Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Votunk a hétvégén karácsonyi képeket csináltatni. Kicsit giccsesek, de azért szerintem egész jól sikerültek.

Kép

Kép

Kép

Ez lesz a karácsonyi ajándék a családnak, persze szépen bekeretezve.

Képzeljétek, Fló tegnap óta lelkesen tapsol! Olyan édes közben, mert látszik rajta, hogy nagyon koncentrál.

Végül nem mentünk sétálni, mert féltem, hogy befagy a fenekünk. Ez a hó nagyon szép, de iszony hideg van. Már várom, hogy kicsit melegebb legyen és kimehessünk a szabadba.

Mulan, mi is melegebben alszunk, mint 20-21 fok. Én elég fázós vagyok és asszem Flórát sem zavarja a meleg.

Kép

Lilypie First Birthday tickers
zizi27

Kriszta, Bogi nagyon édes és szerintem is inkább rád hasonlít! :)

Kép

zizi27

Szonce82 köszi :D Irigy vagyok, hogy neked nem kell készülnöd! Végül is szeretek sütni, készülődni meg díszíteni csak egyszer olyan jó lenne ha valaki megcsinálná helyettem :D

Zizi27 a képek nagyon jók lettek! látszik, hogy profi csinálta! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Zizi,
igazán szépek vagytok!!!! Szerintem ez nagyon szép ajándék. Mi naptárakat készítettünk a nagyiknak.
Édes lehet Fló, ahogy tapsol. :) Én is nagyon szeretem nézni, amikor Bogi koncentrál...
Mi is szeretnénk majd közös profi fotót csináltatni, de majd csak január végén megyünk.

Millye,
igazi komoly fiatalember már András!!!
Szuper lett a házió, gratula!!!
Én ma azt hiszem sütök még 1 adag mézeskalácsot, mert nagyon gyorsan fogy. :)

Bogi baba múlt hét csütörtök óta kiabál, sikoltozik... édes nagyon!!! Rengeteg mondanivalója van!!!
És... már egymás után 2x nem kért enni éjszaka...
krisztacsillag

Sziasztok!

Nagyon jók a képek!
Édesek ezek a babócák :-)

Szonce írtam neked privit!
A videót még nem sikertült feltenni.

Zizi!
Szerintem Fló tiszta Apukáj :-) Nagyon cépek vagytok!

Majd még jövök! Milán megint nyakába vette a lakást :-)

Kép
tatyi1983

Sziasztok,

Húúú de sok az elmaradásom.

Kakti,
Praktikus ötlet volt, pár napja, aztán mostanra elfelejtettem. Gondolkozom rajta, remélem eszembe fog jutni.

Szilvi,
Jó érzés nagyon számomra még mindig hihetetlen. Tény a rengeteg hányinger segít valóságossá tenni, meg most tegnap óta jobban fáj a pocakom, remélem nincs baj, este megyek egyébként is a dokihoz.
Hát persze kecskeinfluenza, ÁÁÁ.
Persze már nem aktuális, de szerintem tutkóra megfagytak a teraszos cuccok.

Kattja,
Sajna mi sem jutottunk el szülés előtt az újraélesztő tanfolyamra, így mentünk akkor amikor Marci 1 hónapos volt. Szomszéd vigyázott addig a kis tökmagra.
Nagyon rendes a védőnőd hogy ki is megy hozzátok. Nálunk nem volt ilyen, én mindig mentem hozzá, talán egyszer látogatott meg itthon, aztán persze szülés után jött rendszeresen.

Ceruza,
H1N1: Nincs kedved leírni mik azok az anyagok amiket találtál.

Szonce,
Tündér vagy, jaj de kedves meglepetés. Apa is teljesen oda meg vissza van.
Rendrakás, naná, hiszen nekik ez a munkájuk, mi össze, ők szét, mi össze, ők szét…..
Hogyhogy vesztek bébiőrt ?
Mikor utaztok ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zita,
Köszönöm a szopikendős fotót (ilyen volt a mi kendőnk is, csak sárga helyett narisárga, és a halacska helyett tigrincs) mostanit kis bohóc puha figurát (Palkót) nem szereti.
ÖÖÖÖ Marci 10.300-500 gr, asszem mindjárt megelőztök minket.

Nagyon kellemes ünnepeket kívánunk az egész családnak.

Tatyi,
Kívánom hogy minden renden legyen a költözéssel és jöjjön össze amit szeretnétek.
Gyönyörű helyen fogtok lakni, ház, lakás ?
Képek nagyon jók.
Hogy vagy ?

Ha gyártanék vonalzót akkor az most azt mutatná hogy 11 hetes…. Nem értem én ezt, mert két hete doki szerint 5,5 jó az azóta lehet már 8. de akkor is egy hét hol van ?

Mulan,
Hát ez szép, se áram, se melegvíz, se fűtés. Ajajaj. Jó hogy gyorsan rendeződött a helyzet.
Mivel nálunk nem önszabályozó a fűtés és most nagyon hidegek vannak, és persze Marci szobája a leghidegebb így két napja megint elővettem a hálózsákot, amit persze reggelre leszed magáról…
Body (rövid, hosszú), pizsi, zokni, hálózsák, puha kék pléd, vastag pléd, paplan…. Na jó de ma pl 18-19 volt a szobájában. Bementem nem érzem annyinak, de mától villanyradiátort újra elővesszük.

kubuspace

Kriszta,
Kegyetlenül elfáradtam, 8 vizsgát terveztem erre az évre, hááát 6 tutira sikerült, 1-ben reménykedem (emberi erőforrás), és megvallom a legkönnyebbnek tartott vizsgára (vezetésszervezés) csak puskát gyártottam mert a tanár úgyis rendes, szóval ott négy felügyelő ! volt bent. Ergo, semmit nem tudtam csinálni. Tehát 8 helyett ha minden igaz akkor 7 sikerült. Januárra marad 3.
Végre most pihenhetünk !
Hurrá második fog.
Jobbulást Nektek.
Köszönjük a képeket.

Millye,
Húúúú de ügyi vagy.
Figyu már ki az a helyes kispasi a második képen :lol: :lol:

Zizi,
Gyönyörű karácsonyi ajándékot találtatok ki.

kubuspace

Kriszta,
ha itt vagy még, nem írnád le ezt a nagyon bevált mézeskalács receptet. Asszem én is nekiállok sütni :shock: (ha jól tudom a tiéd gluténmentes, anyósomat akarnám vele meglepni)

Mi egyébként fotókönyvet csináltattunk a szülőknek, 100 kép van benne, isteni hátterekkel, mind apa munkája, de nagyon jól sikerült.

Szombaton vizsgák után hazajöttem, persze odamenet minden rendben volt, két órával később már szakadó hóban (nyári gumival) próbáltam hazavergődni. Szép volt, főleg hogy az egy órás úton egyetlen icipici hókotrót sem láttam. Na mindegy.
Szóval hazaértem és elkezdtem takarítani, persze apa segítségével, felosztottuk a lakást és igazából mára csak a nappali maradt, ami szerintem egy óránál nem lesz több és mindennel készen vagyok. Minden kimosva, kivasalva, plédek, függönyök minden illatozik, egyedül Marci etetőszékes párnáját felejtettem el, de sebaj, annyira nem vészes.

Vasárnap szülinapoztunk, de sajna a rossz idő miatt a szüleim nem tudtak jönni, csak hugiék.
Majd jövök videóval, képekkel.

Holnap mi is felköszöntjük, és szintén holnapra tervezzük a fa felállítását is.
Csütörtökön délelőtt csak az ajándékok csomagolását, forró kakaó-kalács partit tervezünk, aztán délutánra megyünk a szüleimhez.
Karácsony első napján anyukám anyukája jön hozzánk, 27-én pedig mi megyünk anyósékhoz ahol ott lesznek sógoromék is és a dédimama is.

Olykor-olykor kidugjuk az orrunkat a lakásból (mint tegnap amikor a fiúk este elvittek kozmetikushoz), Marcinak van egy hiper-szuper overálkája, brutál meleg...
Most azon gondolkozom hogy a könnyed top rider esernyőbabakocsit átmenetileg visszacserélem a tavalyi (nekem vastagabbnak tűnő) babakocsira. Igazából a kettő egymás mellett áll a szárítóban, tehát nem nagy feladat :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.12.22 09:26-kor.

kubuspace

bocs, sok voltam, na megyek keverek magamnak egy calcium-magnézium itókát, hátha jobb lesz a pocómnak.

kubuspace

Sziasztok!

Kubu! Olyan jó hogy ilyen sokat írtál. Öröm olvasni, tele vagy energiával:-)

Balázs munkát már talált, lakás volt, de mire leutaztunk, hogy megnézzük, addigra a tulaj kiadta másnak. Álomházikó lett volna... hatalmas kert, panoráma, (teraszról a Fertő tót látod... ) De sajnos kiadta csak egy hónapra, elvileg csak addig, míg mi beköltözünk, gyakorlatilag a most bentlakó család kitalálta mégsem költözne ki, mert hosszútávra is jó lenne nekik. Szóval jól elkenődtünk :-(
De keresünk továbbra is, addíg az anyósomnál fogunk lakni. Remélem minél rövidebb ideig!!

Rosszullétem már tompult... Alig merek enni. De már nem vészes.

Én is nekiláttam a sütögetésnek, de csak akkor tudom csinálni, ha Apa itthon van mert Milán mellet még egy helyben ücsörögni sem lehet nagyon. Tegnap este zserbót sütöttem, de nem hiszem hogy marad belőle karácsonyig. Apa mindene ez a süti. Tervezek még mézeskrémest és mézeskalácsot sütni. Mézeskalácsot ma, hogy a fára is kerülhessen. Tegnap kiválasztottuk a fát. Ajándékok már megvannak, bár nem vittük túlzásba! Én jobban szeretem a hangulatát a karácsonynak... forraltbor, sütik, sült gesztenye, az együtt töltött idő... (persze azért örülök, ha kapok vmit... :-) ) Az idei ünnep pedig még fontosabb lesz számomra mint eddig, mert nagyon fura lesz anyukám nélkül élni ezentúl. Rengeteg időt tudtunk együtt tölteni míg itthon laktunk... nem kesergek:-) Várom már nagyon a már életformát is. Kíváncsi vagyok nagyon:-)

Mi idén itthon töltjük a karácsonyt, szilveszterezni a barátainkkal fogunk, és Sorponba a másik nagyszülőkhöz majd csak januárban megyünk a költözés miatt.

Mindenkinek előre is szeretnék nagyon boldog, meghitt, áldott karácsonyt kívánni!

Kati

Kép
tatyi1983

Kubu,

Mézes kalács - nagyon finom, puha

Hozzávalók:
60 dkg gluténmentes liszt
1/2 evőkanál szódabikarbóna
2 tojás sárgája
1 evőkanál zsír (rama)
16 dkg cukor
17 dkg méz
1,5 dl tej

Hozzávalók a mázhoz:
30 dkg szitált porcukor
3 tojás fehérje
1 citrom leve

A liszteket lehetőleg többféle lisztből keverjük (pl. Fe-mini / Coelipan + rizsliszt).
A hozzávalókat összedolgozzuk, 2-3 órát pihentetjük. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, kiszaggatjuk, majd közepes tűzön sütjük. Ha kihűltek, megkenjük a mázzal.
A mázhoz a hozzávalókat összekeverjük. Siessünk a kenéssel, mert gyorsan szárad.
krisztacsillag

Krisztacsillag köszi :D A mézeskalács nálunk is nagyon fogy :shock: már a házikót célozták meg hogy azt eszik meg, de megvédtem :D Dumás csaj lesz Bogi az biztos! :D

Kubuspace köszi! :D Mennyibe került a fotókönyv? Szülök tudják már a jó hírt? :) Marci szülinapjáról kérek képeket!!!! :D Boldog szülinapot előre is neki! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok.

Fúúúú mindenki milyen sokat ír, ez tök jó!!!!
Akkor én is, hogy nehogy lemaradjak! :-)

Szonce:
Sikerült köszi szépen minden segítséget, olyan lett mint a Te Ádámos képed, de nem teljesen ilyenre gondoltam, meg már nem akarok ezzel rohangálni, mert tudod úgy akartam, hogy egy faliképet csináltatok, de majd jövőre, úgyis meg vannak már az ajándékok és azt akarom, hogy ez nagyon profi legyen, szóval még küzdök majd.
"Megszereztem" millye ajánlotta progit is, na igen az nagyon profi, túl profi is hozzám képest, szóval majd azt kitapasztalom és akkor ha elkészülök MAJD :-) vele, akkor mindenképpen megmutatom hogy sikerült! Mindenesetre nagyon köszönöm a sok segítséget!
Ádám nagyon cuki, a youtube-on megnéztem a cd pakolóst is, ismerős...csak mi már ott tartunk, hogy kipakoljuk a tokból a lemezt is :-)!!! Szóval lesz ez még jobb is :-)

millye:
köszi a progit, mint fentebb írtam volt, nagyon profi, próbálkozok majd!
Olyan aranyos lett a kis házikód, nagyon tetszik, ezzel elvoltál egy darabig gondolom. :shock:

zizi:
kellenek a beállított képek is, tök jók lettek én már másfél éve készülök erre...ami késik....
nagyon édes a sok szíves kép! Fló pofiján is látszik, hogy nem éhezik!

Kati:
Abszolút megértem, hogy izgulsz, hogy milyen lesz ez a nagy változás és csodállak is érte, hogy megléped. Nekem nem menne, mert nagyon rosszul tolerálom a változásokat, de nektek szívből drukkolok, hogy minden jól sikerüljön és megtaláljátok minél előbb az "otthonotokat" is.
Akkor a második baba neked sem a Jánosban jön majd :-) :-). Nem baj, mi leszünk itt a kivülállók :-)

Kubu:
MARCINAK BOLDOG 1 ÉVEST!!!!!
kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd a doki, remélem minden rendben lesz, gyere majd és meséld el!!!!
Képzeld el a kartondobozban nem fagyott meg a krumplim, hagymám, de azóta be is takargattam, remélem kibírta, mert be nem tudom hozni sajna.
Én is csak ettől a hányingeresditől ódzkodom a pocakosodásnál...de háááááát....ezzel jár.

Fú most el kell rohannom, majd jövök ....

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.01.23 15:27-kor.
szonce82

Szonce:
NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKED ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDODNAK!!!!!!!!! Puszi-puszi, ha hazajöttetek, akkor jelentkezzél.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok!

Én is kicsit lemaradtam :)

Kati,
örülök a költözésnek, biztosan nagyon jó lesz majd Sopronban is. Drukkolok, hogy minél hamarabb találjatok egy jó kis lakást. És tessék majd mindenről beszámolni :)
Kiderült, hogy a rosszulléteket mi okozza?

Szilvi,
sütni nem sütöttem semmit, helyette nagytakarítást csináltam. Háááát, nagyon utáltam :)

Zizi,
nagyon jók a képek. Mi is csináltattunk még Karácsony előtt, nálunk is ezt kapja a család.
Tapsoláshoz gratulálunk :)

Mulan,
nálunk a lakásban 24 fok van, Beni szobájában este 21-22. Hosszú ujjú pizsiben alszik egy vastag takaróval. Én úgy tudom, hogy jobb, ha nincs nagyon meleg a szobában, jobban alszanak a kicsik, bár szerintem szoktatás kérdése.

Kriszta,
gratulálok az újabb fogacskához :)

Zsuzsa,
Marcinak nagyon boldog 1 éves szülinapot!
Még emlékszem, hogy a férjed írt helyetted, mikor szültél, olyan helyes volt :)
Próbálj azért pihenni is a suli, meg a nagy készülődés mellett, de tényleg!!!

Millye,
nagyon szép lett a házikó, megirigyeltem. Én olyan béna vagyok ezekben...

Nálunk minden rendben. Ez a nagytakarítás nem esett jól. Jól elfáradtam, meg hát a karácsonyi bevásárlásnak is ma futottam neki. A pénztáraknál meg 20-40 percet álltam, szinte mindenhol. De a lényeg, hogy már csak egy-két apróság maradt holnapra és készen vagyunk. Nálunk lesz a nagy családi összejövetel 24-én, aztán rokonlátogatás. Szerintem nem fogunk unatkozni :)

Benivel minden rendben. Nagyon anyás, ami annak ellenére, hogy elég fárasztó, nagyon örömteli dolog :) Ezerrel megy a dumálás. Fogak száma továbbra is 2. A többi kicsit lemaradt, pedig nehezebbek most megint az éjszakák és meg is van duzzadva az ínye.
Járunk szánkózni, ami úgy tűnik jó buli. Bár ma apával voltak és a kanyarban Beni kidőlt, szóval elég közeli élményei is vannak a hóról :) De reméljük ez nem rettenti el a dologtól.

Nem tudom, hogy lesz-e még időm írni, úgyhogy ezúton kívánok Nektek Nagyon Boldog, Békés Karácsonyt!

Reni

Kép

Kép
b.reni

Sziasztok!

Kriszta, már vártam, mikor bukom le, de nem csalódtam Gáborban. Ja, és büszkeséggel tölt el, hogy a mézeskalácsaimról ismert fel. :)
Hát, igen, amikor kiderült, hogy Pöttömkének mégsincs fütyije, én elkezdtem a lánynevek listáját összeírni, de mivel nem akartam "lopni", kihagytam a Bogit. Aztán, amikor a párommal beszélgettünk a nevekről, ő rávágta, hogy neki ez a név tetszik nagyon, megörültem, hogy legalább a lánynévnél van egyezés (mert szerintem is nagyon szép név :)), szóval a listát el is hajítottam. Persze, ha meglep minket és mégis fütyivel jön ki, akkor majd vakargathatjuk a fejünket...
A hordozókendő megkötésére én is találtam videókat, de azért jobban örülnék,ha valaki hozzáértő megmutatná. De nagyon aranyos volt a jógateremben az oktató, felajánlotta, hogy csak hívjam fel, megbeszélünk egy időpontot és nekem külön megmutatja a kezdeti kötési módokat. :)
A mei-thai nagyon tetszik, szerintem nagyon szépek, de kaptam a kendőt és egy babahordozót is, szóval most egyelőre maradok ezeknél, volt elég kiadásunk...
Nagyon cuki a kép Gáborral. Annyira helyes Bogi, igazi kis mosolygós tündérke! :) És gratula a második fogacskához is!

Millye, ez a házikó még szebb, mint az előző! Nagyon guszta, nehéz lesz megvédeni. :)
Nem semmi kék szemei vannak a kisfiadnak. A lányok dögleni fognak utána, az tuti!
Megcsináltam a lábacskákat a kopogtatókoszorúhoz (szerintem sokkal aranyosabb lett), a mézeskalácsokhoz és a csokiba mártott mézeskalács csókokhoz megfestettem és szalvétatechnikával kidekoráltam a dobozokat (ezekben fogom átadni - low budget ajándék), már csak a közelebbi rokonok ajándékait kell becsomagolni, szóval a kreatívkodásomat lassan kiélem.

Zizi, nagyon édesek a képek, szerintem ennyi giccs kell. A nagyik teljesen oda lesznek tőlük. Nálunk tuti nem hagyja majd a párom, hogy ilyen képeket csináljunk, de majd fotózom én a törpét!

Kubu, én is nagyon sokat voltam rosszul az elején és a hányinger/hányás volt a legkevesebb. Az első három hónapot nagyjából végiggörcsöltem, 2x volt barna folyásom, szóval az első 12 hétben 7 alkalommal rendelt be a doki, pedig minden leletem tökéletes és azt sem mondhatom, hogy nehezen jött össze a baba. Szóval ne izgulj, a pocakfájás tuti semmi komoly, de majd jelentkezz, hogy minden rendben! :) Pihenj sokat az ünnepek alatt!

És nagyon boldog 1. szülinapot Marcinak! :)

Tatyi, a változások nehezek, de általában jó dolgok. Nagyon remélem,hogy találtok egy még sokkal szebb lakást. Tavaly, amikor mi is a lakásprojekttel küszködtünk, jártunk úgy, hogy már elkelt a lakás, amit meg szerettünk volna venni, de egyáltalán nem bánom. Sokkal jobbat találtunk, az első pillanattól igazi otthonunk és nem kellett rajta alakítanunk. Szóval nagyon drukkolok, hogy jól érezd majd magad az új helyen/helyzetben és minél előbb találjátok meg az otthonotokat.

A szoba hőmérsékletére a szülésznő a tegnapi előadáson azt mondta, hogy minden szoktatás kérdése, a pici ahhoz a hőmérséklethez szokik hozzá, amiben altatjátok, de a 21 fok körüli hőmérsékletet mondják az ideálisnak. Mi direkt úgy osztottuk fel a szobákat, hogy a mi hálószobánk van a déli oldalon, az a melegebb és a gyerekszoba az északin. Mivel tetőtéri a lakás, nyáron ez elég sokat számít. A mi hálószobánk nagyon meleg tud lenni. Mi mindketten tudunk aludni a meleg szobában is, de a babánál jobbnak láttam, ha a hűvösebb oldalt kapja, mert klímát nem fogunk használni, az tuti!

A karácsonyi készülődés hajrájában ma még karácsonyfát kell beszereznünk, de amúgy mindennel készen vagyunk. Egyszerűen hihetetlen! Mondjuk elég rosszul bírom már magam, a porszívózást teljesen a páromra hagytam, de sokkal kevesebbtől is teljesen ki tudok készülni. Tegnap csak a piacra mentem ki néhány kisebb dologért és az óráshoz vittem el a nagyim óráját, de nem bírtam egyhuzamban hazajönni, Anyunál meg kellett állnom pihenni. Néhány napja az alhasam, derekam, csípőm stb. borzasztóan fáj és a hasam is keményedik megint. Hát igen, lassan belépünk az utolsó hónapba.
Aludni most úgy tűnik, hogy csak minden másnap tudok, ez most épp nem az a nap, pedig este hulla fáradt voltam. Azt hiszem, adok az alvásnak még 1 esélyt. Már 2 órája ébren vagyok, talán sikerülni fog a visszaalvás.

Hát, Békés Ünnepet kívánok Mindenkinek!

Babakép híján kiskutyást küldök Nektek! :)
Kép

Kép
katjja

Sziasztok,

Kati,
Aranyos vagy, tényleg sok az energiám, próbálom a sok sok „negatívumot” (hányinger, görcsök) legalább lélekben ellensúlyozni.

Jaj de sajnálom a házat, de drukkolok hogy sokkal jobbat találjatok !

Kriszta,
Nagyon szépen köszönöm a receptet.

Millye,
Fotókönyv azt hiszem 6.500 volt. Alapból az a méret amit mi választottunk 5.500 lett volna, de további oldalakat kértünk így + 24 képet tudtunk berakni.
Szintén DM-ből rendeltem hógömböt is, annyira jó lett, nagymamáknak.

(Imádom az internetes vásárlást, őszintén fél métert nem mentem a cuccokért, persze nagyon tudtam hogy kinek mit szeretnék venni, szóval megrendeltem mindent és hozták, persze kivéve DM) mondjuk ez volt a legkényelmesebb Marci mellett.

Anyuéknak holnap készülünk elmondani, sajnos nem tudom mi lesz a reakció
1., „elrontom” a karácsonyt ezzel a hírrel
2., illetlen elmondani mert a hugiék is szeretnének (járnak is már orvoshoz az ügyben)
3., tudjátok milyen családom van :roll:

Na majd beszámolok róla

Képeket hozok ígérem, csak most havazás van, mármint sok a teendő, de jövök képekkel hamarosan.

kubuspace

Szilvi,
Ez nagyon jó hogy megmenekültek a zöldségek, nem gondoltam volna.

Szonce,
Aham, így már értem a bébiőrt. Nagyon jó utat Nektek, vigyázzatok Magatokra.
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED.

Reni,
Pont most nézegettem anno hogy Karesz mit írt, jaj már megint sírok.
Te is kidolgoztad ám magad, azért tessék pihenni is !!

Katjja, Kriszta,
Ezek szerint ismeritek egymást ?

Kattja,
Ugye ugye nem megy az alvás ? Emlékszem, minden hajnalban ébren voltam, neteztem, olvastam, szenvedtem.
Húúú de ügyes vagy, saját készítésű ajándék, saját dobozkában, ez igen. Le a kalappal előtted.
Vigyázz nagyon Magatokra.

Lányok,
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a köszöntéseket. Hát ma nagyon nagyon sírós hangulatomban vagyok, szinte percről percre idézem a tavaly ilyenkor történteket, közben meg nézem Marcika képét (persze ő még húzza a lóbőrt), alig várom hogy ébredjen nagyon nagyon meg fogom dögönyözni. :lol: :lol:

kubuspace

Nah tegnap este voltunk dokinál:
szülés várhatóan 2010.08.07, jól mozgó embryo látható, crl 10 mm, jó szívműködés figyelhető meg, számítottnak megfelelő méretek és növekedés

a görcsökre, magnézium magnézium magnézium (abból van túladagolás ?)
nincs vérömleny, petefészek oké, lehetnek a szalagok vagy megerőltetés, nagyon megkért h ne parázzak
jan 14-én talizunk, ha akkor is minden rendben, kapom a beutalós papírokat, védőnőhöz mehetek

Amikor kórházban voltam tavaly mindig egy csomó magnéziumot kaptam, szerintetek olyat lehet gyógyiban is kapni ? mert ugyibár szedem a lenkeis kal-magot, elevitet, magne b6 helyett keresnék mást. Van valami ötletetek ?

kubuspace

Kubu:
Örülök, hogy minden rendben találtatott tegnap!!!
Miért nem kérdezted meg ezt a magnézium dolgot a dokitól, hogy miből szedjél és mennyit szerinte.
Nem tudom, jó az, hogy ennyifélét szedsz?
Remélem a szülőkkel való Karácsony szépen telik majd nektek és a bejelentés is úgy sikerül, ahogy szeretnéd. Ha nem olyan a hangulat, akkor szerintem napold el a bejelentést, bár tudom, hogy nehéz az ilyen, de magadat kíméld!!!

Szonce:
Tényleg azt el is felejtettem, hogy BOLDOG NÉVNAPOT!!! bár szerintem már lecsúsztam rólad!!!

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Silverlion nem volt vészes a házikó.. kb. 1 óra alatt elkészültem vele :wink:

Szonce82 köszi! Szerintem az 1 évesre én is csináltatok fotóalbumot. Érezzétek jó magatokat!

B.reni Á nehogy azt hidd, hogy nagy ördöngösség! HA esetleg nekiállsz csinálni egyet akkor szívesen segítek benne!! :wink: A nagytakarítást ne is említsd... és a bevásárlást se... ezt utálom én is az ünnepi előkészületben... :?

Katjja köszi a dicséreteket! :D NAgyon ügyi vagy, hogy megcsináltad a lábacskákat a kopogtatókoszorúhoz!! Biztos így még klasszabb! :wink: Azért vigyázz magadra és óvatosan készülődj!!!! Nagyon korán keltél!

Kubuspace Nagyon sok boldog születésnapot MArcinak! :D Milyen tortát kap? Elhiszem, hogy elérzékenyültél! Én is így vagyok ezzel amikor a fotókat nézem.. nem tudom amikor 1 éves lesz akkor mennyire fogok pityeregni :shock: :D Örülök, hogy minden rendben van a babával!!! A magnéziumra pedig: A fölösleges mennyiséget az egészséges vesék kiválasztják, így az a vizelettel távozik. Túladagolás csak veseelégtelenség esetén jelentkezhet, ezért vesebetegségben, bizonyos típusú vesekövességben a magnézium pótlása nem ajánlott. Én nem szednék a helyedben ennyi fajta bogyót mert állítólag már az elevitben elegendő van a MAgnéziumból.... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Kubu,
Isten éltesse sokáig a nagyfiadat!!! Küldök nektek egy nagy ölelést!!!
Tessék sokat pihenni és nem idegeskedni. Remélem anyukáddal nem lesz gond… ne hagyd magad kiborítani!!!
Örülök, hogy a család legfiatalabb tagjával is minden rendben.
Én a sima MAGNEB6-ot szedtem az Elevit mellé, 3x2-őt, plusz Magnesia phosphorica (9ch) 2x5 golyócskát. A kettő együtt már segítette a keményedésre. Szerintem ez a max., nem nagyon szabad többet szedni. Még a Béresnek van egy másik típusú MagneB6-ja, abból talán még kevesebbet szab ad csak bevenni. Napi 1 rémlik… de ez nem tuti.

Kattjaval személyesen nem ismerjük egymást, ő a férjem kolléganője. Sokat hallok róla, Gábor folyamatosan beszámol az aktuális eseményekről.

Kattja,
szóval így tudok Boglárkáról is. Egyáltalán nem vagyunk féltékeny típusúak, sőt örülünk, hogy másnak is ennyire tetszik ez a név! :)
Igen a mézeskalács „buktatott le”, bár én már hamarabb sejtettem, hogy Te vagy az. Aztán Gábor mesélte, hogy vittél be mézeskalácsot, pont akkor amikor ide is feltetted a fotókat. ;)
Egyébként én pont azért nem dolgoztam a 18. héttől, mert barna folyásom volt korábban... pihentem 2 hetet, utána visszamentem 6 órában, de 3 nap múlva újra megjelent. Velem a doki határozottan közölte, hogy otthon kell maradnom, ha azt akarom, hogy rendben legyen minden a babával... itthon voltam, mégis kinyílt a méhszájam a 31- héten... onnantól szigorú fekvés... szóval tessék vigyázni a haskeményedéssel, pihenni és lehetőség szerint feküdni, maradjon még bent néhány hetet az a pici lány!!!!

Szonce,
boldog névnapot!!!

Én is elköszönök, megyünk Miskolcra!!!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!

Sok puszi!

Ui.: Lehet, hogy nem bírom ki és majd anyukáméktól is bejelentkezek. Jó veletek lenni!!!
krisztacsillag

Krisztacsillag jó utat! Érezzétek jól magatokat! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat a fényképünkkel kapcsolatban.

Mi ma este karácsonyozunk hármasban, holnap a szüleimhez megyünk, 25-én meg az egész család hozzánk hivatalos.

Én csak ma estére főztem, sütöttem, 25-én afféle batyubál lesz nálunk, mert mindenki elhozza a 24-i vacsora maradékát. Szerintem ez így elég egyszerű és a maradékok is elfogynak.

Nagyon szép és meghitt babázós vagy babavárós karácsonyt kívánok nektek!

x<<<<-
(Na milyen lett a karácsonyfám? ;))

Szonce, boldog névnapot neked!

Kubu, boldog szülinapot Marcinak!

Kép

zizi27

Sziasztok!

Vikinek boldog névnapot!!!

Kubu Marcijának boldog első születésnapot! (én is ugyanígy voltam novemberben... Percről percre lepörögtek előttem az aznapi események...

És a régi adósságomat pótolnám:

Szonce segítségével sikerült feltenni youtube-ra a videót, amin Milán jár. (az én internetem nagyon lassú volt :-( )

Nézzétek meg:

http://www.youtube.com/watch?v=5yScb4yaVEg

Mindenkinek mégegyszer áldott, boldog karácsonyt kívánok! Akik útra kelnek, azok nagyon vigyázzanak magukra!

Puszi
Kati

Kép
tatyi1983

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!!!

Kakti, Zoli, Lili, Konyak és Zserbó

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, NYUGODT ÉS SZERETETTELJES KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Ezer puszit és sok-sok ajándékot a picurkáknak!!!

Puszi, Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Mindenkinek, Mamának, Babának, Papának az egész családnak nagyon boldog karácsonyt kívánunk.

Millió puszi

Kubu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.12.26 09:10-kor.

kubuspace

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk!!!!

Vigyázzatok magatokra!

Remélem mindenkinek jól telik majd ez a pár nap!!!

Kubu:Marcinak egy hatalmas cuppanós szülinapos puszit küldök! Isten éltesse sokáig :) :D örülök hogy a legkissebb is jól van :)
mulan

Jó reggelt Mindenkinek,

Még alszanak a fiúk, gondoltam gyorsan visszaolvasok.

Szilvi,
Hát azért nem kérdeztem meg dokit, mert persze nem jutott eszembe. :shock:
Anyuékkal a karácsony nagyon szépen sikerült, mindenki nagyon örült, úgyhogy szeretettel a szívemben jöttünk el Tőlük. Nem is gondoltam hogy ennyire zökkenőmentes lesz minden. :D

Millye,
Köszönjük a köszöntést.
Tulajdonképpen vasárnap kapott egy puncspudingos tortát amit jól széttrancsírozott, illetve evett a szintén általam készített felnőtt bocimobil tortából. A születésnapján most nem ünnepeltünk mert apa rohangált, én dettó, de most hétvégén is lesz még egy ünneplés anyóséknál akkorra pedig vakondtúrás tortát készülök készíteni.

Köszi magnézium infót.

Kriszta,
Köszönöm szépen a köszöntést.
Magnézium infót szintén, megnézem majd azt a magnesia phosphorica-t.
Nagyon jó karácsonyozást kívánok Nektek.

Zizi,
Köszöntést köszönjük.
A karifád nagyon király. Ügyi vagy. :D

Kati,
Köszi a köszöntést.
Videó nagyon jóóóó. Irigy-irigy.

Mulan,
Drága vagy, köszi a köszöntést.

Szonce,
Ádámnak szerettem volna még boldog névnapot kívánni.

kubuspace

Sziasztok!

Látom mindenkinél nagy az ünneplés, babázás :-)
Talán ezért nem írtunk most sokan!

Képzeljétek!

Milán napok óta hajnal 2kor felkel, és 4ig vergődik hol a kiságyban, hol köztünk... Nem nyafog meg semmi, de ébren, bár csukott szemmel forgolódik. Nem kicsit! És folyamatosan! Szerintetek miért lehet ez? Igaz a két első foga mellett bújdogálnak a fogai, kettő is, de hiába adok fájdalomcsillapítót is...

Ráadásul tegnap éjjel 2-kor aludt el!!! És 7-kor reggel már fent is volt :-( Én már hulla fáradt vagyok... Férjem meg beteg... Lázas.)
Jajj! Meddig tart még ez :cry:

Na megyek, mert fürdetek, bár szerintem ma sem alszunk!

Puszi néktek :-)

Kati

Kép
tatyi1983

Ja!

Kubu Marcikájának boldog szülinapot, Ádámnak pedig boldog névnapot kívánok!
Isten éltesse őket nagyon sokáig!

Kép
tatyi1983

(hihi! Marcit már köszöntöttem.. jobb többször, mint soha :wink: :wink: )

Kép
tatyi1983

Kati,
köszönjük az újabb köszöntést. Drága vagy.

Hogy vagytok ? Javult valamit a helyzet ?
Nagyon sajnálom, lehet hogy tényleg a fog a ludas ? Írod h kap gyógyit, és mégis.... sajnálom
Gyógyuljon mindenki, Teapa is.

kubuspace

Kati,
nálunk is hasonló a helyzet. 4 napja nem alszunk, igaz Bogi napközben is nyűgös. Kap chamomillát, dentinox-szal kenegetem az ínyét és néha panadolt is adok neki, mégsem nyugodtak az éjszakák. 9-10 körül elalszik 1-ig, onnantól kezdve negyed illetve félóránként ébred. Ha ölben van, visszaalszik, de az ágyába nem tudom visszarakni, szóval közöttünk "alszik" napok óta.

Mi is a fogára gyanakszunk, mert egyfolytában a szájában van valamelyik ujja, vagy az összes... persze hozzájárulhatott az új környezet (Miskolcon voltunk) és a frontok is.

Az evéssel is vacakolunk, néha rettentően mérges tud lenni, ha a cumisüveg közelít felé.

Az egyik kismama barátnőm hívott fel ma, hogy 2 napja ők sem alszanak, mert a pici a pocakjában egész nap táncot jár...

Ma már itthon alszunk, kíváncsian várom az éjszakát.

Remélem nálatok már jobb a helyzet.

Többiek? Hogy telnek az ünnepek? :)

Puszi
krisztacsillag

Az ujjamat rágcsálom:
Kép

Barátkozom:
Kép

Repülök:
Kép

Elfáradtam:
Kép
krisztacsillag

Sziasztok!

Képzeljétek Flóra sem alszik jól napok óta. Éjjelente 2-3 óránként ébred. Szopival vagy ringatással hamar visszaalszik, de 2-3 óra után megint fent van.
Én arra gyanakszom, hogy éhes lehet, ezért irattam a dokival Sinlac-ot, (mert Fló nem ehet normál tejpépet). Ma este adtam neki először, kiváncsian várom, hogy mi lesz éjjel.
(Bár most, hogy olvasom, hogy ilyen sok baba nem alszik mostanában, arra gondolok, hogy lehet, hogy tényleg a frontok miatt van az álmatlanság.)
A Sinlac-kal kapcsolatban lenne kérdésem, úgy emlékszem, hogy páran írtatok már róla. Szóval a doboz utasítása szerint csináltam meg, de nagyon híg, folyós lett a végeredmény. Én azt hittem, hogy ez egy pép, de lehet, hogy tényleg folyósnak kell lennie?
Nem fog a Sinlac? Mert újabban kakigondok ütötték fel a fejüket nálunk, pedig Flóra régebben egy tojógép volt.

A karácsony nagyon klassz volt, Flódni imádta, hogy olyan sokan vannak körülötte.

Kriszta, annyira cuki Bogi a repülős képen! Persze a többin is, de a repülős extra édes. :)
Mi szerdán utazunk el pár napra. Kíváncsi vagyok, hogy ez ront-e még az alváson.

Remélem, hamarosan mindenkihez visszatérnek az álommanók és lesz egy pár nyugodt éjszakánk! :D

Kép

zizi27

Jó reggelt,
felébredtem a telefoncsörgésre, szerencsére fiúk még horpasztanak.

Kriszta,
nagyon jók a képek, a barátkozós tüneményes.
sajnálom a nem túl jó éjszakákat, hátha az otthoni környezet segít. Habár írod hogy napközben is vannak nyűgik. Akkor tényleg lehet h fog készülődik ?

Zizi,
sajnálom nálatok is a nem jó alvásokat.
Sinlacot mi is szoktunk olykor-olykor enni. Soha nem úgy készítettem ahogy a dobozon van. Olyan jó sűrűre csinálom, de én a tejpépnél, rizspépnél is szoktam így csalni. Egyébként meg nem enné olyan híg lötyinek.
Hova mentek ?

egyébként nálunk is teljesen felborult a 24-27 közötti rengeteg progi miatt az alvás. Éjszaka nem 12-13 órát aludt hanem 7-8 órát, illetve a napközbeni 4 óra redukálódott 0-ra. De a mostani éjszakánk már közelít a régihez 11 óra yeah.

Szép napot Mindenkinek

kubuspace

Sziasztok.

Remélem mindenkinek jól telt az ünnep!!!

Kubu:
örülök, hogy meghittre sikerült a Karácsonyotok a szüleidnél és annak pláne, hogy örültek az örömötöknek!!!!!!
Nálatok hogy üzemel az, hogy nem alszik egy órát sem nappal Marci?
Nálunk ez nem menne. Így, mi Botihoz igazítjuk a napirendünket, mert neki a megszokott kis rendszerét nem merem felborítani, mert akkor pokol lenne szerintem, jobb a békesség! :-)
Így ebédmeghívásnak nem tudunk eleget tenni, mert dél - 1től alszik kb. két órát... de nem baj, első a gyerek.

Zizi:
Nagyon tápláló a sinlac, ha sokat hízik akkor ne add majd neki.
A székletfogásról nem tudok semmit.
A tejpépek egyébként a leírás szerint inkább sűrűek voltak nekünk, mert mi cumizzuk a vacsit, ezt imádja Boti!!!

Kriszta:
Sajnos a fog okozhatja ezt, főleg a nappali nyűgi miatt is!!! Éljétek túl valahogy, nagyon fárasztó.
Nekünk is volt ilyen, homeo nem segített semmit, csak a nurofen, de csak mértékkel.

Kati:
férjednek jobbulást!!!!!!! Remélem Milán is már jobban alszik!

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Kubu,
igen, valószínű fogacska lesz, mert ma már a nyál is elkezdett folyni Bogi szájából. Az első kettőt megúsztuk nyáladzás nélkül.

Szilvi,
csak fél adag fájdalomcsillapítót adok egyszerre és max 2x egy nap... szünetet is próbálunk tartani , ahogy a tájékoztató írja, de néha nehéz, mert úgy tud szenvedni Bogi.
Mi kanalazzuk a tejpépet vacsira, de mostanában nem eszik belőle sokat Bogi.

Zizi,
majd mesélj, volt-e változás az alvásban az utazás miatt... remélem nem. Érezzétek jól magatokat!!!!

Nálunk javult a helyzet, tegnap csak 2x ébredt fel Bogi és hamar vissza is aludt... saját szoba, saját ágyikó.

Kérdés:
mikortól lehet a csőrös, fogós poharat adni a gyerekeknek? Bogi már olyan szépen fogja a cumisüvegét , ezért jutott eszembe... korai még?

Na megyek, mert forgolódik a kisasszony, megnézem nem ébredt-e fel...

Puszi
krisztacsillag

Morgen,
Kezdődik…. Hogy nem tudok aludni, ajaj és tudom hogy lesz ez még rosszabb is :evil:

Szilvi,
A helyzet az hogy –ajaj le sem merem írni- soha nem foglalkoztam Marci napirendjével. Hiszen van hogy van, de éppenséggel az ellenkezője is igaz.
Nincs beállt ébredési időpont, délelőtti, délutáni alvás, sőt a lefekvés is fáradtsághoz kötött.
Szóval korábban 8-kor kelt, mostanság 10 körül. 1 körül KO és alszik 4-ig mondjuk. Tehát így erre tervezni semmit nem lehet.
Szerintem az utóbbi pár nappal az volt a gond, hogy rengetegen voltak körülötte és a gyermek túlpörgött, illetve az is megzavarhatta (ami azelőtt nem volt gond) hogy nem saját ágyban aludt, egyszer közöttünk (mert a nagymamám aludt Marci szobájában) és akkor hajnalig pörgött a drágám, a másik pedig amikor anyóséknál aludtunk ott dettó közöttünk volt, hasonló eredménnyel.
Mindenesetre tegnap autóztunk, akkor oda-visszaúton szunya volt (kb. 1,5 óra) illetve már fél 8-kor aludt…. Remélem alakulunk, habár ma 1-re megyünk vendégségbe :shock:

Zizi,
Még azt akartam írni hogy sinlac, tejpép esetében mi kanallál fogyasztjuk el, tehát azért kellett a sűrűbb állag.

Kriszta,
Marcival 6 hónapos kortól kezdtük el a csőrös poharat, nézd egy próbát megér, aztán szépen lassan szoktathatod a kisasszonyt a használatára.

Pocakosok merre vagytok ?

kubuspace

Sziasztok!

Újra alszik Flóra! Úgy örülök! Nem tudom, hogy a Sinlac-nak köszönhetjük-e vagy magától is rendeződött volna a dolog.

Fló imádja a Sinlac-ot. Olyan fura, kanálból kapja, de mégis szopizni próbálja, pedig a többi kaját rendesen eszi. Lehet, hogy ez jobban hasonlít a tejre, amit ugye szopizni szokott.

Kubu, Szilvi, nagyon köszi a Sinlac-os tippeket.

Ma utazunk el Debrecenbe pihenni egy pár napra. Onnan nem fogok tudni bejelentkezni, ezért már most mindenkinek boldog újévet kívánok!

Kép

zizi27

Sziasztok!

Olvastam, hogy a babáknak alvási gondjai voltak. Hát, az én pocaklakóm sem volt túl nyugis az ünnepek alatt. Egyik nap tudtam aludni, aztán nem és nappal is elég aktív volt az utóbbi időben. Most pár napig nyugi volt éjszaka, ma viszont fél 4-kor indult a párom dolgozni, erre persze felébredtem és hiába próbáltam visszaaludni, 4kor feladtam. Pedig ma megyünk 4 napra Esztergomba nagy társasággal szilveszterezni, kéne az alvás.
Ráadásul beléptünk az utolsó hónapba és egyre kevesebbet bírok, egyre jobban fáj minden. Én meg próbálok visszavenni a tempóból, de a karácsonyi vendégségekre készülni kellett, most pedig a szilveszteri előkészületeket kéne befejezni. Nem gondoltam volna, hogy ennyire lassú leszek, és mivel esténként a csúszás miatt kihajtom magam, reggelente nem vagyok képes normális időben nekikezdeni az aznapi teendőknek, így minden nap ugyanaz van, estére csúszik néhány feladat, addigra a derekam kész, a csípőm leszakad, keményedik a pocakom és elnehezül, én meg tök kész vagyok. Időről időre le kell pihennem, miközben tudom,hogy így nem készülök el. Mikorra pedig megjön a vendégsereg, vagy mi megérkezünk, már nagyon fáradt vagyok. Na mindegy, tegnap megcsináltam a májpástétomot és a salátát, ma még sütök sütit, összerakom végre a kórházas cuccot és talán még lesz időm kicsit pihenni indulás előtt. Szeretnék már egy nyugis napot, amikor nincs semmi feladat. Talán Esztergomban majd meg tudjuk oldani, hogy pihenjünk egy kicsit, ott legalább nem kell takarítani, rendetrakni és főzni. :)
És a gyomorégés már teljesen kikészít, a nyelőcsövem is teljesen kész van már. Most a mandulával kísérletezem, kicsit jobb, ha eszem este, meg ajánlották nekem a kölesgolyót, ezt is kipróbálom. Van valakinek bevált receptje, hogy lehet javítani a gyomorégésen?

Kriszta, néztem a képeket, annyira édesek! Egyik jobb, mint a másik. Egyébként nekem is Tigris a kedvencem! :)
A fogacskához kitartást, remélem, Bogi hamar túl lesz a nehezén.

Kubu, nem tudom, mi a gond a szüleiddel, de nagyon csodálkoztam volna, ha egy ilyen hírt nem boldogan fogadnak. Örülök,hogy jól telt a Karácsonyotok. :)

Tyatyi, hogy vagytok? Javult a helyzet? Remélem, Milán tud újra aludni, a férjed meggyógyult és tudsz Te is pihenni egy kicsit. Ha egy pasi beteg, az mindig katasztófa és egy nyűgös babával tetézve! Nem irigyellek.
A tesómék is jönnek elvileg Esztergomba, ráadásul a szülinapja január 2-án van, szóval jó nagy társaságban tudnánk ünnepelni, erre ő is most robbant le. Láza nincs, de eléggé rossz a hangja, folyik az orra, meg fáj a torka. Most lehet, hogy nem tudnak így jönni. :( Nyavalyás betegségek! Csak abban bízom, hogy hamar átmegy rajta.

Lányok, adnak hálóinget a szülésnél, vagy nekem kell vinnem? Sajnos, a szülésről szóló előadásra nem tudtunk elmenni, ott biztos elmondták.

Kicsit most aggódom, mert ma este biztos, hogy rajtam kívül nem lesz józan ember körülöttem, a tesóm lett volna, aki nem iszik, ő meg valószínűleg nem jön, legalábbis nem ma jön. Ha bármi van, azért csak legalább 1 óra, amíg beérünk a kórházba onnan és kicsit félek, hogy egy ilyen buli már sok lesz nekem. A doki elutazott, csak jövő héten lesz, szóval most ő sem lesz elérhető. Mind1, legfeljebb korán megyünk aludni, úgyis a leghátsó szobát kaptuk. Azért drukkoljatok, hogy "eseménytelen" legyen a hosszúhétvégénk. :)

Nagyon jó szilveszterezést kívánok mindenkinek és nyugodtan alvó, mosolygós babákat! :)

Újra próbálkozom az alvással, hátha...

Kép
katjja

Sziasztok!

Katjja!

A férjed csak józan marad nem? Az én férjem be volt tojva már ilyenkor... :D Bízzunk a legjobbakban!

Férjem második hete lázas, nem múlik, estére már mindig lángol a teset, de se nátha, se semmi továbbra sem... Ráadásul kifeküdni nem tudja, mert vasárnap jönnek költöztetni a cuccokat, és hát addigra teljesen ki kell pakolni a lakást bútoroktól kezdve ruhákig, mindent! Én nem sokat tudok segíteni Milán mellett, mert ő továbbra is megy ezerrel mindenfelé, anyukám meg pont most dolgozik... Nem tudja bevállalni... (a szeretetotthonban két ünnep közt is esznek...)

Katjja! Próbálj meg pihenni mindenképp, mert a szülésnél sok enegriára lesz szükséged! (tudom könnyű mondani... :-) )

Millye!
Azt szeretném kérdezni, hogy a chamomilla és nurofen beadása közt mennyi idő teljen el, ha a chamomilla nem lenne elég? Vagy újra chamo-t adjak? Milán még mindig szenved, bár az utóbbi két éjjel csak kétszer kelt fel. Tegnap éjjel nagyon sírt. Még apáék is hallották a földszinten!

Még egy kérdés hozzád:

Az Atropa belladonna mire jó? Találtam egyet pakolás közben..

Én nagyjából már rendbejöttem, de a mensim 20-a óta nem jött meg. Asszem ideje lenne tesztet vennem... Bár kétlem hogy baba lenne a dologban! Vagyok én most eléggé stresszes helyzetben most a költözés miatt, hogy csak na! Szülés óta egyébként sem valami rendszeres...

Mindenkinek boldog új évet, jó bulizást!

Majd még jövök!

Puszi
Kati

Kép
tatyi1983

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést! Aranyosak vagytok!
Most már újra itthon vagyok, írok majd gyakran.
BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!
szonce82

Kubuspace várjuk a képeket a szülinaposról! Vakondtúrás torta milyen? :shock: :D

Krisztacsillag nagyon édesek a képek Bogiról!! :D

Katjja adnak hálóinget szülésnél de jobb ha viszel magaddal mert amikor én szültem akkor csak szakadt volt és inkább nem kértem :D

Tatyi1983 fél óra szünettel adhatod neki nyugodtan! Chamomillát akár többször is adhatod neki! Belladonna gyulladásra jó (pl. fülgyulladás) és lázra is meg fájdalomcsillapító hatású és alvászavarra is jó. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

BÚÉK mindenkinek!!!
krisztacsillag

Vissza: Szülészetek, kórházak