Új privát üzeneted érkezett!

Ilyen sok esett!Olyan kár,hogy karácsonyra elfog olvadni!
Kép Kép

phpBB: Kép
belluska

Hbzs!
No comment!A TIÉD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Laptető) :wink:

belluska

Jó reggelt!

Hbzs,
nagyon várlak a jó hírekkel!!!!

i.kata

Belluska,
itt is nagyon nagy a hó, de szétsózták a járdát és a kutyák alig tudnak járni lent. Nagyon marja a kis mancsukat :evil:

Minnie,
remélem minden rendben volt ma a vv-en és a doki is megnézte a kiscsajt is. Minnie, te nem tudsz valami tuti tippet (a kutyacipőn kívül) a só ellen a kutyik mancsára? Nagyon szenvednek, a kislány már le sem akar menni sétálni. Vettem tegnap mancsvédő krémet, de nem sokat ér. Az sincs rajta hogy kell használni. Azt hittem valami jó erős krém, és séta előtt kell bekenni a lábukat, de ez inkább séta utáni lehet, mert beszívta egyből a párnácskájuk a talpukon. Csak így nem segít séta közben.

i.kata

Sziasztok

Belluska
nagyon szép a behavazott kertetek :) Bízom benne hogy karácsonyra nem olvad el! Olyan jó lenne már egy fehér karácsony!

Minnie
Jelentkezz majd hogy mi újság :) Keményedés nekem is sokszor volt, magnéziumot szedtem rá napi 3x plusz ha úgy éreztem hogy keményedik akkor többször. Nem magneB6-ot szedtem, hanem egy port aminek ugyanaz a hatóanyaga mint a magneB6nak csak sokkal olcsóbb, a nőgyógyászom írta fel. Jah és a hanyatt fekvés sem tanácsos már egy idő után.

Kata
Nagyobb hó esett mint a kutyák magassága :D nem csodálom hogy nem akarnak sétálni

Hbzs
várunk nagyon, gyere a jó hírekkel!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie,
óóóó, nagyon élvezik a havat. A ház mögött szerencsére nem sózták fel és ott úgy pattognak a hóban, mint az őzikék. Ahogy a felsózott járdára lépnek, mennek 1-2 métert és máris megállnak, emelik fel a mancsukat, mintha üvegbe léptek volna. De amúgy tényleg élvezik a havat. A kisfiú talált valamit a hóban és úgy beledugta a fejét, hogy csak a fülei látszottak ki :lol:

i.kata

Kata
és a kutyacipő miért nem jöhet szóba? Vagy már van nekik és nem vált be?
Olyan édesek lehetnek! :irigy: :irigy: :lol: :lol: :lol:

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie,
azért nem akarok kutyacipőt venni, mert amikor tv-ben mutattak cipős kutyákat, azok is alig akartak rálpéni a lábukra.

i.kata

Sziasztok!
Sajnos, nincsenek jó híreim: negatív lett a teszt. Bár emberileg nézve ennek jóval nagyobb valószínűsége volt (s ha valakit érdekel, szívesen írok majd arról, hogy miért mondom ezt), mi - mint Istenben hívő emberek - nem erre készültünk. Nagyon szerettünk volna végre 2 csíkot látni! Reméljük, legközelebb! :roll:
Még szerdán tesztelek egyet (addig szedem a bogyókat is), de már megkaptam az új sorszámomat: 702, ami júniusra szól. Ez ugyan még nagyon távol van, de tavaszra a férjem beígért egy nagy utazást, és - Istennek legyen hála! - nálunk nem csak lombikkal jöhet össze egy baba, így júniusig még bőven van időnk spontán babán dolgozni! Az lenne csak az igazi! :D
hbzs

Hbzs,
nagyon sajnálom! Gondoltam, hogy ezért nem rohantál hozzánk a hírekkel :cry:
Meglátod, gyorsan eltelik ez a 6 hónap, főleg ha készültök egy nagy utazásra is :lol: És igazad van, az lenne csak az igazi, ha spontán sikerülne. Drukkolok, hogy így történjen. :wink:

i.kata

Sziasztok !

Hbzs, sokat gondoltam Rád, és sajnálom, hogy nem jött most össze :(
de úgy látom, hogy előre nézel, és ez a lényeg ! :)

Minnie, mi volt ma vv-en, és a dokinál ?

Kata, gratulálok a szuper vizsgádhoz ! :)

Belluska, szép a kertetek! Voltatok szánkózni a gyerekkel ?

Fittie, Pepe babának hogy tetszik a hó ? Hallottad a H1N1-es fél év alatti babáknak is beadják mától ?

Januárban kezdők! Már csak pár hét, ami nagyon gyorsan el fog menni, főleg most, hogy jönnek az ünnepek ! :lol:

Hogy álltok az ajándékokkal ?
Nekünk majdnem mindenkinek meg van, már csak a gyereknek kell játékot venni.
Ma lettem kész a süti díszítéssel:
félhold
Kép
fenyőerdő
Kép
mézeskalács
Kép
wepe

Sziasztok

Hbzs
nagyon sajnálom hogy most nem sikerült. Nagyon drukkolok hogy ne legyen szükséged a sorszámra, mert addigra (mondjuk a nagy utazás alatt) spontán össze tudjátok hozni a babát. Puszillak!

Kata
nem láttam még kutyát kutyacipőben közlekedni :D de megnézném

Wepe
nem igazán foglalkozik vele, ki szoktunk nézni az ablakon, de leginkább a sétáló emberek érdeklik és a repülő galambok :) Ebben a nagy hóban még nem mertem kimenni sétálni vele. Láttam a híradóban hogy kapott az ország valamennyi csecsemőknek beadható vakcinát, de leginkább a veszélyeztetett gyerekeknek adnák (koraszülöttek, egyéb betegséggel küszködő gyerekek). Mindenképp szeretném beoltatni Petit ha lesz rá lehetőség.
Ajándékokkal már 95%-ban megvagyunk, egyedül az IKEÁba kell még elmennem, mert a sógornőmnek onnan akarok képkereteket venni. Jah és csomagolópapírt, ilyesmiket, utána jön a csomagolás :)

fitie

Hbzs!
Nagyon sajnálom! :( Valóban az a jó,hogy előre nézel és micsoda öröm lenne ha valóban spontán sikerülne a baba!Drukkolok,hogy ne kelljen a sorszám!Sokszor ölellek!

Wepe!

Voltunk szánkózni,de most két napja nem,mert nagyon hideg van!De Barnim továbbra sem ül rá! :lol: :D Még a hóba sem lehet letenni! :lol: :roll: Kis mimóza! :D :wink:
Hogy vagy amúgy és a kis fiúcska??????Bútorral mizujs?
Micsoda gyönyörűséges sütiket csináltál,ügyi vagy nagyon!Holdak nagyon tetszenek! :D
Nálunk anyum süt most karácsonyra én meg majd két ünnep között mikor jönnek hozzánk többen vendégek,mert időm sem sok van rá,meg csak kidobálnánk ha duplán csinálnánk!
Lassan már azt vesszük észre,hogy úgy elröppen az idő,hogy szülni fogsz!Nagyon rohan az idő!

Olyan édik a madaraink,valósággal hálával néznek ránk amikor kinézünk az ablakon a madáretetőhöz!Úgy imádom őket,olyan kis ducik(jól tartjuk őket) :wink: .

Zsuzska!
:?: :?: :?: :?:
Puszi Bencusnak!!!!!!

belluska

Sziasztok!

Hbzs!
Nagyon sajnálom... :( Remélem a szuper utazás alatt sok szép élményben lesz részetek és onnan már hármasban jöttök haza... :) Nagyon szorítok, hogy így legyen!!!!!

Kata!
Sajnos nincs tippem a lábacskákra, mivel mi Minniet nem igazán szoktuk ilyen időben sétáltatni, neki van alom a lakásba és ott végzi a dolgát. Ha csak az orrát kidugja az ajtón már vacog, semmi kedve kimenni, hacsak nem ruhácskába és a jó meleg táskájába visszük magunkkal... :lol: :lol: :lol: Kb. egy hete mikor esett hajnalban, amikor apa hazaért (01:30) elmentünk sétálni, Minniet beöltöztettük és beraktam a kabátomba, csak a feje állt ki, de azon is kapucni volt. Rendesen folyt a nózija és szipogott nagyokat, nem is voltunk sokáig kint, mert nem igazán jött be neki. Majd teszek fel képet róla. :D

Belluska!
Nagyon szép a kertetek így hóesés után. Na, nem mintha egyébként nem lenne szép... :P

Wepe!
Nagyon fincsin néznek ki a sütijeid... :wink:
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Röviden a mai történetem:
10:00-ra kellett volna mennünk éhgyomri vérvételre, mert a belgyógyász dokival megbeszéltem, hogy mivel hajnalban fekszem, nekem más az életritmusom, így nem tudok reggel 7-kor felkelni. Megbeszéltük, hogy én 10:00-kor kezdem a napot, így én akkor reggelizek. Ő egyébként ezt nagyon rugalmasan kezelte, meg is lepődtem rajta (Nagyon jó fej!). Sajnos egy kicsit zötyögős volt a reggelünk (de erről most inkább nem, mert hosszú lenne... :( ), így csak 10:20-ra értünk oda, a laboros lány csak nézett nagyokat, hogy én ilyenkor jöttem éhgyomri vérvételre. Majd beszélt személyesen a belgyógyásszal, aki elmondta neki, hogy miért most van a vérvétel és utána már minden o.k. volt. Annyi volt a plusz, hogy a reggeli után 1 órásat nekem kellett átvinni a belgyógyászati klinikára, ami 1 háztömbnyire van a női klinikától. na bumm... :? Utána találkoztam dokibácsimmal, aki megvizsgált és nem igazán voltak jó hírei. A méhszáj normál esetben 3 ujjnyi, nekem ez meg van rövidülve 1 ujjnyira. Azt mondta, hogy akkor valószínű mégis méhösszehúzódás lehetett, bár nem így szokott zajlani, hogy folyamatosan görcsöl órákig... :roll: Írt fel antibiotikumot és hüvelykúpot, hogy nehogy össze szedjek valami fertőzést, mert az beindíthatja a szülést, és azt mondta fekvés-fekvés, mert így is beindulhat. Ha megint görcsölök kórház, mert ott infúzióba tudnak adni olyan szert, ami leállítja a méhösszehúzódásokat. Szép kilátások... :shock: :shock: :shock:
Ettől függetlenül Babóca nagyon jól érzi magát, a hasam bal oldalán mindig kidugja valamelyik testrészét, még nem jöttem rá, hogy mi az, de nagyon édes!!! :D :D :D. Remélem jól érzi magát odabent és nem akar idő előtt kijönni, legalábbis nem ennyivel!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Hát röviden ennyi...

Szép estét mindenkinek!!! :P

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok

Minnie
jaj, ez a méhnyak rövidülés nem hangzik jól :( tessék nagyon sokat pihenni és feküdni, de komolyan! Nekem a 20. hét után volt hasonló, elkezdett nyílni a méhszáj, szigorú ágynyugalom után 1 hónap múlva rendbejött. Nekem is azt mondta a doki hogy ha nem fekszem és fáj akkor irány a klinika és összevarják :shock: pihenj nagyon sokat, szedd a magnéziumot. puszi

megyek mert a gyerekem balettozik a földön és az asztal lábát nyalogatja :lol: szép napot mindenkinek

fitie

Sziasztok!Először is:Hbzs!Sajnálom,hogy ez a lombik most nem jött össze,na de majd spontán,mint Belluskáék csinálták anno! :lol: Engem érdekelne,hogy miért gondoltátok azt,hogy ez nem fog sikerülni,megirnád majd privibe?Még annyit,hogy Apa azt mondta az este,hogy a házikót úgy tartosabb ragasztani,ha tojáshab,majd betenni a sütőbe kicsit száradni,úgy jobban fog.Én ma megpróbálom korrigálni a maradékot :lol: Wepe!Hozzátok megy egész Csepel karácsonykor sütit enni,hogy ennyit sütöttél? :lol: Nagyon jól néznek ki,gusztusosak!Én is sütök még du.egy karamellás pitét,és egy kapuciner szeletet.Mindkettő nagyon finom,napokig eláll,olcsó,és nem gej édes :lol: Én nem győzők itthon dugdosni sütit és ajándékot is :lol: Minnie!Nem semmi a kálváriád,te szegény! :lol: Tényleg próbálj meg kicsit pihenni,mondom én! :lol: Mi is csináltunk kekszszalámit,annyira dicsérted,megpróbáltuk,majd nyilatkozok milyen lett.Képzeljétek szombat éjjel,a disznóvágáson úgy jártam,mint te Minnie!Fél éjszakát Vukkal töltöttem,azóta rá se birok nézni se hurkára,se kolbászra :cry: :lol: pedig nálunk ilyentájt ez,családi tradició! :roll: Na most aztán irtam nektek jócskán! :lol: Aki kimaradt:Katám,Belluska puszi! :lol: Ja és Pepe,F :lol: itie nagy puszi!

salygabó

Minnie!
Tessék szót fogadni és valóban pihenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem túl jó hírek,de ha kíméled magad nem lesz gond!
Sok simi!!!!!!!! :P

Puszi mindenkinek!

Ladiva!
Eltűntél végleg?????Írjál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

belluska

Sziasztok!
Köszönöm szépen a sok bátorítást! Nagyon kedvesek vagytok! :D

Kata!
Igazad van, az örömhírt biztos rögtön hoztam volna nektek... :roll:

Gabó!
Írok privit! :D

Minnie!
Nagyon sajnálom a görcsölést! De tessék szigorúan feküdni, s hallod Fitie bíztatását: annak meglesz az eredménye! :D
A Túró Rudin valóban nincs rajta az összetétele, de ahogy említettem, Sipos doki dietetikusa ajánlotta nekem, s a tőle kapott táblázatból írtam ki neked, hogy egy normál, 30g-os Túró Rudiban 7,7g CH van. :D

Belluska!
Végül készült óriás Marci? Tegnap délelőtt elmentünk sétálni, s az egyik ház előtt egy jégbarlangot láttunk. Gondolom, az egyik óriás hókupacot alakították át a gyerekek. Olyan iglu formája volt, s volt egy be- és egy kijárata is. Az is biztos bejönne a tieidnek is! :wink: :lol:

Wepe!
Hogy te milyen ügyes vagy! Igazi kis konyhatündér! :D Én még csak ma állítottam össze a mézest, s holnap fogom sütni. A fa miatt mindenképpen akartam készíteni, mert nagyon tetszik nekünk a karácsonyfán! :D

Fitie!
Pepe most hogyan közlekedik? Mi a legújabb "mutatványa"? Most biztos napról napra egyre ügyesebb! :D Ez a ma reggeli mutatványa sem lehetett semmi! :lol:

Puszi mindenkinek!
hbzs

Sziasztok

Hbzs
hááát leginkább össze-vissza közlekedik, vagy gurul, a hasáról a hátára, majd a hasára fordul, vagy hason pörög körbe. Kúszni még csak hátrafelé tud :lol:

Kedves Mindenki
Nálunk kezdődnek az előkészületek, illetve 25.-én elutazunk pár napra úgyhogy mindenkinek Nagyon-nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk! Puszi

Kép

fitie

Hbzs!
Sajnos nem készült el! :cry: De remélem még lesz hó! :D

Lányok!
Mindenkinek nagyon jó készülődést!!!!!!!
Kép
És Szeretetteljes Szép Ünnepeket kívánok mindenkinek!!!!!!!
Kép
Kép

belluska

Kedves Lányok, MIndenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok!!!

Hbzs, őszintén sajnálom, hogy nem sikerült! :cry: :cry: :cry:

Bocsánat, hogy "elhanyagoltalak" benneteket, de sajnos sokszor vérezgettem, így többnyire fekszem! Mint tegnap kiderült a méhszájam van begyulladva/duzzadva így valószínüleg onnan jön a vér...

Egyébként tegnap láttam egy kis kukacot is az UH-on és a doki szerint is kisfiú valószínűsíthető, szóval úgy néz kis Zsomborunk lesz!! :lol: :lol:

Mindenkire szeretettel gondolok, még ha nem is jövök! Vigyázzatok magatokra! Sok puszi!!!

KépKép
házitücsi

Sziasztok!

Tücsi,
gratulálok a kisfiatokhoz! Nagyon szép nevet választottatok. Tessék sokat pihenni!!!!

Minnie,
a pihenés rád is vonatkozik! Tesóm is sokat feküdt unokahugommal és hát megérte :wink:

Én is nekiállok sütkérezni, de még benézek azért.
Viszont akik már nem jönnek, azoknak NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

Kép

Kép

i.kata

Kép Kellemes ünnepeket kivánok,némi kis pihivel :lol:

salygabó

Én elviselném,ha az ünnepi sütést-főzést megoldanák helyettem ilyenformán: :wink: Kép

salygabó

Tücsi!

Gratulálok a kis kukishoz!!!!Gyönyörű a Zsombor név!Melindának is(akit ajánlottam neked) Zsomborja van!
Sajnálom a vérezgetést,de pihenj sokat!!!!!!
Sok puszi és simi!!!!! :P

Megvolt a nagytakarítás,anyumék besegítettek ,vigyáztak a kicsikre.
Most már megvagyok nyugodva! :D Este még jön az ajándék csomagolás!

Jaj lányok muszáj leírjam Katánk újabb aranyköpését!
Közölte Barnival,hogy "Barnikám!(de tényleg így),te egy szerencse gyerek vagy!Fogalmam sincs ezt pl. honnan szedte! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Sziasztok!
Bocsika, hogy nem tudok sűrűbben jönni. A manó folyamatos szórakoztatást igényel. Déelőtt egy órát, délután meg hármat alszik. Amikor fent van, folyamatosan megyünk körbe: pihenőszék, kanapé, kiságy, pelenkázó. Most éppen a kiságyban van és a forókájával beszélget, én meg énekelek neki.
Hőtfőn volt 5750 g. Nagyon nő. Most nőttük ki az 56-os rucikat.

Mindenkinek Nagyon Boldog és Szeretetteli ünnepeket kívánunk!!!

És néhány friss kép:
Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Már úgy vártalak!És hát Bencus!GYÖNYÖRŰ!!!!!!Olyan nagyot nőtt!!!!!!
Boldog Ünnepeket a kis családnak!
Köszönjük a képeket!

belluska

Kép Kép

Szeretnék mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni sok sok szeretettel!!!
babszi

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Zsuzska!
Bencus tényleg nagyot nőtt és tündéri kis legény... :) :) :)

Tücsi!
Gratulálok a kis fütyishez! :D A Zsombor név nekem is tetszik... :D

Hbzs!
Köszi a túró rudi Ch értékét! Bár ma megkaptam a belgyógyász dokitól, hogy olyat, amiben cukor van ha lehet egyáltalán ne egyek. Vettem 86 %-os étcsokit, abban csak 19 g CH van 10 dkg-ban, de még azt sem szabad ennem... De azért néha 1-1 kockával befalok... :oops: :roll: Azt mondta, inkább olyat egyek, ami lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz (liszt, keményítő, rizs, tészta, stb.), mert a gyorstól (cukor, gyümölcscukor, stb.) aceton lett a vizeletemben, ami szintén nem jó. :?

Fitie! Kata! Belluska! Gabó!
Igyekszem pihizni, amennyit csak tudok és persze amennyit Minnie hagy... Szerintem érzi, hogy most feküdnöm kellene, mert ő úgy pörög, mint a ringispil... állandóan a fejemen táncol... :lol: :lol: :lol:

Ma voltam reggel védőnőnél, a november 25.-ei súlyom 70,8 kg volt, ma 70,4 kg-ot mért. Azt mondta nem baj a fogyás, ha a baba jól érzi magát. :)
Voltam délelőtt UH-on is:
Vizsgálatkor a magzat fejvégű fekvésben.
BPD: 79 mm (két halánték közötti rész)
HC: 270 mm (fej kerülete)
AC: 245 mm (has kerülete)
FL: 56 mm (combcsont)
Jó életjelenségek. Négyüregű szív. Jó gyomor- és hólyagtelítődés. Zárt gerinc, hasfal. A magzatvíz mennyisége átlagos. Vesék ábrázolódnak. Placenta az uterus fundusban hátsó falon tapad. 3 erű köldökzsinór.
A becsült súly: 1500 gr.
Ezek szerint Babóca sikeresen megfordult! :) Nagyon édes volt, integetett nekünk, dörzsölte a szemecskéjét és piszkálta a köldökzsinórját... nagyon eleven volt... :P :P :P
Ezek után még voltam a belgyógyásznál, akihez legközelebb csak 2 hét múlva kell mennem kontrollra, addig a diétát tartani. A reggeli 25 g Ch-val a hétfői éhgyomri értékem 4,7 volt, a reggeli után 1 órás 6,2, ez így jó. Annyit mondott csak, hogy mivel a reggeli első vizeletemben volt ++ acenton, este kevesebb gyorsan felszívódó szénhidráttartalmú ételt kell egyek és több lassan felszívódót. De ezt leszámítva minden o.k. volt!!! :D Ő is azt mondta, hogy nem baj a fogyás, ha a babával minden rendben. :)

Hát röviden ennyi... :)

Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MÉG EGYSZER NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Drága Wepe!

Nagyon Boldog Névnapot kívánok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

belluska

Sziasztok!
Én is szeretnék NAGYON BOLDOG ÜNNEPEKET kívánni Nektek!!!!

Kép

Küldök egy lángocskát szívem melegéből,
elviszi egy angyal, ki eljön az égből.
Füledbe súgja, mit szívemből kívánok:
Boldog karácsonyt kívánok!

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa!
De rég voltál már!Mizujs?
Marci már biztos nagyon izgatott! :lol: :wink:
Puszi!!!!!!

belluska

Drága Lányok!

Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok mindnyájatoknak!
Kép
hbzs

Kedves Wepe!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Kép
hbzs

A ma névnapját ünneplő egyikőnk férjikéjének is Boldog Névnapot! :D :wink:
Na ezt most jól megmondtam! :lol:

belluska

Wepe!!!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép

Bocsi! A tegnapi hozzászólásomban rosszul írtam le... :oops:
Helyesbítem, nem gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaznak, hanem olyat, ami hamar gyorsan és nagy mértékben emeli meg a vércukor szintet.
A gyümölcscukor, rizs, liszt, tészta jelentős mértékű, jól használható szénhidrátot tartalmaz. A zöldségek azon szénhidráttartalmú élelmiszerek, amelyek nem okoznak számottevő vércukor-emelkedést.
Még egyszer bocsi! De gondoltam, még időben javítok!!! :lol:

BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!!!!!!!!!

Kép

Mindenkinek puszi: Minnie!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Lányok, mindenkinek békés boldog karácsonyt kívánok!!!!

Sok sok puszi nektek!!!!!!!!!
beus84

Sziasztok csajok!

Remélem mindenkinek jól telt a Karácsony első napja! :P
Gondoltam sokat mindenkire!

Rakok fel a kicsikéim nagy öröméről képeket,olyan édesek voltak!
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
Kép

belluska

Sziasztok Lányok !

Mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT kívánok !

Sajnos nem volt időm hamarabb jönni, mert kicsit túl terveztem magam, és már nem bírom annyira a tempót ! :oops:

Zsuzska, nagyon édes Bencuska!

Belluska, édesek a gyerekek, és nagyon szép ajándékot kaptak a Jézuskától ! Sajnos, a babaszobával sem úgy haladunk, ahogy elgondoltam. Kata, ismét jól megmondta Barninak :wink:

Képzeljétek, hogy a süti dekorálás utáni napon találtam még egy tálcányi csillag figurás sütit, de arra már nem gyártottam díszítést :lol:
Virtuálisan küldök Mindenkinek sütit ! :D

19-én voltunk normál UH-on, másfajta vaspótlót kell szednem a vérszegénységre. 22-én 4D-s UH-on voltunk, nagyon jó volt látni a babát, de nagyon szégyenlős kisfiunk van. Ami nem túl szerencsés, hogy a vállánál van a köldökzsínorja, és elképzelhető hogy ezért nem fog tudni befordulni :(
De minden rendben vele, korához képest nagyobb, már most 2 kg felett van.

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!
További szép karácsonyozást Mindenkinek !
wepe

Sziasztok!

Wepe,
utólag is sok boldog névnapot!
Tessék pihenni! Még van 2 hónapod megcsinálni a szobát is :wink:

Belluska,
édesek a picik a sok ajándék között :lol: Látom Kata tiszta helytakarékos ajándékokat kapott :lol: :lol: Mi ha hasonlót vettünk nővérem lányának, akkor tépte a haját, hogy hova fogja ezeket eltenni. :lol: :lol: Kata tiszta hölgy, már van saját fésülködő asztala is, nem semmi :lol:

i.kata

Tücsi!
Nagyon Boldog Születésnapot kívánok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pihenj nagyon sokat,hisz a legnagyobb ajándék most a pocidban van!
Sok-sok simi és puszi!!!!!! :P
Kép

Wepe!
Örülök,hogy minden rendben veletek!Az én drágáim is variáltak a pocakban a köldökzsinórral,de végül az nem kavart be a képbe! :D
Jó nagy baba lesz! :wink:
A babaszobán ne idegeskedj,minden meglesz időben meglátod!És a végeredmény csodás lesz!Már kíváncsi vagyok rá nagyon!

Kata!
Hát valóban alig férünk a sok játéktól,de most valahogy mindenkinek olyan jól el lett találva minden!
És a fésülködő asztal a kedvenc! :lol: :lol:
Naponta 10×körömlakkozza be a körmeimet,persze csak képzeletbeli körömlakkal! :wink:
De minden ékszert magára aggat a drágám! :shock: :lol:
Puszi nektek is!!!!!!

Minnie!
Pihengetsz?
Minnie örült az ajándéknak? :lol:
Simi!

Gabó!
Sok simi!!!!!!Puszillak!Hogy telt a Karácsony?

Beus!
Gondolom most jó volt kicsit otthon lenni és nem dolgozni! :)

Mindenkit puszilok!!!!!! :P

belluska

Tücsike,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
képet sajnos most nem enged feltölteni :cry:

Belluska,
azt el is hiszem, hogy Kata odáig van a fésülködő asztaltól :lol: Csak légy résen, mert aztán 1 hét múlva a te sminkes cuccaid is ott lesznek az asztalán :lol:

i.kata

Szép napot lányok!Belluska,olyan jó elnézegetni sorba a kicsiket,tiéid,aztán Zsuzskáékét! :lol: Katádtól elolvadok mikor ránézek,ott a szemében a huncutság,tiszta kis nőci,nekem nagyon formázza Vivi lánykám :lol: Most is ilyen kis nagyszájú,akaratos,a föld hátán is megél :lol: mégis egy aranyszivű lányzó...Pedig látod 16 éves,mégis boldogan kisért el a nyáron is a baba-mama találkára hozzátok... :lol: Helyén van a kicsi szive-akár Katádnak :lol: Másik aranyos kis Katánk!Most nézem a vonalzód,milyen szépen halad a súlyod lefelé...Nekem egyre jobban felfelé :cry: Wepe!Hol voltatok 4d-n?Képet nem raknál föl,úgy gyönyörködnék!Ugye nemsokára megyünk korházlátógatoba,nem felejtetted el? :lol: Hbzsm!Remélem minden oké veled.Minnie!Hogy birod keksz szalámi nélkül? :lol: Zsuzska!Bencus egyre jobban formázza apját,nem? :lol:

salygabó

Sziasztok !

Gabó, már várom a kórház-látogatást, nagyon kíváncsi vagyok a szülésznőre.
Január 5-én hívom.
A Magzat Diagnosztikai Központban voltunk 4D-n.
Raktam volna fel képet, csak DVD-re van kiírva a vizsgálat, és az én gépem csak CD-t olvas. Megkértem a páromat, most játszik, de már berakta a gépjébe a DVD-t, szóval biztosan haladunk :lol: :wink:
wepe

Gabó,
óóó, nem mernék megesküdni, hogy még mindig ennyi a minusz kilóm. Egy ideje nem álltam mérlegre és ez a karácsony biztos nem csökkentette a méreteimet :oops: :lol:

i.kata

Jaj Katám ne is mondd!Én 60 kg voltam mikor elkezdtük a lombikot,66 mikor terhes lettem.Most vagyok 80... :oops: :roll:

salygabó

Gabó,
én még mindig sokkal több vagyok nálad :oops: :lol: Ne aggódj, szülés után biztos szépen visszamegy a súlyod. Gondolom a 2 nagylány után is gyorsan lefogytál, nem?

i.kata

Sziasztok lányok:)

Belluska nagyon szépek a gyerekek:) az az öröm a szemükbe:D olyan jó, Zsuzsi babája is édessssssss!!

Nagyon keveset voltam mostanában ne haragudjatok, hogy így elhanyagoltalak titeket.

Katám mikor mész IR vvre?
Te a MET-et akkor be szoktad venni,vérvétel előtt?
Na ez az amit én nem tudok:)

Nagyon remélem, hogy mindenkinek jól telt a karácsony.
Mi a párommal végig fogorvoshoz jártunk, szenteste kezdődött, és azóta minden nap megyünk.a páromnak felvágták az ínyét, mert gennyes volt.

A dokink kapott tegnap egy óriási ajándék csomagot, igy teljesen levettem a lábáról, annyira aranyos volt:) Megérdemelte, hisz végig kezelte az ünnepek alatt:)
beus84

Beus,
én nem veszem be előtte. Enni sem lehet vv előtt, szóval szerintem nem szabad. Meg akkor nem lesz valós az érték.
Január elején szeretnék menni, a jövőhéten. Te mikorra tervezed?

Csajok, majd szerintem csak elsején jövök legközelebb, elmegyünk 3 napra síelni. Már 4 éve nem voltunk a ababab projekt miatt, de idén már nem hagyjuk ki.

Puszi mindenkinek!

i.kata

Kata köszi a válaszodat.
Nekem Január közepe felé kell mennem vv-re.
Előbb nem is tudnák menni:(
Tök jó hogy mentek síelni,ezt valóba nem szabad kihagyni:)

Nem tudom, hogy most hogy számolt a doki, mert ami MET-et kiirt az Január elején elfogy, és azt mondta hogy Január közepe felé hívjam fel.
Ilyenkor most mi van? Gőzöm sincs:)
beus84

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?