Új privát üzeneted érkezett!

Lányok! Jó csacsogást! :)

Kép
Kép
tekiroll

Hajni: nincs időm megnézni hova megyünk, majd navigálsz?

Lini
Kép
kicsi lini

nem tudom hová kell menni..De gondolom a sok rötyi ajtóba öltözött nőről megismerem a helyet :lol:
No megyek hajat mosni én is.Legalább a hajam nézzen már ki valahogyan.
még jó,hogy nagy autónk van és abba legalább beférek :lol:

mimi12

Lini: persze :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Mia, ide megyünk...
http://www.sziesztacafe.hu/galeria.html

Lányok én már puccba vágtam magam, faros, ing, mellény...

20 perc és itt van Orsi meg Brigi :lol:
sylph

én nem öltözök ki. Nem baj? :lol:

Lili egész délután sír, ordít. Remélem az alvás rendben lesz!

Lini
Kép
kicsi lini

Már 2szor altatom vissza Lilit :evil:

Legközelebb ide jöjjünk a Stop Shopba, akkor csak átsétálok meg vissza ha felébred Lili. :lol: Legutóbbi emlékem szerint nem volt ott ekkora füst. Bár az 1 éve volt. Na mind1

Remélem ti jól szorakoztatok.

Lini
Kép
kicsi lini

Füstmentes, szépjóreggelt Mindenkinek!

Remélem mindenki hazaért épségben és megszagolta a melltartóját! :lol:
Gabi! Tényleg az volt a legbüdibb! :lol:

Én nagyon jóóóóóól éreztem magam tegnap! Köszönöm Nektek ezt a jó kis estét! :D
Nem gondoltam volna, hogy szinte teljes létszámmal összegyűlűnk!
Zsand, Mimi nagyon örülök, hogy mégis eljöttetek!
Linike! Sajnálom, hogy olyan hamar el kellett jönnöd! :( Majd legközelebb! :wink:
Mindenkinél rendben voltak otthon a babák?
Engem még megvárt Apa.

Dolli! Hiányoltunk tegnap! :( Képzeld 10-en voltunk :D
Töltöm le a képeket! :wink:

Azt hittem, hogy majd nem tudok felkelni, de egész könnyen sikerült 6-kor kimásznom az ágyból!

10-re jön a barátnőm, még takarítanom kell.
Holnap sógórnőmék jönnek, csütörtökön meg szilveszter! :D

Most olvasom a wc ajtó dilemátok! :lol: De lökköttek vagytok!
Brigi! Te milyen vékony lettél! :shock: Mennyit fogytál????
Mia, Mimi! A köcsög csoki! :evil: Majd leadjátok, ne aggódjatok!
Jön a tavasz és megint elíndítjuk a ÉFMC-t!
Majd mehetnénk együtt kirándulni is! :wink:
Vendég

Szép jó reggelt!

Köszi csajok!!!!! Nagyon jó kis buli volt!!! Ezt rendszeresíteni kellene!!! :wink: :lol:

Én hazajöttem már mindenki aludt, észre sem vették, hogy megjöttem... :shock: :lol:

Orsi, köszi a fuvart!!!!!! Örök hála!!!!

Anyuék most mentek el, asszem ma punnyadás lesz, kaja van, mosnom kellene, de azt sokat :evil:

Páááá
sylph

sylph

Sziasztok!

Orsi!
köszönöm, hogy külön felhívtál!!!

Én i s nagyon jól éreztem, szerintem is havi két havonta lehetne csajos est!!!

Megyek, mert el akarok menni a Coraba fogyóban van a mosogatógép tablettám!!!

Szép napot mindenkinek
Vendég

Zsand, örülök, hogy végre mi is találkoztunk!!!! :)
sylph

Szilvi!

Köszi a porszívót, máris megnézem!

Háááát, én jócskán el voltam maradva az ismerkedéssel, mert csak Andival, Miával és Orsival találkoztam. Örülök, hogy sikerült behoznom a lemaradásom, hála Orsinak aki tegnap külön felhívott:)))
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Ne már,a csöcstartómat meg sem szagoltam :lol:
De a lényeg,a füst ellenére tök jól éreztem magam!
Tényleg rendszeresíteni kell!! ezt a talit.
Tök jó volt,hogy ennyien voltunk,olyan jó volt megismerni majdnem mindenkit.
Orsi!Ügyes szervező vagy :lol:
Zsandi!
Velem is találkoztál..10éve az üzletben :lol: :lol:
Mosogató tablettát az aldiban szoktam venni.A drágábbat,de az is jelentősen olcsóbb mint sok másik.
Tényleg ha már háztartás.
Kari előtt voltunk a Müllerben.Vettem mosóport és öblítőt.
Csajok!!1200ft ért vettem mosópor koncentrátumot.Én régen is ilyennel mostam,ép csak fél maréknyi kell a gépbe(kb 60milinyi).Volt ennél még olcsobb mosópor is,és tök jó illatú öblítőt vettem,mondjuk az 500ft körüli volt.De olyan jó illatúak azóta a mosott rucik.No és az 1200ft os mosószer tök szépen mos,és ráadásul Henkel gyártmány :lol:
Csak épp nem az van ráírva,hogy persil :lol:

mimi12

Mimi!

Hol van Müller?? :oops:

Én mostanában a fehéreket mosószódával mosom, nekem nagyon bevált az is olcsóbb mint sok mosópor
Vendég

Müller Budakeszin van.
Tényleg mosószóda.Arról én is olvastam,hogy tök jól fehérít.De hol lehet kapni?

mimi12

Nálunk a festékboltba van. De a 750 grammos 250 a neten 250 re jön ki kilója, de megnézi nekem a festékboltos, hogy ahonnan ezt a kicsit veszi ott van e nagyobb kiszerelésben, ha akarod majd beszámolok róla.

TÖBBIEK??????????,
Vendég

Jó reggelt!

Kiváncsi voltam,mikor ébredek fel.9.45-kutyaugatás :)

Csajok!
Tényleg jó volt tegnap!!!!!Tök jó,hogy ennyien ott tudtunk lenni.Ma hova megyünk? :wink:

Zsand!Örülök,hogy téged is megismerhettelek!Teljesen máshogy képzeltelek el. :)

Lini!ÚÚgy sajnálom!!!!!Hát,még Te!

Orsi!Köszi a fuvart!!!!!!Kg-ra nem fogytam semmit.

Megyek,kihasználom,hogy egyedül vagyok!Takarítok,mosok.És megszagolom a melltartót. :wink:

Kép
tierno

Sziasztok!

Én is örülök, hogy végre megismertem Miát és Orsi-Andit is. :lol:
Jó, hogy most már mindenkihez tudok arcot is társítani. :lol:
Egyébként Andi Te annyira ismerős vagy nekem. Egész este azon agyaltam, hogy miért, de még nem jöttem rá. :?

Itthon sem vették észre, hogy hazajöttem. :lol: Apa reggel meg is lepődött, hogy éjfélkor már ágyban voltam.

Brigi: már az ágyban jutott eszembe, hogy felmehettünk volna hozzátok iszogatni, dumcsizni csak haza nem lett volna pénzem taxira. :roll: Pedig olyan mehetnékem volt még.... na majd legközelebb. :lol: :lol: :lol:

Lini: szegény, olyan kár, hogy el kellett menjél. :cry: Remélem ez a nyűgös időszak már nem tart sokáig. :roll: Mondjuk az alvással nekem szerencsém van. Lili elalszik este és hajnali 4-5-ig meg sem moccan. :lol: Viszont így nem tudunk moziba menni, onnan nem lenne jó kijönni...... Nálatok nem tudjuk megnézni? Nekem az is jó lenne. :lol:

Mimi: én is imádom a Müllert. Anyuék Budakeszin laknak és ha megyünk hozzájuk mindig beugrunk. Annyi minden van és tök olcsó. :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Húú csajok.Terhes a barátnőm :lol: :lol:
Ez csak azért nagy öröm,mert több mint 2 éve próbálkoznak.Tök jó,tök örülök neki :lol:
Hajni!Én 1x voltam csak a Müllerben,de a mosószert tuti mostmár onnan fogom venni.
ZsAnadi!Mosószóda engem érdekelne.Én is olvastam neten nagyobb kiszerelést.Viszont olyan olcsó,hogy szerintem sokat nem veszt vele az ember,ha 30ft-al drágábban vesszük meg.

mimi12

Ma menjünk pizzázni, de olyan helyre ahol naon finom pizza van!!!! én a vékony tésztájút szeretem

Én mikor hazajöttem megnéztem a gyerkőcöt és betakargattam felemelte a fejét mondta, anya megjöttél és visszazuhant aludni. Este kérdezgette anya mikor jön.

Mikor megjöttem alig tudtam elaludni még kicsit tv-ztem, pedig a kávézóba én ásítgattam amiért Orsi csúnyán is nézett rám :)
Vendég

Zsandi: jaj én is úgy ennék egy jó pizzát. :roll: A Pizzaclub-os tényleg nagyon fini, főleg a Négy évszak húsimádóknak. Kár, hogy csóró vagyok. :x NA majd jövő héten....
JA nem, jövő héttől fogyi kúra van. :roll: Megbeszéltem Apával, hogy hetente háromszor ha hazajön kivonulok a télikertbe tornázni, mert már hányok magamtól. :cry:

Kár, hogy Apósom itthon lesz szilveszterkor, tök jó ötye partit tudnánk csinálni a szobájában. :roll: :lol: Így meg itthon fogunk kuksolni, szerintem be is alszunk éjfélre. Bár Páromat tuti elcsábítják bulizni, mint az elmúlt 5 évben mindig. :evil: Én meg barátok híjján itthon ültem mint egy f..sz. :x

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hááát nem tudom, hogy mi szilveszterkor hivatalosak vagyunk a szomszédba, de még nem beszéltük meg.

Hajni!
az nem járható út, hogy gyerkőcöt lepasszoljátok és ketten léptek le valahová??? nagyszülő, keresztszülő,testvér nagyi??

Nekem ma délelőtt 3 gyerkőcöm van és tök jól elvannak Beadosoznak.

Csajok!
Olyan játékot kereek amihez van műanyag forma és a formákat ki kell festeni, ez régen volt olyanba is aminél a gyöngyöket kellett a formába rakni és be a sütőbe.
Remélem értitek miről is firkálok :shock:
Vendég

Szijasztok, na itten! :D

Most mentek el barátnőmék.

Hajniiiiiiiiiiiiiiiii! De hiszen mi már ismertük egymást! :shock: Nem emléxel? Itt voltatok egy másik lánnyal tornázni!
Arra a lányra nem emléxem.
Gabi valahonnan olyan ismerős vagy! :wink: :lol:

Tényleg tök jó, hogy ennyien összejöttünk! A babérok viszont nem engem illetnek!
Ertelmi szerző: zsAndika
Szervező: Hajnika
Intéző: Szilvike
Élvező: a Többiek!

zsAnd! Ha nem jöttél volna, nem is lett volna ennyire teljes a csapat és én nagyon szomorú lettem volna! :cry:

Szerintem is rendszeresítenünk kell a talikat! Olyan jó egy kicsit kimozdulni és anyai mivoltunkat levetkőzve, kiszabadítani magunkból a lökött nőstényördögöket! :lol:

Az is olyan jó, hogy személyesen ismerjük egymást nem csak az írások alapján!

zsAndi! Köszi, hogy kisegítettél a fuvarral!
Én úgy megcsúsztam az idővel, hogy szegény Briginek,Szilvinek befagyott a sejhaja! Aztán volt egy kis kitérőnk, felvettünk az utcasarkon egy lányt! Nagyon jó áron tudtuk megszerezni! :lol:

Nekem bejött a hely is, csak tényleg kicsit füstös volt! Nézelődhetünk még hova lenne érdemes elmenni! :wink:
Nyáron tutira csinálhatunk nálunk is jó kis grillparty-t!Akkor én is lerészegednék! :wink:
Gyerkők egész nap csipegettek, nem is éhesek, maradt tegnapról egy kis spenót! A sok hús után olyan jólesik!
Vendég

Zsand!

Mi most fogtündéres gipszformázót kaptunk karira!
Egy kis fog alaku dobozkát lehet kiönteni belőle,amibe tárolhatják a kihullot fogaikat a gyerkők!Utána festeni lehet!
Fruzsi mondta is, hogy csinál Vicanéninek!
Mondtam, hogy nem biztos, hogy annyira örülne Vicanéni ha kihullana a foga! :wink: :lol:

http://www.kopefajatek.hu/index.php?opt ... 5&vmcchk=1
Vendég

Ez a mienk!

http://www.kopefajatek.hu/index.php?pag ... &Itemid=36

Most méztem, hogy olyan jóóóóóók vannak! :shock:
Vendég

Orsi: én a másik Orsira gondoltam akit ZsAndinak hívnak. :lol: Majdnem jól átvertetek.. :lol: :lol:

Zsandi: Sajna Lili még pici ahhoz, hogy rábízzuk valakire. Bár ha nagyobb lesz, sem lesz kire. :roll: Apósom nem vállalja( már most megmondta), Anyósom pasizik és nem érdekli az unokája, Sógornőm dettó, szüleimre nem bízom, húgaim még kicsik ehhez. És pont. Jól mondta Anyósom amikor terhes lettem: jobb ha tudom, hogy magamnak szülöm a gyereket. Hát és tényleg! Bár azt nem gondoltam, hogy ennyire szarni ( bocsi) fognak ránk. :cry: Épp beszéltük párommal, hogy teljesen magunkra vagyunk utalva. Hát ez van. :lol: Maradnak a lopott esték VELETEK!!! :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Azért anyósod elég randát beszólt!!!
Az rendben van, hogy magának szül az ember, de egy évben egyszer ő is besegíthetne Nektek. Egy délután vagy egy este biztos nem haladná meg a képességeit.
Arról nem beszélve, hogy a kapcsolatotokat is építené (mármint apával) a kettesben eltöltött idő!!!

Hajni!
most mi van Zsandival, meg Orsival????????? Engem Andinak hívnak ami itt nálatok egyenlő Zsandival!!! Jól meg kavartál!!!

Akor összességében a pasik mindenhol jól vették az akadályt???
Vendég

Feltöltöttem a picassára a képeket, Brigi is! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Én is nagyon örülök, hogy megismertem mindenkit. Remélem a következő talin még többen leszünk. :)
Kicsit kóma vagyok, amikor haza értem annyira fel voltam pörögve, hogy még muszáj volt olvasnom, így majd fél 2 volt mire elaludtam. Milán meg 7-kor kelt. 8)

Mimi
Olyan szép emléket idéztel föl bennem ezzel, hogy írtad, hogy terhes a barátnőd. Két éve nekem is ilyenkor - dec 27-én - lett pozitív a teszt. :D

Orsi
Örök hála a fuvarért, így kérhettem egyszerre 2 vodkás narancsot is. :lol:

Már idén nem tudok jönni, utazunk anyósékhoz 2. számú karácsonyra. Nálunk a távolságok miatt csak így megoldható, karácsonykor egyik hely, szilveszterkor másik. De így legalább gyereket lepasszoljuk és apa gyerekkori barátaival bulizunk egy jót. Így már most:

Kívánok Mindenkinek Szeretetben, Egészségben Gazdag, Békés, Boldog Új Esztendőt!

Kép

Gabi

Kép
gabusz

Kislánykám hazaért.De jó érzés volt,hogy örült nekem!Elmesélte hol járt,mit csinált.Kakált egy nagy adagot.Most meg visszavitték ebédelni. :? Este nem nagyon akart elaludni.Keservesen sírt utánam. :(

Hajni!Holnap átjösz?Dorci hiányol Titeket. :)

Gabi!Neked is Békés,Boldog Új évet!Érezzétek jól Magatokat!

Kép
tierno

Azta ku..,de sz@rul nézek ki! :x

Kép
tierno

Milyen poros az asztal alja,milyen koszos a cipőm talpa.

Kép
tierno

De lüke vagy Brigi!

Szerintem nagyon csini voltál!!!!!!
Vendég

Mimi!

Itt van a hosszúhajas kép! :wink:

Kép
Vendég

Brigi: ha párod értünk jön persze!!!! :lol: :lol: 10-kor mint múltkor? Viszek Lilinek kaját... :oops: :lol:

Sétáltunk másfél órát, olyan jó idő volt! :lol: :lol:

Andi: na akkor ezt most jól túlbonyolítottam. :oops: Amikor odaértünk csak téged és Miát nem ismertelek meg. Te meg úgy mutatkoztál be, hogy Orsi én meg egy pillanatra el is hittem. Csak aztán fura volt, hogy csak egy Orsink van őt meg ismerem. Na hát ennyi, bocsi, hogy ilyen körülményes voltam. :oops:

Megnéztem a képeket..... még jó, hogy rólam nem készült. Annyira de annyira nem vagyok fotógén. :oops: Az esküvői képektől is tök paráztam.... de hát egy ruha, egy frizura, egy smink csodákra képes. :lol: :lol:
Kép akkor... Kép és most...

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Aztaaaaa Orsi mekkora hajad volt! :shock:
De ez a mostani sokkal szebb karaktert ad az arcodnak. Szerintem. :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

ha már képek..
Lili első Karácsonya:
Kép kobold. :lol: kobold. :lol: eltünt a kis nyaka... :lol:
Kép nem lehetett elvenni Tőle a szaloncukor papírt. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára piriczkihajni 2009.12.29 14:56-kor.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Egy kép a Regiről
Kép
meg még pár
Kép
Kép
Kép

Orsi!
Látod a rongyot a Reginél?Az tőled van :lol:
Most kezdett el amúgy rongyizni pár hete.

mimi12

kép dömping van... :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Na valahogy egyszerre sikeredtek a képek :lol:

Azta Hajni,de jól tartod most magad :lol: :lol:
Nagyon szép menyasszony voltál!Nem tudom mit paráztál a fényképezéstől?
Amúgy szerintem majd ha Lili akkora lesz,biztos leszünk itt páran akik néha bevállalják,hogy ti is kitudjatok kapcsolódni néha :wink:

Gabi!
Boldog újévet nektek,és jó pihenést!

Orsi!
Tényleg,most így hogy látom,már emlékszem,hogy raktál fel hosszú hajas képet.
Nekem is sokkal jobban tetszik ez a mostani frizura,szerintem sokkal jobban áll!

Nagyon filózók én is ,hogy valami rövidebb séró kéne.Ezzel a mostanival semmit nem tudok kezdeni,sehogy nem tudom beszárítani,sehogy sem jó.Mindig össze van itthon is gumizva,és én így utálom...

mimi12

Nézd már Hajni,nálatok 2008 van? :lol:
Hmm..lehet lemerült a gombelem 1éve a fényképezőben?? :lol:
Nagyon helyes Lili.

mimi12

Igen Orsi!Szerintem is jobban áll a mostani frizu!

Hajni!Akkor ezt megbeszéltük.Vagyis még páromnak is szólok azért :) De bizti nem fog bekavarni.
Jaj,Te!Ne túlozz!!!!Tök jól néztél ki tegnap is!!!!!
Tiszta tavaszi idő van!Egész nap nyitva volt az ajtó.

Kép
tierno

[quote]N írta:ézd már Hajni,nálatok 2008 van?

Hehe!Tényleg!És ráadásul október. :)

Kép
tierno

JA igen, Mimi utolsó nap vettem észre, hogy nincs beállítva az óra. :roll: :lol: Beállítottam de nem hiszem, hogy benne marad.

Brigi: ja, hogy Párod még nem is tud róla? :lol: Örülni fog... 8)
Egész belepirultam a dicséretbe de köszönöm! :oops: :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!

Én vagyok ismerős Neked??
Engem egy volt osztálytársamra emlékeztetsz Zelenák Tímeának hívják.

Orsi!

SOKKAL SOKKAL jobb így a hajad.

megyek, mert indul a Cora járat!!!

veszünk virslit, pezsgőt, fagyit, mert nagyon fagyit ennék :oops: meg kölyök pezsgőt!

Olyan szerencsés vagyok, hogy 1.én nemm kell főznöm megyünk anyumékhoz ebédre!!! Szóval malac, lencse kilőve!!!
Vendég

Lini: http://www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf
Tök jó, egyszerű és változatos receptek vannak Liliéknek az elkövetkező hónapokra. :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Köszi, aranyosak vagytok! :oops:
Pedig Mia haját elnézve, mindig elkeseredem, hogy levágattam, bár nekem nem volt olyan szép sűrű és egészséges! :(
Miának mindig olyan ahaja, mintha abban a percben fésülködött volna meg! :shock:
Nekem mindig kócos lett!

Ne mááár Hajni!Már Te is? Fertőző az önbecsülés hiánya????
El leszel dádázva! Ha Rád nézek mindig az ugrik be, hogy 22 éves vagy! :shock: Szerintem pont úgy nézel ki mint az esküvői fotón, csak nem vagy kisminkelve!
Inkább én vagyok az az öreg banya! Képeket elnézve, olyan vén fejem van, gondolom a fekete haj csak ront a helyzeten! :cry:
Kép
Olyan rosszúl esik mikor mondják az esküvői képünkre, hogy "Ki ez Andris mellett?" Meg se ismernélek!
Ezekszerint ennyit csúnyúltam! :cry: Mérgembe el is raktam itthonról az esküvői fotót! :lol:

Jaaaaaaaaaaaj de édes Regibaba! Bakker milyen nagy!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Mimi januárban valamikor meglátogathatunk, ha már csak Bogi lesz itthon? Annyira szeretném megdögönyözni ezt a kicsilányt!!!! :D

Lili is(most 600x megnéztem mit írtam le! :wink: ) csudaszéééép! Milyen csini, trendi lilában nyomja!
Ti októberben tartjátok a karácsonyt? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok
Hat en cask most ertem ide… nekiallok visszaolvasni! Remelem ez a gep nem roggyan ossze alattam!!! :shock:
Nagyon jo volt a tegnapi tali, amolyan lelki generalozasnak neveznem, vagy mentalis wellness. :D
Nalunk jol viselkedett a fiatalur, apa meg buvolte a gepemet, az adatokat lementette mind (fel terrabite…nem keves) de minden megmaradt egeszsegben, most meg a system file-okat kell levakarni valahogy, igy a gepem teljesen ugy fog mukodni, minden adataval, programjaval, beallitasaval, ahogy volt. HURRA. Sok sok piros potty Apanak.  :)
En hajnal 1 korul aludtam el. Miutan kisikaltam magam a dohanyfustbol, hajmosas is kellett, buzlottem mint egy kuka. Apa meg is jegyezte hogy olyan “baros” szagom van. (Bar ne ereznem…) :D
Az en melltartom s bugyim is nagyon atvette azt a csodas illatot, de mar a szariton lognak boldogan, illatosan. :lol: A kabatomat is kimostam….
A reggel 5 oras etetes kisse komasan sikerult. Most en is az voltam, a gyerek erezte is rajtam hogy anya felmosorongy, de szepen gyorsan vegzett a kajaval es mindketten vissza ajultunk 9-ig. (Bar 8-tol kezdte tolni kifele a kakit igy idonkent nyogesekkel spekelte meg az alvaszatot… utana meg jott a jol ismert szag…. Nem kellett ebresztgetni, ugrottam mint Robert Gida)

Orsi:
megfogadom, az ujevi csokitilalmi fogadalmamat December 31.-en kezdem. (Bar szerintem elobb mert egyedul nem megyek csokiert, azt meg talan megallom hogy ne konyorogjek uj szallitmanyert Apanal. :D (Csak ha “magatol” hoz akkor lesz gond az ellanallassal….)
PORSZIVO:
Aham, 499 dolcsi Canadaban, ami kb 100 ezer ft. A baratnomnek a kozepso model van, (iRobot Roomba 563 PET ) 2 eve vette, jol mukodik most is. Erdekes, hogy kint majdnem 30 ezer forinttal olcsobb ez a gep illetve volt, ket evvel ezelott.... mostanra tuti hogy meg olcsobb kint. (Lehuzas rulez itt nagyon...) Ettol eltekintve en nagyon szivesen elfogadnam a legokosabb (programozhato) valtozatot... :D (A magyar valtozatrol elolvastam a cikket....hat, kiprobalnam szemelyesen, lehet hogy tenyleg megeri az olcsobb is!) 

Kriszti:
Leirom majd priviben az etetes reszleteit, tegnap mar megirtam, csak sajnos a gepemmel egyutt az is elszallt....

zsAndi:
Mennyit kell egy 5 kilos mosashoz tenni a mososzodahoz? Teljesen elfeledkeztem rola hogy van nekem is itthon.  Kiprobalnam a pelusokhoz meg az egykoron feher (most sarga) parnahuzataimhoz...

Hajni:
Szerintem mi is itthon fogunk csucsulni szilveszterkor... Mivel nem tudjuk kire hagyni a babat es igy puttonyostul nem sok ember szeretne bulizni velunk.... :D:D:D
Egyebkent nalunk is az a helyzet hogy nincs gyerekfelugyeletre vallalkozo. Illetve lenne, de anyum majd csak akkor tud Patrikra vigyazni ha nem kell mar emelgetni (szerintem 2 eves koratol) mert anyu kezeit alig tudja hasznalni sajnos. Anyosom meg ugye az orszag masik vegeben.... Viszont oda le tudjuk passzolni majd nyaron. :D (Vajon kibirom a gyerekem nelkul egy hetig???)

Orsi:
Idezlek: Olyan jó egy kicsit kimozdulni és anyai mivoltunkat levetkõzve, kiszabadítani magunkból a lökött nõstényördögöket
Hogy ez mennyire igy van !!! :D

LANYOK: Ha kesz lesz verge a hazunk, ott is lehet buli, a kert (inkabb legelo) marha nagy! Mindenki hozhatja a kutyikat is. A gyerekeket meg osszeeresszuk :) En mar bevizualtam. :)

Orsi:
Most erkeztem a hosszu hajas kepedhez! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW! Gyonyoru !!!!!!
Szerintem is tuti a mostani frizud! (Csak a hosszu hajjal olyan jol el lehet jatszani. Van egy baratnom, irtozatosan sok es hosszu haja van, allandoan fesulgettem tekergettem neki. :oops: (Masodik gyerekkor…) :mrgreen:

Hajni:
Az eskuvoi fototok tenyleg gyonyoru! A hajszined alomszep volt, olyan mint az erett gabona, szinte erzem az illatat is, a nyar vegere emlekeztet, amit nagyon szeretek!! (Hu, ez koltoire sikeredett, hehe.) Az a sajat hajszined vagy a mostani? (Sosem tudom megmondani ha valakinek festve van.) :D
LIli karacsonyi fotoi: :D:D:D:D:D:D:D EDES NAGYON!!!

Orsi: APropo, mikor fested be a seromat? :D

Noemi:
Fotok nagyon edesek! A ket lurko egyutt olyan aranyos!!!! De az ujjszopizos kep se semmi! Hogy mennyi haja van ennek a leanyzonak! Kesz vagyok!!!! :D

Ennyit mara, en most L.
Beletoltom a kajat Patrikba, oszt’ varom Apat haza. (no meg folytatom a mosast, van vagy 30 kilonyi. :S

Puszka!

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?