sziasztok csajok!
hát tök jó volt tegnap, boti déltől várta a vendégeket, mert összekötötte a vendég szót az össze-vissza evéssel. be is jött neki, madzagot kellett volna a lábára kötni és lehetett volna röptetni a felpüffedt hasától, kukitól kezdve a kekszig, mindent összeevett. persze éjjel megint nem aludt, én nem tudom mi ez .szerintem vissza fogok térni a tápszerre, azóta van ez, amióta tejet adok neki. olyan fáradt vagyok, mint mikor boti újszülött volt. azért éjszaka 2-4 ig fent lenni és utána 20 percenként a nyöszögést hallani. pedig adok neki enni, tisztába teszem, mert tiszta pisi, utána iszik, bekenem a fogát, tényleg nem tudom mi baja lehet. én a hasára gyanakszom, mert alig pukizik és a kakija is tök világos színű, egy nap egyszer van jobbára, de van ,hogy többszőr, de mindig majdnem fehér. január elején visszaviszem a doktornőhöz.
vasi!
tényleg király volt, hogy itt voltatok, norbi is azt mondta, hogy milyen jó lenne, ha ilyenek lennének a testvérei is, mint ti, meg el volt ájulva,hogy hogy szeretitek a fiát , mert végül is "idegenek" vagytok és a testvérei meg sza..nak rá, pedig ez a kis tökmag szotyi nem tehet semmiről. utána még lent maradtam botival és egyfolytában arra kellett menni, ahol az autótok állt, mondta, hogy ká,ká. én mondtam, hogy már rég elmentetek pápára, majd keresek egy tolmácsot, mert annyira mondta, hogy ká, nem tom mit akart.
ká anyánkat már csak nem szidta. ja és 10 perccel azután, hogy elmentetek integetett is pápát. jó gyorsan eltelt az idő. bármikor pesten jártok gyertek nyugodtan szó nélkül. képeket majd küldöm mailben is, de ide is felrakom.
daniella!
épp vasi jegyezte meg tegnap, hogy nem is sovány boti, csak a két nagy baba mellett tűnik annak. szerintem pont arányos. egyébként én lehet, hogy néha alul etetem, de annyira nem akarom, hogy az én sorsomra jusson, hogy egész életében fogyózni kelljen. én is örülök, hogy nem husi, látod már 6,5 hósan felállt, 8 hósan kapaszkodva lépegetett és 10,5 hósan egyedül ment. sajnos imádja az édességet, de nem nagyon adok neki, bár mindenki más ad, de szerencsére eszi a sóskát, spenótot, brokkoli a kedvence, zöldborsó főzeléket a házit is imádja, gyümölcsöket is szereti, tehát van választék. ja és a házi milánói a csúcs, paradicsomos cuccokat is csípi, nem panaszkodom. csodálatos a konyha, most ez nem tom hirtelen, hogy a tied vagy a tesódéké, de mindegy. nálunk a lakás ekkora.
képzeljétek végre rájöttem, hogy miért nem eszi boti a kenyeret, nem szereti a margarint rajta, sima kenyér és zala két pofával ette. mondjuk a spar zala isteni, jól van ízesítve. ebédre ugyanazt ette, mint mi, nem daraboltam neki össze, van már 8 foga kéne rágnia, hát a pulyka hús jó inas volt, azt nem rágta, csak forgott a szájába. de a tejfölös, tejszínes tésztát zabálta.
megyek ,mert felébredt, majd jövök még, csók mindenkinek addig is.