Hát rólam......
Szóval sok a munka, itt a karácsony, takarítás, bevásárlás, sütés-főzés!!!!!!!!!
Anyósék meghívtak 24-én estére vacsorára, együtt lesz a család!!!!!
Na olyan feszült is lettem hogy nem bírtam aludni az éjszaka, most meg olyan vagyok mint a mosott sz@r!!!!
De remélem probléma nélkül fog lezajlani és nem a múlt felhánytorgatása lesz a téma, mert én felállok és eljövök!
A "kedvenc" főnökasszonyom is hozta a formáját megint!!!!!
Múlt hét szerdán reggel azzal a főnököm hogy kedden délután amikor mi már eljöttünk (és a főnökasszony volt a délutános), el kezdett a főnöknél rólam negatívan beszélni, be akart "sározni". De mivel a munkámba nem tud belekötni, így olyan apró-cseprő dolgokba kapaszkodik, hogy nevetséges!!!!!!!!!
De ugyanakkor bosszant is a dolog!!!!!!!!!
Mert nem ül le velem négyszemközt megbeszélni, mert ahhoz nincs gerince, hanem a szemembe bájvigyorog!!!!!!!!!!!!
De szét tudnám rúgni az a nagy valagát!!!!!!!!!!!!!!
Szerdán 12 óráztam, csütörtökön délelőtt temetésen voltam, aztán mentem délutánra dolgozni, pénteken munka után bementünk Egerbe lőszert+ezt-azt venni, úgyhogy el is telt szépen az idő.
Szombaton nagytakarítás+bevásárlás. Vasárnap főzés, kanapét kitakarítottam a takarítógéppel, csináltam kókusztekercset+angol krémest amit lefagyasztottam. Tegnap munka után még elmentünk egy pár jó ismerőshöz, és azoknak vittünk karácsonyra fácánt, mert a kedvesem a hétvégi vendég vadászatról hozott 11 db-ot!!!
Ma is munka után itthon a sok dolog, holnap délutános leszek megint, elmegy a délelőtt nagyon hamar, este pedig ki tudja mikorra érek haza!
Éééééééééssssssss.......
itt a KARÁCSONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Közben még hóseprés, hólapátolás, mert a nyavalyás csak akkor szokott esni ha a párom nincs itthon, vagy éppen 24 órás szolgálatban van!!!!!
És gondolom nem kell mondani hogy ebben az időjárásban kicsit megnőtt a betegforgalmunk!!!!
Úgyhogy kivagyok mint a sezlonyrugó!!!!!
Nade majd kipihenem magam az ünnepek alatt, vagy nem!!!!