Sziasztok!
Vera!
azonnal lehet falni, csak a csoki, ha azt teszel a tetejére, (én inkább kakaóporral megszórom) dermedjen meg!
Jaj de cukker tényleg ez a kutymuty!
Aha, corába tisztíttattuk, csüt este kell bevinni, elviszik másnap pestre, és egy hét, mire megvan. a szőnyeg szőre hosszától függ az ára, de tényleg, mintha új lenne... nekem megéri, mint szívni azt a hülye tisztító szagát, meg lemarta a bőrt a kezemről, mikor egyszer csináltam. a szőnyeg elázott, és koszos is maradt. nekem olyan érzésem van a házi szőnyegtisztítással, mintha a koszos zoknit belemártanám a mosószeres vízbe, meg kivenném. de ez csak az én nyavalyám.
húú de ügyes kis háznyanyus vagy!
nem is írtam, hogy lett tizenakárhány halunk, megmaradt belőle 12 talán, viszont rengeteg csiguszunk van, így ma vettünk két csigazabálót, hátha...
Jaimee!
Hát mondjad anyudéknak, hogy ugyan engedjék már meg, hoyg letusoljál a fürdőszobában! na ez volt a vick helye.
továbbra is ámulok, Réka szobatisztaságán! nagyon ügyesek vagytok! kaka is meglesz biztos, 1-2 hét. Letinél volt ez, csak "azt" a pillanatot kapd el, és onnan sima ügy.
ne izéljetek már ezzel a képeslapokkal , a frászt hozzátok rám, még a premierig jó száz oldal tömény baromságot kell megtanulnom, ti meg itt sürgetitek az időt, ejnye!
Én is kérek mindenkit, hoyg fotózzon ezerrel!!!!!
Ditkééknek mi is gratula.