Sziasztok Lányok!
Adri: Nagyon sok boldogságot kívánok szülinapodra!!
Twist: köszönöm, hogy hiányolsz! Január 7? De jóóó!
Megvan
minden? Táska bepakolva?
Röpcsikém! Küldtem Neked privit!
Mary: nagyon nagyon sajnálom a rossz hírt. Tudom, sokan mondták, de ne add fel! Nem tudhatjuk mi miért történik így. Sírd ki magad, kicsit pihenj, pihend ki az elmúlt eseményeit. Jön az új év, az új reménnyel!
Babaimado: drukk a mai uh-hoz!
Igazi csoda, hogy megfogant a babszi!
Krisztikének nagy drukk, hogy minden rendben legyen. Van róla vkinek újabb infója? Hazaengedték már??
Rena: adj időt a párodnak! Lesz nálatok is baba!
Mmzsó: hogy vagy??
Nekem 23-án megjött, számításaim szerint 3 nap késéssel. Nem teszteltem, úgy voltam vele, majd meglátom mennyiségileg mi a helyzet, aztán majd akkor. De a szokásos - normális havinak ítéltem meg a dolgot, így nem is idegesítettem magam. Betudtam a clostynak az egészet. Úgy döntöttem, nem hívom fel most a Kaálit. Férjem még szedi a fer14 vitamint majdnem január közepéig. Akkor bejelentkezik ismétlő vizsgálatra az andralógiára, megint megvizsgálják a hadsereget. Laikusként a két papírt össze tudom majd hasonlítani, de véleményezésre bemegyek a dokimhoz. Ha azt mondja ok a dolog, akkor adok még egy esélyt és kérek egy hónap stimut, hogy spontán baba legyen. Az andralógius azt mondta, be kell szedni az összes vitamint és csak utána hat. Számításaim szerint ez úgy fog kijönni, hogy január 18-án bejelentkezik az andralógiára, kap egy időpontot jó esetben február elejére. Nekem közben megjön, meg elvileg ovuláció is lenne, tehát az elúszik. Meglesz az eredmény, bejelentkezek drKhoz, és megbeszélem vele. Ha OK, akkor kérek egy havi 3x1 clostyt, amit február 20-tól kezdenék, és márc 3-án lenne elvileg az ovuláció. Ezt egyébként a ciklus.hu - n vezetem, emiatt tudom így a napokat. Szóval március elején lenne az ovuláció, aztán kiderül mi lesz. Ha nem sikerül a spontán, de jó a férjem eredménye, akkor meg kérek egy inszemet. Ha az se oké, akkor Kaáli áprilisban. Közben ráállok a súlycsökkentésre, persze ésszel, nem drasztikusan, tornával, és a 90 napos diétát gondoltam mellé. Kaptam jó kis összeválogatott recepteket. A januárt úgy kezdjük, hogy megyünk 6 napra pihenni, elverjük az idei üdülési csekket, amit a cégtől kaptam. Egyébként pont ovu lesz, úgyhogy még lehet esélyes.
Vettem a cégnél egy könyvet, Kismamák nagykönyve fogantatástól 3 éves korig (
http://www.libri.hu/konyv/kismamak-nagykonyve.html). Még nem olvastam végig, de sok okosság van benne a családtervezésről is. 2 évvel ezelőtt decemberben, amikor megbeszéltük, hogy jöhet a baba, nagy reményekkel a könnyű teherbeesés gondolatával megvettem a "Az a 9 hónap - Útmutató leendő anyáknak és apáknak" (
http://www.libri.hu/konyv/az-a-9-honap-1.html) és mellé a Terhes naplót is (
http://www.libri.hu/konyv/az-a-9-honap-terhesnaplo.html). Vártam mikor kezdhetem el írni. 2 év így nem tűnik soknak, de megélni a napokat, így, hogy körülöttem is sok a kisbabás, terhes, nem könnyű. Férjem optimizmusa, és drK, hogy vannak csodák és nem szabad feladni a reményt, valahogy megnyugtat, reményt ad. Várom, hogy elutazzunk, kettesben legyünk, munkától távol, nyugiban. Aztán majd vissza a mindennapokba, és akkor kezdem az életmódváltást.
Nagyon sokat változtam az elmúlt 2 évben. A sok csalódás eléggé negatívvá tett. Mondhatni, szinte árnyéka vagyok önmagamnak. Az ünnepek egy kicsit felelevenítették valódi lényemet, magam számára se vagyok reménytelen. Csak idő kell. Ki tudja miért alakult ez így, miket kellett megélnem, megtanulnom, megtapasztalnom,és kell még annak érdekében, hogy megélhessem majd az anyaságot. Most azt mondom, új év, új remény, új lehetőségek. Összetépni a fájó lapokat életünk könyvéből,és tovább lépni az ismeretlen jövőbe.
Mary! Ne add fel! Az esély még továbbra is ott van, ahogy a lehetőség is. Pihenjetek egy nagyot,és nem muszáj 3 hónap múlva ismét belevágni, lehet később is. Amikor a lelked készen áll az újabb megpróbáltatásra! Lesz babád, egy vagy kettő, vagy több, csak hinned kell és bíznod magadban!
Bocsi, jó hosszúra sikeredett! És még az ünnepekről nem is írtam...
Az ünnepekről, meg a házigyári alkotásaimról a blogomon olvashattok:
http://lunakreativvilaga.blogspot.com/