Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vera!
azonnal lehet falni, csak a csoki, ha azt teszel a tetejére, (én inkább kakaóporral megszórom) dermedjen meg!

Jaj de cukker tényleg ez a kutymuty!

Aha, corába tisztíttattuk, csüt este kell bevinni, elviszik másnap pestre, és egy hét, mire megvan. a szőnyeg szőre hosszától függ az ára, de tényleg, mintha új lenne... nekem megéri, mint szívni azt a hülye tisztító szagát, meg lemarta a bőrt a kezemről, mikor egyszer csináltam. a szőnyeg elázott, és koszos is maradt. nekem olyan érzésem van a házi szőnyegtisztítással, mintha a koszos zoknit belemártanám a mosószeres vízbe, meg kivenném. de ez csak az én nyavalyám.

húú de ügyes kis háznyanyus vagy!

nem is írtam, hogy lett tizenakárhány halunk, megmaradt belőle 12 talán, viszont rengeteg csiguszunk van, így ma vettünk két csigazabálót, hátha...

Jaimee!
Hát mondjad anyudéknak, hogy ugyan engedjék már meg, hoyg letusoljál a fürdőszobában! na ez volt a vick helye.

továbbra is ámulok, Réka szobatisztaságán! nagyon ügyesek vagytok! kaka is meglesz biztos, 1-2 hét. Letinél volt ez, csak "azt" a pillanatot kapd el, és onnan sima ügy.

ne izéljetek már ezzel a képeslapokkal , a frászt hozzátok rám, még a premierig jó száz oldal tömény baromságot kell megtanulnom, ti meg itt sürgetitek az időt, ejnye!
:lol:

Én is kérek mindenkit, hoyg fotózzon ezerrel!!!!!

Ditkééknek mi is gratula.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: :lol: :lol: Jó, bár bizti nem ugyanaz az élmény....

Jó tanulást! Ollyan képeslapom niiiiincs.... :(
jaimee1

Judit, ja ismerem a corás tisztítást, mert nekünk van 3 kisebb méretű is ebből a virágos szőnyegből ;) Azokat ott tisztíttattam eddig. Kíváncsi voltam hogy mennyi idő alatt megy ez a nagy, de nekem az egy hét rengeteg :( Jázminnál nagyon hideg jön fel a parketta alól, lehet kihagyták a szigetelést vagy nem tudjuk, de oda muszáj ez a vastag szőnyeg, 1 hétig nem bírjuk ki most télen nélküle :? Úgyhogy nekem marad a kézi tisztítás... Felhabosítottad előtte a Vanish-t??? Mert nem szabad eláztatni a szőnyeget, csak a habbal kell tisztítani, azt kell beledörzsölni. Legalábbis nekem olyan van és tényleg tiszta lesz! Csak néha nincs sok türelmem és olyankor én sem vesződök, így nem vakító de azért szép ;)

És a süti azért jó másnap, esetleg harmadnap is???? 3napra sütném ;) Bár lesz többféle azért :)

Hú, egyszer nekünk is elszaporodtak a csigák és mi öves díszcsíkot vettünk ellenük! Ki is takarították egy hét alatt az akváriumot :shock:
És azok szépek is! Ti milyet vettetek?? És guppik születtek vagy mik?

Jaimee
, én is gratulálok ehhez a szobatisztaság dologhoz! :D És Rékán nincs bugyi a harisnya alatt? Az azért jobban felfogja a cuccot :lol:
Én most gondolkozom hogy leveszem Jázminról a pelust, ha már úgyis van egy nem szobatisztánk... :lol:
Nekem már ugyan mindegy lenne ;)

KépKép Kép
76vera

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!

Kép
gitta79

Vera: nagyon édi a kutyus!!! :D
gitta79

Sziasztok!

Beköszönök már én is. Nem nagon történt semmi érdekes mostanában + elönt a karácsonyi tennivalók tömege.

Vera: Nagyon cuki tényleg ez a kutyus. Bencének megvan a szemüvege?

Szami: Gratula Máténak a szép tanulmányi eredményekhez! Gondolom Te már ezerrel sütsz és főzöl.

Andi: Szerintem ez a harciasság a 2. gyerkőcökre jellemző inkább. Nálunk is Kata jobban odacsap Dorkának, mint fordítva.

Olga: Nagyon ügyes vagy! És Balázs, ahogy segít Neked! Amúgy tiszta apja.

Jaimee: Réka nagyon ügyes! Hamar szobatiszta lett.

Dorka Jók a képek! Mi is tervezgetjük már Martfűt. Mindenki dícséri.

Rólunk: Taknyos vagyok, fáj a torkom, a lányok köhögnek, de azért nagyjából jól vagyunk.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Hírek itt sem sok... Fácánleves kész. Becsinált lett belőle végül tejszínnel, gombával, és májas levesbetéttel, merthogy anyós is úgyis a szokásos húslevesével készül...

Niki! Jobbulást nektek! Ja, ja Martfűre menjetek! Mindenki! Nekem nagyon tetszett. Viszont a büfében csak szendvicset kaptok. Mármint ételféleséget.

Vera! Kutyus nekem is tetszik! De jó, hogy nem nő nagyra! Gondolom szobakutyus lesz, és nem házőrzőnek vettétek? :lol: De tényleg gyönyörű! Hogy nevezték el a gyerkőcök?

Judit drága, mégegyszer köszi szépen a mézet! 28.-ára megy a drukk! Ti is fényképezzetek ezerrel!

Na, ma a nagy főzés közben a diós kosárkám receptjét elfelejtettem felezni, hogy csak két személyes adag legyen belőle... Nem baj, szomszédoknak is jutott a 45 darabból. :roll: :oops:

Gondolom mindenkinek egyre kevesebb az ideje most, hogy közelednek az ünnepek, így megragadom az alkalmat, és NAGYON BOLDOG, BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNOK AZ EGÉSZ BABANETES TEAMNEK!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok :)

Békés, Boldog Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Ehe, azt lefelejtettem... Hétfő délután megjött a nyelvvizsga bizonyítványom (belökve az ajtó levélbedobó nyílásán), úgyhogy tegnap át is ruccantunk Kecskemétre a diplomámért. :D

Olga

Kép
juhaszolga

Vera, cuki a kutyi :lol: Télleg, neve? Mi sajna nem tarthatunk szőrmókot, Apa algériája miatt. Pedig egy görényre beneveznék :) Vagy egy csinire. Bár így is íppen elég pakolászni Luca - később meg majd még Hunor - után is...

Judit
Kép

Kép
balwin

Olga, akkor gratulálok a kézhezvett diplomádhoz :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Köszi balwin Judit! :)

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
grat még egyszer!

én még csakazértsem rakok képeslapot, majd holnap....

Vera!
tényleg mi a neve?

Judit!
mi az a csini(csincsilla, vagy hülyeségre gondolok) még hogy görény!? ajjaj! :lol:

Gitta!
mizu munka ügyben?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga: Naaagy naaagy gratula!
jaimee1

Sziasztok!Olga:dupla gratula a diplomádhoz meg a mézeskalácsházhoz is nagyon ügyik vagytok!!!

Vera:cuki az eb!!!

Judit:köszi a mézet!

Magunkról:semmi extra csak naaaaaaaon elvagyok havazva,ma éjszaka fa díszítés,holnap még dolgozok 1-2órácskát.Ja és most épp apám van kórházban csak hogy minden klappoljon,ma került be vérzik csak még nem tudják hogy honnan.

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!

Kati Kép
virag9

virág!
Jobbulást édesapádnak!

szívesen!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Áve.

Judit, én is csak azé képeslapoztam tennap, mer nem volt biztos, hogy ma még idejutok... De lőn :mrgreen:
Gréti helyrejött már?
Azaz, jól gondolkszol, a csincsillát hívják csininek :)

Niki, tegnap lemaradt :oops: Gyors gyógyulást neked és a lányoknak! +++

Nálunk már tegnap este is járt a Jézuska, az itthoni :) Meg jön még a Mamákhoz is...
Öhh, beújítottam díszek terén, erre Luca 2 gömböt már elmorzsolgatott... 5-6-ot meg alkatrészeire szedett.
Viszont amikor először meglátta a fát (díszkivilágítva) nagyitól hazajövet, a kérdésre, hogy "hűűű, mi ez Luca?" áhítattal lehelte, hogy "tüzijáték" :lol: (az augusztusi nagyon tetszett neki)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Túlvagyunk a tegnapon, szerencsére egész jól sikerült. Kicsit féltem, hogy milyen lesz majd a fekete-ezüst karácsonyfa és díszítés fogadtatása, de vagy tényleg tetszett vagy csak udvariasságból nem mondták, hogy ronda :wink: :lol:

A gyerkőcök persze ismét egy rakás ajándékot kaptak, de szerencsére mind jó választásnak bizonyult, nagyon örültek. Marci olyan volt, mint egy kis angyal, csak akkor hallottuk, amikor éhes volt, és olyan édesen vigyorgott mindenkire :lol:

A menü is ízlett, s idén is elcsodálkoztam, hogy még a süti előtt feltálalt sajttálat is rendesen megdézsmálták, szóval a mi családunk nem egy fogyókúrás csapat. :oops: :lol:

Külön felhívom mindenki figyelmét Anna hajára, olyan gyönyörűséges volt a lányom, hogy már ettől majdnem bőgtem. Meg úgy amúgy is. Olyan szépre sikeredett az ünnep.

Ma még pakolászunk napközben, aztán estétől pihenünk. Mi 26-án elutazunk Kisbérre nagycsaládostól és majd 30-án este jövünk haza.

Niki, jobbulást Nektek, Kati, reméljük, édesapádnál hamar kiderül, mitől van ilyen állapotban és gyors, problémamentes lesz a gyógyulása!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

És most néhány kép a díszítésről és a terítésről:

Kép

Az idén mindenki egy nevére hímzett törölközőt kapott, a kis csomag az a széken

Kép

Kép

Kép

A virággömb élő, van belőle egy még nagyobb is, fehér mini krizantém, ezüst glitter sprayvel megszórva (bár ez inkább élőben látszik)

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Az előételes tányér volt fekete, ezen a bal oldali a burgonyás muffin, rajta a római szendvicskrém (aszalt paradicsomos-fekete olajbogyós), a jobb oldali pedig az aszalt szilva ruccolás riccottával töltve és sonkával körbetekerve (csak kicsit feldőlt)

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kép

Az öcsém, Marci és az anyukám

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Kép Kép

(nem sikerült őket egy képre terelnem :lol: :roll: :oops: )

KépKép Kép
76vera

Áldott, békés karácsonyt kívánunk Mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Vaú Szami! Az asztal és az előétel nagyon szép! Anna hajáról már ne is beszéljünk! Nem semmi! Nagyon ügyes, hogy kibírta, még ezt a csodát a fodrász megcsinálta! nagyon szépek a lányok, ahogy egyenruhácskában voltak! Nocsak, nocsak, Máté is hagyta magát fényképezni? Rólad kép?
Szülinapozás is most volt ugye?
Marci nagyon-nagy baba! Azta!

Nálunk a karácsonyfát a fiúk díszítették fel. Balázs még mai napig mondja, hogy kell még sok díszítő! :lol: Megjegyezném szegény fácska dugig van gömbbel, szabász centivel, rajzokkal... :lol: Babónak minden díszítő! :lol: :oops:

balwin Judit! Gömb már nálunk is tört idén (is) babó által. Idáig én kettőről tudok.
Tegnap már mi is bontogattunk ajándékokat. Holnap anyósmamánál leszünk, 27-én pedig megyünk haza Debrecenbe, ugyhogy még ott is lesz egy adag. :D

Kati! Édesapádnak mielőbbi jobbulást kívánok!
Éjszaka díszítettél fát? Az egész pontosan mit jelent?

Gratulációkat nagyon szépen köszönöm! :oops:

Niki! Hogy vagytok?

Olga

Kép
juhaszolga

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁN A BALÁTI CSALÁD
Kép

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Kellemes karácsonyi Ünnepeket kívánunk mi is!

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami!
a díszítés nagyon jó! és Anna haja, hát az valami mesés! Irigykedek érte!!!!

Én is haladok, lassan de biztosan, mi estére ünneplünk 6 óra körülre tervezek...mentem is.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaj, lányok, Anna elesett a fürdőszobában, beverte a homlokánál a fejét, bent kell maradnia a kórházban agyrázkódás gyanújával, mert borzasztóan aluszékony. És emiatt az átkozott járvány miatt nem lehet sem bentmaradni vele, sem látogatni. Annyira kivagyok.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami, nemár! :(:(:( Nagyon sajnálom! :(
Butaság ilyet kérdezni, de saját felelősségre nem hozhatnátok inkább haza?? Ha gáz van, azt úgyis észrevennétek. Vagy nem...? :?
Nem is tudom mit mondjak, kitartást kívánok Nektek, soha rosszabbkor nem történhetett volna :cry:
Hogy történt a baleset? És utána rögötn elaludt vagy mikortól lett aluszékony?
Írj, ha van valami híred!!!

KépKép Kép
76vera

Még teszek Bencéről szemüveges képet, utána már csak karácsonyosat ;)
Kép
Kép
Spiderman-es a szemüveg szára, nem tudom látszik-e... :)

KépKép Kép
76vera

Szami: Nagyon sajnálom! Akkor sem maradhatsz benn Vele, ha felvesznek Téged is? Melyik kórházban van? Jajj, de kifogtátok!

Vera: Nagyon komoly Bence szemüvegben. Hiányolom a Nadinos képeslapot. :D

Niki

Kép
Kép
csni

Szami!
jaj, de könnyen megvan a baj! pusziljuk Annát! Mobilt hagytatok nála? melyik kórházban van? kedvenc dokibácsi mit mond? Írj, ha van híred! de Te be vagy oltva, vagy az nem számít?

Vera!
látszik hát! kafa, és jól áll neki!

Judit,
Kép
Kép
bbj

MINDEN KEDVES FÓRUMOS APRÓSÁGNAK, NAGYOBBACSKÁNAK, ANYUKÁNAK ÉS APUKÁNAK BÉKÉS, BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!
Dorka, Kata, Niki, Zoli

Niki

Kép
Kép
csni

Kép
Családom és jómagam nevében Mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

Kép
Kép
bmárti75

Köszönöm, hogy gondoltok ránk. Most beszéltünk vele, jobban van. Annyi volt az egész, hogy kergetőztek Jázminnal, persze hol máshol, mint a fürdőszobában, s valószínű, hogy egy pici vízen megcsúszott és rosszul esett. Nem volt nagy az esés, mert én nem is hallottam :oops: De nem szólt, csak kb fél óra múlva, hogy fáj a feje. Nem tudtam mire vélni, mikor nagy nehezen kinyögte, hogy azért fáj, mert elesett és beverte... De akkor már kezdett sápadni, s alig tudott a lábán megállni, majd' összeesett. És mondta, hogy nagyon álmos.

Nem hagytuk elaludni, hanem Csaba kivitte a kórházba, az 5 perc tőlünk. Csináltak röntgent, megnézte neurológus, aztán felkerült a gyerekosztályra. Azt mondta a doktornő, hogy annyira aluszékony, hogy félő, hogy gond lesz vele, nem javasolta, hogy saját felelősségre ma hazahozzuk, inkább maradjon egy napot és holnap már hazaadja, de akkor is csak a mi felelősségünkre, mert szíve szerint legalább 3 napot benthagyná. Mondta Csaba, hogy be vagyunk oltva, de így se maradhatott egyikőnk se.

Már sokkal jobban van, már nem szédül annyira, és a feje se fáj már.

Hát, remélem, hogy holnaptól újra együtt lehetünk.

Vera, Bencéd nagyon pasis abban a szemüvegben! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami!
örülök, hogy holnap talán hazajöhet Anna, szorítunk!!!!!! Az már jó jel, ha nem szédül, és a feje sem fáj!

1-2óra és itt a reggel, tartsál ki! nagyon nehéz lehet most neked!++++++++++

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Kép

Remélem mindenki jól van. Mi jól vagyunk, csak még olvasni sincs időm a kis Örökmozgó mellett. :oops: :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szép estét!

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk Mindenkinek!

Szami: szörnyű neked... :cry: :cry:

Kép

Kép
szolkata

Kellemes Ünnepeket kívánunk mi is mindenkinek!!!!

Szami!
Annyira sajnálom..........,de ma már együtt lehettek

Kép

Kép
katlina

Nagyon boldog Karácsonyt kívánunk minden babanetes barátunknak!!!!!! Kép

Szami
jobbulást nektek s kitartást

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Most hoztuk haza Annát a kórházból, de holnap reggel vissza kell vinni vérvételre (csak így engedte el a doktornő, meg azzal, hogy közel vagyunk és bármikor vigyük, ha észreveszünk valamit), mert nagyon alacsony a fehérvérsejtszáma (2280, a minimum 4000-4500 lenne).

Amúgy jól van, sőt, túl jól, alig lehetett lebeszélni a rohangálásról. :?

Emiatt tanácstalanok is vagyunk, hogy menjünk-e vagy se. A gyerekek várják, nem kevés pénz, ha lemondjuk, a doktornő se mondott se igent, se nemet. Na, majd eldől még.

Köszönjük, hogy gondoltatok ránk.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Na akkor én raknék pár képet, de Ti is!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

és életem első tortája, amit írtam már, narancsos máktorta
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami!
tök jó, hogy már otthon van Anna! Remélhetőleg a vérvétel eredménye is javul, és lehet csak valami vírus buttog benne?

Olyan égzengés, villámlás van nálunk, hihetetlen! Meg van őrülve ez az időjárkálás!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaj Szami, milyen hírekre jövök! :cry: Örülök, hogy már otthon is van Anna, hát igen, soha ne történjen ilyen és főleg ne karácsonykor! Na igen, holnap indulnátok Kisbérre, ugye?

bbj Judit! Fel vagyok háborodva! Elorozod előlem a nagyszerű, szépséges tortacsináló címet? :lol: Gyönyörű szép a torta, és nagyon szép a tészta-krém arány is! Bizti finom volt!
Képek jók, lányok szépek!

Vera! Bence nagyon nagyfiús szemüvegben! Nem írtad meg a kutyus nevét!

Betty! Gumumaci Ildikó! De jó, hogy bejelentkeztetek!

Ildikó! Nimiről, arról a szép pasidról tegyél már képet! Evéssel hogy álltok?

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
köszi, de attól még nagyon messze állok. a krémet végülis nem a mindmegette alapján csináltam, hanem mascarpone, túró, narancslé (ja és csaltam egy ksi ételszínezővel).

Képek lányok!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok,

Szami, nagyon rossz lehetett a tegnap estétek-éjjeletek, borzasztó dolog ez, hát még Karácsonykor! Biztos minden rendben lesz Annával, és tudtok majd pihenni.

Judit, nagyon édesek a csajok együtt, a tortád pedig nagyon guszta!!!

Nálunk is szépen telt a Szenteste, ez volt az első négyes Karácsonyunk, boldog vagyok nagyon!!!
Kép ajándékbontás Kép Bálint és az Ő hengere Kép Balátiék Karácsonya Kép díszítés
Kép

Kép
Kép
dorkáék

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!!!!!!!!

Szami! Jobbulást Annának!

Képek nagyon jók, gyerkőcök édesek, látom mindenkinél szépen telt a Szenteste.

Jól vagyunk, csak semmire se volt időm, összecsúszott a fürdőfelújítás a karácsony előtti nagytakarítással... :evil:

Képeket majd hozok.

Pussz!

donkoaniko

Végül maradtunk. Majd bepótoljuk januárban. Javult ugyan a fehérvérsejtszám, de még mindig a határérték alatt van, úgyhogy hétfőn - kedden ismét labor, kedvenc doktorbácsink :?

Anikó, cserébe, gondolom, lett egy gyönyörű fürdőszobád, s akkor már megérte! :lol:

Judit, nyam-nyam torta :lol: Lányok is csinik, látom, nálatok is kellett a gyerkőcöknek is "szééép" pohárral teríteni :lol:

Dorka, igen, ez a lényeg, hogy együtt és békességben. Látszik, hogy nálatok ez sikerült!

Végülis én sem panaszkodom. Legalább maga az ünnepség része szépen lement, Anna is inkább erre emlékszik, a kórházat gyorsan kizárta magából. De a vérvételtől nagyon fél, fáj neki, bőg is előtte/alatta rendesen... Pedig most vár még rá pár...

Olgám, a Te , Ti képeitek?! Biztos készült most is valami szépséges torta?! :lol:

Többiek? Szeretnék még képeket nézegetni...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Dorka!
Nagyon édesek a fiúk, a kis vigyoris meg külön! Látom dobozhegyek nálatok is voltak!

Anikó! képek??????

Szami!
sajnálom, hoyg nem utaztok, de Anna egészsége persze, hyog fontosabb. Remélhetőleg egyre jobb lesz az eredménye!

Rakjatok már képeket, Vera! ne csak a wiwre!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?