sziasztok lányok!
lucám!
sokan, akiknek tamással egyidős gyerkőcük van mondják ezt, hogy a rágófogaknál van ilyen tünet, amiket írtál. nem jön neki? nincs otthon aloe vera-d? azt lehetne tenni a popsira, pelenka kiütésre jó szokott lenni, mondjuk, ha nem használtad kis területen próbáld ki, mert én botinak a fél arcára simán ráfújtam és vér vörös lett, kalciumot kellett neki adnom, de ő allergiás rá a drnő szerint. már én is tudom.
és, ha van rá mód, szellőztesd sokat a popsiját, ha van infrád, akkor mehet rá pár percet, kb 40 cm távolságról. ha valami vírus okozza a hasmenést szerintem az gyakran okoz hányást is, de lehet, hogy tévedek. az azért megviseli őket, remélem nem az van nálatok. lényeg, hogy igyon sok folyadékot és a krumpli az jó ilyenkor, mert az lugos és van tápértéke, viszont nem terheli meg a gyomrot. képzeld hasonló a helyzet, mint nálatok, mióta kapja a tejet nem alszik, nagyon nyűgös, sokat fenn van, hangosan felsír néha. szerinted említsem meg a doktornőnek? foga nem jön, vagy legalábbis nem érzem. nincs hasmenése, de 2-3x van kakija. egyébként szereti a tejet.
lányok, mennyi a normális adag tej egy évesen? boti közel 1litert iszik naponta, nem sok az? viszont anyagilag elég húzós a 260 ft naponta, de nem spórólni akarok rajta, csak lehet, hogy ezért nem alszik, mert sok. este 3 dl, éjjel 2dl, reggel 3dl. kenyeret nem akarja rágni, jobban mondva rágja, csak nem nyeli le. a csőrös pohárból is iszik, imádja, de kiköpi, nem nyeli azt sem mind le. naponta 3x öltözik, mert állandóan abból akar inni, de levizeli magát. képzeljétek kivittem -9 fokban, nem sokat, de szó szerint megmerevedett a gyerek,
még ordítani is elfelejtett. mondjuk annyi ruha volt rajta, hogy nem is tudott mozdulni. én még + fokokban is túlöltöztetem, képzelhetitek mi mindent adtam rá-9-ben. kb egy szekrény ruha volt rajta. én meg lengén, mert szakadt rólam a víz az öltöztetésnél.
daniella!
gratulálok az álláshoz, nagyon édi a sapkás képen, olyan kis vidám, mint botikám, csak jobb kiadásban. képzelheted, boti ennyi idősen már kapaszkodva rohant, mikor elfogyott a bútor, akkor is rohant tovább, csak kis idő múlva marha nagyokat esett és mindig a fejére. alexa is szerintem lassan elindul, de ő biztos óvatosabb lesz. figyu, milyen pohárból itatod? kifejezetten babapohár? már én is itatnám botit abból, van is rá igénye, de nem tudom, hogy milyet vegyek neki.
petrám!
gratulálok nektek is , nagyon nőnek ezek a csajok. jézuskát, hogy fogod megoldani, reggel jön? kornélka mellett azért nem lehet egyszerű feladat. sütsz valami finomakat?
grácus!
gratula az új munkahelyhez! tök jó lehet, hogy tesóddal egy helyen dolgoztok. bécsi képek nagyon jók, mi is voltunk, de akkor -15 fok volt, majdnem megfagytunk, ittuk a puncsot veszettül, de nem segített. este voltunk a vásárban, nagyon szép volt, de iszonyú tömeg.
mennem kell, boti felébredt, majd még jövök. csók nektek