Sziasztok
Hat en cask most ertem ide… nekiallok visszaolvasni! Remelem ez a gep nem roggyan ossze alattam!!!
Nagyon jo volt a tegnapi tali, amolyan lelki generalozasnak neveznem, vagy mentalis wellness.
Nalunk jol viselkedett a fiatalur, apa meg buvolte a gepemet, az adatokat lementette mind (fel terrabite…nem keves) de minden megmaradt egeszsegben, most meg a system file-okat kell levakarni valahogy, igy a gepem teljesen ugy fog mukodni, minden adataval, programjaval, beallitasaval, ahogy volt. HURRA. Sok sok piros potty Apanak.
En hajnal 1 korul aludtam el. Miutan kisikaltam magam a dohanyfustbol, hajmosas is kellett, buzlottem mint egy kuka. Apa meg is jegyezte hogy olyan “baros” szagom van. (Bar ne ereznem…)
Az en melltartom s bugyim is nagyon atvette azt a csodas illatot, de mar a szariton lognak boldogan, illatosan.
A kabatomat is kimostam….
A reggel 5 oras etetes kisse komasan sikerult. Most en is az voltam, a gyerek erezte is rajtam hogy anya felmosorongy, de szepen gyorsan vegzett a kajaval es mindketten vissza ajultunk 9-ig. (Bar 8-tol kezdte tolni kifele a kakit igy idonkent nyogesekkel spekelte meg az alvaszatot… utana meg jott a jol ismert szag…. Nem kellett ebresztgetni, ugrottam mint Robert Gida)
Orsi:
megfogadom, az ujevi csokitilalmi fogadalmamat December 31.-en kezdem. (Bar szerintem elobb mert egyedul nem megyek csokiert, azt meg talan megallom hogy ne konyorogjek uj szallitmanyert Apanal.
(Csak ha “magatol” hoz akkor lesz gond az ellanallassal….)
PORSZIVO:
Aham, 499 dolcsi Canadaban, ami kb 100 ezer ft. A baratnomnek a kozepso model van, (iRobot Roomba 563 PET ) 2 eve vette, jol mukodik most is. Erdekes, hogy kint majdnem 30 ezer forinttal olcsobb ez a gep illetve volt, ket evvel ezelott.... mostanra tuti hogy meg olcsobb kint. (Lehuzas rulez itt nagyon...) Ettol eltekintve en nagyon szivesen elfogadnam a legokosabb (programozhato) valtozatot...
(A magyar valtozatrol elolvastam a cikket....hat, kiprobalnam szemelyesen, lehet hogy tenyleg megeri az olcsobb is!)
Kriszti:
Leirom majd priviben az etetes reszleteit, tegnap mar megirtam, csak sajnos a gepemmel egyutt az is elszallt....
zsAndi:
Mennyit kell egy 5 kilos mosashoz tenni a mososzodahoz? Teljesen elfeledkeztem rola hogy van nekem is itthon. Kiprobalnam a pelusokhoz meg az egykoron feher (most sarga) parnahuzataimhoz...
Hajni:
Szerintem mi is itthon fogunk csucsulni szilveszterkor... Mivel nem tudjuk kire hagyni a babat es igy puttonyostul nem sok ember szeretne bulizni velunk....
:D:D
Egyebkent nalunk is az a helyzet hogy nincs gyerekfelugyeletre vallalkozo. Illetve lenne, de anyum majd csak akkor tud Patrikra vigyazni ha nem kell mar emelgetni (szerintem 2 eves koratol) mert anyu kezeit alig tudja hasznalni sajnos. Anyosom meg ugye az orszag masik vegeben.... Viszont oda le tudjuk passzolni majd nyaron.
(Vajon kibirom a gyerekem nelkul egy hetig???)
Orsi:
Idezlek:
Olyan jó egy kicsit kimozdulni és anyai mivoltunkat levetkõzve, kiszabadítani magunkból a lökött nõstényördögöket
Hogy ez mennyire igy van !!!
LANYOK: Ha kesz lesz verge a hazunk, ott is lehet buli, a kert (inkabb legelo) marha nagy! Mindenki hozhatja a kutyikat is. A gyerekeket meg osszeeresszuk
En mar bevizualtam.
Orsi:
Most erkeztem a hosszu hajas kepedhez! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW! Gyonyoru !!!!!!
Szerintem is tuti a mostani frizud! (Csak a hosszu hajjal olyan jol el lehet jatszani. Van egy baratnom, irtozatosan sok es hosszu haja van, allandoan fesulgettem tekergettem neki.
(Masodik gyerekkor…)
Hajni:
Az eskuvoi fototok tenyleg gyonyoru! A hajszined alomszep volt, olyan mint az erett gabona, szinte erzem az illatat is, a nyar vegere emlekeztet, amit nagyon szeretek!! (Hu, ez koltoire sikeredett, hehe.) Az a sajat hajszined vagy a mostani? (Sosem tudom megmondani ha valakinek festve van.)
LIli karacsonyi fotoi:
:D:D:D:D:D:D EDES NAGYON!!!
Orsi: APropo, mikor fested be a seromat?
Noemi:
Fotok nagyon edesek! A ket lurko egyutt olyan aranyos!!!! De az ujjszopizos kep se semmi! Hogy mennyi haja van ennek a leanyzonak! Kesz vagyok!!!!
Ennyit mara, en most L.
Beletoltom a kajat Patrikba, oszt’ varom Apat haza. (no meg folytatom a mosast, van vagy 30 kilonyi. :S
Puszka!