteket, nem is tudom, hogy lehet az ilyet túlélni, mennyi idő kell a feldolgozásához....
Mikor történt mindez? És most akkor úgy néz ki, hogy jön az újabb babóca? Ez nagyon jó hír, mennyi idős?
Babaruhát illetően mi egyáltalán nem vásároltunk be előre, és sejtettük a hasam irdatlan méretéből, hogy nem lesz egy apróság, 57 cm-rel született Máté. Volt pár 62-esünk, nem voltak vészesen nagyok, aztán közben még vásároltunk hozzá folyamatosan. Most mondjuk van készletünk bőven, pár újat persze azért veszünk majd, de az 56-os sztem kimarad megint.
Nekünk is volt szoptatós párnánk, jól bevált, és hosszú szopizásoknál azért el tud fáradni az ember keze, ha sokáig kell kézben tartani a gyereket, főleg, ahogy folyamatosan hízik...
Remélem, hogy most már azért könnyebb lesz a szoptatás, mert anno csak olyan kiemelővel tudtam szoptatni, annyira lapos volt a mellbimbóm, sokkal nehézkesebb volt vele, de legalább ment, csak 1 éves kora körül hagyta abba a gyermek.
Plömi: hogy vagytok, hogy telnek a napok, minden oké veletek?
Kriszta