Új privát üzeneted érkezett!

Vasi ilyen lett a szemem Szentestére, smink se kellett a bal szememre. Mára meg lehúzódott a szemem alá a táskámra.....

Kép

Kép
Kép
arte
 
 


Szia Zsuzsám!

Hát tényleg szép kis ajándékot eszelt ki az én kicsikém.... És képzeld még apától is kaptam ajándékot, pedig megbeszéltük, hogy nincs ajándék... (kaptam egy szép pulcsit és egy elegáns felsőt, de ez sajna nem túl előnyös nekem, így vissza kell cseréltetnem, de a pulcsi nagyon csini).

Te mi szépet kaptál???

A képecske tényleg édes. Biztos nagy autó mániás család babója, hogy már így nyomja a pocakban!! :lol: (bár tom, hogy csak animáció, de akkor is édi!!)

Jó éjt!
wpetra
Pusztavám
 
 


Arte, Drága! Nem semmi lett a monoklid... Remélem, már nem fáj, és hogy szilveszterig eltünik... Mentek valahová szilveszterkor? (mindenkitől kérdezem!)

Na most már tényleg megyek! Puszi!!! Jó éjt!!
wpetra
Pusztavám
 
 

 
 

Sziasztok!

Arte jó csúnya lett a szemed remélem hamar elmúlik!

Petra gratula a Kúszáshoz szép kis meglepi! Biztos nagyon csini felsőt kaptál!

Zsuzsa cuki az animáció!

Mi a szilvesztert itthon töltjük az ágyban :oops: :lol: Nem nagyon szeretünk buliba járni meg nincs is hová egy hülye diszkó sincs a faluba (igaz oda nem is mennék) Esetleg valamelyik rokonhoz ha tart valami összejövetelt!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


sziasztok lányok!

arte drága!
mihamarabbi javulást a szemednek, így is szép vagy! jó a kép az iwiwen az első karácsonyotok a házban. szépen haladtok, gratulálok.

vasi!
tök jó a mézeskalács házikód és a sofőrködő baba. boti első pilanattól tudja, hogy hogy kell a kormányt tekerni, szóval akár igazi felvétel is lehetne. kipihented magad valamennyire? jöhetnétek hozzánk egy kis vihorászásra, norbi hétfőn és szerdán dolgozik jövő héten, sajnos, kedden erre járhatnátok és akkor őt is megismeritek. kicsit hajaz a vasira, ő sem nagyon jut szóhoz mellettem, de mikor megszólal, akkor röhögnöm kell, mert állati jó viccei vannak. pl karácsonyi díszek keresése közben nem tudtam lejönni a létráról, mert boti alattam volt, mondtam, hogy vegyen le (elfelejtettem a kis + súlyt az esküvő óta) ijedtem rámnézett és megkérdezte, hogy tényleg? majdnem bepipiltem a röhögéstől, az arca és a duma együtt, tényleg meg volt lepődve, hogy ilyet kérek. hasad jobban van már?

petrám!
gratulálok a villámgyors fejlődésen keresztül menő kicsilányodnak. tündéri aranyos, a fogacskához meg különösen. meg tudtátok oldani, hogy haverom ne vegye észre a fadíszítést? én is felsőt kaptam az uramtól, pedig mi is megbeszéltük, hogy nem veszünk semmit, nem tudom, hogy véletlen vagy direkt hagyta rajta az árát, de majden dombtam egy hátast. én már sajnálok ennyi pénzt magamtól, egyből gondoltam, hogy mennyi ruha jönne ki ebből a botinak.

bibócska!
gratulálok kicsi lali mozgásához, az afp ereményen ne izgulj, általában nem mindenkinek jó, pl nekem sem és daniellának sem volt az igazi, ez egy elavult vizsgálat, ne is parázz előre, semmi baja a kispasinak. én is végig idegeskedtem botival az egészet, igazad van, aki egyszer már megégette magát ,az már óvatos. lehet, hogy ezért lett ennyire eleven. remélem lail baba is ilyen lesz, nehogy már kimaradj a fiús anyák nyűgjeiből, de annál nagyobblesz a szerelem, ezt csak mi tudjuk :wink:

grácus!
jó, hogy a férjecskéd jobban van, mikor kezdtek megint neki a baba projektnek? hátha most, hogy megműtötték az urad spontán is összejönne? vagy a pco miatt esélytelennek mondták az orvosok ezt a részét?

kinek, hogy telt a kari? én rohanok, mert jönnek a gyerek kersztszülei köszönteni, mert holnap dolgoznak és pogit ,sajtost , tiramisut csinálok hála az égnek nem ebédre jönnek, mert semmi humorom még főzni is.

szenteste boti megszivatott minket, egész nap nem aldut, du 4 kor elaludt és 7-kor kellett kelteni, persze 6-ra voltunk anyuékhoz hivatalosak. de jött hozzánk a jézuska, boti egyfolytában a fát akarta magára rántani, szóval fel kellett tenni jó magasra. utána nem az ajándékkal volt elfoglalva, hanem a drótokat edte meg, amivel a sok játék volt rögzítve. hozta a formáját, este a táncoló talpak tetszett neki ,addig mi végre tudtun enni aznap először. miért nem vagyok én 45 kg? na megyek folytatom a melót, csók mindenkinek.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon rég irtam nektek, azt sem tudom hol kezdjem.

Most akkor irok magunkról gyors egy pár szót.
Voltunk fejlödésneurológián mindent rendben talált a dokinő, ezért már soha nem kell visszamenni(hurrá), rendesen fejlödik és nincs visszamaradása!
Nálunk is járt a mikulás és hát örült neki a maga módján, mivel még nem értette a dolgot. Rengeteg csomagot kapott. Élnek a faluban hollandok és ők mindig osztanak csomagot és játékot egy alapitványon keresztül, onnan is kaptunk plüss állatot, az önkormányzattol pedig csomagot ill. 3000ft-ot.
Aztán karácsonyra megint szóltak a hollandok hogy kaptak sok ruhát és lehet menni válogatni, hát 3zsák ruhát kaptunk, volt benne overállok, nadrág, rugi......stb, és kaptunk még popsitörlöt 4csomagot, meg ilyeneket. Nagyon örültünk neki!!

Mitölünk karácsonyra kapot egy repülöt amit ha tologat akkor pislog ill. öltögeti a nyelvét, kapott még egy kisautót is meg egy ilyen kis lepkefélét. Az én lányomat nem érdekli a baba ő mindig tütüzni akar, hát ez van mit tegyek!
Még nem indult meg egyedül, de egyre ügyesebb és ha bármit mutatunk neki azt már csinálja is utánna. Szerencsére megint jókat alszik éjjelente,(volt hogy éjjelente alig aludt). Jönnek háttul a fogai és nagyon megkinozza.
Nálunk is volt hasmenés, annyira kicsipte a fenekét hogy semmi sem használt, de elmentünk a dokihoz és kapott normaflort és adott egy újfajta popsikrémet, na az bevált!
Most megint volt tegnap hasmenés de ma már nincs.

Na most befejezem, késöbb irok mindenkinek, csak olvasok egy kicsit kivel mi történt!
Teszek fel képeket is mindjárt!

Puszi mindenknek!

Niki

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Sziasztok lányok!

Én sem tudtalak olvasni Benneteket, mert a gépnek nagyobb a baja, mint apa gondolta: nem a tápegység halt meg, hanem az alaplap :( Ami a legjobb: Tamás gondoskodott minderről, ugyanis beledugta a fülhallgató zsinórját az USB portba. Kiírta, hogy ismeretlen eszköz az USB_n, lefagyott, aztán nem indul azóta. Tegnap voltunk anyóséknál, hazafelé beugrottunk a boltba és hozott apa alaplapot, úgyhogy már csak meg kell szerelni és jó lesz. Szóval így indult a karácsony :) Majd mesélek, de most sincs időm, anyunál vagyunk és mindjárt jönnek a vendégek, utána átmegyünk hozzánk, szóval rohanás van. Hozok majd képeket, Tamás állandóan "hinta-palinta"-ztatja a díszeket a fán, vicces nagyon.
Este próbálok visszaolvasni és írni többet. Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

Niki, nagyon jó hogy végre írtál magatokról. Tök jó hogy már nem kell menni Amival. Szerintem is nagyon szépen fejlődött de ezt ti jobban látjátok. Hollandok rajtunk is sokat segítettek amikor Erdélyből ide költöztünk. Évente többször jöttek és hatalmas dobozokat hoztak magukkal. Volt benne élelmiszer, ruhanemű és mindenféle felszerelés konyhába meg ilyesmi. Nekünk marha nagy segítség volt mert bőröndbe nem sok mindent tudtam otthonról pakolni. Tök jó hogy még mindig segítenek. A képeknek is nagyon örülnék, de látom még nem tettél fel. Remélem majd nem hagysz ki minket ismét olyan sok ideig.
Arte, csudi szép lett a szemed. :lol: Bocsi, de ezt nem tudom kihagyni. Azért remélem nagyon hamar felszívódik. Vasi is tök jót nevetett ezen, remélem elnézed ezt nekünk. Nagyon édi vagy.
Grácus, örülök hogy tetszett a baba. Neked is minél hamarabb kívánok ilyet.
Luca, nem semmi egy srácod van. Vasinak is felolvastam mit csinált és jót nevetett. Kérdezte hogy ezt hogy tudta megcsinálni. Mondtam hogy remélem majd ő is megtudja nemsokára.
Petra, szerintem a párod direkt mondta hogy nem ajándékozzátok meg egymást hogy legyen meglepetés. Még én is tök örültem annak hogy te örültél az ajándéknak. Mi szilveszterkor Abán leszünk, hivatalosak vagyunk egy Peugeot 306 klub taghoz. Biztos jó buli lesz mert nagyon jó fejek. Egyébként itthon lettünk volna mert mi jól érezzük egymást. :lol:
Etna, köszike hogy megírtad mikor menjünk. Nekünk nagyon is megfelel a kedd. Én is nagyon szeretném megismerni a kedvesedet. Nem csodálom hogy meglepődött amikor kérted hogy vegyen le. El tudom képzelni milyen arcot vágott pedig még nem is ismerem. Az a durva hogy ha én Vasinak mondanák ilyet ő nem vágna ilyen arcot hanem megpróbálna le emelni. :lol: Na, ez még viccesebb lenne. Hasim már jobban van csak még mindig van egy furi érzésem. A méhem vagy a petefészkem vacakolt. Azért ijedtem meg mert ilyen csak akkor volt amikor méhenkívüli terhességem volt. Mensiztem is rendesen úgyhogy nem hiszem hogy ilyesmiről lenne szó. El is felejtettem írni hogy a cytológiai vizsgálat eredménye P1 lett ami nagyon meglepő hiszen még soha nem volt csak P2. Akkor kedden talizunk, már alig várom. Jobban várom mint a karácsonyt, ezt komolyan mondom.

Tegnap voltunk Polgárdiba, este amikor jöttünk haza tök nyári zápor közepette autóztunk. Elképesztő volt. Ráadásul Vasi szüleinek az autójával kellett haza jönnünk mert mienkén be adta a kulcsot a fék (befogott). Ma délelőtt meg lett javítva. Ma öcsikémék voltak családostól és később anyukám huga családostól. Tök jó volt. Holnap mi megyünk Enyingre és mindenkit megnézünk.
Most már elég volt belőlem. Puszilok mindenkit, holnap este ismét megpróbálok jönni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!
Na végre ide értem a képekkel. Bocsika de vendégek voltak nálunk!

Kép
néha igy cumizik(ideig óráig)
Kép
ilyen fura pózban szokott ülni(ezt ma csináltam)
Kép
Kép
igy rosszcsontkodik
Kép
Kép
eltörött a mécses
Kép
Kép
ez a kedvenc párnikája ezzel alszik csak el
Kép

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Na mára ennyi. Vissza nem tudtam igen olvasni, de potolom!

Puszika mindenkinek!

Niki

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


sziasztok.....
remélem mindenkien jólt teltek az ünnepek gondolom a gyerekek nagyon élvezték....
hát ha továbbra is minden ilyen szépen és jól alakul a következő karácsonyunk különleges lesz mert akkor már hárman ünnepelhetünk...

etnám köszönöm a bíztató szavakat.igyekszem nem is izgulni nagyon...már tűkön ülve várom jan 5.-ét hogy láthassam ezt a csöpp kis ugri bugri legényt mert bizony néha már fitoktatja az erejét.egyszer-egyszer sikerül jó alaposan megbökdösnie de csodálatos érzés...
KÍVÁNOK A TE ÉDES KIS SZERELEMEDNEK PEDIG NAGYON SOK BOLDOG 1 ÉVES SZÜLINAPOT!!!!és hogy továbbra is bearanyozza az életeteket.....

a karácsony nekünk is nagyon jólt telt.együtt volt a család azért kaptunk ajándékokat is...
ettünk finomakat is...de hiányolták a pocimat és hogy nem nagyon híztam...hát mondtam is még van időm gyarapodni :D
persze igyekeztem vigyázni a kajával nem a súlyom miatt inkább nehogy összevesszen ez meg az..de semmi ilyen nem történt hál istennek.
és olyan gyorsan elrepült ez a két nap...
de csodás volt.

kívánok nektek további pihizést és vigyázzatok magatokra.
puszi..

ui:niki már olyan szép a te kislányod is...gondolom élvezte a karácsonyt...pusz
bibócska
 
 


Vasi: semmi gond, a helyedben én is jót röhögnék a másikon. De még saját magamon is nevetek most már :D Még látszik, de nem is én lennék....

Etna: köszi szépen. Igyekszünk, ahogy időnkből és energiánkból telik minél több mindent csinálni a háznál, h minél előbb mehessünk. A fát meg én akartam, mert így legalább kicsit kettesbe lehettünk azUrammal, míg délelőtt díszítettük, de aztán csak addig tartott a romantikus kettes...

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok csajszik!

Látom mindenkinek jól teltek az ünnepeket a mienké is, a költözést leszámítva, mert ugye az január végére csúszik.

Arte!
Szépen javul a szemed,vigyázz magadra csaj, nem sokon múlott, h nagyobb baj legyen.

Petra!
Gratula, a kúszáshoz, akkor nálatok is megszűnik a nyugalom, mióta Míra kúszik egy pillanatra nem lehet magára hagyni.Millió színes játéka van, meg kapott most karira is, de neki nem az kell, hanem a hősugárzó a hólánc, és a hosszabbító kábele amibe a karifa van bedugva.Egyfolytában mászik a fa alá, és fogdossa az alsó ágakat, őt nem szúrják a tüskék.

Niki!
Tényleg jó régen voltatok már fent, gyönyörű a kislány,örülök, hogy már nem kell mennetek vizsgálatra, és hogy ilyen szépen fejlődik, nagyon ügyes.Sose bánkódj, h nem babázni akar..én sem vok oda a rózsaszín kis babákért, inkább autók, meg a komolyabb építőkockák stb, de mi még nem tartunk itt.Millió puszit nektek.

Bimbócska!
Csodás lesz majd a következő karácsonyotok, nagyon szuper volt nekünk is már hármasban, sokkal izgalmasabb volt,szebb, nem unatkoztunk, gyerkőc produkálta magát.Szóval felejthetetlen volt.
Vigyázz magadra.

Etna!
Millió puszit küldök Botinak szülinapjára.Nagyon öregszünk, a gyerkőcök meg csak nőnek-nőnek.
Háát igen, a gyerkőcök mellett nem könnyű napközben enni, van hogy csak este van az embernek ideje..ez van sajna..de nekünk is enni kell vmikor.

Mindenkinek millió puszika, bocsi h nem mindenkinek írtam

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Mírácska tőlünk ilyet kapott..

Jah és a fenekünk újra vörös, canestennel kentük, de már az sem használ, most tegnap este óta disznózsírral kenem, házha, ha ez sem akkor pár nap múlva megint doki:(

Kép

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

Etna!
Nagyon sok boldog első szülinapot kívánunk Botikának!
Puszi

Niki

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Sziasztok Lányok!

Hoztam néhány karácsonyi fotót, mindjárt teszem őket és írok is nektek:

Kép Apa Lexivel

Kép Nagypapa a 2 unokával

Kép Alexa a karácsonyra kapott etetőszékében

Kép Kiscsaládunk

Kép Nagypapámnál

Kép

Kép
daniellla
 
 


Etna: Botinak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!!!! Köszönöm szépen a képeket, nagyon szépek vagytok rajta, Boti édes, te pedig csini vagy! Mikor ünneplitek a szülinapot? Hogy fog telleni?

Niki: Amélia csodaszép kiscsajszi! Nagyon örülök, hogy nem kell már vissza mennetek a fejlődés neurológiára és hogy teljesen egészséges a kislányotok! Gondolom, nektek ez a legcsodálatosabb karácsonyi ajándék!

Laar: Sajnos nálunk is előfordul még a piros popsi, van, amikor szebb, aztán újra piros lesz. Az a baj, hogy Alexa nagyon sokat kakil naponta. 5-6 alapból van egy nap, de volt több is. Nem hasmenés, hanem rendes kaki, egyszerűen ilyen gyors az emésztése. Nekünk most a Neogranormon tűnik a legjobb megoldásnak, azt próbáltátok már? Míra mennyiszer kakil 1 nap? Nem lehet nálatok is ez az oka?

Arte: Hű...jó csúnya lett a szemed! :( Remélem, most már múlóban van! Szilvesztert hol töltitek, mit csináltok?

Angyalom: Mi van veled, úgy el vagy tűnve...Remélem, jól vagytok! Hogy teltek az ünnepek?

Petra: Aranyos a párod, hogy annak ellenére adott neked ajándékot, hogy megbeszéltétek, hogy egymásnak nem vesztek semmit! Gratulálok Flóra babának a kúszáshoz!

Nálunk jól teltek az ünnepek. Alexát annyira még nem érdekelte a karácsonyfa, nézegette egy kicsit meg rángatta a díszeket, de ennyi. :D Gondolom, jövőre majd nagyobb szám lesz neki. Szenteste otthon voltunk anyuméknál családi körben nagyszülőstől és a húgomék is eljöttek. 25-én a Nagymamámhoz mentünk, 26-án pedig vidékre a párom rokonaihoz. Aznap 4 helyre is mentünk, Alexa a végére már elég nyügi lett.

Szilvesztert ki hogy tölti? Mi itthon leszünk 3-masban (anyumék elutaznak), csendes beszélgetés lesz Tv-zéssel, néhány barátunk eljön hozzánk. Esti fürcsi előtt pedig 2 kisgyerekes párral lesz egy kis babás óévbúcsúztató. :)

Kép

Kép
daniellla
 
 


Laar: tudom én is h nagyon -nagy mákom volt...

Etna: Botinak boldog születésesnapot!

Daniella: mi itthon leszünk elvileg vagy kimegyünk a házhoz és az öcsémékkel lenyomunk pár sakk játszmát, activytit meg malmozunk. Szóval semmi angy buli, mivel január elsején valószínű megyünk Budapestre Mága Zoltán koncertre. Remélem összejön és végre láthatom egy kicsit imádott városom. :D

Pusz

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok csajok!

Botikának Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk! Holnap személyesen is, most így:

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Vasi: lehet h most felkötöd a gatyád, mert Etna szerint ördögfiókája van, aztán mikor meg ott lesztek egy kisangyal lesz :lol: 8) Aztán majd az élménybeszámoló nehogy elmaradjon!!! Annyira jó a vonalzódat sasolni, egyre csökkennek a napok!

Ma pakolászni akarok, pár dolgot eldobozolni, (így próbálom minél közelebb hozni a költözést :? , annyira hülye vagyok, mert már úgy mennék...) de annyira nincs hozzá kedvem, aztán majd 2 óra leforgása alatt elrendezem amit egész nap szép nyugodtan megcsinálhattam volna.

Kép
Kép
arte
 
 


köszönjük lányok a szülinapi jókívánságokat, cserébe én is mondok egyet, SENKI NE SZÜLJÖN KARÁCSONY KÖZELÉBEN!!!!!!!!
horror módra elfáradtam és szilveszterig ki se pihenem magam, de nagyon szupi volt, minden úgy alakult, ahogy terveztem, boti ki volt aludva, nagyon édi volt, egy kis angyal, mondjuk megevett vagy két csomag kukit, mindenkitől kunyizott, estére úgy nézett ki, mint egy kis etiop, hasa felfúvódva. de nagyon élvezte a tömeget maga körül, márk haverja teljesen elszokott az emberektől, ordíott, mikor meglátta, hogy mennyien vannak, boti meg a fülére rakta a kezét, honnan vette? aztán meg örömében sikítozott, hogy ennyien vele foglalkoztak, márk ettől ismét ordított, onanntól kezdve boti egyfolytában sikított és várta, hogy márk sírjon. ez nagyon lefoglalta, nem is akart mást csinálni, utána márk végre megnyugodott, játszott a porszívóval, akkor már boti is odébb állt. néha kivonta magát a forgalomból, kiment a konyhába kis ecetet és olajat öntözgetni a földre, meg papával csillagszórózni. hát reggel azért volt műsor, nem akart az istennek sem aludni, apja vitte autózni, babakocsizni,semmi, már nem látott az álmosságtól, de még mindig kinyitotta a szemét, én két sütés között elaltalttam és nem volt partiképes a vendégek fogadására, mert aludt. de aztán vidáman ébredt és tünemény volt végig.
majd küldök képeket, megtanult gugolni, és az ég a gyerty ég-re legugol, most ez a kedvence, látszik a képeken. a kiscsaj witch lánya, 3 nappal fiatalabb botinál, meg márk is, nézzétek meg milyen kicsi boti mellettük, pedig boti normális súlyban van a két másik baba dundus. jamina és márk nagyon egymásra találtak, jamina sokszor meg akarta szeretgetni márkot, magára is rántotta egy párszor, márk ettől is ordított. szegény neki nagy kiképzés volt a tegnapi nap. most lekicsínyítem aképeket, bár nagyon megszívtam, mert nem lettek jók a képek, nem néztem meg és tiszta maszat volt a gép lencséje, szerintem boti valalmit rákent.
bocicsokis tortát sütöttem ,nagyon finom volt.
lányok, witch nagyon jól néz ki, fogyott 25 kg-ot. alig ismertem meg. régiek még emlékeztek rá biztosan.

vasi holnap várunk titeket, most jó gyerek boti, remélem ez így is marad.

csók mindenkinek és még egyszer köszönjük a köszöntést.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


akkor most jönnek a képek

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok !\\

Kellemes utolagos bajgli mergezest m indenkinek!

BOTIKAM NAGYON SOK BOLDOG ELSO SZULINAPOT KIVANUNK NEKED! Anya legyszives add at nek,i meg egy jo hatalmas puszikat is Alextol es tolem.

Olvastam egy picit vissza, olrulok hogy mindenkinek szepen telt a karacsony,bar azert latom rohanas volt mindenhol.
Nallunk ez sajnos vagy hal istennek nem volt.
:roll:
Alex karacsanyon elott egy nappal belazasodott de mar tudtam hogy beteg lesz mert nem evett annyit.
ugyhogy irany a doki ,,benyalt valami virust, de csak lazcsillapitot adtam neki tegnap mar rendbe jott hal az egnek de pont szent este volt a legmorcosabb
Sok kepet nem is tudtam csinalni mert mindig eltort a mecses .
Nallunk sok szep dolgot hozott a jezsuka.

de ez csak varatlan uzlett miatt jott osze.
A pici ferjem eladta az autot a popom alol,es mivel nagyon olcson jutottuk hozza igy jo kis hasszonnal el tudta sozni,
ugyhogy kaptam egy masik autot , amit megvett azoktol akik megvettek a szep kis kocsinkat, igaz vagy 6 evvel regebbi mint amink volt es elog sok mindenet meg kell csinalni rajta de kenyelmes, Tibi meg ugye autoszerelo ugyhogy lassan kesz is lesz.\
bedoglott a telefonom , muszaj voltunk ujjat venni. na meg a laptopom is bemondta a szolgalatott tobb mint egy eve de most a haszonbol ezeket tudtuk potloni.
A nagyi meg vegre megkapta a wii nevu jatekot amit mar legalabb masfel eve kinezzett maganak de nem volt ra keret.
Alex meg kapott 2 dompert az egyiket a debreceni mamatol a masikat meg az ittenitol aztan legot es egy gyerek laptopot a VERDAK cimu filbol a piros kocsist.\
apa meg pulcsit gatyat zokinit edesseget.es egy parologtatot ami nagony jo mert allandoan beszaradt reggelre az orra es fajt neki.
szep nyugisan telet ez a par nap ,nagyon elveztuk csak anyukamek hianyoztak nagyon, kameraztunk minden nap hogy legalabb lassuk egymast meg ha megolelni nem tudtuk.
swidi05
 
 


Etna: nagyon szupi a torta, kellene a receptje! Köszi!

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Etna!
Én is szeretném a torta receptjét, nekem is tetszik, gondolom az íze is fincsa.

Lányok!
Van vkinek sötét színű gránit mosogatója?Az itthoni nekem nem az volt hanem a hagyományos, de mindig olyan csúnya vízcseppes stb. tetszene a gránit, de nem tudom mennyire kényes, ugyan így meglátszanak e rajta í vízcseppek és a kosz?Mivel fehér a munkalap ezért szeretnénk sötét színűt.Lassan összeáll a konyhabútor is.:)

Daniella!
Mi is elég gyakran kakilunk, most én is neogranormonnal kenem a kicsi fenekét, mintha szebb lenne, remélem tovább javul.
Nektek is jobbulást, sztem is a kakai lehet, mert mindig úgy pirosodik be, ahogy a kaki volt!

jó éjt csajok.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Laar: a barátnőmnek sztracsatella színben van és nagyon király nem látszik meg rajta semmi, a sötét színről nem tudok véleményt nyilvánítani....

Kép
Kép
arte
 
 


lányok!

itt a torta receptje:

http://maszatkonyha.blogspot.com/2008/0 ... torta.html

nagyon egyszerű, látjátok, nekem is sikerűlt. :lol:

ma jönnek vasiék, majd teszek fel képeket, vagy küldök videot, attól függ mi sikerűlt.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Csak egy pici bekukkantásra jöttem.

Laar: Nekünk sötét gránit mosogatónk lesz az új házban. Tesóméknál is az van és sajna náluk láttam, hogy eléggé vizköves tud lenni, jól meglátszik rajta minden. :( Hát ez van. De nem szomorkodom rajta, mert nekünk ez tetszett. Majd legfeljebb sűrűbben takarítom. :D Mindjárt keresek róla fotót.

Neogranormon szerintem tuti, Alexának is nagyon szép lett most a popója, pedig karácsonykor nagyon csúnya, piros volt. :( Most úgy kenem neki, hogy belül jó vastagon Neogranormonnal, kijjebb pedig a szintén Neogranormonos, kevert gyógyszertári krémmel. Szépen rendbe tette neki, nem is fogok más krémet használni!

Swidi: De jó, hogy tudtál jönni egy kicsit! Remélem Alex már teljesen meggyógyult és jól van. A Verdák c. mesefilm most párom nővérének a kisfiánál is nagyon menő, olyan karácsonyi ajándékokat kellett venni neki, amik ezzel kapcsolatosak, imádja őket! Legközelebb mikor jöttök haza?

Etna: Nagyon jók a képek! Jamina tényleg kis husi Botihoz képest, de tudod, Alexa is a Boti féle testalkat abszolút. Én nem is bánom, szépen eszik, mozgékony, nem baj, ha nem egy husi gombóc. :D
A torta nagyon jól nézett ki.

Arte: Megértelek, én is nagyon költöznék már. Mi kb. április elején megyünk majd. Az odapakolás és ott a kipakolás szerintem hónapokig el fog majd tartani. :D Ti mikor is költöztök? Nálunk most már benn van a riasztó, januárban pedig kész lesznek a függönyök az alsó szintre.
A koncert biztos jó lesz majd újévkor, jó szórakozást kívánok hozzá!

Mi jól vagyunk, Apa sajnos végig dolgozik a két ünnep között, leltároznak. :( Szilveszterkor du. egy szintén babás baráti házaspárral találkozunk majd, fürcsi után pedig eljön hozzánk néhány barátunk és egy csendes beszélgetés lesz, amíg Alexa fent alszik. De lehet, hogy ezt már írtam? :D Nemtom, szita agyam van. :D

Luca, remélem, sikerül megcsinálni a gépeteket és mielőbb tudsz jönni!

Suzikám te is nagyon el vagy tűnve, Nofi is. :(

Pussz Csajok, most megyek, hamarosan fürcsi.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok, csajok!
Megjöttünk. Etnáéknál voltunk és fantasztikusan éreztük magunkat. Boti nem volt hétördög hanem imádni való volt. Tök örült nekünk és úgy viselkedett mintha mindig is ismert volna minket. Sokat nevetett és természetesen ő is Vasit részesítette előnyben. Norbi tök aranyos és akármennyire csöndes, de Vasival tök jól elbeszélgettek. Botika élvezte az autónkat. Igaz, csak annyit mondott hogy "ká", de én abból azt szűrtem ki hogy tetszik neki.

Etna, nagyon szeretlek és nagyon klassz családod van. Majd még dumcsizunk mert elkezdtél mondani valamit és valahogy elmaradt a vége, én arra majd rákérdezek. Egyébként tök hamar hazaértünk mert nem volt dugó sem és zöld hullámot fogtunk ki. Vasi is nagyon kedvel titeket, láttam rajta és egész úton hazafelé simizte a combomat ami annak a jele hogy jól érezte magát.

Látom senki nem írt ma, mi van már készültök szilveszterezni?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Itt a gránit mosogató, sajna nincs róla közelebbi kép és itt még a csap sincs fenn, mert abból először véletlenül világosszürkét küldtek és ki kellett cserélni. :D

Kép

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem lemondok a gránit mosogatóról, fekete színben nem volt a boltban csak sötétszürkében, és nem is fogott meg annyira, h dupla annyit fizessek érte mint egy rozsdamentesért.

Daniella, látom a lényeget, köszike, mondjuk én nem vok híve ennek a kettes szárnyúnak, sztem felesleges, van rozsdamentes csöpögtetőnk, meg a szekrénybe szeretnénk beépíteni a szárítót.
A rozsdamentesen is meglátszik, azt mondják h a világos színűeken egyáltalán nem látszik a vízcsepp, meg semmi, mondjuk sztem nem mutatna jól ki a világos munkalapon.
Csodás a konyhátok, küldenél nekem több képet róla a mailemre.
A sütőd milyen márka? Mi whirlpoolt vettünk,mert a a kerámia lap pedig Indesit, nekem itthon ilyen keretes kerámia lapom van amilyen most a tied, de nem vok vele megelégedve mert minden a keret alá megy és nem lehet rendesen lepucolni, uh a mostani keret nélküli lesz.

A Neogranormon két nap alatt helyre hozta a popsinkat,azt mondják elég drága de úgy néz ki nagyon jó, én is maradok ennél.

Vasikáné!
Elhiszem, h nagyon klassz ember Etna és a családja, úgy sajnálom, h ilyen messze lakik, pedig én is szívesen ellátogatnék egyszer hozzá, persze ha meghívna..meg a többiekhez is, akik ilyen messze laknak tőlünk, és ugyan csak klassz emberek.Úgy szeretnélek megismerni benneteket közelebbről.

Mi is itthon szilveszterezünk jönnek hozzánk babás párok, ha minden igaz még kettő, és így három pirucka lesz, még az alvásukat nem tom hogyan fogjuk megoldani

puszika csajok, lassan lépek pihenni.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


sziasztok csajok!

hát tök jó volt tegnap, boti déltől várta a vendégeket, mert összekötötte a vendég szót az össze-vissza evéssel. be is jött neki, madzagot kellett volna a lábára kötni és lehetett volna röptetni a felpüffedt hasától, kukitól kezdve a kekszig, mindent összeevett. persze éjjel megint nem aludt, én nem tudom mi ez .szerintem vissza fogok térni a tápszerre, azóta van ez, amióta tejet adok neki. olyan fáradt vagyok, mint mikor boti újszülött volt. azért éjszaka 2-4 ig fent lenni és utána 20 percenként a nyöszögést hallani. pedig adok neki enni, tisztába teszem, mert tiszta pisi, utána iszik, bekenem a fogát, tényleg nem tudom mi baja lehet. én a hasára gyanakszom, mert alig pukizik és a kakija is tök világos színű, egy nap egyszer van jobbára, de van ,hogy többszőr, de mindig majdnem fehér. január elején visszaviszem a doktornőhöz.

vasi!
tényleg király volt, hogy itt voltatok, norbi is azt mondta, hogy milyen jó lenne, ha ilyenek lennének a testvérei is, mint ti, meg el volt ájulva,hogy hogy szeretitek a fiát , mert végül is "idegenek" vagytok és a testvérei meg sza..nak rá, pedig ez a kis tökmag szotyi nem tehet semmiről. utána még lent maradtam botival és egyfolytában arra kellett menni, ahol az autótok állt, mondta, hogy ká,ká. én mondtam, hogy már rég elmentetek pápára, majd keresek egy tolmácsot, mert annyira mondta, hogy ká, nem tom mit akart. :lol: ká anyánkat már csak nem szidta. ja és 10 perccel azután, hogy elmentetek integetett is pápát. jó gyorsan eltelt az idő. bármikor pesten jártok gyertek nyugodtan szó nélkül. képeket majd küldöm mailben is, de ide is felrakom.

daniella!
épp vasi jegyezte meg tegnap, hogy nem is sovány boti, csak a két nagy baba mellett tűnik annak. szerintem pont arányos. egyébként én lehet, hogy néha alul etetem, de annyira nem akarom, hogy az én sorsomra jusson, hogy egész életében fogyózni kelljen. én is örülök, hogy nem husi, látod már 6,5 hósan felállt, 8 hósan kapaszkodva lépegetett és 10,5 hósan egyedül ment. sajnos imádja az édességet, de nem nagyon adok neki, bár mindenki más ad, de szerencsére eszi a sóskát, spenótot, brokkoli a kedvence, zöldborsó főzeléket a házit is imádja, gyümölcsöket is szereti, tehát van választék. ja és a házi milánói a csúcs, paradicsomos cuccokat is csípi, nem panaszkodom. csodálatos a konyha, most ez nem tom hirtelen, hogy a tied vagy a tesódéké, de mindegy. nálunk a lakás ekkora.

képzeljétek végre rájöttem, hogy miért nem eszi boti a kenyeret, nem szereti a margarint rajta, sima kenyér és zala két pofával ette. mondjuk a spar zala isteni, jól van ízesítve. ebédre ugyanazt ette, mint mi, nem daraboltam neki össze, van már 8 foga kéne rágnia, hát a pulyka hús jó inas volt, azt nem rágta, csak forgott a szájába. de a tejfölös, tejszínes tésztát zabálta.

megyek ,mert felébredt, majd jövök még, csók mindenkinek addig is.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Etna
Utólag is Boldog születésnapot kívánok Botinak! Boti nagyon aranyos a képeken és szerintem nem is sovány nem kell egy babának olyan pufinak lennie!
Örülök, hogy jól sikerült Zsuzsával és Vasival a találkozó!!
Spontán próbálkozunk pár hónapig hátha össze jön ha meg nem akkor megyek vissza a dokimhoz és megbeszéljük a továbbiakat!

Niki
Amélia nagyon aranyos örülök, hogy már nem kell mennetek kontrollra!

Bibócska
Örülök, hogy jól vagytok és, hogy már érzed Lali manót!

Daniella
Nagyon szépek vagytok a képeken! :lol: Alexa nagyon aranyos!

Swidi
Örülök, hogy jól teltek az ünnepek!

Zsuzsa
Biztos nagyon jó volt Etnával talizni! Abára jöttök szilvezterezni?

Remélem mindenki jól van!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok!
Laar és Többiek, én nagyon díjaznák egy talit tavasszal. Jöhetnek párok gyerkőcök is természetesen hogy közelebbről is megismerjük egymást mert én akit eddig megismertem személyesen borzasztóan jó benyomást tettek rám. Valami központi helyen kéne talizni hogy senkinek se legyen nagyon messze és délelőtt hogy legyen időnk dumcsizni és időben haza indulni meg stb. A szervezés még ráér csak rá kellene bólintani.
Etna, nagyon jól esett hogy Botinak nem voltunk közömbösek és főleg hogy még az autónkat is elnevezte...., hát ez nagyon édes. Természetesen ha arra járunk benézünk hozzátok de jöhettek ti is ha bármikor is időtök engedi és kedvetek szottyan.
Grácus, igen, Abára vagyunk hivatalosak. Pontosan Rákli Richárd és neje hívott meg minket. Nem tom ismered-e őket. Peugeot 306-os klubtagok vagyunk. Minden talira elmegyünk és míg én babaneten titeket olvaslak és nektek írok, a Vasi a peugeot306-os fórumot olvasgatja. Nagyon szoros kapcsolatok alakultak már ki ebben a klubban és fantasztikusan jó kis csapattal rendelkezik. Ezért írtam hogy mi is rendezhetnénk nyugodtan talikat mint a klub mert olyan jókat grillezünk és beszélgetünk és nevetünk. Minden tali nagyon jól telik.
Most mennem kell boltba és főzni is kéne valamit csak még nem találtam ki hogy mit.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony! Ákosnak 26-án kibújt a 2. fogacskája is!
Művészet volt Ákos őket lefotózni, de sikerült, kb. a 20. kép :)
Majd megpróbálok visszaolvasni és írni meg képeket is küldök majd!

Kép

kiru84
 
 


Vasi a találkozót teljes mellszélességgel támogatom!!! Bárkinél, bármikor!!!! :lol: 8)

Kép
Kép
arte
 
 


Arte, én tudtam hogy rád bármikor számíthatok. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok Lánykák!

A talit én is nagyon jó ötletnek tartom, mi mobilak vagyunk, megyünk szívesen bárhova, persze, ha hívtok. :oops: :)

Amúgy volt már egy mini talink, még a Női Portálos időben, Niki-Laar-Felhőtáncos és jómagam találkoztunk Pécsen, Laar és én még pocakosok voltunk.
Nálunk is lehetne egyszer találkozó, én nagyon szívesen látnék mindenkit, az új házunkban már lenne is hely bőven. Van udvar, nagy terasz.

Etna: Ez a mi konyhánk az új házban, de anno tettem fel róla egy csomó képet, nem emlékeztek? :D Na, amit írtál Botiról, az én párom is ugyanezt szokta mondani. Ha megfigyeljük a környezetünkben a nagyon duci babákat, mozgás terén alig csinálnak valamit, Alexa meg kis vékonyka, de örökmozgó. Mászik, feláll, picit már lépeget kapaszkodva. Négykézláb felmászik több lépcsőfokot, szóval nagyon kis ügyi. Szépen eszik ő is, szóval abszolút nem parázok már ezen a súly kérdésen. Botinak most kb. mennyi a súlya?

Laar: Hát, valószínűleg én sem a csöpögtetőn fogom szárítani az edényeket, hanem rá lesz téve még egy szárogató, hogy nem dőljenek össze-vissza az edények. Nekünk szekrénybe épített csöpögtetőnk nincs. De mivel lesz mosogatógép, a legtöbb edény úgyis abban szárad majd a mosás után. Nekünk is a világos munkalapban van a sötét mosogató, de nekem tetszik így.
Küldök át mindjárt az e-mailedre mindjárt képeket a konyháról.

Kiru: Gratu a fogacskákhoz! Jaj de kis édes ez a fotó Ákos szájacskájáról! :)

Grácus: Mennyi időt "adtál magatoknak" a spontán próbálkozásra? Végülis hol szilvesztereztek?
Köszönjük szépen a bókokat! :)

Vasikáé: Örülök, hogy jól sikerült Etnával a talitok! Picit irigykedem én is, mert eléggé közvetlen és barátkozós típus vagyok, sajnálom, hogy nem nagyon lakik a közelünkben senki. Bár nekünk abszolút bejönne egy pesti tali is, mint említettem, mobilak vagyunk. Tavasszal megszervezhetnénk.

Angyalom, merre bújkálsz?????? :(

Kép

Kép
daniellla
 
 


Laar: Inkább ide teszek fel néhány képet, remélem, nem bánják a többiek :D , mert a mailedre nem tudom, hogy átmenne-e, eddig bármikor küldtem oda neked valamit, mindig visszajött egy hibaüzi, hogy nem ment át az e-mailem.

Csak a citromail-es címed működik????

Kép

Kép
daniellla
 
 


sziasztok csajszlik!

En is szeretnek ott lenni a talin amit esetleg szerveztek!
Januar vege fele szerintem eldol hogy mikor megyunk haza Alexal.Ha tudjatok szervezzetek mar ugy mikor en is otthon leszek, nagyon szeretnelek benneteket mar latni es szemelyesen is jokat rohogni .
hu most rohannom kell de kesobb benezek!
swidi05
 
 


próba

Kép

Kép

Kép
daniellla
 
 


Laar: Már dobom is a képeket.

Amúgy nézd meg az iwiw-en az ismerőseim között, így van írva:

Aaa.....www.budavari.hu az első oldalon van fent, menj bele a képek közé és az 5. oldalon látsz 7 db fotót a konyhabútorunkról, azokon sokkal szebben látszik, minimál 1-7-ig néven.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla
 
 


A sütőt most nem tudom fejből, hogy milyen márkájú, de megnézem majd neked.

Egyébként még a hűtőnket kell inox-ra lecserélni, hogy menjen a bútorhoz, de a régi fehér volt, úgyhogy egyenlőre ezt tettük bele. :D

Kép

Kép
daniellla
 
 


Ezek a képek vannak fenn az iwiw-en nagyobb méretben.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok!

Kiru!
Gratula a fogacskához!

Én is benne vok a tavaszi taliban..

Daniella van másik címem, elküldöm jó.
ari_gaborkukachdsnet.hu

ilyen szép konyhabútorok az oldalon nincsenek fent, uh elküldenéd? ez nem wenge ugye?

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Laar: Az iwiw-en kérdezed? De, ott vannak. Lapozz az 5. oldalra.
Wenge. És az van a képek alá írva, hogy minimal 1, minimal 2, minimal 3 stb.

Arte: A gmail-es vagy a freemail-es e-mail címedet használod inkább? Mert a másikat akkor kitörlöm, hogy ne legyen bent kettő a listámban. Köszike!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Laar, ez milyen e-mail cím? Biztos, hogy jól írtad le? :)

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok!

Nem értem mi van, de egy perc időm nincs. Év végi rohanás.. :) Olvaslak Benneteket, csak nem írok :oops:
ÉN is benne vagyok a taliban, ha nem pesten lesz. MÁr régebben írtam, hogy nem merünk Pestre felmenni kocsival, nem túl gyakorlott sofőrök vagyunk. Velencei tó és környéke, vagy bármi más, csak ne pest :) Jobbára - Bíbocskát kivéve - az ország NY-i részén vagyunk, ha jól tudom. Valami köztes hely tényleg jó lenne, remélem most már végre sikerül összehozni.
Most is csak ennyi voltam, mert még egy sütit meg kell sütnöm holnapra. Megyünk szilveszterezni unokatesómékhoz, Tamást majd ott próbálom altatni, remélem összejön... nem szokott gond lenni a máshol alvással, remélem most sem lesz.
Puszi Nektek és ha addig nem jönnék: nagyon boldog új évet mindenkinek!
És a "megszokott" versike:

"Toldd meg egy mosollyal, ha rövid a kezed!
Ha a Sors csapkod, az okos csak nevet.
Amíg van mosolyod, mit szíved melenget,
addig minden vég után feldereng egy kezdet.
Míg tudsz létedben örömöt találni,
addig fordulhat ellened akármi.
Kivont derűvel álld bátran a sarat,
mert egy pesszimista sosem csinál nyarat.
Őrizd meg ÖNMAGAD! Ez a legnagyobb érték.
És ne rágódjál azon, sorsod hogyan mérték!
Az életünk olyan, mint egy tarka csokor,
van benne vidám szín, és akad közte komor.
A csokrot TE kötöd, ezt soha ne feledd el!
E tudattal ébredj fel, minden egyes reggel.
Bárhova is sodorjon téged el az élet,
nem ez a lényeg, csak az: hogyan éled.
Bokrétádat díszítse sok vidám virág,
hiszen, ha nem tudnád, NEKED ÁLL A VILÁG!"


Kép

Kép
luca81
 
 


Daniella: a freemail-es át van irányítva a gmail-re, úgyhogy mind1. De inkább tartsd meg a gmail-t. Ti miért nem költöztetek még be? Ha ilyen állapotban lennénk belehalnék ha nem lakhatnék már a házba ....:( Imádom a konyhabútorod! Nekünk is valami hasonló jellegű lesz... A srác már hozná csak nem tudjuk sehova rakni, főleg nem a helyére.....

Laar: nincs a klaviaturádon @@@? :D

Kép
Kép
arte
 
 


Halika nektek!

Csajok, Swidinek igaza van mert ha ő is el tudna jönni és ilyen aranyos akkor úgy talizzunk hogy ő is ott legyen. Nekünk mindegy hogy mikor hiszen mi itthon vagyunk. Nekem mindegy hogy hol és ha időben megdumcsizzuk akkor az is mindegy hogy mikor mert időben tudok szabit kérni ha az is kell. Húúú, de örülök hogy ennyien benne vagytok. Többiek is írhatnátok véleményt.
Nem tudom hogy holnap tudok-e jönni mert boltba megyünk és készülődünk meg pihizni is kéne egy kicsit.
Luca, gyönyörű verset írtál nekünk. Köszönjük szépen. Egyébként olvastam amit Botinak is írtál és engem is megríkatott. Nagyon szívbemarkoló.
Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindannyiotoknak és 2010-ben mindannyiunknak akiknek még nem sikerült kismama legyen.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: