Sziasztok!
Megérkeztem, bár nem volt egyszerű, mivel 1órát csúszott a rendelés. Telt váróterem fogadott, kicsit pánikba is estem, hogy estére sem végzek, de szerencsére a fele kismama vérvételre várt. Lassan fogytak az emberkék.
Tehát van petezsák, abban baba, látható szikhólyag és szívműködés (utóbbit hallottam is).
Azonban 6nappal kisebbet mértek. Amíg én most 7+1, addig a baba 6+2-nek felel meg. Remélhetőleg csak később ágyazódott be, vagy termékenyült meg a petesejt... tényleg csak remélni tudom. 2hét múlva újabb uh már az én nőgyógyászomnál. Akkor, ha fejlődött rendesen és dobog a szíve, akkor nem kell besz.rni! Megnéztem előző terhességeimnél az adatokat. Ricsinél 2004-2005-ben nem voltak napok, csak heteket írtak az uh-s papíromra, kép is csak már 12. héttől van, így nem lehetett mérvadó, Enikőnél pedig magándokihoz jártam és semmiféle papírt nem kaptam tőle, hiába kértem annó, úgyhogy ezért mentem a Magzatdiagnosztikához a 12. hetesre. Így nem tudok előzőekhez viszonyítani, ezért rajtam van a para most rendesen. Enikővel, mint írtam 12. héttől magzatdiagnosztikához jártam, azokon mindig volt mért- ill. számított terhességi hét, azokon a mért mindig idősebbet mutatott, mint a számított... Mindenesetre mostani uh-s doki "megnyugtatott" - én forszíroztam és kérdezgettem -, ha nem egészséges a baba, akkor két hét múlva már nem lesz meg, valószínűleg észre fogom venni, vagy az uh-n mindenképpen kiderül. 100-ból 10 terhesség vetéléssel végződik az első trimeszterben.
Nagy izgalom még két hétig, aztán a 12. hétig és így tovább
Mindenesetre inkább az elején derüljön ki, hogy nem egészséges, mint utólag. Nehéz elengedni, de később még rosszabb.