Hali!
Gondolom már mindenki karácsonyi lázban ég
. Ez gáz, hogy én nem
. Nem is értem
.
Lehet, mert még mindig betegek a lányok, csupa nátha mindkettő, Bogóca tegnap lázas volt, bár nem magas, meg ez a ronda köhögés.
Ma mondta Toncsi,hogy ő babakocsit és babát szeretne takaróval a Jézuskától, hát most nem tudom, odaadjuk-e, vagy csak az eredetileg tervezett szülinapra. Csak nehogy csalódott legyen holnap, ha nem kapja meg. No, még megálmodom.
Barátainknak minden évben szoktunk készíteni ajándékot, De most elszámoltam magam és nem lesz kész a sajt
, akkora ökör vagyok mert csak futólag olvastam a receptet és egy "még 2 napig csöpögtetem" kimaradt. Így most fűszeres olajat készítek, bár az sem fog összérni, de legalább kész lesz.
Ez volt a terv:
http://www.fuszereslelek.hu/2009/03/fri ... abneh.html
Hát így majd mi esszük meg
.
Mi végül vettünk egy műfenyőt, iszonyatosan drága volt, azt hittem dobok egy hátast tőle. Igaz pár éven belül bejön az ára (ha kibírja), bár ajánlom neki.
Én még holnap csomagolok mindent, inkább zacskózok.
Gabuska, elvileg ha légmentesen lezárod a mézeskalácsot, akkor lesz kemény, különben levegőn 1 nap alatt megpuhul, elvileg
. Tavaly az enyém is bazi kemény lett, de hősiesen megettük
. Az idei egész puha lett, már amit nem égettem szénné, csak nem tudtam közben kiteregetni
. De én nem díszítettem.
Bogi szegény olyan nyüszike mostanság, már jó pár napja köztünk is alszik.
Mindenkinek nagyon boldogságos és nyugalmas, nem idegbajos
karácsonyt!!!!
Ancsáék is jól vannak, 1-jéig maradnak itthon.
Pussz
Jó éjt!