BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN KICSINEK ÉS NAGYNAK!!! Az idei biztos, hgy mindannyiunknak élmény lesz, mert úgy tippelem, hogy talán már most jobban felfogják a csöppek
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok Csillának (csodásak a képek Cas
) és Ritának és Barbinak (a Ti képeitek is nagyon jók)!!
Vikiknek is nagyon boldog névnapot!! utólag:oops:
Mi - tudom, hogy nem szép - de nagyon eltüntünk, most nézem , hogy a vonalzóink is megálltak
Jól vagyunk, Marcus is kis "félIsten", annyira zabálnivaló, mond szinte mindent, mondókázik, s mellette iszonyat hisztis is tud lenni, de hát ez utóbbi a mi hibánk, mert hát nagyon el van kényeztetve
Képekkel tartozom, amint le lesznek kicsinyítve hozok...
Nálunk, mióta anyum itt van nagy a jövés-menés, most már anyósék is itt vannak, bár lassan egy hete jöttek, s a sógornőméknél alszanak, sokat vannak itt, de nem sokat beszélgettünk, mert valaki valakivel tuti, hogy vásárolni megy....ebből a szempontból nagyon nem szeretem a Karácsonyt
Én mindjárt ellógok fodrászhoz, s utána a Kristóffal tornázni, majd még du. 4-re visszük Marcit oltatni (sima, szezonális influenza), s majd utána jön Angyalka....
..nem tuom, hogy volt-e szó róla, de ha még jön valaki erre, hogyan intézitek a fadíszítést??? Manókkal vagy nélkülük??
Mindenkinek jól hangzott a menüje, kívánok hozzá nagyon jó étvágyat!! Nálunk ma halászlé, rántott hal, krumplisali, somlói (ha a párom jobban van, s meg tudja csinálni), töltött káposzta..holnap ua., s csütörtökön anyós pulykát süt.....én a konyhából a takarítási funkciót vállalom magamra, mondtam, hogy ennyi nagymama mellett eszemben sincs beleszólni
Kistesó - szerintem - nálunk is várat magára...tudja Ő, hogy mikor kell jönni (persze Kia megértelek, Neked több szempontból is jó lenne, ha elöbb jönne, mennek továbbra is a drukkok)
Nyafi - grat a munkához
! Gem - a képek csodásak, a lányok nagyon szépek, s örülök Nektek, hogy jól/jobban vagytok!
Kia - ügyes fodrász vagy, Levi továbbra is nagyon szép!
Titti - Napsit is meglestem az előző oldalon, imádom a kicsi száját (is)!!! GRatula az ajándékokhoz! NÁlunk is nagy "divat" a számítógépes cucc
Viki- továbbra is le a kalappal a háztartási tudományodért, erre soha nem leszek képes
Ancsa-drukk, hogy ne legyen több baj!
Cas- hidegrázott Sebi sztorijától, nagyon remélem, hogy vele sem lesz több ilyen!!
Dorottya, Edit - remélem, hogy már jobban vannak a manók, s Karácsonyra nem lesz több baj!
Kismok - ügyi vagy!! Lehet, hogy kimaradtam, de lehet már tudni, hogy három lesz a kislány, vagy lesz egy kukacos, akit kényeztetnek a csajok???
Nagyon ne haragudjatok, hogy ennyire kesze-kuszán, s röviden írtam, de fura mód, nagyon keveset ülök Babanet elött (ellentétben a régi időkkel), s nagyon nehéz utólérnem magam...ez nem magyarázkodás akart ám lenni
..most rohanok, de ezt még szertném a végére:
"A világ bármely részén élsz és bárki vagy,
Szeretném, hogy légy ma este egy kicsit boldogabb,
Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet,
Ahogyan én neked."
Piramis - Kívánj igazi ünnepet!