Új privát üzeneted érkezett!

A férfi földrajza

A férfi 15 és 20 éves kora között olyan, mint Kína: potenciálja óriási,jövője beláthatatlan, és senki sem veszi komolyan.
20 és 25 között a férfi a XVIII. századi Franciaország szakasztott mása: forradalmár, lelkes, élvhajhász.
25 és 30 között a férfi olyan, mint Oroszország. Hatalmasnak képzeli magát de még mindig a pia és a kurvák irányítják.
30 és 35 között a férfi olyan, mint Olaszország. Csábító, izgató, derűs és szereti a gyerekeket.
35 és 40 között a férfi olyan, mint Brazília. Egyre több éhes szájat tart el és már csak a foci érdekli.
40 és 50 között a férfiban Németországot láthatjuk. Hatalmasra nőtt, van pénze, de halálosan unalmas és egyre többször csődöt mond.
50 és 60 között a férfi olyan, mint a Vatikán: már csak az Úrban bízik, mert csak ő segíthet az ágyban.
60 felett a férfi olyan, mint Kelet-Európa. Egyfolytában az elmúlt 40 éven gondolkozik, hogy hol cseszte el az életét.

Kép
havacska
 
 


Bocsi csak megtetszett ez a vicc és gondoltam megosztom veletek.

Nagyon sajnálom Szly a kutyusotokat, de ha csak szenvedett volna akkor jobb ez így neki.
Nem semmi mit ki nem kell állnotok a suliban. Nem is gondoltam, hogy az autista gyerekek ilyen agresszívek is lehetnek.

Megnyugodtam, hogy nem csak Áminnak vannak erotikus vágyai :wink:

Nálunk is leesett a hó és estefelé lementünk sétálni majd az egyik szomszédtól kaptunk egy szánkót aminek háttámlája is van (nekünk csak sima volt) és Ámint megszánkóztattuk. Nagyon élvezte!!!!
Remélem tényleg megmarad pár napig a hó, olyan jó tiszta kellemes a levegő csak sajna itt fújt kicsit a szél is.

Joli!
Gratula a lakáshoz. Azt hiszem elvesztettem a fonalat a terveknél. Kicsit bővebben ha van időd: miért, milyet hogy, merre, mikor?

Kép
havacska
 
 


sziasztok!
köszi a hiányolást,olvasgattam,csak nem volt mit írnom :)
szly!
le a kalappal előtted!én nem tudok mit kezdeni a "más"gyerekekkel,képtelen vagyok kezelni őket.egyszer volt egy pasim,neki down-kóros kisfia volt,mindig csak jóképet-vágni tudtam,de nem tudtam mit kezdjek vele.és nagyon sajnálom a kutyut :roll: gyerekek mit szólnak?

joli!
nagy gratula!!!!ha nem is olvasol minket,remélem írsz majd,h miért?hogyan?stb.

mariann!
én is úgy tanultam,h ez még nem fesz.levezetés,csak olyan jóóóóóóóóóó :lol: megnyugodhatsz,Dorkó esténként,mikor pelus nélkül mászkál,a lakás külömböző pontjain 4kézlábra ereszkedi és a földhöz nyomja a fütykösét.nem dugizik,csak odanyomja :lol: szerintem simán csak tapasztalgatja,h minek milyen az érzete.hol kő van,hol lam.padló :lol: mi meg csak röhögünk és mondjuk neki,h már megint fütyizget.egyik reggel,mikor pucéran mászkált,odaállt az apjához,mondom neki fütyizd meg apát,erre átölelte a térdét és hozzányomta a szerszámját a vádlijához miközben röhögött.ééééédesek szerintem.
mondjuk a legújabb produkcióján még röhögök,aztán majd eldöntöm,mit szóljak hozzá :lol: :amikor pelenkázom,szétcsapja a lábait és mutatja,kéri,h simizgessem a belsőcombját,mmeg a zacsik körül(na ne gondoljatok rosszat,csikizgetni szoktam,meg viccelődünk és szoktam látni,h keményedik neki :lol: neki meg baromira tetszik,h ilyet tud vele.na meg gondolo,az érzés is jó 8) mostanában már nem játszunk,de akkor is szétteszi a lábait és himbilimbizik :lol: szerintem aranyosak,ahogy próbálkoznak és kell is,nem szabad vele foglalkozni,nehogy bármi gátlás alakuljon ki bennük.

Kép
berni1
 
 

 
 

pat!
nem semmi ajikat hoz a jézuska.én is vettem korongokat,amit fűzni kell,de Dorkót nem foglalkoztatja :oops: a kivágott dobozba ki-ba pakolja őket,meg figyeli,ahogy fűzöm,de elúnja,inkább lengeti a felfűzött korongokat :lol:

Kép
berni1
 
 


Szly! Le a kalappal minden pedagógus elött, és hogy te neked is milyen türelmed van! És ahogy ezt olvastam gondoltam, hogy milyen hálás lehetek Istennek, hogy az én gyerekeim egészségesek, és én még néha a "csak hisztivel" is elvesztem a türelmemet.... :oops: :oops: (nem is csak néha)...

Gabus! A gyerekkori ismerős gyógyszer inkább a Sumetrolim lehetett, mert a Sumamed elég új szer.

Ártemisznél is volt kb. 2 hónapja, hogy állandóan a puncijához nyúlkált pelenkázás közben, sőt volt, hogy direkt kiprovokálta, hogy pelenkázzuk át, hogy megfoghassa..., meg fürdés közben is. Én is elég tanácstalan voltam, de végül arra jutottam, hogy se nem szidtam érte, se nem "minősitettem", direkt nem vettem róla tudomást, és aztán kb. 2 hét után teljesen abbahagyta. Tudom, hogy persze ő lány, meg olyan "érdekes" sem történik, hogy felállna vagy ilyesmi :) .

megyek pihizni, mert mindkettő alszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!

Joli! Gratula az új lakáshoz! Azért néha jelentkezz!

Berni! Jót nevettem ezen a zacsibirizgálós sztorin! :lol: Roli olyan két három éves kora körül intenzíven fütyizett! Elbújt, letolta a gatyáját és birizgálta! Napjában többször is! Mostanában nem csinálja! Én elmondtam neki, hogy semmi rossz nincs benne, de máshol ne csinálja! Aztán többet szóra sem méltattam! Abbahagyta! Emlékszem még ide is írtam, hogy mennyit fütyizik Roli!

Adri! Azért nekem is nagyon nagyon vissza kell fognom ilyenkor magamat, mert azért amikor köpköd felém egy gyerek, meg rúg vág, bennem is felmegy a pumpa. De uralkodok magamon! Meg persze tudom, hogy más, (mert az autizmus nem betegség). Ha egy normális gyerek csinálná, nem tűrném az biztos!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Szly
Sajnálom szegény kutyust!!! :-(

Joli
Gratulálok az új lakáshoz. Hová költöztök?

Szintus
Engem is érdekelne, hogy mi az az angyalkolbász?


Máténál ilyen fütyizős dolgok egyelőre nincsenek.

Nagyon fincsi karácsonyi menüket olvastam. A miénk: pudingos gyümölcsleves, baconnal-sajttal töltött pulyka, aszaltszilvával-sajttal töltött pulyka és bélszín Stroganoff módra.


Máté kapott vasat, a gy.orvos írta fel, hátha azért nincs étvágya, mert vashiányos. Egyébként tényleg nagyon sápdat, úgyhogy még akár az is lehet.

Végre mondja, hogy "anya". És nagyon szépen ki tudja mondani. Meg most nagyon sok mindent elkezdett mondani, és minden szót próbál utánozni.

Ki milyen fenyőt vesz?
Mi már megvettük. Kb. 180 centis Normann. Én kisebbet akartam, de már megint nagy lett. Na, majd jövőre...
kittina30
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon írtok!


Ma megint volt kis akció a suliban.
A kisfiú végigrugdosta, verte a tantestületet, kezdve az igazgatóval és hát nekem is jutott. Meg még vagy két pedagógusnak!

Kitti! Jó kis menütök lesz! Ügyes Máté a beszéddel!

Tegnap Rolinak mondtam fürdés közben, hogy mossa meg a fütyijét. Erre Jázmin felállt, elkezdte húzgálni az útból a pocakját, kereste a fütyijét. Aztán széttárta a karját és elkezdett magyarázni! :lol: Hogy neki nincs fütyije! :lol: Kis cuki volt! Felvilágosítottam! :lol: :lol:

Kép
szly27
 
 


Sziasztok! Úgy látom majd mindenki karácsonyi lázban ég és veszettül gyűjtögeti az ajándékokat... Nálunk nem ilyen rendes a család: eddig csak anyósom ajándéka van meg és a törpéé. (az övék is csak amiatt, mert jóval korábbi beszerzések.) Anyámékét kitaláltam már: ők múzeumbelépőt kapnak, Gyurinak is kinéztem az övét, már csak pénz kellene hozzá, a nehézség a bátyámék ajándékainak beszerzése - fogalmam sincs minek örülnének. Kristóf a legkevésbé zűrös a családban ;) no meg a sógorom... no mindegy.
Máté egy fa traktort kap, meg egy doboz duplót. (Ez utóbbit tavaly februárban, a trakort meg augusztusban vettük meg)

Kriszta, gratulálunk az anyázós Máténak! Nagyon ügyes! A vas tuti jót fog tenni a kicsi étvágyának, csak arra figyelj, hogy úgy add be, hogy kálciumos cucc ne legyen épp a pociban, mert akkor nem tud felszívódni.
Nagyon fincsi menütök lesz!

Én még nem tudom, mi legyen a szentestével. Gyuri külön szeretné, jogos, anyámék szeretnék látni a gyerekeket (a három család egy épületben lakik), ez is érthető, bátyámék tavaly kijelentették, h külön akarnak m indent, aztán anyámékat lehívták, ennek olyan rossz ízű vége lett, hogy apámék meg lettek bántva azáltal, hogy mi meg nem hívtuk megegyezés szerint, engem nagyon kiakasztott a szitu, de ha szüleimmel bármit közösködünk (benne értem ezalatt, h akár 2 percnyi találkozás amit megtud) akkor meg anyósom sértődik halálra. (ehhez hozzátartozik, h amíg Máténak nem tudtam beadni a gyógyszert, anyukámat kértem meg, hogy adja be neki. Az ő kedvéért bevette. Ezen anyósom rettenetesen megsértődött. Mármint hogy nem őt hívtam. Szóval eléggé féltékeny anyámékra kb úgy mint egy kisgyerek a játéka miatt.) Őt meg én nem szeretném egész este hallgatni. (Szeretnék énekelni a fa alatt, meg elmesélni Jézus születését a kicsinek, ő meg eléggé utálja az ilyet, nem partner. Mi meg szeretnénk megismertetni a keresztény szemléletet a csöppel az ünnepeinkben is, ne csak a harácsony része legyen meg a dolognak.) Erre varrjak gombot. Áááááááá ez nagyon kijött.

Szly, nagyon sajnálom a kutyusotokat. A gyerekek hogy viselik? Jázmin tündéri lehetett ahogy magyarázott. Az autista kisfiú miatt nem irigyellek. Én is tanítottam egyet, ő szerencsére nem volt agresszív, csak zajos. Aztán rájöttem, hogy mivel a matekot szereti, néhány jó nehéz feladattal le lehet kötni. (énekórán) Ő nem volt ilyen kemény dió.

Dorkó édes lehet a szétdobott lábacskáival!

Havacska, a vicc jó, jöhet a következő!

Adri, Sumamedet kapott. Bocs, ha már kérdeztem volna, de te mivel szednéd ki a törpéből a trutyit? Már nem taknyos, de köhög és néha hörög. Az egész mellkasa berezeg, aztán a köv harákolás után megint tisztán veszi a levegőt.

Joli biztos most költözik. Majd felhívom és helyzetjelentek.

Többiek, alibi nélkül, merre jártok?

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Csak gyorsan Rékának, hogy ha úgy érzed, hogy nehezen jön fel a váladék, akkor adj köptetőt neki, de ha ürül rendesen, akkor csak annyi, hogy kapjon sok folyadékot, és várni kell, hogy megszünjön.
A karácsonyi szitut sajnálom. Végül biztos szépen meg fog oldódni. Néha az ember mindenkinek eleget akar tenni, de az lehetetlen...
megyek, mert ÁRtemisz ébredt, és hiv!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Most csak gyorsan annyit, hogy

Violának boldog névnapot!

(Mi megint betegeskedünk, délután még szánkóztunk, estére meg Livi lázas lett.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus!
Sajnálom Livit, mielőbbi jobbulást!!!!!!!!!!!

Mi is szánkóztunk bár Ámin inkább húzni szereti, mint benne ülni.

Mostanában Ámin egyre gyakrabban macizik esténként, jelenleg is. Kijöttem, mert már nem bírok ott feküdni mellette. Már kb. 40 perce csinálja és teljesen le van izzadva. Ja és már a kutyust is bevonta.

Egyébként jól vagyunk, én annyira nem készülök a karácsonyra. Persze fát azért veszek Ámin miatt, de semmi extra. Kínában nincs karácsony, így Hounak semmit nem jelent és nem is törte magát, hogy megszeresse.

Kép
havacska
 
 


Bocsi csak közben Ámin kiabált, de még mindig nem akar aludni.
Csak annyit akartam még mondani, hogy szerintem aki nem a karácsony szellemében nő fel az sose fogja megérteni és átérezni.
Azt hiszem olyan igazi izgalmas és meghitt karácsonyom gyerekkoromban volt utoljára.
Szóval én nem töröm magam annyira.
Na Ámin megint kiabál. Jó éjt!

Kép
havacska
 
 


Sziasztok!

Életjel :) Csak pár utcával odébb költözünk, nagyobb lakásba-persze drágább is :( Majd elválik, hogy milyen lesz. Ma már ott alszunk. Az az érzésem, hogy nálunk már soha semmi nem lesz a helyén :) A jó hír az, hogy azt az ígéretet kaptuk, hogy még Karácsony előtt bekötik a netet.

Puszi mindenkinek, remélem nincs betegeskedés sehol.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Én is igazolatlanul vagyok távol,de talán mentségem a Karácsony. Egész nap nem is angyon vagyunk itthon,járjuk a várost,próbáljuk beszerezni az ajándékokat. Tegnap a barátainknál voltunk vendégségbe,onnan pedig már gyerekek nélkül mentüönk tovább a Bowlingba,hajnalig eljátszottunk,jól éreztük magunkat. Márk épp szánkózni van apuval meg a sógornőmmel,a férjem focizni,én meg várom,hogy elaludjon Mira,mert el kellene mennem a gyógyszertárba.Mindkét gyerek taknyos,és köhög mint állat! :evil:

Joli!
Gratulálok az új lakáshoz!!Nem semmi ajándék Karácsonyra! :) Pláne ha még netetek is lesz!!!Gondolom most rengeteg feladatod lesz a pakolással,rendezkedéssel!De együtt a család és ez a lényeg!! A leendő munkahelyedről visszajeleztek már???

Sly!
Én is nagyon sajnálom a kutyusotokat,de ha szendvedett ez neki a legjobb! Azért ez az autista fiú elég kemény? Nem kellene elvinni speciális iskolába? Azért ez nem ternészetes viselkedés,hogy verekedik,rugdos.köpköd... :evil:

Mariann!
Annyira vicces ahogy írod,hogy Ámin már a kutyát is bevonta! :lol: :lol: :lol:
Nagyon sajnálom,hogy Hou nem "szerette meg" a Karácsonyt,de azért ne hagyd,hogy a te/ ti készülődéseteket,örömötöket elrontsa! Igenis készülj az ünnepre,mutasd meg Áminnak,hogy "anya országában" van Karácsony!!!!!!!!!!!

Réka!
Ennyi embernek megfelelni képtelenség! Szerintem csináljatok külön "kiscsaládi" ünnepet,ahol csak ti vagytok,és azt csinálsz,amit szeretnél,nem szól bele senki! Meg esetleg másnap legyen egy közös a nagyszülőkkel! Ha ilyen féltékeny az anyós,ráadásul közel is van...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, el kell költözni!!!!! :x Nekik!!! :wink:

Violkának én is nagyon boldog névnapot kívánok!

berni!
Fütyis Dorián biztos nagyon édi volt! :lol:

Kriszti,szupi az új vonalzód! És gratula az anyázáshoz! :D

Mira meg napok óta mindenre nemmel válaszol,és rázza a fejét ezerrel,és mondja,hogy ne!!! Kikészít!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


sziasztok!

mariann!
én kis idő múlva tuti rászólnéka gyerkőcre.nem azt,h ne csináld,hanem,h tedd le a fejed,ne mocorogj már annyit vagy ilyesmi és hozzátenném,h aludj már! :) amúgy ne foglalkozz evvel a dologgal,szerintem is megszűnik majd.

mi is szánkóztunk a szomszéd kiscsajjal,meg sokat vagyunk kinn a hóban.

Kép

Kép

Kép
berni1
 
 


csajok!

NE szóljon már a karácsony erről a hülye ajándékozásról!thök szép havas a táj,tiszta a levegő...mi tavaly szenvedtünk hasonlókkal és akkor végleg(mint eddíg minden évben)megfogadtuk,h többé nem vagyunk hajlandóak beállni az ajándék után rohangálók sorába!szerencsére ez most sikerült,csak a saját ajink van hátra,az meg ugye nem sürgető,úgyh csak nézelődünk mindenfelé,ha van kedvünk kimozdulni.amúgy akinek még nem vettünk semmit,abból nem problémázunk:annyi mindnen összeállított csomi van mindenfelé.pl.teacsomag,csokicsomag stb,azok közül választunk :oops: és egy ötlet:digitális képkeret?mi van,akinek azt veszünk,ez tuti maradandó.

ÉS játszunk!!!!de nem ér csalni!!!!!mindenki tippelje meg,h ki volt az első közülünk,aki ebbe a topicba írt!nem kell leírni,csak magatokban és keressétek ki! :lol: aki tudja,h ő,azért ne árulja el légyszi!kinek jött be?(nekem igen)

:lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


Berni!
Ez jóóóóóóóóó játék,én amúgy is nagyon játékos vagyok,de van tippem is,ami nem is tipp,mert tudom pontosan,mert kerestem valamit...akkor ne áruljam el??? :D

Nálunk idén alaphangon 2-vel kevesebb ajándékozott lesz,mert ugye a sógornőimmel már meg van beszélve,hogy csak a gyerekeknek!Már amúgy apun kívül mindenkinek megvan,csak még a Márk ajándékán morfondírozunk,hogy legyen-e lejátszó,vagy inkább mégis valami játék legyen tőlünk is. Én hajlok a lejátszó felé,mert egyrészt kismillió játéka van már most,meg ez még gyűlni fog idén is...

És a hóra visszatérve,én gyűlölöm a hideget,a telet,de tegnap hajnali 2-kor amikor sétáltunk hazafelé, "ropogtunk" a hófehér,kristálytiszta hóban,az a csend, a hóesés,az olyan hangulatos és szép volt!!! 8) 8) 8)

Doriánnak vagy a kislánynak nagyon frankó szánkója van! Azért ezt is húzni kell vagy megy magától? :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat, szívemből szóltál, utálom a téli időszakot, az öltöztetést, sötétet, hideget, de ez a tegnapi hóesés gyönyörű volt. Épp akkor kezdte itt nálunk, mikor Nórit letettem ebéd után, Livivel rohantunk is szánkózni. Szuper volt, mert még sehonnan sem volt eltakarítva, így bármerre mehettünk, nem kellett minden járdaszélen leszállni a szánkóról, mert a letakarított úton nem lehet húzni. Percek alatt hófehér lett minden, nagyon hangulatos volt.
Az már más kérdés, hogy feljöttünk és hoztunk magunkkal haza egy kis lázat is...
Nem vészes egyébként, kicsit taknyos, de arra elég volt, hogy egy hónapokkal ezelőtt megbeszélt gyerekbulit kihagyjunk ma. :x

Kép Kép

Ma meg mézeskalácsot sütöttünk
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus!
Látom Livi élvezte a szánkózást!! Tuti az a sapka??? a fején! :lol: Sajnálom a bulit,nagyon sz@r amikor készültök valamire,pláne ennyi ideig,aztán meg egy átkozott megfázás meghiúsítja a dolgot! :evil: Tegnap én is csináltam mézeskalácsot...nem lett az igazi! :? Remélem a tiétek jobban sikerült...

Márk is nagyon élvezta ma a szánkózást,és dícséretet is kapott,hogy minden csúszás után felment a dombra,pedig durván meredek,még apuék is kivoltak egy-egy felmenetel után,de a fiam hősiesen csak ment-ment felfelé. Fél 4-kor kidőlt,nem tudom meddig alszik! :D Mira meg 4-kor aludt el,de 10 perce felébredt,idejött hozzám,befészkelte magát az ölembe,és visszaaludt! közben csörgött a telefon, úgy mentem el felvenni,hogy Mira a kezemben,de nem ébresztette fel! :shock:
Azért ha kialudták magukat,szánkón elhúzzuk őket bowlingozni! 8) Márk nagyon szeret gurítani,csak nem nagyon megy!

Mióta itthon vagyunk,nem nagyon "köpött aranyat" a fiam! :lol: Szerdán viszont anyu elvitte a bőrgyógyászhoz,mert van az egyik ujján egy szemölcs,amire valaki azt mondta neki,hogy tyúksegg és azt hittük le kell majd égetni.Volt a váróban egy idősebb néni...a fiam rá is kezdett:
-Mama,ez a néni miért ilyen csúnya??
Anyám: :oops: :oops:
-Mama,miért ilyen csúnya az arca?
Anyu: :oops: :oops:
-Mama, a néninek az arcán vannak tyúkseggek?
Anyu: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :oops: :oops:

Amikor meg jöttek ki,volt a váróban egy kisbaba is,erre Márk:
-Mama,ezt a babát elvitték a strandra,és neki is úszószemölcse lett??
:lol:

(nyáron volt Márknak is)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Aha, sapka, csak felnőtt méret, így a sajátjára húztuk rá. Mi sem leszünk már hülyébbek. :lol:

Ne is mond, ez egy szülinapi/házavató buli lett volna, ez volt a harmadik időpont, mert nem jött még össze, hogy mindenki egészséges legyen, és most is egy család tudott csak elmenni végül, a többiek vagy betegség vagy az útviszonyok miatt nem mentek el. Szegény kissrác, az ablakban ülve várta reggel a sok kis barátját, aztán ketten maradtak. Mondjuk elvoltak ketten is, de eredetileg 8 család ment volna, majd' mindenki 2 gyerekkel. Szóval 16 helyett 1 játszótársa lett a szülinapi bulijára. Anyja készült tortával, pogival.

Mézeskalácsok marha kemények lettek, állítólag dobozban megpuhulnak, hát nemtom... :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


gabi!
csúcs az a sapka!!!honnan van?szuperek a képek!

pat!
el ne áruld! :wink: :lol: honnan mentetek ti haza 2kor hajnalban?és a gyerekek hol voltak?

ja,a nagy hírt el is felejtettem megosztani veletek:Dorkó szombat este először nem aludt itthon(Doriántól színházjegyet kaptam szülinapomra :) ),és azt kell,h írjam,h picit jó volt kettesben :D persze hiányzott,de tudtam(reméltem),h jó helyen van :) amúgy azért volt egy számunkra kissé vicces dolog az egészben:tesóméknál aldut(ott van a sógórnőm,akivel nem sok dologban értünk 1et gyereknevelésileg).mikor megbeszéltük,h ott fog aludni,kérdezték mikor viszem.mondtam,h 4-5 között,ha felébredt.erre a snőm:ja,oké,csak olyan korán?nem gáz,csak ők még vásárolnának karira.de azért oké.na ezen hamar túlléptem,de nem fogjátok elhinni,h ma f9kor hívott,h hoznák Dorkót,fenn vagyunk-e? :roll: :lol: hááááááááát,ez csak nekem gáz?főleg,h mikor kérdeztem,mikor menjünk érte,elmondtam,h mennénk csavarogni vásárolni.vele vagy kettesben mind1,csak úgy tervezzük,erre mondta,h majd ők hozzák,ne aggódjunk.háááát tényleg hozták,de nem ezen múlt,h esetleg sokáig aludjunk,vagy csak lazázzunk.na mind1,persze nem is említettük,h még azért maradhatott volna,de elmondásuk szerint f8kor kelt,reggelizett és őt ismerve,ennyi is fért f9ig.nem sokat tudzunk beszélni,mert rohaantak tovább,de a férjemmel ma a külömböző változatokat elemezgettük,h hogyan dönt vki úgy,h gyorsan visszapasszolom a szülőknek :D de hangsúlyozom:nem elégedetlenkedtünk,hisz,ha vki ide jött volna vigyázni rá,akkor is ue.a helyzet,csa tőlük fura volt,h mióta lobbiztak Doriánért,most meg nem éltek vele :?:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Berni,
ez nyelvbotlás volt,vagy tényleg a fiadtól kaptad a jegyet? És jól éreztétek magatokat? Azért ezt én is furcsállom,hogy a sógornődék visszapasszolták a gyerkőcöt ilyen korán! :shock: És Dorián nem volt megsértődve rátok? Bár Márk még kisebb volt,8 hónapos,amikor koncerten voltunk,és egy éjszakára más vigyázott rá,meg volt sértődve,mikor visszamentünk! :?

Mi a barátainkkal mentünk el bowlingozni,de előtte elvittük anyuékhoz a gyerekeket.Márk már a kocsiban elaludt,velel nem volt gondja anyunak,de Miru csak negyed 12-kor aludt el,de nagyon jó kisláyn volt! Mi meg jól éreztük magunkat! :D

Gabi,meg fog puhulni a kalács,az enyém is megpuhult,és már el is fogyott!!!! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Csak helyzetjelentek:
este összetörték az utcában parkoló autónkat egy olyan kocsival, ami augusztus óta ki volt vonva a forgalomból. Rendőrt hívtam, jól jött, így nem buktuk be a biztosítós kárrendezést, de minimum fél év, mire ez lezárul, mi nem tudunk utazni, jó eséllyel fuccs a telelésnek. (ha a keresztszülők yarisába abeférünk akkor oké, de abban gyerekülés nélkül is szűk a hely...)
Kedvünk ennek megfelelően virágos.

Jó éjt!
r

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!


Valami baj van a netünkkel! Ezért nem jelentkeztem!


Réka! Sajnálom a kocsit!

Fáj a szám! ....


Dorián nagyon édi a szuper szánkón!

Livi látom élvezte a hóesést!

Berni! Tényleg furi a sógórnőd!

Mi hajszoljuk az ajándékokat! Vasárnap voltunk Debrecenben. Rendesen csúszott a 4-es! De túléltük, nem volt gond. Már alig van pár ajándék, amit vennünk kell.

Sietek,c sak távirati stílusban nyomom, mert nem tudom meddig van net!



Patri! Bowling! Jaj de jó lenne! De itt KArcagon nincs! :twisted:

Kép
szly27
 
 


Kép

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Jajj Réka,nagyon sajnálom a kocsit!De mi telik fél évbe??? :evil: :evil: Bár a mi őzelütős augusztusi kárunkat sem fizette még ki a biztosító!!! :evil: :evil: :evil:
Azért remélem csak összejön az utazás! És hová mennétek? Nagyon messzire? A cuccokat vigye el a kersztmama,ti meg menjetek vonattal!Azt má' nem mertem írni,mert hátha olvassa az illetékes,hogy Apa menjen vonattal,ti meg befértek az autóba! :lol: :lol:

Sly!
Édik a kis hóemberek! Én megint olyan szerencsés voltam,hogy kaptam a sógornőmtől overált mindkét gyerekre!Örökölni jajj de jó! :lol: Márk még csizmát is kapott!Már csak orkános anyagú kesztyű kéne,mert hiába van 4 pár,mind pamut,és Márk tegnap is közölte:
-Anya,átjött a hideg a keszNYűmön!
:lol:
Márknak is olyan sapija van,mint Rolinak,csak zöld!

Jelenleg mindkét csemete alszik,én meg sütit akartam sütni,de nincs hozzá aszalt s.barack,és el sem tudok menni a boltba,mert egyedül vagyok a törpökkel! :?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Szly, hogy a te két gyereked milyen egyforma :shock: :lol: :lol: :lol: Édesek nagyon, le se tagadhatnák hogy testvérek!
Netet sajnálom, remélem hamar megoldódik a dolog.

Kocsival az a helyzet, hogy holnap el kell menjek a szervízbe, egyenlőre kocsi nélkül, a papírokat leadni a biztosítási ügyintézőnek, aztán valamikor lesz kárfelmérés is, aztán valamikor meg is csinálják...
Szóval nem drámai a dolog, de most rettentően nem hiányzott.

A teleléssel meg az a helyzet, hogy a fiúk összebeszéltek és két turnusban, de le tudunk menni... Most nem tudom, örüljek, vagy ne, mert örülök, hogy megyünk, de akkor is félek... pedig baleset bárhol, bármikor történhet.

Berni, a játék aranyos, nekem két jelöltem van, mindkettőnek két gyereke van ;) Most már megnézhetem?

Pat, Márk dumája nem kispályás!

Gabi, havas Livi nagyon édes! Hogy vagytok?

Hú, Máté nagyon nyüszis, megyek...

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Pat, a rendőrségi szarakodás a hosszú. Ugyanis egy olyan kocsi jött belénk, ami augusztus óta nem közlekedhetne... agyrém.

Süti nem jó baracklekivel?

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Eltaláltam! :lol: :lol: :lol:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Bár minden hivatalos eljárás hosszú és rosszkor jön,de ez így pont Karácsonykor,utazás előtt,pont egy forgalomból kivont autóval!! :x :x
És ha már autós ütközés...
Képzeljétek tegnapelőtt a férjem állt az anyósék háza előtt,Mira már a kocsiban ült,és egy állat majdnem nekiment az álló autónkak,mert épp versenyzett a másik sávban mellette haladóval! :evil: Pár centin múlt,hogy az a másik végül elhúzott,ez a Peugeot pedig így befért az autónktól a belső sávba! Hogy csúszna ki alól a verda! :evil: :evil:

Márk végül játékot kap...vettünk neki egy olyan varász-rajztáblát,amit színezni kell,és van rajta 50 lap!Mickey-egeres! Meg kap dominót,és elemes körfűrészt!!! CSak a szerszám érdekli,.anyu vett neki 2 garnitúra szerszámkészletet! Pontosan a 6. és 7. készlet lesz neki,de mit csináljak ha csak ez köti le...ja meg a homokozókészlet!!!

Ja,Réka,azért nem jó a leki a sütibe,mert hát ugye a gyümi száraz hozzávaló,és barackdarabok lennének a tésztájában... :roll:

Szintus,többi csavargó merre vagytok?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


most csak gyorsan,
remélem Réka a kocsi dolog hamar megoldódik, Máté már ok a köhögéssel?
nagyon irigy vagyok mindannyiótokra a tök jó havas képekért, most nagyon honvágyam van!!!!!!!!!!!!!Itt nincs hó :( :( :(
MIndkét gyerek alszik, férjem elment valami előadást hallgatni, szóval egyedül, és ahelyett, hogy pihennék még ott a sok házimunka :evil: mert elizéltem itt az időt a számitógép előtt...

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Hello!Jelen!
Igazoltan távol,eddig carakodott a netem és a compim is! :twisted:
De ugylátszik mára helyrejöttek! :? :roll:

Fruzsi lányom karira tőlünk kap egy műanyag csiguszt(ezt még húsvétra akartuk,de most vettük meg.... :oops: , egy porszívót meg egy overállt kapott 2 részeset kicsit nagy,de sebaj jövőre is jó lesz meg elvégre a kistesónak is!
Hadd takarítson a gyerkőc! :wink: A tatátol egy rajztáblát,az én szüleimtől pedig rucikat,tesóméktól és dédiéktől pénzt(azon veszek neki valamit) meg édességeket!Ja meg még jönnek a párom rokonai d.u.kalácsra azoktól nem tudom mit kap,majd látjuk.

Most épp nyomja a motrozást egy műanyag tállal a fején! :lol: :lol: :lol: Az a búkósisak! :wink:

Réka sajnálom a kocsit :( :? Gond.az ilyen dolgok sosem hijányoznak! :roll: Főleg nem így télen ebben a hidegben!

Szly aranyosak a gyerkők! :wink:


Pat bowling szupi!Kell is egy kis kimozdulás!
Márk mindég beszólja a tutit! :lol:
Jó ajándékokat kap és persze,hogy a szerszámok érdeklik a legjobban,hisz abban a korban van,amikor mindent megszerelne,nem?

Nálunk az éjjel nagyon hideg volt.Brrrr.
De egy kis felmelegedést mond ennek örülök!
A hóesés gyönyörű,de a -20 az már borzasztó!
:(

Gabuska szülinapibuli :? Tényleg lelombozó lehet a gyereknek,amikor nem sikerül a buli!

Ti is a Tabáninak szurkoltatok?Én igen! :wink: :wink: :wink:

Minden kép nagyon jó!
Berni a szánkó pedig frankó! :D

Ja az angyalkolbászt azért hívják így,mert karikor van sütve,friss kolbi szüleim disznójából!

pusszancs

Kép
Kép
szintus
 
 


szaisztok!
pat!
nem írtam el,Dorkótóé kaptam 2 színházjegyet a szülinapomr :lol: :wink: mindig ad vmit ő is nekünk sznapra,névnapra.és a szánkó sajna nem a mienk,a szomszédé és nem motoros,csak húzós,de tényleg frankó,minden gyerek rá volt kattanva a kormányra,csak a képeken Dodó még nem vette észre :lol: :lol:

Réka!
sajnálom az autót,de nézd a "jó"részét,h legalább eljuttok,ahova tervezitek.hova is?és ha már leszemlézték,megjavíttathatjátok,persze sajna a pénz utólag jön majd :cry:

szly!
nem semmi a havas kép.és hogy milyen rendesen beállnak a fotóra a gyerkőcök :)

adri!
látod,mi meg inkább oda,a melegbe vágynánk :lol: :lol: Ártemisz mit kap majd(ha jól emléxem szilveszterre)?

ja a játék csak úgy eszembe jutott egyik este,h ki kezdhette ezt a topicot...persze mindneki megnézheti,csak én magamban mosolyogtam,h vhogy pont Őrá gondoltam :wink: :lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


Jó reggel!

Szánkózós képek nagyon szupik! Meg Jázmin és Roli téli képe is!
Nekünk még nincs is téli képünk.

Réka
Sajnálom a kocsit. :-(

Berni
Szóval ki indította ezt a topicot? Én megnéztem, de nem jöttem rá, és most már kíváncsi vagyok.

Máté még alszik. :-) Este sokáig fenn volt.
kittina30
 
 


Pár kép Kép Kép Kép Kép Ki erre használja a bilit,ki arra.......

pusszancssss

Kép
Kép
szintus
 
 


Hali!

Pat, szombaton még vizsgáztam, így eddig azért nem jelentkeztem, most meg már megint köhögnek és taknyosak a lányok, de ha jól hallottam, a tieid is :? . Vagy már Ti jobban vagytok?
Meddig is maradtok?

Réka, ez tényleg nem hiányzott, már mint a kocsi :? . De legalább jó telelést! És mikor mentek arra a titokzatos helyre?

Nekem annyira nincs karácsonyi hangulatom.

Bogi kiborít, kb. az utóbbi 10!!! fürdéskor minden alkalommal belekakilt a vízbe :( . Szerintetek?

Szintus nagyon édes a bilis kép, mintha igazi "vesztern" kalap lenne! És a kép rólad lemaradt? :roll: :wink:

pár kép rólunk is:
Bogi tölcsérkalapja
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Toncsi hóesésben
Kép

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!


Akkor én tippelek egyet! Szerintem Patri volt itt leghamarabb! De én lusta vagyok megnézni, szóval elárulja valaki?

Szintus! Pörgettem a képeket, pörgettem és tudod mire vártam? Hogy talán valahogy csak odakerült a végére egy pocakos kép! De nem! Egyébként Fruzsi nagyon cuki!

Berni! Ez a kép nem így nézett ám ki! :wink: Ráközelítettem és körbevágtam! Így kerültek ilyen jól középre! :lol: Sokkal sokkal messzebbről volt fényképezve!

Kitört a téli szünet! Hurrá! Sajnos Gyuri csak 25-26-án és elsején nem dolgozik. A többi napon igen, még vasárnap is!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Aranyosak a képek! :)

Pat, mennyi idő míg megpuhul? Ahogy most kinéz, ez sosem fog. Három napja áll a dobozban. Ma tettem rá a díszítést, de enni nem lehet belőle.

Kép
Kép
Kép

Berni,
és jól aludt Dorkó a tesódéknál? Hogy fektették le, meséltek neki vagy ő elalszik magától is?
Kiderült azóta miért vitték hamar vissza?

Sapit a Skálában vettem, mint mindent. :oops:

Szintus,
sztem Te nem is vársz babát. :twisted: :lol:

Réka,
köszi kérdésed, mi megint betegek vagyunk Livivel, ugyanaz, mint a múltkor... :evil:

Kép
Kép

Ez meg az ovis karácsonyi ünnepség előtt, nem volt szabad a szülőknek bemenni, csak egy lesifotót tudtam gyorsan csinálni
Kép

Én a néptáncos srácnak szurkoltam. Különösen tetszett a Cybergyerek, marha jól megcsinálták. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Csilla!Nagyon édesek a lányok! Nem is láttam a hszedet! Tgyél bilit a fürdőkádba, hátha belekakál!

Teszveszeltem egy szuper overált Rolinak! Örülök neki, mert olcsó volt és tényleg semmi baja:

Kép

Kép
szly27
 
 


Gabuska! Én úgy hallottam, hogy ha a dobozba teszel a mézeskalács mellé még almát, akkor tuti megpuhul!

Látom a lányok már lecsaptak a notira! :lol:

Kép
szly27
 
 


Szly,
igen, hallottam erről, csak azt nem tudom mennyi idő kell neki. Van aki 2-3 napot mond, van aki 1-2 hetet. :roll:

Ez egy kiselejtezett gép, de Livinek még jó arra, hogy nézze a meséit. Marha büszke ám magára, hogy neki már van saját szgépe. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


De jók a képek, továbbra is irigykedem a hóra....
Tegnapelőtt mi is "viccből" együtt fürdettük a lányokat, vagyis én belelógattam Nikit Ártemisz mellé, olyan édesek voltak!
Mi is most adjuk az ajándékokat, Szent Este (mármint nálunk, mert én igy szerveztem), Szilveszterkor majd csak 1-1 apróságot kapnak a télapó-csizmába.
szóval Ártemisz kap egy tologatható baba-babakocsit, meg egy kisszéket, amire ha ráül akkor zenél többféleképpen. Niki meg játszószönyeget.
Ami a topicinditást illeti, nekem nem ismerős a bizonyos "névtelen", és ahogy néztem Pat volt az első a jelenlegiek közül aki csatlakozott, de ki a titokzatos Névtelen??? Berni?

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


csajok!
csak azt írtam,h ki írt innen először ebbe a topicba(hisz én sem tudom,ki a névtelen :lol: )és igen,pat volt az :lol: :lol: vhogy agyaltam este,h ki az aki "sokat"dumál,társasági ember és nekem is ő ugrott be.rákerestem és nyertem :lol: ezen kívül titi,de őt már nem sokan ismerik innen.

az ottalvós kérdésre válasz:állítólag jól aludt Dorkó tesóméknál,este szépen lefeküdt(azt elfelejtettem megkérdezni,h meséltek-e),elaludt,majd 1 óra múlva felébredt,akkor a sógórnőm melléfeküdt,de mondta,h egész éjjel annyit pörgött,mint a ringlispil,így ő leköltözött a földre aludni.reggel arra ébredt,h Dodó "rácsap" a fenekére 8) :lol: na,akkor tudta,h ébren van :D szal nem volt gáz,azt mesélték,h csak a fürdésnél sírt kicsit,gondolom,az nagyon idegen volt neki.de összességében jól érezte magát.azt,h miért "jött"ilyen haza,nem kérdeztem,nem akartam feszegetni.

Kép
berni1
 
 


Csilla!
Édesek a lányok és egyre jobban hasonlítanak egymásra.
Jobbulást nektek!
Ámin a fürdést azzal kezdi, hogy belepisil a vízbe és csak aztán ül bele, kb 1 hónapja kezdte.

Gabus!
Jól néz ki a kemény mézeskalácsod! :lol:
Biztosan finomak lesznek.
Remélem Livi jobban van már.

A többi kép is nagyon szuper!!!!!!!
Szintusról én is vártam a pocakos képet.

Szupi Roli Teszes overálja, mennyi volt?

Szombaton a mi kocsinkat is összetörték, de szerencsére lehet azért járni vele csak a bal hátsó ajtó sérült úgyhogy mi is szervizzel kezdjük az új évet.

Ma délután mentünk le sétálni és nagyon szuper idő volt, nem volt hideg és hó is volt, bár csak babakocsival sétáltunk.

Patr!
4 évet dolgoztam Bowling pályán, de talán egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor játszottam. Nem tudom, hogy miért nem szerettem. Örülök, hogy jól mulattatok.

Berni!
Hát tényleg furi, hogy Dorkót hamar hazapaterolták. Bár nem ismerem a sógornődet, de nem lehet, hogy nem őszinte a szívélyes fogadtatása? Normál esetben szerintem ha nem sírt a kicsi utánatok elég lett volna csak ebédre vagy utána hazapaterolni hiszen este már nem játszhattak túl sokat vele.

Kép
havacska
 
 


Sziazstok!
Mindenki aki rám gondolt,nyert!!! :lol: A névtelen topicindító(k) valamiért törölték az adatlapjaikat! Utánam Sly írt! :)

Sly!
Az overáljai is egyformák a afiainknak,csak ennek is más a színe!Majd mindjárt keresek egy bizonyító fotót!

Gabi!
asszem eddigre már meg kellett volna puhulni! :( Nem lehet,hogy kicsit vékonyra nyújtottad? Nekem sem lett nagyon puha amikor a sütőből kivettem,de én nejlonba tettem,és már másnapra puha lett.

Szintus!
Szuperek a képek a csajodról,az a kalapos haláli! :lol: Én is Tabáni Pityunak drukkoltam!!! Volt sikítás a felolvasáskor!!! :oops: :oops:

Adri!
Hozhatnál képet a lányokról,Niki ebben a korban még olyan sokat változik!! Súlyra szépen gyarapodik?

Csilla!
Kicsit még köhögnek a csemeték,de már hanyagolható,a takonykóruk meg magától elmúlt!Elvileg 27-én mentünk volna vissza,de most úgy tűnik,az uram visszamegy 26-án és 31-én visszajön így ITTHON SZILVESZTEREZÜNK!!!JUHÉ!!!! Tehát addig maradunk...hacsak nem változik megint valami :roll:
A csajos képek nagyon szépek,szerintem egyre jobban hasonlítanak a kis szőkéid! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


...közben ugyan eltelt másfél óra,de előkerestem a fotót. És most jött be Mariann hsz-e is,ezek szerint egyformán látjuk a hasonlóságot Csilla lánykái között! Sajnálom az autótokat.Ez a sok baleset a hétvégi sofőrök és a hülye időjárás szerencsétlen találkozásából ered!Szerencse,hogy nektek nem lett semmi bajotok!Vagy ti nem is voltatok ott,nálatok is álló autót törtek össze?

Ma voltunk moziban.Csajos este volt,3-an voltunk, a Polygamit néztük!akinek esetleg eddig emgfordult a fejében,hogy megnézze,az FELEJTSE el!!!!!Nagyon sz@r egy film! :evil: Bár Csányi Sándorért azért valamelyest megérte! :wink:

Na akkor 2 kép!

Aki álmos,annak mindegy hol van! :)
Kép

És a hasonló sapi,meg overál...ami nem látszik! :D
Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

Nagyon jók az overálok. Máténak is van, de ő sír benne, biztos nem tetszik neki, meg a kesztyűtől is sír.

Patr
Nagyon szuperek a szánkós képek! Mira gondolom csak becsukta a szemét, és nem alszik, vagy igen?

Szly
Jázmin és Roli annyira helyesen be tudnak állni a fotózáshoz. :-)

Csilla
Hogy sikerült a vizsga? Nagyon helyesen a csajok.
Máté belepisil a vízbe, de szerencsére mindig a fürdés vége felé szokott úgy, hogy feláll, rötyög, és pisil. Ő is kb. egy hónapja kedzte. Tegnap sikerült elcsípnem egy dobozba.

Berni
Nagyon ügyes Dorkó, hogy ilyen szépen elaludt máshol, tényleg igazi nagyfiú.

Gabus
Szóval már saját laptopja van? Nem semmi. :-) Elhiszem, hogy nagyon büszke rá.
A mézeskalácsok meg szépek lettek, úgyhogy jók lesznek karácsonyfa dísznek.

Szintus
Nagyon helyes a kis cumis. Jól áll neki a "kalap".
kittina30
 
 


De jók a képek, továbbra is irigykedem a hóra....
Tegnapelőtt mi is "viccből" együtt fürdettük a lányokat, vagyis én belelógattam Nikit Ártemisz mellé, olyan édesek voltak!
Mi is most adjuk az ajándékokat, Szent Este (mármint nálunk, mert én igy szerveztem), Szilveszterkor majd csak 1-1 apróságot kapnak a télapó-csizmába.
szóval Ártemisz kap egy tologatható baba-babakocsit, meg egy kisszéket, amire ha ráül akkor zenél többféleképpen. Niki meg játszószönyeget.
Ami a topicinditást illeti, nekem nem ismerős a bizonyos "névtelen", és ahogy néztem Pat volt az első a jelenlegiek közül aki csatlakozott, de ki a titokzatos Névtelen??? Berni?

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adri te véletlenül kétszer küldted el ugy.azt a h.sz.-od? 8)
Vagy csak a babanet carakszik? :roll:
Tudod mi pedig nyáron nagyon-nagyon írigyek vagyunk rád ám a tengerpart,pálmafák,gyönyörű víz és a jó felsőtestű férfiak miatt,akik ott a tengerparton szaladgálnak... Kép

Kittina Fruzsi is fél a kesztyűtöl!Vettem neki egy piros és egy rózaszínű párt!A pirosat még valahogy hajlandó felvenni,a másikat nem ám!!! 8) :roll: A pisit sikerült dobozba összegyüjtened?
Miért kell?

Pat látom Mira kidőlt szánkázás közben! :lol:
Nekik még oly mindegy,hogy hol.Ha álmosak,elalszanak!
Melyik film az a "polygami"?Amikor több Lilla nevű barinője van a Sanyinak? :roll:
Én is felsíkitottam,mikor meghallolttam,h ő nyert!
De egyébként egy kicsit fura a pasi,nem?(mármint a Tabáni)

Csillus tényleg aranyosak a lánykák!
Toncsi a hóesésben----de ő nem is látszik :lol:

Igérem a napokban jön a pocis kép is! :wink:

Ti feldiszitettétek már a fát?Mikor fogjátok?
Gyerekekkel?Éjjel?

Pusziiiii

Kép
Kép
szintus
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?