Hahó!
Üdv az újaknak!
Nem is tudom, hol kezdjem...
Utálok már itt ülni a gép előtt, de azért kíváncsi is vagyok, hogy kivel mi a helyzet...
Most meg, hogy végigolvastalak titeket, nem emlékszem, mire akartam reagálni...
Én az utóbbi napokban totál idiótának érzem magam... (Biztos az agyamra ment a sok kaja...) Kb. úgy néz ki egy napom az ünnepek óta, hogy később kelek (8-9h körül), akkor reggeli, de most szinte csak süti van itthon, azzal jól eltelek, aztán ebédidőben úgy érzem ennem kéne még, de akkor már nem megy (egyre kevesebbet tudok enni; a kilók azért jönnek fel
)), végül csak eszegetek valamit, este meg folyton ehetnékem van, mert délután, ha tehetem, mindig alszom egyet, és utána meg sokáig fent vagyunk este, és akkor meg nem tudom mi van velem, de rám jön a zabálhatnék...
Szerencsére kaptunk egy halom gyümölcsöt, úgyhogy ma csak azt fogok enni.
Anyukám is azt mondta, hogy akik vékonyabbak voltak a teherbeesés előtt, azokra általában több plusz jön fel. Én most úgy 15 kg-nál tartok. Biztos mondja is majd a védőnőm, hogy enyje-bejnye, de már nem érdekel. Igazából nem érzem úgy, hogy zabálnék, mert mint írtam, hamar eltelek, szóval csak adottság kérdése lehet ez, azt mondom én is.
No, egyébként szépen telt a karácsony.
Mindenkit el volt ájulva babholmiktól.
)
Szilveszterezni nem megyünk sehova, férjemmel kettecskén punnyadunk itthon.
Ha jól emlékszem, Kakti írta, hogy itt Szegeden csak úgy engedélyezik az apás szülést, hogy visz az apuka igazolást arról, hogy beoltották. Ez valóban így van, mi a saját szemünkkel láttunk egy ilyen esetet; mármint, hogy az apuka kint ült a folyosón, míg a felesége már bent vajúdott. Mi meg pont akkor mentünk szülőszoba-látogatásra, vittük mindketten az igazolást, de csak én mehettem be... Na, majd a szülésnél remélem, hasznát vesszük!
Mi is egyre többet emlegetjük, hogy nem sokára hárman leszünk itthon.
Még nem érzem magam olyan idegesnek, de tuti eljön az is, magamat ismerve. Kb. megvettünk már mindent, ami még hiányzik: légzésfigyu, pár textilpelus, illetve anyukám kérdezte, hogy: "És van-e pólyánk?" Én meg visszakérdeztem: "Az miért olyan fontos?" (Azt hitte az már úgymond "kiment a divatból". Anyu a szoptatás miatt gondolta, hogy nekem lenne sokkal egyszerűbb dolgom, és babóca testét is szépen tartaná. No, ezen még gondolkozom, hogy vegyünk-é.
Köldökzsinórvér: elküldtük neten keresztül a szerződést, vagyis az igénylést, bár lesz még egy köröm az ÁNTSZ-nél a vérvétel miatt. Remélem, most, hogy az még nincs meg, így is megkötik velünk a szerződést!
Komolyan, úgy érzem, még gondolkodni sem bírok, nem jut eszembe semmi értelmes, amiről még írni akartam volna. Annyi minden kavarog a fejemben.
Az ülés még inkább kikészít, így most megyek feküdni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erusverus 2009.12.29 11:45-kor.