<font color="0000ff">Sziasztok!
Köszönjük szépen a dicséreteket mindenkinek
</font>
Klarissza, köszi a bókot
Jólesett nagyon, mert tényleg sikerült pár kilót fogynom. De a ruha is karcsúsít ám! Ez ilyen jó szabású, és nagyon örültem, hogy így beleférek. Amúgy még van mit leadnom (kilókat és centiket egyaránt). Korábban Te is írtad, hogy plusz kilóid vannak (10 ha jól emléxem)
Viszont a feltett képeken nagyon jól nézel ki Laca mellett
Hogy sikerült fogyni?
Egyébként én is úgy vagyok, mint Zsizsa: azt szeretem, ha itthon van a párom. Akkor ő nagyon jól lefoglalja Zsoltikát, én meg netezhetek, tévézhetek
Bár inkább házimunkázni meg főzni szoktam
Esti utolsó kajcsi: nálunk fürdés után legtöbbször még van vacsi, általában főzelék. Fürdés amúgy 8 körül szokott lenni
És utána még szopi is van.
Vera, nem lett meg a zokni
Valahol útközben hagytuk el, mármint az utcán. Milyen volt Bencike éjszakája? Én is mindig próbálkozom, hogy a kaja-szopi úgy alakuljon, hogy minél tovább aludjon aztán éjszaka Zsoltika, de egyenlőre nem sok rendszert fedeztem fel a dologban
Docka, nagyon nagyot nőtt Andris, igazi nagyfiú! Jók a képek
Amúgy mi van veletek? Dolgozol? Andris miket művel?
Brigi, örülök, hogy jól van Pocibabád
Vigyázzatok magatokra!
Ann, puszi, simi-simi
Kavicsozás nálunk is nagyon menő elfoglaltság! Imádja Zsoltika, csak nekem kell mindig sasolni, hogy ne nyalogassa a köveket. Különben ravasz Zsolti: hátat fordít nekem, hogy ne lássam, amikor a szájába veszi a követ
Anita, nagyon sajnálom
Azért ha tudsz, írj majd, hiányzol itt a topicban!!!
Zsizsa, szuper férjed van!
Hú de ügyes Gabóca, hogy már így eszi a kukoricát! Zsoltikának alvás közben mindig teljesen csukva van a szeme
Korábban kérdezted a barihimlő-rózsahimlő védettséget. Sajna nem volt időm utánanézni
Pedig szerettem volna, viszont ami biztos, hogy a nőgyógyászod meg tudja mondani! Tudom, ez nem nagyon segítség (hívd fel a dokid
), de én biztos őt hívnám, sztem vérvételből kiderül. Arra pedig beutalhat a védőnőd
<font color="0000ff">Bocsi, akinek nem írtam, de már nem is tudom mióta gépelek...
Még a darabos kajákhoz, mert arról is írtatok: Zsoltika is kis katonákat szokott kapni, az etetőszék tálcájára rakom neki: kenyér, sajt, sült husi, főtt répa darabkákat. Tányért nem kap, mert azt úgyis földhöz vágja
A banánkarikákat viszont nem tudja fölcsipegetni, mert csúszósak. Kenyérhéjat általában olyat adok, amit én sütöttem, az jó porhanyós, nagyon szépen elszopogatja.
Írtatok a tehéntej adásáról is, itt lenne is egy kérdésem: tehéntejet akkor nem ajánlott adni, ha valamelyik szülő a tejre allergiás? Én pl. szénanáthás vagyok, akkor Zsoltikánál várjak a tehéntej bevezetésével 3 éves koráig? Bocsi, de eddig ezen nem gondolkoztam
Bár mivel még lelkesen szopizik, egyenlőre semmi szükség a tehéntejre, de azért jó tudni, hogy is van ez.
És még egy kérdés: a babatej az tulajdonképpen a tápszer? Vagy lehet kapni külön babáknak való tejet? Én még ilyet nem is láttam
Alvás téma: szerintem Zsoltika is nagggggyon keveset alszik. Éjszaka 9-10 órát, napközben 1-2 órát. Általában csak 1 alvás van napközben, de ha nagyon korán kelünk (mint mostanában), akkor 2. Ebből a délutáni alvás van hogy csak 20 perces, akkor ébredés után vagy félóráig kell vigasztalnom szegény Zsoltikát, annyira sír
De ez mindig így van, nem tudom, miért...
Zsoltika elég keveset iszik. Viszont szopizik
És a fogai nyoma ottmarad a cicin
Képzeljétek, tegnap nagyon megfájdult az egyik mellbimbóm, teljesen berepedt
Nem harapta Zsoltika, mert azt éreztem volna már korábban. Így nagyon fájdalmas a szoptatás, csillagokat látok közben
Tisztára mint szülés után, amikor az érzékeny cici fájt minden szopinál. Kenegetem Bepanthen-nel, és nagyon remélem, hogy hamar elmúlik, mert már előre félek mindig a szopiktól
Most már megyek, jó éjt mindenkinek:
Gabi</font>