Sziasztok! Úgy látom majd mindenki karácsonyi lázban ég és veszettül gyűjtögeti az ajándékokat... Nálunk nem ilyen rendes a család: eddig csak anyósom ajándéka van meg és a törpéé. (az övék is csak amiatt, mert jóval korábbi beszerzések.) Anyámékét kitaláltam már: ők múzeumbelépőt kapnak, Gyurinak is kinéztem az övét, már csak pénz kellene hozzá, a nehézség a bátyámék ajándékainak beszerzése - fogalmam sincs minek örülnének. Kristóf a legkevésbé zűrös a családban
no meg a sógorom... no mindegy.
Máté egy fa traktort kap, meg egy doboz duplót. (Ez utóbbit tavaly februárban, a trakort meg augusztusban vettük meg)
Kriszta, gratulálunk az anyázós Máténak! Nagyon ügyes! A vas tuti jót fog tenni a kicsi étvágyának, csak arra figyelj, hogy úgy add be, hogy kálciumos cucc ne legyen épp a pociban, mert akkor nem tud felszívódni.
Nagyon fincsi menütök lesz!
Én még nem tudom, mi legyen a szentestével. Gyuri külön szeretné, jogos, anyámék szeretnék látni a gyerekeket (a három család egy épületben lakik), ez is érthető, bátyámék tavaly kijelentették, h külön akarnak m indent, aztán anyámékat lehívták, ennek olyan rossz ízű vége lett, hogy apámék meg lettek bántva azáltal, hogy mi meg nem hívtuk megegyezés szerint, engem nagyon kiakasztott a szitu, de ha szüleimmel bármit közösködünk (benne értem ezalatt, h akár 2 percnyi találkozás amit megtud) akkor meg anyósom sértődik halálra. (ehhez hozzátartozik, h amíg Máténak nem tudtam beadni a gyógyszert, anyukámat kértem meg, hogy adja be neki. Az ő kedvéért bevette. Ezen anyósom rettenetesen megsértődött. Mármint hogy nem őt hívtam. Szóval eléggé féltékeny anyámékra kb úgy mint egy kisgyerek a játéka miatt.) Őt meg én nem szeretném egész este hallgatni. (Szeretnék énekelni a fa alatt, meg elmesélni Jézus születését a kicsinek, ő meg eléggé utálja az ilyet, nem partner. Mi meg szeretnénk megismertetni a keresztény szemléletet a csöppel az ünnepeinkben is, ne csak a harácsony része legyen meg a dolognak.) Erre varrjak gombot. Áááááááá ez nagyon kijött.
Szly, nagyon sajnálom a kutyusotokat. A gyerekek hogy viselik? Jázmin tündéri lehetett ahogy magyarázott. Az autista kisfiú miatt nem irigyellek. Én is tanítottam egyet, ő szerencsére nem volt agresszív, csak zajos. Aztán rájöttem, hogy mivel a matekot szereti, néhány jó nehéz feladattal le lehet kötni. (énekórán) Ő nem volt ilyen kemény dió.
Dorkó édes lehet a szétdobott lábacskáival!
Havacska, a vicc jó, jöhet a következő!
Adri, Sumamedet kapott. Bocs, ha már kérdeztem volna, de te mivel szednéd ki a törpéből a trutyit? Már nem taknyos, de köhög és néha hörög. Az egész mellkasa berezeg, aztán a köv harákolás után megint tisztán veszi a levegőt.
Joli biztos most költözik. Majd felhívom és helyzetjelentek.
Többiek, alibi nélkül, merre jártok?