Sziasztok!
De jó képek!!
:):)
Látom mindenkinél jól sikerült a karácsony!
Szami, azért nálatok is
Még jó hogy előző nap volt nálatok az ünneplés! Örülök hogy Anna hazamehetett, az utazást meg majd bepótoljátok jövőre
Judit, a te lányaid még az ajándék bontogatása előtt modellt álltak neked?
Nekem esélyem sem volt őket a becsomagolt dobozokkal lefényképezni mert egyből nekiugrottak, már annyira izgultak
Dorka, te pedig nagyon csinos voltál!!
És úgy látom a fáink nagyon hasonlóak
Nekem nem volt erőm eddig írni
Nálunk 3napos karácsony volt, idén mindenkit mi láttunk vendégül (a kutya miatt, mert nem akartuk még itthon hagyni
)
Úgyhogy ez az első pihis napunk, ami persze cseppet sem pihi nekem, mert ma már mostam, felmostam (százszor) és egy naaagy szőnyeget is kitakarítottam. De hát ez van
Amúgy jól sikerült minden, gyerekek nagyon boldogok voltak az ajándékaiktól, bár megbeszéltük apával hogy jövőre vagy nem szerelőset hoz a Jézuska vagy előre össze kell állítani a cuccot, mert most egy óráig csak az autópályát szerelte Bencének, Jázminnak a baba úgy bele volt drótozva a dobozba, hogy az megint egy félóra volt kibogozni, és addig várniuk kellett rá
Mondjuk több dolgot kaptak, szóval nem unatkoztak addig sem
A férjem nagyon kitett magáért, mert 3napon keresztül ő főzött a vendégeknek komplett menüsorokat, és majdnem mind olyan volt amit eddig soha nem csináltunk, de nagyon jól sikerült minden, elégedett volt mindenki
Rakok ide is pár képet