sziasztok!
olvasgatom már pár napja a topikotokat, terveztem is csatlakozni, nagyon jó kis csapat jött itt össze! Mazskát, pl. személyesen is ismerem...
szia Mazska, bocsi, hogy titokzatoskodom, de tudod, az ördög nem alszik!
szóval rólam néhány szó. 29 éves vagyok, Szigetszentmiklóson élünk, van egy 16 hónapos kisfiam, Benedek! nagyon imádom, és már jó ideje terveztük a babót, de nem nagyon akart jönni... :S én is IR-es vagyok, meg PCOS-t is mondogatnak rám, de úgy gondolom, hogy az endokrinológusok sem nagyon tudják, hogy mi van
a lényeg, hogy most, mikor már egyáltalán nem számítottunk rá, mégis összejött a babóka!
persze nem akarom elkiabálni, meg tudom, hogy az ördög nem alszik, főleg, mióta Beni megvan... amikor vele voltam várandós, egyszer sem volt kétségem affelől, hogy minden ok lesz. most viszont annál inkább... nem tudom, talán jobban féltem őt, és tudom, hogy milyen sebezhetőek a babák...
nov. 21én jött meg utoljára, norcolutra, szóval nem magától, de a mai bhcg vérvétel szerint, kb. 1 hetes elcsúszásban vagyunk, mint mondjuk maccs! jan. 14én megyek 0. uh-ra, így gondolom, hogy már inkább szeptemberi lesz a babókánk, de, ha nem bánjátok, olvasgatnálak titeket továbbra is, meg azért írnék is, ha ez sem gond!
röviden rólunk, rólam ennyi! mindenkinek sok sikert, és nagyon jó babavárást!
egyébként most azt érzem, hogy kislány lesz. igaz, fiú nevünk egyáltalán nincs még... a lány Lilla, vagy Eszter, de inkább Lilla!
vagy ki tudja. annyi idő van még. lehet, hogy variálunk rajta még addig!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sophie27 2009.12.29 21:00-kor.