Sziasztok!
Hbzs!
Nagyon sajnálom...
Remélem a szuper utazás alatt sok szép élményben lesz részetek és onnan már hármasban jöttök haza...
Nagyon szorítok, hogy így legyen!!!!!
Kata!
Sajnos nincs tippem a lábacskákra, mivel mi Minniet nem igazán szoktuk ilyen időben sétáltatni, neki van alom a lakásba és ott végzi a dolgát. Ha csak az orrát kidugja az ajtón már vacog, semmi kedve kimenni, hacsak nem ruhácskába és a jó meleg táskájába visszük magunkkal...
Kb. egy hete mikor esett hajnalban, amikor apa hazaért (01:30) elmentünk sétálni, Minniet beöltöztettük és beraktam a kabátomba, csak a feje állt ki, de azon is kapucni volt. Rendesen folyt a nózija és szipogott nagyokat, nem is voltunk sokáig kint, mert nem igazán jött be neki. Majd teszek fel képet róla.
Belluska!
Nagyon szép a kertetek így hóesés után. Na, nem mintha egyébként nem lenne szép...
Wepe!
Nagyon fincsin néznek ki a sütijeid...
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Röviden a mai történetem:
10:00-ra kellett volna mennünk éhgyomri vérvételre, mert a belgyógyász dokival megbeszéltem, hogy mivel hajnalban fekszem, nekem más az életritmusom, így nem tudok reggel 7-kor felkelni. Megbeszéltük, hogy én 10:00-kor kezdem a napot, így én akkor reggelizek. Ő egyébként ezt nagyon rugalmasan kezelte, meg is lepődtem rajta (Nagyon jó fej!). Sajnos egy kicsit zötyögős volt a reggelünk (de erről most inkább nem, mert hosszú lenne...
), így csak 10:20-ra értünk oda, a laboros lány csak nézett nagyokat, hogy én ilyenkor jöttem éhgyomri vérvételre. Majd beszélt személyesen a belgyógyásszal, aki elmondta neki, hogy miért most van a vérvétel és utána már minden o.k. volt. Annyi volt a plusz, hogy a reggeli után 1 órásat nekem kellett átvinni a belgyógyászati klinikára, ami 1 háztömbnyire van a női klinikától. na bumm...
Utána találkoztam dokibácsimmal, aki megvizsgált és nem igazán voltak jó hírei. A méhszáj normál esetben 3 ujjnyi, nekem ez meg van rövidülve 1 ujjnyira. Azt mondta, hogy akkor valószínű mégis méhösszehúzódás lehetett, bár nem így szokott zajlani, hogy folyamatosan görcsöl órákig...
Írt fel antibiotikumot és hüvelykúpot, hogy nehogy össze szedjek valami fertőzést, mert az beindíthatja a szülést, és azt mondta fekvés-fekvés, mert így is beindulhat. Ha megint görcsölök kórház, mert ott infúzióba tudnak adni olyan szert, ami leállítja a méhösszehúzódásokat. Szép kilátások...
Ettől függetlenül Babóca nagyon jól érzi magát, a hasam bal oldalán mindig kidugja valamelyik testrészét, még nem jöttem rá, hogy mi az, de nagyon édes!!!
. Remélem jól érzi magát odabent és nem akar idő előtt kijönni, legalábbis nem ennyivel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát röviden ennyi...
Szép estét mindenkinek!!!