Poci, Luna
Megnyugtattatok, hogy éjszakánként nem csak én „unatkozom”!
Kb. egy hete már egész jól visszaaludtam a pipilések után, de ez a múlt éjszaka teljes gáz volt!
1.30-tól ébren voltam, és csak 5.30-kor kezdtem azt érezni, mintha álmos lennék. A nappaliban neteztem. Persze reggel meg alig bírtam felkelni, és pont most, amikor a védőnőhöz kellett mennem.
Ezek után még ma napközben is csak egy órát tudtam aludni, pedig úgy érzem magam, mint akin átment egy úthenger. Hihetetlenek ezek a hormonok!
Edi
Ne aggódj, tudod, még én sem voltam vérvételen, sem EKG-n stb. Én is jövő kedden megyek terhesgondozásra+UH-ra, ott fogom most már én is megíratni a beutalókat. Remélem nem lesz kiakadva a doki, hogy még nincs egy leletem sem. Remélem a kombi tesztet is sikerül majd jövő héten elintéznem, kicsit már én is szeretnék túllenni rajta.
Edi, ezekben a babaruha márkákban én is kicsit tudatlan vagyok még, de persze kíváncsi. Tudsz légyszi egy linket küldeni, ahol meg lehet nézni a termékeket?
Merci
Nem lehet, hogy kávét vagy kólát ittál UH előtt, hogy így felpörgött a pici?
Kutyafüle
Örülök, hogy neked is okés a tarkóredő, biztos jó lesz a teszted is ezek után!
Bibar, Luna
Ezek a mintavételes dolgok nem túl jól hangzanak
. Nincs más választásotok, mindenképp meg kell csinálni nálatok ezeket a vizsgálatokat? Azt olvastam egy magánrendelő honlapján (amit egy 4 gyerekes anyuka javasolt nekem, Down szűréssel kapcsolatban), hogy a 12.héten elvégzett legkorszerűbb kombinált teszttel 93-95%-os pontossággal megállapítható a Down gyanúja. Felrakom a linket, ahol összehasonlítják a jelenleg alkalmazott összes Down szűrés módszerét, és ott a kombináltat jelölik meg a legbiztonságosabbnak. Kicsit hosszú, de érdemes elolvasni, a lap alján van az összehasonlító táblázat:
http://www.medical-center.hu/article.aspx?a=88
Vagy nálatok nem is a Down szűrés miatt van erre szükség? Remélem, nem veszitek ezt okoskodásnak, csak segíteni szeretnék, mert a tiétek elég rizikós beavatkozás lesz, nem?
Bocs csajok, de mire beillesztettem ezt a válaszomat, már megint egy csomót írtatok
, majd még visszaolvasok…