Sziasztok!
Tündériek a gyerekek(már nem is babák..
) a karácsonyi képeken.
Any, remélem biztonságos út volt és szépen ,vitamentesen teltek az ünnepek!
Beze,mit látok, mi kezdődik nálatok 2010 év elején???
Mancsa+++++++++
Gégéé,Boldog Névnapot!
Priváttal én is így jártam, rá se ránts, azóta már elmúlt a hányingeres hét, úgy veszem észre megtaláltam mit nem lehet ennem.
Jaffa, vizsga
Hülye tancsi
Hogy is van ez egyébként,Most, ha megcsinálod mégegyszer és az ötös, akkor ötös a jegy ,vagy átlagolnak?
Hó..hát igen, jobb lett volna öntözőnek felfogni, mint hogy a fal szívta fel..de tegnap olyan szép idő volt, napos és meleg is,úúúúúgy akartam volna sétálni..
Megvan a második laboreredményem, végülis jó lett,nem kell vaspótlás, felsőhatár lett a vasam!
Voltam 23-án dokinál is, elvileg minden rendben, méhszáj zárt, baba nődögél..azt mondta azért nincs nagy hasam, mert magas vagyok..majdcsak megnő..szerinte nem is kell ilyen sűrűn mennem, legközelebb jan 20-án kell menni, addig meg ha bármi van, akkor hívjam..
Olvastam ,hogy mostanában mennyi cucc elromlott nálatok, hát tegnap végképp beadta a kulcsot a tévénk..még egy filmet se tudok majd nézni, még jó, ohgy a férjem itthon lesz még egy hétig..aztán elég nehezen mennek a napok majd.Most biztosan nem tudunk venni tévét, talán majd tavasszal, nyáron, ha minden meglesz a babának.
Azt meg ide le se írom, hogy mi történt 24-én..
puszi mindenkinek!