Halihó!
Anett!
Hát, mi lemaradtunk
...mondjuk amikor írtad, hogy 4-kor kezdődik sejtettem, hogy kicsi az esélyünk...Zézé 1/4 6-kor kelt
Kata!
Sztem nagyon hasonlítanak a srácaid...de én ezt már korábban is így láttam
Karácsony: mi tavaly kijelentettük, hogy nem megyünk sehova...azt hiszem megértették...idén meg már eleve így gondolta mindenki.
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy Apukám halála óta (tegnap volt 4 éve ) fokozatosan redukáljuk le a karácsonyt...
Hát, ha ma kaptátok az oltást akkor sztem még nagyon nem lesztek védettek 3-4 nap múlva...
Én a múlt hét végén is paráztam, mert anyóséknál voltunk disznótoron, s nekünk 1 hét, Zétinek meg csak 5 nap telt el addigra az oltás óta. No, de nem mindenki olyan becari mint én
Ja, Brita: én azért próbálkozom vele, mert a csapvíz nálunk gyakran szó szerint büdös...az ásványvízből meg csak a szénsavasat bírom... Amúgy állítólag a tea is sokkal másabb/finomabb tőle...meg ebből kiindulva talán minden más is
Szombat este megrendeltem, s holnap már hozza is a futár
Majd beszámolok az első tapasztalatokról!
Wiki!
Mi tavaly úgy csináltuk, hogy míg Zéti a délutáni szunyát művelte addig feldíszítettük a fát, aláraktuk az ajikat...mikor felkelt már várta Őt az "újdonság"
Valszeg idén is ezt tesszük
Húúúúúúú, Judit!
Ilyen gyorsan még Zéti sem aludta át az éjszakát
No, majd mondogatom ezt Borókának...hátha sikerül megdöntenie a csúcsotokat
Gyöngyi!
Igen, megkaptam amit "akartam"
Nem mondod, hogy már megint/még mindig vacakol a fűtésetek
Éppen most amikor a leghidegebb van...