Új privát üzeneted érkezett!

Grácus, tök jó hogy legalább vicces dolgok is vannak a sok oktatás alatt. Na, majd izgulok hogy egy műszakban legyünk.

Luca, borzasztóan sajnálom Tamást. Arra vigyázz hogy a diétának semmi értelme ha tejet adsz neki. Répa jó ha meg van főzve. Alma ha meg van reszelve, az is megfogja a székletet. A popsiját jó vastagon kenegesd minden pelenkázáskor. Szegénykém, annyira sajnálom. Reméljük csak valami átmenetiről van szó.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lánykák!

Luca: Jobbulást Tamásnak, őszintén remélem, hogy semmi komoly és karácsonyra már rendben lesz! Mintha minden a "neten terjedne", nálunk is volt ez a piros popsi, Laar-éknál is és most nálatok. Én már leírtam, ilyenkor langyos vizes pelussal mostam le a popóját, hogy ne irritálja neki a popsitörlő és kaptam 2 speckó gyógyszertári krémet, amik szépen lehozták a pírt. Amikor először ilyen csúnya lett Alexa popsija, keservesen sírt és én el nem tudtam képzelni, hogy mi a baja. Mikor kibontottam a pelusból, akkor láttam! :( :( :cry: Jobbulást a kis drágának, remélem, azért eljuttok a dokihoz, mert ő tudja a legjobban, hogy mi a jó a kishercegednek.
A H1N1-es történet nagyon dúrva, amit leírtál! Sajnálom unokatesódékat. Hogyhogy pont ide hozzánk hozták Kaposvárra a kisfiút? Itt laknak a környéken? Egyébként a tesóm 2 éves kisfia is be lett oltva és a tesóm is kismamaként, szerencsére nekik nem lett bajuk, de én is nagyon féltettem utána őket! :( Tesókád hogy van? Hány hetes is most? Enyém már 23! :)

Kiru: Igenis, máris teszem az állós fotókat! :) Szerintem a mézeskalács díszítés és egy kis karácsonyi zene, némi illatgyertyával megspékelve tutira meghozza a karácsonyi hangulatodat!

Vasikáé: Nagyon dúrva, hogy így átvágtak benneteket az étteremben! Utólag így már nem lehet tenni semmit? Visszamentek azért reklamálni? Vagy már felesleges?
Erről eszembe jutott egy sztori. Régebben, amikor jártunk karaokezni, mindig nagy asztaltársasággal mentünk. Szerintem a pincérek gondolták, hogy úgyis fogynak az italok is, biztosan nem nézzük meg tüzetesen a számlát, ezért 1-2 dolgot még oda akartak írni hozzá. Mikor erre rájöttünk szóltunk, és onnantól inkább minden kihozott kör után fizettünk, hogy ne érjen minket a végén hasonló meglepetés. :x Azért nem semmi, hogy mit meg nem engednek maguknak, totál hülyének nézik az embert.

Grácus: Hogy vagy? Hogy zajlanak majd nálatok az ünnepek?

Csajok, most megyek, próbálok még tenni néhány állós fotót! Pussz nektek!

Kép

Kép
daniellla

Íme, a fotók: Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Laar, Luca! Jobbulást kívánok a gyerekeknek, remélem már jobban vannak!

Zsuzsa! Úgy tűnik jót mondott a doktor néni! Azóta alszunk este, és a pocikáján már csak halvány foltok látszanak nincsenek kiszáradva és nem is kaparássza. A keze meg a lábikója még száraz neki, de már azok is halványodnak. Most éjjel is csak éjfélkor és 4-kor kelt, aztán 8-ig aludt! Visszaállt a 4 órás evésekre is, úgyhogy valószínűleg mindennek ez volt az oka! Csak a fürdető, amit kaptunk a doktor nénitől, nem kapható, úgyhogy rendelnünk kellett, remélem ideér, mielőtt elfogy ez a kis termékminta!

Daniella! Köszönjük szépen a képeket :) Nagyon ügyes Lexike :)

kiru84

Csak egy gyors bekukk....
Képzeljétek ma csak 10ig dolgoztaam utána mentünk a dolgainkat intézni, persze gyalogosan mászkáltunk a városba és hozzátartozik a dologhoz, hogy eléggé béna tudok lenni... Úgyhogy ma is alkottam Az út egyik feléről mentünk át a másikra az iskola előtt persze nem a zebrán hanem kicsit arrébb és megcsúsztam a havon és lefejeltem a gyalogosokra figyelmeztető tábla sarkát, de csak úgy zengett.... a szemüvegem lerepült az úttestre, még szerencse h nem jött autó különben annyi lett volna a 100ezer forintos drágaságomnak... és most a bal szemem felett van egy tök hosszú csík és dudor, annak ellenére, h azuram a havas kezével nyomta a fejem, de annyira fájt h bőgtem mint egy taknyos kölyök... kiváncsi leszek holnapra milyen lesz... még szerencse, h nem a szememet ütöttem meg, no meg h nem gyorsan mentem.... úgyhogy az idei első téli esésem megvolt....
na pusz

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Arte! Sajnálom, hogy megütötted magad! REmélem, hogy hamar és nyom nélkül eltünik.... A házikótok nagyon szép a hóeséses képen. Nálunk is most falazzák a kandallót, a két ünnep között lesz burkolva! Puszi! A dudorra is :D (mintha magam láttam volna, ahogy magam elé képzeltem a sztorit!! én is ilyen béna vagyok általában!!)

Luca! Jobbulást Tamásnak! Adj neki normafloret is! Nekünk a Kornélkánál volt a múltkor 3 napos hasmenéses nap. remélem nálatok se tart tovább!! Puszi!

Most ennyi! viszek gyors kajcsit a fiúknak! Aztán, ha megjöttem megyek az oviba a Törpéért, majd pedig jövök hozzátok, és küldök képeket!! Pá-Pá!!
wpetra
Pusztavám

Arte: Jaj Istenem, vigyázz magadra te lány! Ezt még olvasni is rossz volt! :( Amúgy gyalogosan még veszélyesebbek ezek az utak, mint kocsival. Több esést láttam már én is az utcán, nagyon óvatosnak kell lenni!

Erről a tábla lefejelésről jutott eszembe, hogy jópár éve én egy vasszekrény sarkát fejeltem le így, akkor nyár volt, nem csúszott az út, csak éppen figyelmetlen voltam. Egy ház oldalára volt felszerelve, sajna fejmagasságban, asszem villanyóra volt benne, én meg siettem és lendületből úgy lefejeltem, hogy hanyatt estem a betonon. Nagyon vérzett.

Kép

Kép
daniellla

Halika!
Csajok, nem semmik ezek a lefejelős sztorik. Előre is bocsánatot kérek, de ezt nem hagyhatom ki. Arte, nagyon együtt érzek veled, de kicsit magamra is ismertem mert szörnyen balfax vagyok én is. Szóval, kérésem lenne, ha esetleg monoklid szépen alakulna, ugye dobsz nekünk is egy fotót róla? Remélem nem voltam túl szemét, de ezt nem hagyhattam ki.
Azért kicsit meg is ijedtem ahogy olvastam és jó hogy nem lett komolyabb bajod.
Kiru, nagyon örülök hogy alakul Ákoska bőre. De, miért nem lehet kapni azt a fürdetőt? Én egyébként valami kenőcsre emlékeztem, de hát az én agyam olyan mint a szita.
Petra, nagyon várom a kandallós fotókat. biztosan nagyon szép lesz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Csajok, Nofi írt nekünk emilt. Nézzétek meg. Nem tudott bejelentkezni, ezért nem jött.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Csajok, sikerült...beengedett a rendszer....

Sziasztok....

Bocsi, hogy sokáig nem jöttem, el vagyok havazva. Vásárlás, apeh, készülődés.

Vasi-Zsuzsi írta, hogy írtam :-) ezért most nem tudok sokkal többet írni.

De egy kis emlékeztető: hogy mindenki tudjon stresszmentesen
készülődni:

Kép

Kép

Most búcsúzom, ha megint beenged a portál, jövök, ha nem, majd küldök emilt. :-)

Puszilok mindenkit: Nofi :-)

nofertiri

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat, nagyjából pont így csináltunk mindent, kivéve a reggeli tejet. Az a baj, azt meg megszokta már, nem tudom mit adhatnék helyette, most vacsira is becsókolta a 3 dl tápszert. Szerintem reggel is azt kap majd. Egész nap volt hasmenés, banán, reszelt alma, délben főtt krumpli répával. Eszik jól, iszik sokat, szóval így nem látszik rajta semmi, viszont a popsija szegényemnek katasztrófa. Pedig annyira ügyesen egyszerre mondja, hogy kaki van. Már ekkor kezd sírni aranyom, mikor kibontom meg elkezdi: "nem bánto.." úgy sajnálom, megszakad a szivem. ÉN is vizes pelussal törlöm neki sima vízzel, mert ilyenkor a popsitörlő is csípi neki. Tiszta piros pöttyös a popsi, délelőtt még vérzett is egy-két helyen :( De ez már elmúlt, csak a pöttyök vannak jó nagy területen. Hát nagyon remélem, hogy hamar rendbe jövünk.

Daniella!
Unokatesómék Csurgón laknak, azért vitték őket oda. Tesódék bátrak voltak, hogy beoltatták a két éves gyereket. ÉN nem merném Tamást. Ma valami olyasmit hallottam a híradóban, hogy x hónapos kortól lehet oltani, valami külföldi vakcinák érkeztek, amiből kettőt kell beadni egy hónap különbséggel és védettséget ad h1n1 ellen. Az elejét nem hallottam a hírnek, csak később figyeltem fel rá. Szegeden van ilyen, de nem sok a jelentkező - egyenlőre.

Megyek aludni, mert azért ma húzós napunk volt, jobban igényelte, hogy mellette legyek és majdnem egy csomag pelus elfogyott!!! Jó éjt, köszönjük a drukkot, holnap megint írom a híreket.

Kép

Kép
luca81

sziasztok lányok!

lucám!
sokan, akiknek tamással egyidős gyerkőcük van mondják ezt, hogy a rágófogaknál van ilyen tünet, amiket írtál. nem jön neki? nincs otthon aloe vera-d? azt lehetne tenni a popsira, pelenka kiütésre jó szokott lenni, mondjuk, ha nem használtad kis területen próbáld ki, mert én botinak a fél arcára simán ráfújtam és vér vörös lett, kalciumot kellett neki adnom, de ő allergiás rá a drnő szerint. már én is tudom. :roll: és, ha van rá mód, szellőztesd sokat a popsiját, ha van infrád, akkor mehet rá pár percet, kb 40 cm távolságról. ha valami vírus okozza a hasmenést szerintem az gyakran okoz hányást is, de lehet, hogy tévedek. az azért megviseli őket, remélem nem az van nálatok. lényeg, hogy igyon sok folyadékot és a krumpli az jó ilyenkor, mert az lugos és van tápértéke, viszont nem terheli meg a gyomrot. képzeld hasonló a helyzet, mint nálatok, mióta kapja a tejet nem alszik, nagyon nyűgös, sokat fenn van, hangosan felsír néha. szerinted említsem meg a doktornőnek? foga nem jön, vagy legalábbis nem érzem. nincs hasmenése, de 2-3x van kakija. egyébként szereti a tejet.

lányok, mennyi a normális adag tej egy évesen? boti közel 1litert iszik naponta, nem sok az? viszont anyagilag elég húzós a 260 ft naponta, de nem spórólni akarok rajta, csak lehet, hogy ezért nem alszik, mert sok. este 3 dl, éjjel 2dl, reggel 3dl. kenyeret nem akarja rágni, jobban mondva rágja, csak nem nyeli le. a csőrös pohárból is iszik, imádja, de kiköpi, nem nyeli azt sem mind le. naponta 3x öltözik, mert állandóan abból akar inni, de levizeli magát. képzeljétek kivittem -9 fokban, nem sokat, de szó szerint megmerevedett a gyerek, :lol: még ordítani is elfelejtett. mondjuk annyi ruha volt rajta, hogy nem is tudott mozdulni. én még + fokokban is túlöltöztetem, képzelhetitek mi mindent adtam rá-9-ben. kb egy szekrény ruha volt rajta. én meg lengén, mert szakadt rólam a víz az öltöztetésnél.

daniella!
gratulálok az álláshoz, nagyon édi a sapkás képen, olyan kis vidám, mint botikám, csak jobb kiadásban. képzelheted, boti ennyi idősen már kapaszkodva rohant, mikor elfogyott a bútor, akkor is rohant tovább, csak kis idő múlva marha nagyokat esett és mindig a fejére. alexa is szerintem lassan elindul, de ő biztos óvatosabb lesz. figyu, milyen pohárból itatod? kifejezetten babapohár? már én is itatnám botit abból, van is rá igénye, de nem tudom, hogy milyet vegyek neki.

petrám!
gratulálok nektek is , nagyon nőnek ezek a csajok. jézuskát, hogy fogod megoldani, reggel jön? kornélka mellett azért nem lehet egyszerű feladat. sütsz valami finomakat?

grácus!
gratula az új munkahelyhez! tök jó lehet, hogy tesóddal egy helyen dolgoztok. bécsi képek nagyon jók, mi is voltunk, de akkor -15 fok volt, majdnem megfagytunk, ittuk a puncsot veszettül, de nem segített. este voltunk a vásárban, nagyon szép volt, de iszonyú tömeg.

mennem kell, boti felébredt, majd még jövök. csók nektek

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Jó reggelt lányok,

Elég sokat írtatok.

Nagyon jó volt otthon :)Az egész család látta Ákost és mindenki imádta őt :) Ő persze nagyon élvezte, hogy mindenki neki örül és őt szereti. Egy kicsit meg is szokta, hogy valaki mindig foglalkozik vele.
Mi most éppen banánt eszünk. A délutáni kaja egy kis babán és a tápszer. Már egyre ügyesebb és lassan talán rájön, hogy mire jó a kanál :))
A legnagyobb baj,most,hogy nem akar feküdni. Állandóan ülni akar, de persze nem tud és szerintem még korai is lenne. De így mindig nyomja a pociját és megint elég sokat bukik.

Etna, az egy liter tej sok egy nap. Az öcsém imádja a tejes és napi 1 liter is megiszik, de a doki szerint ez túl sok és nem szabadna. Ő le is volt tiltva a tejről egy kicsit. Napi fél litert ihat meg, mert annyi bőven elég.

Vasika, örülök, hogy sikerült a meglepetés. Remélem ezzel egy kicsit közelebb jutsz :) Drukkolok neked nagyon és biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog.

Petra gratulálok az első fogacskához.

Daniellan nektek gratulálok az álláshoz. nagyon ügyes a kislányod. Írtad, hogy Alexa apja lánya lesz magas és vékony. Szerintem az arca is egy jobban apás. Te nem így gondolod?

Laar, nálatok mi újság? Hogy van a kislány füle? Mikor költöztök?

Most mennem kell, mert Ákos alszik és ilyenkor van időm takarítani egy kicsit. Nektek mennyit aludt a babátok 5 hónaposan. Ákos alig alszik talán, ha 2 órát összesen nappal. Egyszerűen nem tudom elaltatni, pedig nagyon fáradt.

Kép
lesza

SZIA LESZA!
de jó, hogy tudtál jönni! üdvözöllek a fiús mamák klubjában. hát boti sem aludt, ez most is így van, szerintem ők már inkább mozgékonyabbak és minden érdekli őket. volt, hogy egész nap kb 1,5 órát aludt, persze hulla fáradt volt. főleg, mikor fogzott, akkor nagyon nem aludt. kb annyi idős volt, mint most ákos, mikor elkezdődött a fog mizéria. de a felülés normális dolog, pihiszékben szerintem ülhet, a tv-t is nézik áhitattal, persze messziről, ilyenkor fedezik fel a világot ülő helyzetből, aztán meg állóból, szerintem daniella tudna most erről mesélni, mert alexa van ebben a helyzetben, biztos ő meg állandóan állni akar. én hagytam kitámasztva ülni botit kis ideig, szopipárnával támasztottam ki, tudom, hogy nem szabad, de pár perc volt csak és semmi baja nem lett, viszont mivel tetszett neki, így hamar rá kellett jönnie, hogy hogy kell, rá is jött a sok hasizmozás után.

kiru!
remélem ákos már javulgat és használt neki a fenistil csepp. kerestem neked a vérző mellbimbóval kapcsolatos cikket a kismamában, de nem találtam meg. ott azt írták, hogy amíg vérzik, addig abból a mellbimbóból ne nagyon adj neki lehetőség szerint, mert, ha több vér megy a kis gyomrába, azt nem tudja megemészteni. és ugye az ő gyomruk akkora kb mint az öklük, tehát nem kell olyan sok. de én is azt mondom, hogy ha nem csinálja sűrűn ezt a harapást, ne hagyd abbba a szoptatást, én nagyon szerettem volna szoptatni, csak nem volt mit. de ez azért legyen a te döntésed.
én még mindig a movie makert mondom, hogy azzal le tudod kicsinyíteni a filmet. van olyan, hogy rögzítés video eszközről, wmw formátumba fogja csinálni és az sokkal kisebb. vagy video importálása, ha már a gépen van. hívj fel, segítek. de menetben leszek, mert ma végre talán tudunk menni. akkora paraszt autósok vannak, hogy két helyen is ki van rakva, hogy gyerek a kocsiban de nem zavarja őket, rámdudálnak, hogy a csúszós úton miért nem megyek 100-al. köcsög kis fiatal csávók főleg, gondolom érettségire kapták az autót és most ők a fitti paldik.
na megyek mert boti nem hagy.

éjjel mindig öltözünk, mert átázik ez a hülye baby love-s pelenka, pedig idáig tök jó volt. vissza térünk a liberora.

vasi!
mikor jöttök, addigra feltuningolom botit, hogy produkciózzon. tök ari, tud pápázni, persze fordítva tartja a kezét, ad pacsit, puszit, de csak szájra! :lol: az arcodat tartod oda ,azt megharapja ja és mi is megyünk fodrászhoz szerdán, mert hátulról kislánynak néz ki, olyan hosszú a haja, felül kopter. még mindig püspökös a séróial de belőjük neki szerdán. a norbi haverja feljött, mert bánata volt, megivott minden piát és ordítva beszélt, boti integetett neki ,hogy pápá, menjen már haza, de mivel fordítva tartja a kezét úgy néz ki, mintha azt mutatná, hogy gyere vissza. hát nem visszajött. mondtam a gyereknek, hogy nincs több pápá, mert itt alszik zoli bácsi a végén, nem értette meg, maradt. :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Képzeljétek Ákos most fordult át a hátáról a hasára először. :DD Én meg tiszta hülye vagyok és potyognak a könnyeim, hogy milyen ügyes.

Kép
lesza

Sziasztok!

Képzeljétek, Ákos a papától karácsonyra jumperoo-t kap/ott/, és kipróbáltuk, hogy tetszik-e neki! Én közben csináltam az ebédet, és túl nagy lett a csend! Kb. 3/4 órát ugrált és nevetgélt meg beszélgetett benne, aztán elaludt, nagyon cuki :) Küldök képet róla :) Már átvittem az ágyikójába, hogy kényelmesebben legyen!

Lesza! Nem vagy tiszta hülye, szerintem nem csak te vagy így vele! Nagyon ügyes Ákos baba :)

Etna! Úgy tűnik nekünk beváltak a cseppek és a fürdető váltás. Majd pár nap vagy 1-2 hét múlva azért eszem egy pici tejterméket és remélem nem jön vissza neki. Azért erősen visszafogom majd! Szoptatom még Ákost, így bimbóvédővel most elég tűrhető, bár nem igen tetszik neki.

Luca! Szegény Tamás, remélem hamar túl lesz rajta :( Nagyon ügyes, már sok mindent mond?

Tegnap olyan ügyes volt Ákos, hogy egy egész üveg gyümit megevett és még elég sokat szopott is :) Ha így folytatja, akkor lassan nekem kell kotyvasztani valami ehetőt neki! Azt hiszem akkor jön majd el a fogyókúra ideje :s

Na, most megyek csajok, még megpróbálom a képeket csatolni, aztán folytatom az ebédet, mert apa mindjárt hazaér!
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép

kiru84

kiru!
nagyon édi ákos!

lesza!
gratulálok, hogy nőnek ezek a legények, már forog. kérünk ám folyamatosan képeket.

drága lucám!
hívtalak, de gondolom el voltál foglalva. nagyon nagyon szépen köszönjük boti nevében az ajándékot, a legszebb születésnapi ajándék amit csináltál, gyönyörű a vers és nagyon ötletes az egész, a verset 3-man 4. nekifutásra tudtuk elolvasni, mert annyira sírtunk rajta. boti imádja a kacsát, este már azzal fog fürdeni. a maci is tündéri, igazán nem kellett volna. annyira de annyira szupi a képeslap, nagyon ügyes vagy. tök jó képeket tettél rá és a vers.... kiteszem a fa alá és mindenkinek mutogatni fogom, hogy milyen szépet kapott a kis aranytökűm. nagy örömöt okoztál nekünk, köszönjük!

lányok, sajnos megmutatni nem tudom, de luca hátha a prototipust meg tudja mutatni, annyira édeset kapott boti tőle. a verset majd leírom ,had sírjatok, annyira igaz!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Kiru!
nagyon édes ÁKos ebben a hintában, vagy mi ez :) Nagyon hatásos, ha ennyire kifáradt benne, hogy elszundikált.
Tamásom nagyon ügyes beszéd terén, mindenki el van ájulva mennyit dumál 16,5 hós létére. Szinte mindent mond utánunk, a legjobb: mikor este nézzük a szobában a hőmérőt és mondjuk 23, akkor Ő is egyszerre: "huszoáom". Azóta mikor meglátja a hőmérőt ezt mondja, nem azt, hogy hőmérő, vagy valami, hanem "huszoáom" A másik nagyon jó a töltött paprika (TAmás nyelvén: "tötött papita" nagyon helyes. Puszi Nektek!

Drága Etnám!
Most látom, hogy hívtál, mikor olvastam soraid. :) Telóm persze lehalkítva, úgy maradt - ügyeket intéztem. Annyira boldog vagyok, hogy örömet tudtam szerezni. Gondoltam, hogy a vers nagyon fog tetszeni, és azt is, hogy megkönnyezitek :) Tényleg gyönyörű és igaz minden sora. Tamás is imádja a kacsát, a macinak pedig - ha nem halt meg útközben :D - a lábát megnyomva zenél és villog a pofija. Ja még valami: ami a képeslapot illeti, igazán egyedit akartam alkotni :wink:
A sétákról: mi kint voltunk a -15 fokban is, igaz csak öt percet, majdnem szétfagytam én is. Tamás nem akart bejönni a hóból, annyira élvezte, közben tiszta piros volt már a pofija, mert lefagyott. Ma meg itt a tavasz! 10 fok volt napközben, azért ez egy kicsit erős, durva váltás a -15 után...
Amit múltkor írtál, hogy állandóan mellette kell ülnöd: ismerős nagyon. Emlékszel, mikor pár hónapja én írtam ugyanezeket? Mozdulni nem tudtam mellőle, ha csak félrenéztem már ordított. Kész téboly az egész, de csak azt tudom írni: elmúlok... addig meg kitartás, mert nincs mit tenni. Viszont tök jó érzés, hogy van valaki, akinek Te vagy a legfontosabb a világon, aki szinte csak Benned bízik, imád és aki nélküled nem bír meglenni. És Ő nem más, mint a kisfiad.
Na puszi Drága, megyek, mert Tamás már nagyon nem bírja elnézni, hogy gépzek.

A hasmenés javul, ma csak kétszer volt: reggel és délután 3 felé. De ugyanúgy eszik-iszik, kedve csúcsszuper, be nem áll a szája, egyfolytában mondja a magáét. Azt mondták a gyógyszertárban valószínű a foga (három hátsó jön egyszerre), ha nincs mellette láz és hányás, levertség, akkor nincs gond. Normaflor-t kap, szerintem sokat jelent. Pussz Nektek, tényleg megyek.

Kép

Kép
luca81

Daniella!
Azt hiszem a Te iwiw-es képeid között láttam a karácsonyi lapot, melyen Alexa van. Hol lehet ilyet csinálni? Nagyon tetszik!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!
Húh de sokat írtatok, nem tom most vissza olvasni, Kiru, ez a hinta tök állat múltkor nézte apa a neten, h kellene a gyerkőcnek de nem mertük bevállalni..

Voltunk dokinál, szemünk begyulladt arra kaptunk cseppet, elég nehézkes a szemébe csepegtetni főleg, h nem csukhatja be mindjárt, meg a szem gödröcskébe kellene de még úgy sosem sikerült:(de úgy néz ki használ, szépen javul, fülünk mögött is gyakori ez azt mondta a doki, kenegessem popsikrémmel..
a popsipirosodásra canestent kaptunk azt mondta a doki, h gomba..nem pöttyös volt, hanem ahogy összeér a két part ott pirosodott ki, az is javul..

Tamás is remélem mihamarabb meggyógyul.

Fogzásra tudtok vmit ajánlani, a bnőm kislánya elég rosszul aludt eddig is, még mindig nem alussza át az éjszakát, annyi idős mint mi, van h óránként felkel, most h jön a foga, még rosszabb, most nem is eszik és rengeteget kakil.

köszike, mindenkinek, puszi

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Arte vigyázz magadra, még szerencse h nem lett nagyobb baj..tudom, h hiába óvatos az ember, egszerűen ezeket az eséseket nem lehet megelőzni.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Arte! Vigyázz magadra! Pár éve, hasonlóan jártam. Úgy megfejeltem egy jelzőtáblát, hogy hatalmas dudor lett a fejemen és még fel is szakadt, úgyhogy a csini ruhám tiszta vér lett. No, így jelentem meg az operában :? :D Elég sokan kiröhögtek, de így utólag rájöttem, hogy azért, mert mindenkinek volt már hasonlója, és örülnek, hogy nem csak ők ilyen marhák :)

Lesza! Nem voltatok valami sokat itthon! Azt hittem, hogy itt töltitek a karácsonyt és a szilvesztert is!

Luca! Örülök, hogy javul Tamás, és hogy nincs komolyabb baja, "csak" a foga. Nagyon cukorfalat lehet a kis dumagép :) Már nagyon várom, hogy Ákos is beszélgessen!

Laar! Igen, nagyon drága, mi sem vettük volna meg, de így nagyon örülünk neki, Ákos imádja :)

Most megyek, mert apa mindjárt hazaér!
Puszika

kiru84

Sziasztok!

Nem tudom, hogy leszek e még az ünnepekig, uh most szeretnék írni nektek pár sort.

"Égi tollpihe száll a tájra,
Fehér csuhát húzva a fákra.
Kívánok minden jót és ezernyi szépet,
Kellemes karácsonyt és boldog új évet!"

Kívánom, hogy mindenkinek teljesüljön álma-vágya, és a következő évben sok sok kismamánk legyen a fórumon.
Mindenkinek jó egészséget kívánok,és békességben boldogságban teljenek az ünnepek.

Millió puszi lányok, manók, kismamák...vigyázzatok magatokra.
Sziasztok.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok....
Tudom nem sokat jövök mostanság de hát mindig történik valami...
az elmúl időszak csak a szaladgálásból állt és ebben semmi nem volt a karácsonnyal kapcsolatos.
Jól vagyunk eddig legalábbis minden nagyon jó úton halad.
Már érezhetően mocorog Lali-baba sőt vasárnap volt az első igazi határozott jól megrugom anyát érzésem.Azóta sem volt olyan érezhető de lökdösődést mocorgást mindig érzékelem ha vízszintbe teszem magam és a méhemet fogom :D persze van hogy 10 20 percet vagy akár fél órát is kell rá várnom de megéri meg hát az időmből kitelik.csodálatos érzés.Most már minden nap figyelnem kell a mozgását.
voltam hétfőn védőnőnél.szerencsére minden rendben volt a vérnyomásom is inkább alacsony mint magas. most is 89/75 a pulzus 100 volt.vizeletben se cukor se fehérje.még fogynom is sikerült legutóbb 57 kg mért most 56.5 voltam.
ennek is megvolt az oka de szerencsére már sikerült orvosolni.
ugyanis alíg bírtam enni.megvolt az éhségem nem undorodtam semmitől sem csak éppen alig ettem pár falatot annyira tele éreztem magam hogy csak na.és ez pár hétig így ment.hiába bármi nem tudtam normálisan enni mert nagyon hamar azt éreztem kipukkadok.de most már helyre jött a dolog az étvágyam még mindig megvan és most már enni is tudok többet és normálisan!!
tegnap pedig megcsinálták az AFP.-t..
ha minden jól megy január elején érkeznek meg az eredmények,majd a védőnő felhív ha meglesznek.
uh pedig majd jan.5.-én lesz ismét.
már nagyon várom mert olyan régen nem láttam már az én kis manókámat :cry: :cry: már kiváncsi vagyok mennyit nőt hogy minden rendben van-e vele??de még várnom kell most már csak az a jó hogy ha érzem a mocorgásást megnyugszom minden rendben van vele.

vasikám nagyon sajnálom hogy így átvertek benneteket szemét világ van sajnos.
hát nem viszem túlzásba a készülődést még mindig amennyit csak tudok pihenek.

jaj lányok olyan szépek ezek a gyerekek...és hogy mennyit tudnak nőni alakulni...gyönyörűek.

szóval ennyi történt velem mostanság.
puszilok mindenkit
bibócska

Kép

kívánok nektek boldog békés szeretetteljes áldott karácsonyi ünnepeket....
további jó készülődést és csodálatos szentestét.
szererettel: bibó
puszillak benneteket
bibócska

Sziasztok Lánykák!!

Az utóbbi két napban csak rohantam délelőtt, már kicsit elegem van az emberekből. Hogy mindenkinek ilyenkor kell tekeregnie.... :D

Éjjel lesz díszítve a fánk, mert nem tudom, hogyan oldjam meg a nagyfiamat... Apa nem akar vele tekeregni, így marad a ma éjjel... Na mindegy, még ilyet sem csináltunk, de ha a Jézuska jön akkor annak bizony úgy kell jönnie, hogy Okostojás uraság ne lássa.

Örülök, hogy jól vannak a babák és anyák, kismamák...

Laar! Örülök, hogy javultok. Remélem, hogy az ünnepek már nyugiban telnek majd. Párod meggyógyult már?? Akkor a költözés csúszik kicsit? Most mikorra tervezitek? Mit kap Míra a Jézuskától??

Angyalom! Hogy vagytok? Sikerült a hintaló és a zebra között választani?? Melyiket kapja a nagylány? Mini manó hogy érzi magát? Minden rendben veletek? Oltást megkaptad végül?

Lucám! El sem tudom mondani neked, hogy mennyire örülök, hogy "csak" a fogacska miatt van hasmenés... A hangjáról még mindig várok egy kis felvételt!! Videó is jöhet!! Tamásnak mit hoz a Jézuska??

Etnám! Már sütöttem ezt-azt, de persze semmi különlegest nem... Linzert, mézest, anyósom csinál mirinda szeletet, fagyi szeletet, és együtt csináltunk diós linzert, és egy gyümitortát. ja igen és még hájaskarikát is csináltunk. Ti hogy vagytok? Botival minden rendben?? Nem sokára szülinapoztok... Milyen tortát rendeltél neki? Nálatok mit hoz a Jézuska?

Daniella! Nagyon ügyes a kicsi lányod!! Nagyon vigyázz rá!! Flóra is próbálkozik már felállni, de eddig a térdre ereszkedésig jutott... Majd mindjárt beteszem a linket, mert felvettem videóra és fel is töltöttem még azon melegében :oops: Alexa mit kap?

Kiru! Annyira aranyos Ákos ahogy alszik abban az ugra-bugra bigyóban.... Imádnivaló!! Nekünk a Kornélka aludt el az etetőszékben kajcsi után... Majd előkeresem a képet, ha érdekel!! ÁKosnak mit hoz még a Jézuska??

Vasikám!! Hát ez a szabi már csak ilyen. Ilyenkor az ember kicsit többet tervez, aztán meg a felére nem jut ideje, mint amire szeretne... Hogy sikerült a házikó? Teszel fel képet?? Légyszi! Légyszi! Légyszi!! Mindjárt csatolok neked képet a kandalló jelenlegi állapotáról. És néhányat az ovis karácsonyról... Puszi!!

Bibocska! Gratulálok a magzatmozgáshoz!! Ugye, mennyire megnyugtató tud lenni, amikor érzed, hogy mocorog... Én is mindig megnyugodtam tőle. Ne aggódj, minden rendben lesz! Még mindig ki"hallom" az írásból a félelmet a rossztól, de persze ez teljesen természetes, de azért remélem minden jóra gondolsz mellette!! Mit kap a párod karácsonyra? Az enyém semmit!! Megbeszéltük, hogy idén nincs semmi aji a másiknak... Elég sok pénzbe kerül a kandallónk... Az lesz az ajándék! :lol:

Nofikám! Remélem, hogy a géped idén olyan helyre tetted ahonnan ki tudod majd bogarászni, hogy írj nekünk!! Hogy sikerült a bejglid?? Küldesz nekem? :lol:

LAar! Neked akartam még írni, hogy a Flóra sem evett fogzás alatt szinte semmi mást csak tejpépet. A barátnőd is próbáljon meg olyan kajcsit adni a kicsinek amit nagyon szeret. Az alvásra sajnos nem tudok mit ajánlani, mert nálunk is ez volt, és ilyenkor mindig cicizve aludt vissza és szinte egész éjjel a cicin lógott.... Kenőcsöt próbált már?

Kit felejtettem ki!? Ah, megvan! Grácus, drága! Milyen a melo? Kezdesz belerázkodni? Apácska helyre jött már??

Niki! Mi újság nálatok? Ami hogy van? Írj, nekünk néhány sort!!

Drágáim! Mi is kívánunk mindenkinek szeretetben gazdag, békés, boldog karácsonyt és minden jót az elkövetkező évre! Kívánom, nektek, hogy minden amire szívetek vágyik teljesüljön. Szeretettel csókollak benneteket!! Szeri mindenkit!!

Most pedig búcsúzom!! Legyetek jók! Majd jelentkezem!!
wpetra
Pusztavám

Kép Flóra a bébikompban
Kép Flórácska az ovis karácsonyon
Kép Két vigyori
Kép Kornélka az oviban
Kép Jézuska hozta puzzle, a KEDVENC :)
Kép Ovis barátjával
Kép Kandallónk jelenlegi állapotában
Kép Ilyen kővel lesz burkolva
wpetra
Pusztavám

Itt megnézhetitek, hogyan próbál a Flóra felállni :lol:

http://www.videoplayer.hu/videos/play/439487
wpetra
Pusztavám

Csak villámlátogatás: Ákosnak kibújt az 1. fogacskája :)

Petrám! A gyerekek tündériek, a kandalló szuper, kép pedig mindig érdekel!

Bibocska! Most élvezd ki a rugdosást, később nem mindig lesz ilyen kellemes :) Hogy fogják hívni a babátokat?

kiru84

Kiru! Gratula a fogacskához!!! Akkor keresem is a képet! :)
wpetra
Pusztavám

Kép íme a bealvós képünk :)
wpetra
Pusztavám

Sziasztok lányok!

Anyunál vagyunk, egész nap nem tudtam jönni, mert otthon meghalt a gépünk :( Persze miért is ne most, az ünnepekre? Ez a mi formánk. Apának egyből leadtam a drótot, hoz alkatrészt (ez a szakmája, számtech boltban dolgzik), reméljük holnap meg tudja gyógyítani, mert hosszú lesz hétfőig gép nélkül :(

Petra!
Csodásak a gyerkőcök, egyre jobban hasonlítanak egymásra. Nagyon édesen vigyorognak, imádják egymást látszik rajtuk. A hangfelvételt már elküldtem régebben, a hosszabbikat még nem, de az már idejét múlta, azóta már ezer új szava van :D most már mondatokat is mond, nagyon ügyes. Barátnőm kisfia két éves és semmit nem mond anyán, apán kívül. Érdekes ez nagyon, hogy ki mikor kezd el beszélgetni.

Kiru!
Lehet ezért volt ÁKos nyügi, ezért nem aludt éjjel és most, hogy kibújt a fogacska, már nyugisabb éjszakák vannak. Nálunk az első négy fog egy hónap alatt kijött. MOst a három hátsó már húzósabb, de azért jól viseli. A hasmenés úgy néz ki múlik, ma még csak egyszer volt teli a pelus, de már nem vészes.

Bibócska!
Örülök, hogy NÁlatok is minden rendben, a világ legszebb érzése, mikor a babád jól hasba rúg :) Legalább így tudod, minden rendben vele. KÍváncsi vagyok én is az UH-ra, biztosan sokat nőtt már az utolsó óta. Puszi Nektek és vigyázz a kis tökösre! Nevek??

Nálunk is tiszta bolondok háza van, ma egész délelőtt sütöttem, Tamás tök jól bírta, egészen el voltam csodálkozva. Délután irány a bolt, még mindig kell valami az utolsó pillanataban. De persze holnap délelőtt is futok valamiért, ez már tuti. MInden éven így van...
Ezúton szeretnék én is Mindenkinek áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánni, szerintem holnap úgysem tudok jönni (főleg ha a gépet nem tudja apa megjavítani) A kis verset fogadjátok szeretettel:

Kis csengő halk csengése jelzi már az ünnepet,
itt van végre a Karácsony, a szeretet ünnepe.
A barátoknak üzenek, kiket nagyon szeretek,
legyen boldog és békés a karácsonyi ünneped!
Ajándékok sokaságát a fa alatt megleled,
de a legszebb ajándék nem más, mint az önzetlen szeretet!
Öleld át kit szeretsz ezen szép ünnepen,
és súgd fülébe ajándékként: köszönöm, hogy vagy nekem!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Már annyira elfáradtam hogy muszáj volt közétek jönni egy kicsit pihenésképpen. Fájnak a lábaim és ha leülök fáj a hátam, de nem csodálkozom mert reggel 5 óta talpon vagyok és még nem végeztem.

Petrám, annyira cuki hangja van Flórának. Kicsit sötét lett a videó de végül észre vettem a kis fejecskéjét. Annyira emeltem én is a fejemet, gondolom így próbáltam neki segíteni hogy fel álljon. Nagyon édes. A mézeskalács házikót megsütöttem de még nem állítottam össze. Melinda lányom kivágta papírból, én pedig rátettem a tésztára és körbe vágtam, megsütöttem. Remélem klassz lesz. Majd teszek fel képet róla ha elkészült. Köszönjük a fotókat, nagyon aranyosak a gyerekek és szerintem a kandalló is szupi. Ja, és nagyon szép karácsonyi ajándék.

Etnám, még nem néztem ki hogy mikor menjünk de Vasival már megbeszéltem és a két ünnep között megyünk. Ha kitaláltam hívlak és megbeszéljük hogy nektek is jó legyen. Egyébként nem tudsz meg ijeszteni, nem félek a cábér kiscsávótól. :lol:

Grácus, holnap már nem mécc dolgozni. Gondolom most készülsz te is ezerrel karira. Biztos fáradt lehetsz te is rendesen.

Kiru, olyan kis cuki ahogy alszik abban a kütyüben. Nem csoda hogy elaludt hiszen jól kifáradhatott ha annyira élvezte. Nagyon klassz hogy elmúlik neki a kiütése.

Bibócska, tök jó hogy jelentkeztél. Annyira klassz hogy már mocorog a kis Lali. Ez lesz a neve? Én csupa klassz Lalikat ismerek. Jó fejek a Lalik. Várjuk az új híreket tőled és az uh fotókat.

Lesza, nagyon örülök hogy jól érezted magad itthon. Tényleg nem sokáig voltatok. Ákos is nagyon élvezte, gondolom most jó sok bajod van vele mert itt jól elkényeztették neked. Köszönöm a jó kívánságokat, nagyon aranyos vagy.

Luca, tök jó hogy elmúlik a hasmenésetek. Nem lett volna túl kellemes a karácsonyi betegség. Etna végül elfelejtette nekünk leírni a verset, biztos irigy, nem akarja hogy mi is elbőgjük magunkat rajta.

Laar, nagyon örülök hogy kezd helyrejönni a sok problémátok. Így ünnepekre már mindenkinél rendeződni látszanak a problémák. Végre jó híreket is olvasok itt a fórumon.

Nofi, én is remélem hogy nem dugod el ismét a géped. Várunk ám nagyon közénk.

Csajok, most már mennem kell mert nem végzek a dolgommal soha. Mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok. Csupa-csupa szeretet vegyen körül mindenkit. Ez a legfontosabb szerintem. Gondolom még benézek holnap is mert már nem lesz ennyi dolgom. Pusza mindenkinek. Szeretlek titeket nagyon- nagyon.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsám! Köszi szépen, nagyon aranyos vagy. Ma voltunk fodrásznál. Levágattam a hajacskáját egyforma hosszúra, mert itt-ott még a születéskori haja volt 10 cm hosszúságban. A fodrásznál is végig csacsogott. Igazi nőszemély!!! :lol: Rengeteget dumál mostanság!! És egér függő! Ha itt ülök a gépnél és az ölembe van szabályosan hisztizik érte... Most eldugtam, és elővettem neki a vezetéknélkülit, hogy lefoglaljam. :) Nagyon várom a mézesről a képet. Biztosan nagyon szép lesz ha összeállítod. Én is így csináltam, ahogy te.

Lucám! Nagyon szépen köszönjük a verset! Nagyon szép, de ezt már tőled megszokhattam volna rég! :) Te írtad?? Sajnálom, hogy "beteg" lett a gépetek! Remélem, hogy apa orvosolni tudja majd, és tudsz jönni hozzánk!! Én abból a mail-körből kimaradtam szerintem, mert én még nem hallottam Tamásod hangját, ha tudod, majd küld el nekem még 1x. Köszike!

Puszi mindenkinek!!
wpetra
Pusztavám

Csajok, mára befejeztem. Már borzasztóan kipurcantam. Holnap majd befejezek mindent. Ahogy ismerem magam reggel ismét korán kelek, de ha tudok alszok amíg csak bírok.
Luca, csoda szép verset írtál nekünk. Hála Istennek én elég ügyi voltam, holnap csak kenyérért megyek le hogy friss legyen. Még sok dolgom van de már a javát befejeztem. Tényleg nagyon ügyi voltam. Húúú, de meg vagyok magammal elégedve. Lesz annyi kaja és süti hogy az egész topikot meg tudnám vendégelni. :wink:
Na, jó, nem piszkállak többé titeket, megyek bevágom magam az ágyba reggelig.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Lesza: Igen, az apjához hasonlítják Alexát a leginkább, de mostanában már többen is mondták, hogy engem is látnak benne. Biztosan jó lehetett nektek otthon, gondolom, mindenki Ákost kényeztette! Gratulálok az átforduláshoz! Abszolút megértelek, hogy megkönnyezted a dolgot és hogy nagyon büszke voltál rá! Ez teljesen normális. Én is így éltem meg Alexánál minden újabb "tudományt". Emlékszem, mikor ő először fordult a hasára, összecsődítettem a családot, a szüleim is jöttek oda gyorsan megnézni. :D Hozhatnál majd friss fotókat a kicsi fiadról!

Etna: Igazából aventes műanyag pohárból itattam Alexát. Még kicsit ügyetlen, sokszor mellé folyik, de próbálgatom neki többször, hogy megtanulja. Üveg pohárból is itattam már, de mindig harapdálja ivás közben a pohár szélét, ezért az üveg még veszélyes neki. Amúgy cumisüveget is használunk, de csak az esti tápihoz, mivel az nagyobb mennyiség, azt kényelmesebben megissza szopi után abból. Most a darabos kajcsikat próbálom neki, babapiskótával, kifli belével. Ez nekem nagy parám volt, rettegtem, hogy félrenyel majd stb. de el kell kezdeni valamikor, mert minél később kezdi az ember, annál nehezebb lesz. Szóval próbálom legyőzni önmagam és a félelmeimet. :o :D
Ahogy írod, hogy Botit mennyire túlöltözteted, na én is hasonlóképp vagyok Alexával. De féltem, hogy megfázik, úgyhogy mindig jól beöltöztetem, a párom szerint úgy, hogy még az Északi sarkon sem fázna szegény. :D
Tej ügyben nem tudom mennyit ihatna meg Boti, anyatejből és tápiból emlékszem, hogy 600-800 ml-t ír fél éves korban, akkor szerintem a tejből 1 évesen az 1 liter nem lehet túl sok. De pontosan én sem tudom.
Van egy védőnő a neten, akinek bármilyen kérdést fel lehet tenni és 1-2 nap alatt válaszol az e-mail címedre, csak annyi, hogy regisztrálsz, adsz egy nick nevet meg egy e-mail címet és már írod is a kérdésedet, kérdezd meg, ha gondolod.
Itt van a linkje:

http://www.gabimamiklub.hu/topic.php?id ... &offset=20

A képeslapod nagyon tetszett, nagyon jópofa! :D
Ja és pelusban szerintem is a Libero a nyerő, éjjel 12 órán át rajt van Alexán és simán kibír pisit és kakit is.

Kiru: Nagyon édes Ákos, ahogy elaludt abban a kis hinta szerűségben! Meg tudnám puszilni, olyan aranyos a képen! Alexa a múltkor a járókájában aludt el, pedig ott sosem szokott. Lent van az étkezőben a járóka, beletettem, teszek-veszek, egyszercsak nagy a csönd, oda megyek, erre látom, hogy hasra fordulva bevágta a szunyát. Én is felvittem egyből a szobájába, ott mégiscsak kényelmesebben alszik a saját kiságyában. Gratu a fogacskához. Hát, Flóránál 9, Ákosnál 7 hónaposan jött ki az első fogacska, nem tudom, Alexa miért sietett annyira :D , neki 4,5 hósan bújt ki az alsó 2. Mondjuk szerencsére nem harap velük szopi közben, mert attól azért féltem, bevallom.

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla

folyt.

Luca: Örülök, hogy jobban van Tamás! Hihetetlenül édes lehet, ahogy magyaráz, beszélget! :) Olyan jó, hogy leírod, miket mondd, szeretem olvasni! Képzeld, sajnos Alexának is nagyon csúnya, piros a popsija. :( Megint. Ugye volt már neki néhány napig, akkor kaptunk rá krémeket, el is múlt, de most megint olyan neki. Közben megfejtettük az okát. Alexa nagyon sokat kakil egy nap. Minden evés után, de van, hogy többször is. Komolyan mondom, hihetetlen, de ahányszor átpelusozom, mindig van benne kaki. Napi 6-7 is előfordult már. Sűrűn megnézem, de ha nem veszem észre, pár perc alatt is kicsípheti az érzékeny kis bőrét. Most neogranormonnal meg a gyógyszertári kevert krémmel kenem neki, de úgy sajnálom szegénykémet! :cry:
Tesóm kisfiának a beoltását a dokijuk javasolta, szerencsére semmi baja nem lett!
A kis képet (mindjárt felteszem, hogy arra gondolsz-e, amelyikre én), egy ismerősöm csinálta meg nekem. Majd megkérdezem, hogy milyen web oldalon tudta megcsinálni vagy ha gondolod, küldhetesz át nekem egy képet, én meg tovább küldöm neki és akkor neked is megcsinálja.
Ez a kép volt, ugye?

Kép

Kép

Kép
daniellla

folyt.

Laar: Fogzásra a Dentinox gél szerintem nagyon jó, mentholos, gyógyszertárban kapható recept nélkül. Kis borsónyi krémet kell nyomni az ujjra és bekenni vele a fogínyt. Napjában 3x használható.
Míra babának jobbulást kívánok! A szembe cseppentés nagyon nem egyszerű egy ekkora babánál. Egyszer Alexánál is kellett néhány napig szemcseppet használnunk, hát...elég nagy tortúra volt!

Petra: Nagyon édi Flóra a képeken! A felállós videó is szuper, szerintem nagyon közel van a kiscsaj ahhoz, hogy ebből állás legyen, szerintem még ebben az évben sikerül neki! Néhány nap és feláll! Kornélkával is nagyon cukik, annyira látszik rajtuk, hogy hogy szeretik egymást! A kandallótok szuper lesz, megmutattam Apának és neki is nagyon tetszett! Nekünk is tervbe van véve, de egyenlőre most még nem csináltatjuk meg. Most a riasztót szerelik majd be a 2 ünnep között, januárban pedig készen lesznek a függönyök az alsó szintre. Legkésőbb áprilisban mindenképpen költözünk, már nagyon várom!!!! Alexa karácsonyra gyerekülést kap, ebbe adja bele mindenki a pénzt. Emellett vettünk neki egy kis zenélő játékot és néhány bodyt, mert az időszerű volt. A következő project az etetőszék lesz.
Flóra mennyit szopizik még? Hányszor egy nap?

Nofikám: Nagyon hiányoztál, kár, hogy nem tudtál jönni! Köszi szépen én is az e-mailt! Aranyos vagy, én is írtam már a szerkesztőnek mailt, mert ez az "apa" nevű egyeltalán nem válaszolt. :( De még a szerkesztőtől sem jött semmi, azért várom én is kitartóan, majdcsak összejön a dolog, nem?

Bibócska: Örülök, hogy minden rendben veled! Vigyázz magatokra nagyon! Olyan jó, hogy érzed már a picurka mozgását! Tényleg, mi is lesz a neve?

Lányok, most búcsúzom. Azokat is sokszor puszilom, akik most kimaradtak és ezúton szeretnék mindenkinek nagyon boldog, áldott, békés karácsonyt kívánni!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Luca: Közben találtam egy oldalt, ahol hasonló képeket lehet készíteni.

Mindjárt teszem is a linket. Angol nyelvű, de egyszerű, rá lehet jönni, hogy mit kell csinálni. Ha gondolod, küldj át nekem néhány képet Tamásról és szívesen csinálok neked is hasonlókat róla. Én ilyeneket csináltam most gyorsan próba képpen:

http://www.funny.pho.to/

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Kedves Lányok!

Mindenkinek kellemes , békés Karácsonyt kívánok ezzel a verssel:

Karácsonyi szeretet

Mikor szent karácsony Angyalai szállnak,
Öröm a vendége Minden igaz háznak.
Eltörpül ilyenkor, a lárma, az árnyék,
Megszépül a szívben Minden igaz szándék.
Mert Karácsony este Isten jár a földön,
Hogy templomává váljék Minden szív és hajlék.
Mikor szent Karácsony Csillagfénye árad,
Termő öle nyílik, Minden barázdának.
S míg száll a szikra a fenyőágon
Szaporodik a sok mag szerte a világon.
A megszentelt földbe az Isten veteget,
S minden elvetett mag Szeretetet terem.

Kép
Kép
arte

sziasztok....
drága petrám igen kiérződhet egy csöppnyi félelem de ez így is lesz míg meg nem születik.
Bár a boldogságom határtalan főleg mióta érzem a mocorgását és hogy néha belém rug egyet egyet amit jobban érzek mint máskor.
ezek olyan csodálatos dolgok és főleg hogy átélhetem.
Tudom jól nagyon kevés az esélye hogy bármi rossz történjen de sajnos ha egyszer már megégette a forró kása az ember száját legközelebb alaposan megfújja de nem felejti el a rossz érzést.
nos én is így vagyok ezzel.
nagyon izgatottan várom az AFP eredményt is hogy megbizonyodjam róla minden rendben van a pici fiammal :D :D
remélem így lesz...
nagyon szépek a képek a gyerekeid gyönyörűek csodálatosak...

kirukám Lali lesz a neve az apukája után.
ez generációs név ha jól tudom ő már a IV. Lajos lesz a családban :D :D :D :D
de jó beindultak a fogacskák...gratulálok az elsőhöz..csak így tovább

lucám már én is nagyon várom az uh.-ot...nem kellett még ilyen sokat várni hogy láthassam őt és olyan rossz.a legszivesebben uh.-ra kötném magam hogy mindig tudjam mit csinál :o
kicsit lökött vagyok....
Lajosom azt mondta most ő is be szeretne jönni majd az uh.-ra...
És kénytelenek leszünk venni egy képet mert ugye gondolom nem engedik meg hogy lefényképezzük...De sebaj megéri..
És ha minden rendben lesz a továbbiakban is már megbeszéltük hogy januárban vagy februárban elmegyünk 4d felvételre is....

vasikám egy csodálatos fantasztikus Lajost én is ismerek :D :D ő az én imádni való Lajosom
egy másik pedig a pocimban növekszik aki szintén csodálatos imádni való már most is mi lesz később???? hi-hi

daniella nagyon jók és szépek ezek a szerkesztett képek...
szupik.

most búcsúzom mégegyszer kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek....
puszillak benneteket.
bibócska

Kép

Kellemes karácsonyi ünnepeket!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!!!! Kép

Petra férjecském jól van már kutya baja sincs! Meló jó tetszik nagyon! Aranyosak a gyerkőcők! És a kandaló is nagyon tetszik!!

Zsuzsa egy műszakban leszünk! :lol: :lol: Meló tetszik nem is fáradtam el nagyon tegnap este 5-ig dolgoztunk utána a gépeket csomagoltuk.

Bibócska örülök, hogy jól vagytok és, hogy érzed már Lali manót!!

Kiru gratula az első foghoz!!

Daniella nagyon jók a képek Alexa nagyon aranyos!!

Ma egész nap sütötem reggel a bejglivel kezdtem megcsináltam a tésztáját és betöltőtem majd most sütöm este csináltam 3 krémes zserbót meg vaniliás kosarakat! Ja meg a temetőbe csináltam 3 karácsonyi csokrot fenyőágból meg minden már csak a műhó hiányzik róla! Hulla vagyok!

Sok-sok puszi mindenkinek!

Kép
grácus

Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindannyiotoknak. Saját képpel próbálkozok amit ígértem.

Kép

Grácus, tök jó hogy egy műszakban leszünk legalább néha találkozunk. Juhééééé!!!! :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kicsit idétlen lett de nekem nagyon tetszik és ami a legjobb hogy közös produkció volt mert kissé elbénáztam és Vasi segített.
Csajok, néhány napja érzem hogy van hasam és ma már fáj is. Nem tudom hogy mi a búbánat van. Remélem nincs semmi komoly bajom. Felfázva nem igazán lehetek mert akkor sűrűn járnák pipilni.
Na, most már lépek mert tök jó műsor van a tv- ben és Vasi is vágyik rám. :wink:
További kellemes ünneplést.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Szeretetben és boldogságban teljes karácsonyi ünnepeket kívánunk mindannyiótoknak!!!

Puszika mindenkinek!

u.i:Holnap jövök és irom mi történt velünk mostanában!

Sziasztok!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok Lányok!

Most van egy szuszanatnyi időm és szeretnék veletek megosztani egy számomra örömteli hírt!! Hihetetlen tempoban fejlődik a mozgása az én kis drágámnak!! Aznap mikor nektek elküldtem a feltérdelős videót, még aznap este az én kicsi lánykám megmutatta, hogy ő bizony kúszni is tud! :lol: Tegnap a mászó micimaci is kiváltotta belőle a mászni akarást és estére már majdnem sikerült is neki. Azt hiszem idén még lesz meglepiben részünk.... És a következő fogacskánk is jön, mert naaaaagyon rágcsál... És az étvágya is leromlott megint.

Most megyek.... További kellemes ünnepeket nektek. Bővebben az ünnepek után jelentkezem. Puszi kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Sziasztok!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Niki, én vártam a sztorikat, de nem jöttél. Remélem holnap jössz.

Petra, gratulálok. A kiscsaj jól meglepett benneteket karácsonyra. Ez volt az ő ajándéka.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Húúúú, csajok, ezt látnotok kell. Ez olyan cuki. :lol:

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: