Jó reggelt!
Zuzmooo!
Szépek vagytok a képen.
Viki!
Nagyon helyes a babaszoba!
Nekem jól telt az ünnep. Szüleimnél tümmedtem főleg.
Tyűűű, de durván sokmindeni kaptam az én kis családomtól (saját és férj) karácsonyra. Nagyrészt a babukának szóltak az ajik, de azért a mamájára is gondoltak
Anyósomtól megkaptam a bébiőr-légzésfigyelők non plus ultráját, egy AC401-est hihi!!!!
Háát leesett az állam. Tiszta gyagya (jó értelemben!), hogy ennyit költött rám. Legfeljebb egy Vaterás példányt engedhettem volna meg, abból is vmelyik olcsóbb modellt, úgyhogy nagyon örültem neki.
Anyuéktól pénzt kaptam (meg még egy csomó mást is) mosható pelusra jippijééé
Szintén nagyon szerettem volna, de már lemondtam róla az ára miatt.
Bölcsen úgy döntöttek, hogy rám bízzák a választást, úgyhogy megvehetem azt a fajtát, amire fáj a fogam.(Pop-in)
A többi ajándék is nagyon kedves volt, nem sorolom őket, de mindennek nagyon nagyon nagyon örültem!
Kb.gyerekkoromban sem volt ilyen bőkezű a Jesszuska, mint most.
Ha ezt előbb tudom, minden karácsonyra pocakot növesztek
Mosható pelushoz be kell szereznem valami lelakatolható vödröt is.
Karácsony utolsó napján nálunk gyűlt össze maradék-partira a férjem családja. Voltunk vagy 20-an.
Az egyik kiskölköt tisztába tette az anyukája és bedobta a fürdőszobai kukába a használt pelenkát.
Nem számoltak vele, hogy a cicánk kukabúvár. Lecseréltük az összes kukát pedálosra miatta, de már rájött a kinyitási technológiára.
Elvileg a fülpiszkálókra van beindulva, de ezt a pelus gombolyagot is csipázta. Vígan focizott vele a vendégek lába között
Mi élből kizárjuk a fürdőből vagy csak felügyelettel jöhet be velem, de ezt a vendégek nem tudták.
Nóri!
Jól emléxem, hogy te vettél pop in próbacsomagot és személyesen vetted át?
Hol és mennyiért?
Vércukor vzsgálat rám is vár kb 2-2,5 hét múlva. Megint glükózt kell vedelni. Az időpontot le kell fixálnom még,mint ahogy az első CTG-jét (vagy NST?) is. Ja, és kaptam UH-ra is beutalót 3 hét múlvára.
Csipike!
Őrület milyen elől jársz már a terhességben, hogy Editről ne is beszéljünk...
Nekem rohadtul vissza kell fognom a kajálást.
1,5 kiló lett engedélyezve a kövi vizitig, de azt már magamra szedtem karácsonykor sztem
, úgyhogy eztán csak fogyhatok.
Egyébként is támad a víz. Jön az alma nap, krumpli nap, diéta.
Alváskor a csípejem nekem is zsibbad, ha átpördülök a másik oldalra, akkor meg keményedek egy rövidke ideig.
Kaptam egy jó kis könyvet Homeopraktikák címmel.
Kimondottan kisbabás.
alcíme: Homeopátiás tanácsok az első napoktól az első évekig
Nagyon az elején járok, de eddig teccik!
Reni!
Én is eldöntöttem, hogy belkezdek így a végére egy kis tornába. Nagyon gáz már a kondim...
És ezt a 4 emeletet is meg fogom mászni (ha kell 4kézláb) minimum 1x egy nap.
Nekem az szól közbe a hosszabb sétáknál, hogy folyamatosan a húgyhólyagomat vegzálja a bébi.
Jut eszembe. Vettem Tena Lady Supert, de hát ez őrült nagy.
Vagy rosszat vettem?