Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Nagyon boldog vagyok, megérkezett a kombinált teszt eredménye, negatív. Kockázat a Down-kór előfordulására: 1:26000. Kezdek egyre jobban megnyugodni, már csak a 16. heti AFP és integrált teszt van hátra és utána nem is gondolok többet arra, hogy bármi baj is lehet.

Nagyon sokat írtatok az ünnepek alatt, én nem jutottam géphez, kisfiammal játszottunk, meg persze vendégeskedtünk. Mindenhol döbbenten néznek, hogy mekkora a hasam. Én sem értem, hogy mitől ilyen nagy :)

edi: nagyon vigyázz magatokra! sajnos én is dolgozom, pedig a kisfiam beteg lett tegnap este. de talán jobb is ha nem én vagyok vele, nehogy elkapjak valamit, meg a dokinénihez sem szívesen mennék vele a sok beteg gyerkőc közé.

email4: nekem is szűnnek a tüneteim, a mellfeszülés is elmaradt, de szerencsére a mérete megmaradt.

fókamóka: nagyon édes a babó a fotón!

Nekem ami megmaradt kellemetlen tünet, az az, hogy esténként fájnak az ízületeim, olyan mint amikor lázas az ember és sajog a csontja. Ráadásul itt bent a munkahelyemen is olyan kényelmetlen a szép, már gondolkodtam, hogy behozok egy kispárnát megtámasztani a derekamat.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


szép-szék

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Én bizony a fejfájást roppant rosszul tűröm, így vettem már be többször is Algopirynt. Azt lehet terhesség alatt is, meg szoptatás alatt is. Igaz mindig csak feleket és csak akkor, ha már nagyon nem bírtam.De hát muszáj életet lehelnem ilyenkor is magamba, mert Riki ugyebár itt van. Persze tudom egyébként, hogy hormonális. Én rettenet fejfájós voltam pl. amíg szedtem fogigátlót.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

 
 

Sakura!

próbálok vigyázni, de ennél jobban nem megy... Bízom benne, hogy semmi baj nem lesz, de ugye ez majd az uh-n kiderül.
Nekem a cicifeszülés megmaradt még, a bimbóm fáj piszkosul, és a reggeli émelygés még megvan kicsit, de már nem olyan erős mint a 6.-7. héten :)


Maki
Neked akartam még írni, hogy én orvosi rendelőbe nem megyek be, a dokit szoktuk kihívni. Ha muszáj bemenni, akkor maszk természetesen :D
Vendég
 


niki: el is felejtettem gratulálni a kisfiadhoz, hogy milyen ügyes! Írtad, hogy el lett kicsit kapatva és most sír hogy felvedd. Én már most próbálok agyilag ráállni, hogy nem szabad majd mindig felkapkodnom a babát, és ringatni sem szabad amikor lefekvés idő van! Tudom, hogy nehéz lesz, de a kisfiammal én rengeteget szívtam a ringatás miatt, sőt a mai napig nem tud egyedül elaludni.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


edi: megkérdezhetem? Apa észbekapott már?

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


11
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 19:41-kor.
Vendég
 


Pocak
Tudom mit akartam kérdezni.... nem tudják még megmondani, hogy fiad lesz vagy lányod???? Én már olyan kíváncsi vagyok, hogy az csak na....fúúúrja az oldalam ezerrel, hogy lányom vagy fiam lesz :P
Bár 2hete kb. azt hiszem lánykám lesz, és eddíg úgy volt Emmának fogják hívni, de 1,5hete úgy érzem Enikő lesz, ha lányzó lesz :D
Vendég
 


Niki: gratula a kis tornaszhoz...de neked, hogy mar van egy piciked...irigy-irigy

Sakura: jo, hogy mondtad, le is megyek megnezem a postat, hatha az enyem is megjott, kb. mostanra igertek az enyemet is.

Csajok, eddig szarakodtam az angel sounddal-asszem hallottam valamit, de meg mindig nem tudom biztosra, hogy az enyem-e vagy a manoka hangja volt. Mire pont ratalaltam valamire, olyan lodobogas szeru hangra, ott ahol mondtatok par masodperc es egy nagy morajlas es aztan mar semmi. Lehet a Babo uszott odebb. Na mindegy ..majd meg probalkozom.
Hihetetlen, hogy milyen semmilyen sem vagyok ma....nem haladok otrol a hatra.. :(
pocaklako
 
 


Sakura: a gratu kimaradt, bocsi... :) most potolom

Edi: sajnalom, hogy ilyen a volt parod, de biztos vagyok benne, hogy ra fog jonni, hogy mit tett, azaz, hogy mit nem tett.
A multkori vizsgalaton mar latszott volna, csak a baba elaludt olyan pozban, hogy semmit sem mutatott magabol, remelen a jan. 12-ei uh-on mar megmutatja magat, azert is mert mar alig varjuk, hogy festhessuk a kisszobat, csak hat meg nem tudjuk, hogy rozsaszin vagy vilagoskek legyen-e.
En kisfiut erzek az elejetol, es ezt is almodtam, hogy kisfiu lesz. Van mar lany nevunk is, de kislanyt masodiknak szeretnenk, kell elobb neki egy nagy batyoka. :D
pocaklako
 
 


Pocak
Ne aggódj, úszkál a kis törpid, azért hallod meg nehezen... de legalább már hallottad kicsit :)
Igen, Én is fiút éreztem sokáig, de most valahogy mégis csajszinak gondolom... hááát pár hét múlva kiderül :D:D:D:D
Nagy és erős bratyó az a legjobb ám :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Akiknek mindjár megjön érzése van: nekem is volt a múlt héten, elég nehezen múlt el. Állítólag normális, bár elég idegesítő :?

Mamaki: drukk, hogy ne legyen gond, de rózsaszinezés/barnázás elég sok mindentől lehet. Védőnőhöz én múlt héten kapram csak papirt, tehát még nem voltam, nem lesz belőle semmi gond, mész amkor kapsz hozzá papirt (doki ir egyet, hogy vegyen "gondozásba"). Védekezés: maszkot nem veszek, lehetőleg kerülöm a zsúfolt helyeket, de ennyi.

Barbuss: ha jól látom ma mentél UHra, remélem minden rendben!

Bibar: gratula a 12. hét átlépéséhez!

Eva: :(:(:( borzalmasan sajnálom, nem tudok semmi okosat írni :(

Pocaklakó: elhiszem, hogy megijedtél, ha azóta sem volt semmi piros biztos nincs semmi gond! Rám is rám törnek még a rókák, de szerencsére már csak egész ritkán!

Edi: drukk, hogy eljuss ma egy UHra, és mindent rendben találjanak! Volt párod :(:(

Kutyafüla: gratula Rikinek a felálláshoz, drukk Neked a kombinálthoz! Angel Sounds: simáns lehet, hogy messzebb "tapad" még a babó, a méáhed másik felében, ezért nem érzékeli. Én pont azért nem vettem, mert mire tuti fixen és 100%osan a baba szivét megtalálnám vele, addigra már várhatóan mocorogni fog.

Sakura: gratula a jó kombinált eredményhez!

Mi január közepén tervezünk menni 4Dre, remélem ott már megmutatja magát a babó, tök jó lenne tudni, hogy fiú-e vagy lány :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka
 
 


Tényleg, Meme merre vagy? Mikor küldjük a táblázathoz az adatokat, és milyen adatok kellenek majd?

Kép

Kép

Kép
fókamóka
 
 


Sakura, nagy gratula!!!! Mennyi időre a vérvétel után jött meg az eredmény?Hogy tudjam mikorra számítsak rá.
Rikinél nagyon vigyáztam újszülött kora óta, hogy ne legyen felkapva. Ha sírt is csak pár percre vettem fel, és ahogy abbahagyta már tettem is le. Meg is lett az eredménye, mert nem lett ölbebaba.Az katasztrófa szerintem. Altatáshoz sem ringattuk, szóval általában nem volt elrontva. Csak azon az egy napon. :oops: Valahogy hormonos vagy mi lehettem, és nem tudtam letenni aznap estig, utána meg már nem hagyta magát. De szerencsére csak aznap tartott a hiszti nála is, másnap már a rendes kerékvágásban mentek az események.
Amúgy nekem az altatással mostanság meggyűlik a bajom.Nem tudom többbabás mamik nálatok hogy volt. Mióta fel tud térdelni meg állni, alig lehet napközben elaltatni.Mindig felpattan és nem fekszik. Ilyenkor mindig visszateszem, de őszintén nem nagyon van idegzetem ezt 20 percen át csinálni. Szóval megy a sírás, mert feláll és nem tud visszafeküdni. Akkor visszateszem és kezdődik előlről. Olyan 20perc- 1,5 óra között mozog ez a rituálé. :? :cry:
Hát a nemére én is kíváncsi vagyok.Rikinél a 18. heti 4D-n látszott először. Hát kivi vagyok most mikor fog. És arra is, hogy mi.A szívem persze egy kislány felé húz, mert a nagy és okos bátyó, már megvan. :lol: De ha megint fiú,akkor sem fogok úgy kétségbe esni, mint Rikinél tettem. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Holnap mégis betegállományban leszek a kisfiammal. Úgy volt hogy az apja elviszi, de bedöglött az autója és csak BKV-val tudná vinni, úgy meg nem akarom. Még jó hogy vettem maszkot, hátha megvéd a baciktól. Nagyon nem hiányzik a láz.

Képzeljétek a kisfiam féltékeny (már most). Én azt hittem, hogy ő már nagy ehhez, de most az ünnepek alatt vittem a DVD-t a családnak megmutatni és ő kifakadt, hogy mindig csak a baba és mit kell azon annyit nézni. Ja és babásat kell játszani vele, belekuporodik az ölembe és hadonászik a kezével (ilyenkor legalább lehet szeretgetni). Pedig nagyon régóta nyúz egy kistesóért, aztán ahogy kezd egyre hihetőbbé válni a dolog, már annyira nem örül :cry:

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Ja az Angel Soundsot mi sem vettük,hanem kaptam kölcsön egyet. :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sakura nagyon sajnálom! Sajnos akármennyi idős a nagyobb ez várható.Sőt!!!!! Ezért sem szerettünk volna várni a tesóval mi sem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


niki: nagyon ügyes vagy, én is így szeretném, persze van aki erre azt mondja, hogy szívtelenség, de én egyszer már végigcsináltam ezt és tudom hogy nagyon-nagyon fárasztó az állandó ringatás. Pedig a kórházban anno figyelmeztettek, hogy ne emeljem fel állandóan a babát, mert megszokja és higgyem el rossz lesz nekem. De nem hittem nekik, annyira vágytam már rá és úgy voltam vele, hogy azért vagyok az anyukája hogy egész nap fogjam a popóját. Csak 1-2-3 év múlva olyan fáradt lettem, hogy sokáig nem is akartam kistesót.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


niki: múlt hét hétfőn volt a kombinált vérvétel és ma kaptam meg SMS-ben a kódot, amit a honlapjukon kellett beütni és ott nézhettem meg az leletemet.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Sakura, köszi a választ!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Csajok ma ugy kerulgetnek a rokak, mint a 10.heten, csak nyelek nagyokat..remelem hamar elmulik mar, azt gondoltam mar szamuztem a csordat..

Sakura: aszta..olyan furcsa amit a nagyfiadrol irtal. Nem gondoltam volna..de edes lehet, ahogy babasat kell vele jatszanod. Hasznald ki, hogy szeretgetheted..hamar elrepul az ido, meg par ev es mar nem fogja magar engedni...
Megneztem, nekem meg sajna nem jott meg az eredmeny... :(

Niki: nem semmi az altatas..legalabb szokjuk, mi zoldfuluek, hogy ez is a babazassal jar. :wink:
pocaklako
 
 


nekem is megérkezett a kombinált teszt eredménye! :)
Negatív lett!!! :D
Éreztem, hogy nem lesz gáz! :)

Emi

Emi



email4
Budapest
 
 


Emi gratula Neked is! Itt nalunk meg a postagalambos modszert hasznaljak :shock:
Tudjatok, majd amikor a postas ide er.... :roll: :roll: :roll:
pocaklako
 
 


Csajok, szerettem volna kerdezni, hogy karacsonyra kapott-e mar valaki babas cuccot, es ha igen hadd kivancsiskodjak, hogy mit... :lol: :oops:
pocaklako
 
 


Emi, neked is grat. a jó eredményhez!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


poci: én kaptam három pár mini zoknit, babanaplót (amibe már a várandósságról is lehet írni) és egy utónév könyvet (hogy abban mennyi idióta név van, nem lettem tőle okosabb).

És megkapja a baba az első koncert-élményét is, dec. 30-án megyünk Demjén koncertre. Nem tudom, hogy akkor már hallani fog-e, utána kéne olvasnom.

Te/Ti kaptatok valamit?

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Edi,
nagyon várjuk majd a jelentkezésedet, ha hazaértél a dokitól! Drukkolok ezerrel, hogy minden rendben legyen, és tudod, csak pozitívan :) ! Aztán estétől tényleg pihi!

Oxi csajok, értem már a pocakfotót! Kíváncsian várom a tiéteket, aztán lehet, én is gyártok majd egyet :wink: !

Poci,
Jól van, megnyugtattál, akkor nem csak én veszem ilyen komolyan ezt a „karantént” :wink: !
Fejfájás ügyben:
nekem azt hiszem a 9. hetem volt a legdurvább, úgy ahogy te is írtad, 2-3 napig összefüggően fájt, esténként pedig vizes borogatást tettem a halántékomra (nekem szinte mindig féloldalas, migrénes), úgy tudtam csak elaludni. Ahogy levettem a borogatást előbb, máris 2 perccel később újra hasogatott, és a hányingerem is fokozódott. Hál’ istennek múlt hét eleje óta csak tompa, de folyamatos, néha erősödik csak be kicsit. Sajnálom, hogy téged még mindig ennyire kínoz! Tudom, szörnyű érzés, nem is nagyon tud az ember olyankor másra koncentrálni. Ja, amúgy én sem vettem be még semmilyen fájdalomcsillapítót. Igyál sok folyadékot, a dehidratáltság jele is lehet a tartós fejfájás. Sőt, ha erős, próbáld ki, hogy megiszol egyszerre 4-5 deci ásványvizet, nekem néha javított ez is a dolgon. Csak reménykedem, hogy nem jön már nekem sem vissza az erős változat. Szóval neked is mielőbbi jobbulást ezen a téren!

Emi,
Köszi az infokat, le a kalappal a kitartásodért! Közben a leveledről eszembe jutott, hogy a férjem tavasszal vágott bele egy diétába-fogyókúrába (neki sajnos 25-30 kg feleslege volt), és ő is kapott a dokitól egy ilyen tápanyag táblázatot nagyon sok ételre, nyersanyagra vonatkozóan. Lehet, hogy majd megkeresem, kicsit próbálok odafigyelni én is, abból baj nem lehet. Amúgy ő is 10 kg-t adott le 2-3 hónap alatt.

Szóval ez a barnázás-vérezgetés ennyire gyakori a kismamáknál? Nem hittem volna, és tényleg nekem sem voltak a korábbi terhességeimnél ilyen visszatérő gondok.
De jó lesz, ha már mindannyian túl leszünk a bűvös 12. héten :D !!!

Most nézem, milyen sokat írtatok, alig győzöm elolvasni :D !

Tünetek:
Én a múlt héten (10.) már egész jól voltam, már kicsit meg is rémített, mint tudjátok is, de ma megint émelygősre vettem a figurát, persze nem bánom. Fene sem tudja már ezt behatárolni, mikor mire számíthat az ember.

Baba neme:
Mi régóta kisfiút szeretnénk, aztán, ahogy ti is írtátok, a bátyó után pedig egy leányzót.
Most nem tudom miért, de mégis az az érzésem, hogy kislányunk lesz, úgyhogy már mi is baromi kíváncsiak vagyunk :) !

Sakura,
De jó, hogy minden okés a teszteddel! Ez baromi nagy megkönnyebbülés!
Segíts légyszi, ez a kombinált és integrált teszt nem ugyanaz? Csak így is hívják, meg úgy is, nem? A lényege, hogy a 12-13.hét környékén és a 16-20. hét környékén vesznek vért és csinálnak UH-t, és ebből jön ki egy eredmény a Down valószínűségére, ugye?
Remélem nem leszek tolakodó, ha megkérdezem: Te magánrendelőben, intézetben csináltattad? És mennyibe kerül(t)? Ha jól tudom, az OEP ezt nem finanszírozza, csak az AFP-t.
Csak azért vagyok ilyen kíváncsi mert a korom miatt sajnos nekem is javasolt lesz egy komolyabb szűrés.

Bocs csajok, már megint kicsit "megszaladt" az ujjam :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73
 
 


Pocak:)

Igeeeen, ÉN :) :D :D :D :D

És a háromnegyedét magamtól :P

Főként nyári body-kat, klassz színeseket, ami unisex:) H&M-ben vásárolok szinte mindig, onnan vannak ezek is. A kisfiamnak is onnan volt a ruhatárának a fele, és imádtuk. A másik fele Next, de azt rendelni szoktam neten.

Szóóval, body-kat, egy hatalmas méretű(éppen 16-os) Nike szandált, ami szintén unisex, egy nyári együttest, krém színű narancs mintával (tigrises).
ésésés Én már nézegetem a babakocsikat is :oops: :oops: :roll:
Vendég
 


Emi,
neked is örülök, hogy okés a teszt :D !
Mondanál te is légyszi pár szót a tesztről?
Köszi nagyon!

Anikó

Kép
mamaki73
 
 


www
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 19:42-kor.
Vendég
 


maki: az integrált teszt, ahogy írtad is a 12. és 16. héten vett vérvétel összesítve, ilyenkor nem is mondanak eredményt a 12. hetinél. DE mint kiderült, érdemesebb előbb a kombináltra bejelentkezni, mert az így ingyenes (az UH 12.000 volt) és az integrált lesz 15.000 Ft. Ha kimondottan, az elején integráltat kérek, akkor 12.000 (UH)+10.000 (kombinált)+15.000 (integrált) lett volna. Ki érti ezt??? És így még jobb is, mert már most kaptam egy megnyugtató eredményt.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


Mindenkinek ÓRIÁSgratula, hogy a teszt eredménye jó, deeee Én biztos voltam benne, hogy minden rendben lesz Nálatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8)
Vendég
 


Asszta mindenit Lanyooook..jol elore jartok mar a babakelengyeben. En nem vettem meg semmit "neki", mert nem tudom, hogy fugyis vagy puncis lesz. :D :D :D De amint megtudom beindulok...
Valahogy babonabol is egy kicsit, nem vettem meg semmit a picinek. Egyedul az angel soundot vettem eddig. A leendo keresztmamit ugy kell a babaruhaktol elrancigalni (az unokatesom lesz), mar felkutatta Pesten a legjobb babas boltokat es mindig vasarolna neki, de eddig meg nem engedtem. Majd januartol ....

A babakocsikat mar en is nezegettem..iszonyu jok es iszonyu dragak. Csajok, Sakura es Edi ha van idotok tegyetek mar fel kepet a kelengyerol, mi meg lopunk otletet. (Legalabb nem fogunk mindig a felelmeinkrol beszelni es kicsit eltereljuk a gondolatainkat :oops: :oops: :oops: :oops: )

Maki-Niki: olvastam a juniusi mamik topikjat, joval elorebb jarnak mint mi idoben es meg ott is vannak fejfajos anyukak. Azt mondjak, aki alapbol fejfajos annak a terhesseg alatt meg jobban elojon, asszem en ide tartozom. :cry:
Nekem csak akkor mulik egy kicsit ejszaka, ha a ferjem maszirozza a tarkom, kepes vagyok meg ejszaka is felkelteni ha annyira faj.
pocaklako
 
 


Én babának szánt ajándékot nem kaptam.
Lehet, hogy öreg vagyok és maradi, de én ebből a szempontból kicsit babonás vagyok. Meg hát sajnos a korábbi emlékeim miatt is lehet ez a tartózkodás: volt, hogy elhalmoztak minket jópár dologgal, aztán egyszer csak nem volt kire ráadnunk, nem volt kinek használnunk...
Bocs, hogy már megint negatív vagyok!

Tudom, csak pozitívan :D !!!!
Amúgy én is imádom nézegetni a babaholmikat, de hát lüke vagyok, és nem mertem még semmit sem venni. Majd talán februárban...

Anikó

Kép
mamaki73
 
 


Maki en nagyon megertelek! Sajna en is babonas vagyok, igy meg varok egy ici-picit, de tenyleg mar csak egy hangyabokanyit :lol: a vasarlassal.
pocaklako
 
 


Részemről nem vagyok babonás... Úgy gondolom, hogy ha örömet okoz a vásárlás, miért ne!!! ráadásul, ha örömet okoz, az a babának is jó, mert boldog Ő is, mert érzi amit Te.
Nem hiszem, hogy ezen múlna, hogy megmarad-e a baba vagy sem :roll:

Pocak
naná, majd fényképezek és mutizok pár cuccost :D
de mivel nyáriak lesznek a manófejek, így mázli, mert nem kell sok meleg ruci. Nekem a kisfiam téli volt, na ott aztán volt ruhavásárlás bőven:)
de majd mutizok egy listát, már régen megírtam :D:D:D:D
Vendég
 


Edi:
Az nagyon jo lesz, kivancsi vagyok mar a babacuccosokra. Tiszta szerencse, hogy nyari babak lesznek..keves ruci kell. En igazabol arra szoktam gondolni, hogy milyen jo, hogy nem kellett uj telikabatot vennem, iden januarban vettem, most meg jo, jovore meg mar jo lesz. (remelhetoleg :lol: :lol: :lol: :lol: )
Ha van listad, azt majd mindenkepp atnezzuk.
Na es meg mennyi uj kerdes jon utkozben...

Meme: merre jarsz????? Napok ota nem tudunk rolad semmit.
pocaklako
 
 


Edi,
igen, Ürömön lakom! Miért, Te?
Tényleg szuper lenne egy babázótárs :D !

Poci,
te azért 4 héttel előrébb jársz már, mint én! Szerintem lassan elkophat az a hangyaboka :D !!!
Éld ki magad a boldog vásárlásban, ahogy Edi is teszi :) !

Anikó

Kép
mamaki73
 
 


Igazad van Maki, csak mar nagyon jo lenne tudni, hogy rozsaszin vagy vilagoskek. De lehet, hogy veszek feheret es halvanysargat :lol: :lol: :lol: , az passzol mindenkihez.
Azert is nem nagyon vetettem magam bele a nagy shoppingba, mert a ferjem szinte egesz decemberben dolgozott, latastol mikulasig egyedul meg nem nagyon mertem elindulni. Karacsony elott akartam magamnak venni egy mami pulcsit, mert minden pulcsimbam lassan ugy nezek ki, mint micimacko, de sajna nem jutottam el. De januarban mindenkepp, akkor lesznek learazasok is, csak tuti nem a baba-mama boltban.
pocaklako
 
 


ddd
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 19:54-kor.
Vendég
 


Sakura,
húúú, ez ilyen bonyolult??? Vagy csak én vagyok ilyen lelassult :oops: ? Szóval a kombiban van benne a vér+UH, az integrált meg csak vér :oops: ? Jó dilinyós vagyok, mi :D ? De amúgy köszi a választ!
Ja, és hol csináltattad?

Anikó

Kép
mamaki73
 
 


Poci,
abszolút megértelek, hogy nem vetetted bele a karácsonyi forgatagba, tömegbe, főleg egyedül. Én is már több mint egy hónapja nem voltam sehol a dokin kívül :oops: .
A már említett színeken kívül még eszembe jutott pár unisex: barna, bézs, citromsárga, zöld (minden árnyalat), keki, lila....most több nem jut eszembe :) .
Igen, jönnek a leárazások, meg az új szezonok bevezetőáras cuccai, az utóbbiak lehet, hogy már inkább nekünkvalók lesznek :D !
Amúgy babakocsit és hordozót szerintem érdemes használtat venni, mert olyan rövid ideig használják néha, hogy nem tud elkopni, elhasználódni.

Anikó

Kép
mamaki73
 
 


No lányok, nem jött össze ez a mai UH... a fene.... Annyian voltak, hogy már nem tudott sorszámot adni a nő. Azt mondta, hogy reggel fél7-től van a doktornő, menjek le reggel. Hát fél7-kor biztosan nem, dedélelőtt lemegyek, hátha.
A paráim már elmúltak mert felhívtam a nődokimat, és ő azt mondta, hogy ha ennyi volt az egész, akkor feleslegesen aggódtam, ugyanis a vetélés barnázással indul, de inkább élénk piros vérrel, meg erős görcsökkel, de folyamatosan, úgyhogy ne aggódjak. Valószínű ahogy nő a méhem megpattant egy ér, semmi több. A mindjárt megjön érzés a tanu rá szerinte, ugyanis azért fáj időszakonként, mert akkor nőnek nagyobbat, hirtelen....

Mondjuk ettől függetlenül lemegyek holnap megnézetem manófejet, bár a kolléganőm meg azt mondta, hogy nem tesz jót, ha olyan sokat uh-znak....
Szerintetek???? :S Na most legyek okos....
Vendég
 


no ez vicc... most hívott a főnököm, hogy a kolléganőm belázasodott, így nem tud menni dolgozni, nekem kell mennem. Vagyis dolgozom egészen csütörtökig. Hát ez remek...
akkor úgy fest kimarad az uh:( a fenébe is :(:(:(
Vendég
 


Edwig: Én az elején 1-1,5 hetente kaptam időpontot UH-ra (doki mondta, h nem árt, ugyanmár), majd mikor a 12. heti után magamnak intéztem a következőt, és a 4D-n egy óriág figyelik, próbáltam utánanézni a neten, hogy van-e káros hatása. Össze olvastam mindnet, de végülis arra jutoittam, hogy az eljeén tuti, hoyg nem, később pedig talán mégsem érdemes olyan sűrűn, mert mikor már hallanak, 14. hét után, kezdi őket zavarni állítólag. Nagyobbacska korukban állítólag van oylan is, h befogják a kis fülüket, meg szemük elé kapkodják a kezüket. Amikor már nagyobbacska, ha nincs gond, nem sokat nézik úgysem, hiszen végülis a magzatmozgások jeleznek, h élet van odabent. Esetleg a szülés körül még, de lehet, h akkor meg azért nem árt, mert már nagyok, érttek. Persze nem akarok hülyeségeket írni...
Látom, hogy vagytok Szentendréről, Ürömről. Ezek a helyek már egyáltalán nincsenek annyira messze tőlünk, én csillaghegyi vagyok. (Óbuda) Én is szeretnék majd együtt tologatni babát, és az, h egy kicsit előbbre járok, lehet, h direkt előny, mert majd tudok tapasztalatokat átadni, vagy kinőtt rucikat. Hmmm? 8)

detti_10
 
 


Detti
Na ez jó hír, akkor ezek szerint nem árt neki:D Viszont nem tudok menni sajnos, mert az SZTK-ban csak délelőtt van doktornő, nekem meg dolgozonom kell a héten, most derült ki :twisted: totál röhej.... na mindegy, ez van:( Így csak a 11. hetet betöltve tudok csak menni uh-ra, akkor meg már lehet érdemes megvárni a 12. hetet a tarkóredő miatt....

Óbuda az közel van:D Naná, bandázhatunk együtt nyáron majd:D:D:D
Vendég
 


sziasztok

reggel megyek uh-ra....úúúgy izgulok....

utána down-os vérvétel, a terhesgondozóban....oda nem szeretek menni....(mindenfélenépség) van ott....múltkor egy pszihó üldözött, hogy ő terhes, de ez gáz, mert gyogyora szdi a piruláit, de meg akarja tartani, és most én mit tennék....

m

Mercy



"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr
 
 


Edi,
ha nagyon akarod látni a picurkát, nem mész le fél 7-re mégis?
Vagy az nagyon korán van neked?
De az a munkahely is "szuper"! Nem tudnak valaki mást, és nem egy kismamát betenni valaki helyett :evil: ???
És te nem mondhatod, hogy nem vagy jól? Meg amúgy is szabin lettél volna... Bocs, nem akarok persze beleszólni, te ismered a viszonyokat, csak engem kicsit bosszant...

Detti,
persze, Edivel és veled simán összefuthatunk majd személyesen is a babákkal jövő nyár végén-ősszel :D ! Addig meg úgyis "dumcsizunk" itt!

Merci,
drukkolok, minden OK lesz neked is :) !!! Ne izgulj!

Anikó

Kép
mamaki73
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, hogy írtam-e már, talán egyszer november tájt. Olvasni rendszeresen szoktam, amit írtok. Én (mi a férjemmel) 2010. július 19-re várjuk a babánkat. Január 4-én megyek uh-ra. 12. hetesre.
Utána pedig vissza a dokihoz. Állami rendelőbe járok. Mikor voltam a dokinál 1 hónapja jól leszúrt, mert nem oltattam be magam. Én nem vagyok róla meggyőződve, hogy beakarom... Szóval azon stresszelem épp magam, hogy majd mit mondok az orvosnak, mikor megkérdi, hogy oltás?
Nem akarok h1n1 hisztériát elindítani az oldalon, van abból elég, de egy-egy mondatban érdekelne, Ti hogyan látjátok...

A válaszokat köszönöm.
Kitartást mindenkinek!
Most megyek emésztgetni a gyomorsavam...

Lilypie Maternity tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
igigig
 
 


Sziasztok!!!

Remélem, mindenki jól van! Olyan sokat írtatok, hogy nem győztem olvasni és mire a végére értem jól keveredtek a dolgok, hogy kinek mit szerettem volna írni. :oops: Kismama feledékenység....

Edi: a barnázásod remélem nem tér vissza, sőt mi több hess örökre. Viszont jó lenne azért, ha dokihoz le tudnál szaladni. Ami pedig a munkahelyed érinti, hááááát én biztosan nem hagytam volna szó nélkül. Neked most jár a pihenés egyrészt, mert szabin lettél volna, másrészt, ami nyomósabb érv, hogy épp dokihoz készültél. Én sem szeretnék beleszólni, mert Te tudod, hogy mi az, amit meg lehet tenni a munkahelyeden és mi az, amit nem, de most legyetek TI KETTEN a Babócával a legfontosabbak és igen is, próbálj meg pihenni! Jó?
Párod pedig remélem, összeszedi magát még idejében! :evil:
Írtad a Next cuccokat. Khmmmmm.... erősen next fan vagyok és most van a leárazás (pont ma voltam a boltban), meg hát kint is elindult Angliában. De biztosan tudod, ha szoktál rendelni.

Niki: gratula Eriknek a felálláshoz! Jajj, de szalad az idő, most született!

Poci: jót mosolyogtam, hogy elfelejtetted, hogy autóval mentél. (ezer bocsi érte) De olyan aranyos! Igazi kismama vagy! Jó kedvű és szórakozott!
Még nem érzed a mocorgását a Babócának? (ne aggódj ha nem, mert még korai, csak Te vagy az élen :) )
Nálam már elkezdődött, sokan azt mondják, hogy korai, de lányomnál is már a 13.héten éreztem és most is 3-4 napja határozottan érzem a mocorgásokat. Még nem mindennaposak, inkább összevissza jön, attól függ, hogy ülök vagy mit eszek.

Meme: merre jársz??? Biztos Apával pihiztek. Majd ha tudsz, jelentkezz.

Évi: sajnálom, ami történt. Nincs is rá szó. Kívánom, hogy a 2010-es év a legnagyobb boldogságot hozza Nektek!

Maki, Edi és Detti: én kápmegyeri vagyok, így csak a híd választ el :)
De vagyunk még egy páran a környékről. És akár még egy pocaktalit is össze tudunk majd hozni a tavasszal. Mit szóltok?

Fejfájás és majdnem megjön érzés nálam is jelentkezik. És valóban igaz az, hogy ahány terhesség, annyi féle. Nálam a lányommal nem voltak ilyenek, sőt a rosszullétes időszak is kb. 2-3 hétig tartott és enyhe volt. Most meg talán most mondhatom el, hogy kezdenek elkerülni a hányingerek (már tényleg csak 1-1 alkalommal jön és inkább autóban), de helyette van fejfájás és a "mindjárt megjön" érzés. De nem baj! Így a jó, mert már az 1. trimeszteren túl vagyunk/leszünk és még kétszer ennyi. A 2. trimeszter lesz a legjobb része, a 3.-ban pedig már a nagy pocak fog minket zavarni, nem tudunk majd aludni sehogy sem és sajna a gyomorsav is visszatérhet, persze nem általános tünet.

Megyek szundizni!
Jó éjt Lányok!

Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?