Emi,
Köszi a választ, ettől féltem, sajnos sejtettem, hogy lehet inzulinrezisztencia jó cukornál is
!
Érthetetlen, hogy ezt az inzulin vizsgálatot miért nem végzik el automatikusan a meddőségi centrumok azoknál a kismamáknál, akiknek volt már vetélésük, elhalásuk?
Teljesen szénhidrátmentesen étkezel? Húúú, az nagyon nehéz, nem? Rengeteg dologban van szénhidrát, még egy jó spagettit, vagy pizzát sem eszel/ehetsz? Le a kalappal, ha ezt tényleg tartod
!
Poci (Judit),
Neked is köszi a megnyugtató szavakat! Nem tudok róla, hogy méhszájsebem lenne, de már semmin nem csodálkoznék. Amúgy szerintem nem lihegted túl a dolgot, jobb félni, mint megijedni, sajnos sosem tudhatja az ember…
Amúgy tök igazad van, nem hiszem, hogy valaha is 100%-ig nyugodtak leszünk már! Ha már a karunkban lesz a kis csöppség, onnantól meg már azért nem!
Edi,
Tényleg jó kis csapat gyűlt itt össze
! Hálás vagyok nektek a sok támogatásért!
És persze, ha továbbra sem enyhülne a dolog, akkor valóban megpróbálok doki irányba lépni, csak annyira rossz, hogy itt pont közben vannak az ünnepek, sokkal nehezebb intézni bármit, alig dolgozik valaki. Tényleg, te már voltál védőnőnél? Én még nem, az gáz? Meg mennem kellene vérvételre is, csak előbb beutalót kellene szereznem, mert hogy azt sem kaptam, nem volt kitől
...
Ti ha mentek valahova, hogyan védekeztek a vírusok ellen? Vesztek fel maszkot? Én egyszer merészkedtem el a férjemmel egy szupermarketbe (maszkban), de mindenki úgy nézett rám, mintha én lennék a leprás
!
Detti,
Ismét nagyon köszi, neked is!
Korábban írtam, de lehet, hogy esetleg azt te nem olvastad, hogy a dokim, aki már a 9.héten „lepasszolt” a meddőségiből, már erre (a 10. hétre) felírta nekem előre a progi szuri csökkentést, és befejezést
! Szerinte már dec.29-én kellene az utolsó szurimat beadni. Amikor ezt megbeszéltük vele, még nem is gondoltam végig, csak aztán kezdtem el meglepődni ezen, amikor később utánaszámoltam itthon, hogy 29-én még csak 10 hetesek és 2 naposak leszünk
! De persze addigra már szabin volt a dokim, így már megkérdezni sem tudtam, hiába hívtam az Intézetet, 23-án már csak egy ügyeletes doki volt bent, de az asszisztens csak annyit mondott: hiába is adná az ügyeletest, biztos nem bírálná felül a dokim döntéseit, csináljam azt, amit a doki mondott, és biztos nem lesz semmi baj. Baromi biztos volt a dolgában…
Szóval a „készleteinkből” 4 nappal tudom kitolni a befejezést, amikor is 10 hetes és 6 naposak leszünk. Csak imádkozom, hogy ne legyen túl korai ez a progi befejezés, és bízom benne, hogy a doki nem számolta el magát.
Téged amúgy hányadik terhességi hétig kezeltek, követtek a BMC-ben?
Igyekszem megfogadni a jótanácsokat! Amúgy a pihenésből már sajnos nekem is nagyon elegem van… Ahogy megtudtuk a vérlelet alapján, hogy babánk lesz, szinte nem akartam hinni a fülemnek, mert barnásan véreztem és „mindjárt megjön” érzésem volt már akkor is. Így már az elején végigfeküdtem kb. 2 hetet, aztán ahogy jobban lettem, már nem feküdtem állandóan, csak, ha úgy éreztem. De úgy látom, most sem tudok mást tenni a kis drágánk érdekében, csak tényleg legyen minden rendben!
Bibar,
És téged meddig láttak el a meddőségiben?
Úgy érzem, tőlem elég korán megváltak, de persze ebbe beleszólhatott a dokim szabija és az ünnepek is
.
Sok pussz a "csapatmunkáért" nektek
!
Igyekszem nem sokat pánikolni a jövőben
!