Jó reggelt!
Mégegyszer
Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk!!!! Legalább olyan jót mint a tavalyi évünk volt!!!
Gabi, örülök, hogy jelentkeztél. Gratula Nórinak az ücsörgéshez, nagyon édik vagytok a képeken!
Tengdi, segíteni sajna nem tudok ebben az ügyben, de ha esetleg utánna érdeklődsz, akkor engem is érdekelne, hogy hogy is van ez pontosan, mert mi is úgy terveztük, hogy nem megyek már vissza dolgozni a kistesó előtt.
Baba, Esztke, Csuti nagyon édesek a picik!
Picit dicsekedni is jöttem!
Emma megajándékozott minket karácsonykor, előtte felült, teljesen egyedül, utánna pedig felállt! Úgyhogy mostmár a járóka rácsában kapaszkodva egyensúlyozgat a drága és persze sivít anya után, mert felállni feláll de nem tudja hogyan tovább........
Ja, és nem mászik ugyan rendesen, de a saját kis módján eljut már oda ahova akar és ennek következtében sikerült is leesnie az ágyról.
Ki van most tiltva a nappali padlójáról a karácsonyfa miatt, a sarokágy van kinyitva neki, ott randalírozhat és hát apa kicsit nem figyelt oda, már padlót is fogott szegénykém. Szerencsére, az ijedtségen kívül nem lett baja, csak nagyon sírt (meg én is
).