Sziasztok!
Kriszta, már vártam, mikor bukom le, de nem csalódtam Gáborban. Ja, és büszkeséggel tölt el, hogy a mézeskalácsaimról ismert fel.
Hát, igen, amikor kiderült, hogy Pöttömkének mégsincs fütyije, én elkezdtem a lánynevek listáját összeírni, de mivel nem akartam "lopni", kihagytam a Bogit. Aztán, amikor a párommal beszélgettünk a nevekről, ő rávágta, hogy neki ez a név tetszik nagyon, megörültem, hogy legalább a lánynévnél van egyezés (mert szerintem is nagyon szép név
), szóval a listát el is hajítottam. Persze, ha meglep minket és mégis fütyivel jön ki, akkor majd vakargathatjuk a fejünket...
A hordozókendő megkötésére én is találtam videókat, de azért jobban örülnék,ha valaki hozzáértő megmutatná. De nagyon aranyos volt a jógateremben az oktató, felajánlotta, hogy csak hívjam fel, megbeszélünk egy időpontot és nekem külön megmutatja a kezdeti kötési módokat.
A mei-thai nagyon tetszik, szerintem nagyon szépek, de kaptam a kendőt és egy babahordozót is, szóval most egyelőre maradok ezeknél, volt elég kiadásunk...
Nagyon cuki a kép Gáborral. Annyira helyes Bogi, igazi kis mosolygós tündérke!
És gratula a második fogacskához is!
Millye, ez a házikó még szebb, mint az előző! Nagyon guszta, nehéz lesz megvédeni.
Nem semmi kék szemei vannak a kisfiadnak. A lányok dögleni fognak utána, az tuti!
Megcsináltam a lábacskákat a kopogtatókoszorúhoz (szerintem sokkal aranyosabb lett), a mézeskalácsokhoz és a csokiba mártott mézeskalács csókokhoz megfestettem és szalvétatechnikával kidekoráltam a dobozokat (ezekben fogom átadni - low budget ajándék), már csak a közelebbi rokonok ajándékait kell becsomagolni, szóval a kreatívkodásomat lassan kiélem.
Zizi, nagyon édesek a képek, szerintem ennyi giccs kell. A nagyik teljesen oda lesznek tőlük. Nálunk tuti nem hagyja majd a párom, hogy ilyen képeket csináljunk, de majd fotózom én a törpét!
Kubu, én is nagyon sokat voltam rosszul az elején és a hányinger/hányás volt a legkevesebb. Az első három hónapot nagyjából végiggörcsöltem, 2x volt barna folyásom, szóval az első 12 hétben 7 alkalommal rendelt be a doki, pedig minden leletem tökéletes és azt sem mondhatom, hogy nehezen jött össze a baba. Szóval ne izgulj, a pocakfájás tuti semmi komoly, de majd jelentkezz, hogy minden rendben!
Pihenj sokat az ünnepek alatt!
És nagyon boldog 1. szülinapot Marcinak!
Tatyi, a változások nehezek, de általában jó dolgok. Nagyon remélem,hogy találtok egy még sokkal szebb lakást. Tavaly, amikor mi is a lakásprojekttel küszködtünk, jártunk úgy, hogy már elkelt a lakás, amit meg szerettünk volna venni, de egyáltalán nem bánom. Sokkal jobbat találtunk, az első pillanattól igazi otthonunk és nem kellett rajta alakítanunk. Szóval nagyon drukkolok, hogy jól érezd majd magad az új helyen/helyzetben és minél előbb találjátok meg az otthonotokat.
A szoba hőmérsékletére a szülésznő a tegnapi előadáson azt mondta, hogy minden szoktatás kérdése, a pici ahhoz a hőmérséklethez szokik hozzá, amiben altatjátok, de a 21 fok körüli hőmérsékletet mondják az ideálisnak. Mi direkt úgy osztottuk fel a szobákat, hogy a mi hálószobánk van a déli oldalon, az a melegebb és a gyerekszoba az északin. Mivel tetőtéri a lakás, nyáron ez elég sokat számít. A mi hálószobánk nagyon meleg tud lenni. Mi mindketten tudunk aludni a meleg szobában is, de a babánál jobbnak láttam, ha a hűvösebb oldalt kapja, mert klímát nem fogunk használni, az tuti!
A karácsonyi készülődés hajrájában ma még karácsonyfát kell beszereznünk, de amúgy mindennel készen vagyunk. Egyszerűen hihetetlen! Mondjuk elég rosszul bírom már magam, a porszívózást teljesen a páromra hagytam, de sokkal kevesebbtől is teljesen ki tudok készülni. Tegnap csak a piacra mentem ki néhány kisebb dologért és az óráshoz vittem el a nagyim óráját, de nem bírtam egyhuzamban hazajönni, Anyunál meg kellett állnom pihenni. Néhány napja az alhasam, derekam, csípőm stb. borzasztóan fáj és a hasam is keményedik megint. Hát igen, lassan belépünk az utolsó hónapba.
Aludni most úgy tűnik, hogy csak minden másnap tudok, ez most épp nem az a nap, pedig este hulla fáradt voltam. Azt hiszem, adok az alvásnak még 1 esélyt. Már 2 órája ébren vagyok, talán sikerülni fog a visszaalvás.
Hát, Békés Ünnepet kívánok Mindenkinek!
Babakép híján kiskutyást küldök Nektek!