Új privát üzeneted érkezett!

akkor hány kilo plusz eddig neked?

Edit

Kép
ézsóné

Edit! Basszus ez nagyon nem jó. Mit mond az orvosod erre? Ennyire nem szabadna vizesedned.

bellerreni
Eger

ne felejtsd el, hogy nekem volt vesekövem, és eleve hajlamos vagyok vizesedésre.... nálam eleve szarról indultam ezen a téren, örüljek, hogy még csak most jött ki ennyire!!! Hogy mit mond? Fekvés, láb pocolás, fáradt vizes borogatás, semmi só, semmi fűszer, napi egy liter lötty...

Edit

Kép
ézsóné

Hát jah. Csak ugye ami fontos lenne a fekvést, pocolást meg borogatást még eddig nem tudtad megvalósítani. Remélem majd hogy otthon leszel bírsz magaddal és a picsukádat az ágyhoz szegezed :lol:

bellerreni
Eger

csak a tököm birja ezt betartani...érted...eddig a vesém miatt kellett napi 4-5 literrel innom. most hirtelen álljak át napi egy literre...aztán semmi só, semmi fűszer...ahan...amennyire megy betartom...plusz ez az idő...ezek a mínuszok nem nekem valóak....simán ugy szívom magamba a vizet mint az állat

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok,

Eltartott egy darabig amig visszaolvastam...

Szombaton elmentunk bevasarolni, vettunk sok szep dolgot a babanak, meg a korhazi csomag is majdem teljes mar. Utana meg kaja bevasarlas is megvolt karacsonyra, jol el is faradtam. Este ereztem, hogy valami nem kafa, kicsit hanyingerem van. Le is fekudtem hamar mondvan, hogy kialszom. No hat ejfel korul iszonyu gorcsokre ebredtem, persze panik ezerrel. Azt hittem elajulok annyira fajt, mar epp orvost akartam hivni amikor kicsit jobb lett, es a fejem is kitisztult. Akkor mar ereztem, hogy a gyomrom faj es mindjart hanyok. Emberem is felebredt es nagyon megijedt, nem is tudott visszaaludni reggelig. Valoszinuleg ettem valamit ami nem tetszett a pocimnak, mert reggelre meg szep kis hasmarsom lett,aztan mar jobb volt. Azota csak lightos kajakat esszem. Vasarnap meg egesz nap a kanapen meg agyban toltottem az idot.

Edit, hat eljott vegre ez a nap!!! Hurraaaaa.

Karacsonyi sutes: mezeskalacs, tiramisu(mert Tamas kedvence) , bejgli, aranygaluska, meg rakoczi turos (sikerult turot szereznem, yupiii). Na persze ez el lesz osztva szilveszterig, szent este csak bejgli, meg tiramisu lesz.

Vettem meg szombaton egy ruhat a H&M-ben, de csak a szules utani lefogyas utan lesz jo ram, le volt arazva es nem tudtam ott hagyni...Mondtam embernek, na ez lesz a cel, hogy bele ferjek az uj ruhamba....

Ma meg megyunk karacsonyi ebedre, Tamas cegevel. Meghivtak engem is pedig senki masnak nem lesz ott baratno, feleseg, de felhivott a fonok, hogy szivesen latna, lehet emberem puncsos :oops: , bar szerintem inkabb az lehet, hogy tudjak csalad nelkul karacsonyozunk es megszajnaltak...

No szep napot mindenkinek.

Kép

Kép
editmk

sziasztok nem tűntem el, csak néha beleolvasok

köldök: nekem még bele lehet dugni az ujjam :)

szerintem felesleges a kilókon parázni, mert az attól is függ, hogy a babó mennyi. Az egyik könyvemben leírták, hogy egy 3 kilós gyerekkel számolva, lepény,magzatvíz, megnövekedett szövetközi folyadék, vérmennyiség, mellek stb 12 kiló a minimum. Én most a 34 hétben 11 kiló plusz vagyok de a seggemen pl nem is látszik.
Az a kismamagatyó ami a pocakos képeken fent van még mindig jó rám

párom most épp sulis karácsonyi ebéden ücsörög (irigy , irigy :)

Szandit ma mindenképpen elviszi orvoshoz, mert változatlanul köhög, és nem megy 37.5 alá a hője, pedig péntek óta már kapja az antibiotikumot, köptetőt, hörgőtágítót..

Mi csak a gyerekeknek veszünk idén ajándékot, ez van, az meg nem lesz túl sok. Viszont Szandika a babaruhák, meg fili póny mellé kap egy hello kitty-s puzzle-t. Eszternek a majdnem 10 éves lányomnak még ki kell találni. Mondtam anyukámnak, hogy eletronikus sudokut néztem ki, erre megvette a nagy sudoku könyvet :x Ruhát nem akarok neki, mert tele van a szekrénye.
stephie

stephie: Képzeld, én se nagyon tudtam, hogy mit vegyek a barátnőm fiának. Erre meg lettem mentve, mert a gyerek mostanában állandóan főzne, úgyhogy vettem neki egy hatalmas szakácskönyvet. Remélem tetszeni fog neki. Lánykád nem szeret főzni? Vagy olvasni? :)
vicky79
Budapest III. kerület

Anita!

Hannah Montana parfüm a Douglasban 990Ft. Van desodor is. Sztem komálná. Vagy CD tokot, mobiltartót, táskát...stb. Ő már nő, nem kislány! :D :D

Az első adag pozsonyi megy a sütőbe, a másiknak kész a tésztája, csak tölteni kell. Az első tepsit jól elcsesztem. Tojássárgájával ragasztottam össze. Bazi nehéz volt kenni meg elfogyott 4sárgája 15kiflihez... Aztán rájöttem, hogy te marha!!!! Nem jó!!!! A következő tepsi 10perc alatt kész volt! :lol: :lol:
Vendég

Stephie, nagyobb lányodnak valami tini parfüm vagy ilyesmi? szerintem ő már abban a korban van, hogy értékeli az ilyesmit... vagy csak én látom rosszul ezt a korosztályt :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!

Akkor én is rosszul látom... :lol:
Vendég

Ezeket a Hannah Montana és társais őrületet elnézve asszem összeteszem a két kis mancsomat hogy megint fiam lesz. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, lldi, sztem is, a mai kislányok olyan baromi gyorsan érnek. Kolleganőm kislánya 10 körül van, de a már ciki neki a játék, tinimagazint akar, meg szemfestéket. Én 12-13 éves koromban még simán barbiztam :oops: Jó, én későn értem :) De behoztam :)

boruska

hát most nem is tudom, hogy megsértődjek-e :D

pár napja írtam, hogy a lánykámnak már van parfümje :), meg hannah montana-s rajongói könyv, tolltartó, mp3, nyaklánc, hajpántok tömkelege, ruhák, épp ezért akartam valami mást kitalálni, mert ezekből már szinte mindent ami létezik beszereztünk korábban, van ezer féle kreatív készlet, ablakfestő matrica, gyönygfűzős készlet mindeféle tini sütis szakácskönyv, meg lányregény, úgyhogy eléggé meg vagyok lőve.
Még a végén tényleg az marad, hogy a chi-chi love kutyus mellé (mai nem az ő korosztálya, de meg volt érte hülyülve) mégis csak az lesz, hogy feltöltöm a telóját
stephie

Anita :oops:

unokatesóm kislánya 5 éves, ő most a Disney hercegnő korszakát éli - nehéz neki olyat venni, ami még nincs :)

boruska

Sziasztok csajok!

Ma reggel itt volt öcsikém meg anyukám. Öcsi most segített egy kicsit a pakolásban, lomtalanításban. Azt hittem itt lesz egész nap, de melót vállalt estére, most ment el. :twisted: Na mindegy, ez is több mint a semmi. :? Anyum most ideadta a kariajándékunk árát, hogy vegyünk magunknak mikrót, jól jön majd, amikor a picivel veszkölődök. :P

Jó volt olvasni a reggeli terméseteket, hogy mennyire pörögtök. Süti süti hátán, nyami. Én majd csak holnap vagy holnapiután sütök. :wink: :D

Edit, hurrrrrááááá, itt a vége fuss el véle! :D Milyen jó, hogy a munka terén letehetted a lantot. 8)

Stephie! Remélem Szandi karira tényleg meggyógyul, majd a doki biztos tud vele valamit kezdeni.

Vicky! Mézes teát iszol? Bár gondolom nyomod a mézet a torkodra, vigyázz Magadra, gyógyulj meg mielőbb!

Editmk! Nem semmi éjszakád lehetett! Azóta minden rendben? Jó céges bulizást!

Kakti! Küdtem privit!

Ja csajok! Én még fel sem tudok menni az fw-re, tudtok valami linket küldeni, akár priviben is?

Kép
Kép
molmar

Halihó!

Nálunk karácsonykor nem tudom milyen sütik lesznek, vagyis én somlóit, gumitortát (Bea féle :D ) meg albert kekszeset csinálok, de hogy otthon mi lesz nem tudni. Anyós nem szokott sütni, szerintem náluk csak olyan, amit mi viszünk. Anyu szintén nem sütöget, de keresztanyukám annál inkább. Én már zserbót ennék, de nagyon.

Holnap reggel indulunk Mátészalkára. Egyetlen egy porcikám sem kívánja a hosszú utat. :?

Ráadásul szerintem a kedves kislányunk visszafordult farosba, mert annyira lent rugdos és fent van egy nagyobb alkatrésze (vélhetően a feje) :( Nem egy jó érzés.

Nekem nincs karácsonyi hangulatom egyáltalán. Nincs is kedvem semmit csinálni. Tegnap is nagy kínkeservesen csomagoltam be az ajándékokat.

Kitartás az utolsó munkanaposunknak. :lol:
Vendég

Molmar, szerintem Vicky nem ihat mézes teát...max citromosat. kiváncsi vagyok lesz-e valaha diabetikus méz :roll:

Vicky, ilyenkor a cukrod is felugrik? Mármint amikor gyulladás van a szervezetedbe v beteg vagy?

Kismaki, nálam is zéro karácsonyi hangulat :roll:

Az én kis 9 évesemnél menő a hello kitty, az LPS, Filly és egyéb póni (a lényeg kicsi legyen), természetesen a Hanna és még megy vmi sorozat boszi családról :shock:

Stephie, esetleg ha szeret varrogatni, lehet kapni a játékszigetben sk készíthető plüss minden félét...nagyon édik és nem túl nehéz összerakni.

Kép
csipike09

Lehet dicsekedni kicsit?
VIGYÁZZ KAJA FOTÓÓÓÓ!!!!!)

Biberle:
Kép

Linzer:
Kép
Kép

Pozsonyi:
Kép
Vendég

Azta mindenit Nóri, ez nem semmi. :shock:
Vendég

Sziasztok!

Sütik:
Nálunk zserbó, beigli, hókifli, mézes, linzer lesz.

Nóri!
Morzsa partira benevezek. Nagyon jól néznek ki a sütik. :D

Tényleg, választottál már szülésznőt?
Én 30.-án megyek az enyémhez dumálni, meg vizsgálatra a kórházba.

Karácsonyi hangulatom nekem sincs, mert sajnos apa még holnap is dolgozik :(
Mióta ismerem a karácsonyi héten sosem dolgozott.

Már egy kicsit elfáradtam én is. Ráadásul most a lánykám 1 órát alszik egész nap. Leszívja az energiámat.

K
bchris

Nóri a pozsonyi kifli receptjét feltennéd?

thx

K
bchris

Pozsonyi kiflit akarok! Diósat! MOST! :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

B+ Nóri :lol: :lol: ez nem ér...
a kifliket kérném fénypostán :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nem is értem, miért megyünk cukrászdába, miért nem Nóri gyártyja a talikra az ellátmányt :wink: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky, Anita, én szülés után 3 nappal ráálltam a kórházi mérlegre és csak 6 kg-val mutatott kevesebbet. A baba pedig 3650 g volt. Akkor csalódtam, úgy terveztem, hogy 8-10 kg-val kevesebbet fog mutatni :(

TErhesnacik: én is vettem egy terhesnadrágot arany áron. A hasa szorit, a fenék és comb részébe meg kétszer beleférek, kábé 3-szor vettem fel, de állandóan rángatni kellett, hogy ne essen le rólam. Több terhesnadrágot nem is vettem! Inkább hordok rendes farmert bandázzsal, aztán kész.

Nóri, ezeket a sütiket tényleg te csináltad? nem hiszem el...úristen...mint egy cukrász...

Karis sütik nálunk: mákos guba, bejgli, Edit féle pogácsa és mézeskalács.
lara

Hahóóó!

Már nálunk is minden a karácsonyi ünnepek körül forog. Apa épp most szerzi be a maradék ajándékot, ami még hiányzott, én meg gyártom a terveket a következő napokra.
Ma voltam a 32. heti vérvételen. Képzeljétek, egyetlen egy nő vette le a vért, így hiába voltam ott már fél nyolc előtt, kb. fél 10-re végeztem...
Kimostam az összes babaruhát, még a sajátjainkból lesz egy-két adag, aztán jöhet a nagytakarítás. Boti ruháit még nem vasaltam ki, azt januárra hagyom.
Mint írtam már, én nem sütök/főzök, de lesz sok finomság: mini zserbó, mákos/csokis/diós beigli, francia krémes (apu kedvence) és egy mini túrótorta férjuramnak a névnapjára. Az ebéd (vacsi nem lesz, mert addigra el kell indulnia a családnak, hogy hazaérjenek; ilyenkor -meg még egy csomószor- olyan rossz, hogy ennyire messze élünk egymástól...) még titok, majd az étteremben mindenki választ a saját szája íze szerint.

Szerencsére, apa megígérte, hogy segít a takarításban, én csak a kevésbé megerőltető dolgokat vállalom be, meg gyártok még egy-két díszt a lakás néhány zegzugába.

Ja, a köldököm nekem is érzékenyebb, főleg, amióta kifordult (bár lehet, még nem teljesen), meg ott van alatta a vakbélgyula utáni heg is...

Kabátok terén azt hittem kitartanak a meglévők, de az egyik cipzáros már nagyon nehezen ér be és kényelmetlen, a gombos még csak-csak elmegy. Anyu megígérte, hogy karira lehozza nekem a még gimis :) kabátomat, az tuti jó lesz. Nem egy gyönyörűség, de olyan sokat már úgyse mozdulok ki. De hogy hogy vehettem annak idején akkora méretet?? Na jó, majd próba után kiderül, hogy tényleg jó-e rám.

Kép
erusverus

Ja, a kilók miatt ne aggódjatok, szerintem én viszem a pálmát a plusz 13 kg-mal. :) De hogy a sütievést nem fogom tudni megállni, az hótziher. :D

Kép
erusverus

stephie: És az a vámpíros könyv, amiért most annyira oda vannak a tinik? Twilight vagy mi a címe? Sajna több ötletem nincs, de majd még gondolkozom.

molmar: A tea megy, de mézet nem tehetek bele a cukrom miatt, jól írja Csipike. A diabos méznek szerintem köze sincs a méhekhez. Mondjuk sok méznek sincs. :)

nóri: ez terrortámadás volt az ízlelőbimbóim ellen. :)

csipike: Nem, a cukrom jó, még olyan is mintha javulna egy kicsit.

lara: Nekem jó a 6 kiló mínusz, pláne ha egyáltalán nem híznék már semmit. De persze csak ha a baba nem sínyli ezt meg.

Végre elkerül innen a kanapé és akkor a két ünnep között összerakjuk a kiságyat meg a komódot. Persze én csak irányítom majd a munkálatokat. :D Most én szedtem ki a csavarokat, az egyikkel annyira megharcoltam, hogy azt hittem leszakad a kezem. Persze mindig az utolsóval van a baj.
vicky79
Budapest III. kerület

Nóri, ezek nagyon durvák! :)
Nekem miért lett olyan ronda a linzerem, amikor Neked olyan szép ? :x :)

Rám meg valami fészekrakás jött, mert olyan hlyeket pakolok át, amihely kb egy éve nem nyúltam, kamra mély polcait, rég nem nyitott polcokat, és selejtezek, meg rendszerezek...

Pedig vmi hasznosat akartam csinálni, pl. körmöt lakkozni :)

boruska

Na én megszakadok asszem!
Ez a nap elég húzósra sikeredett! A holnapi sem lesz gyengébb, szóval be vagyok tojva! :lol:

Méteres kalácshoz 2adag tészta a sütőben. Még kell 2. Meg ragasztgatni, meg csokimáz. Kiflik készen vannak, bár egy tepsivel még pihen. Ajándékok becsomagolva.

Viszont akkora kupi van a lakásban, hogy ihaj. Drága férjem meg lelép pókerezni. Ráadásul fél8-ra, szóval ha Luca nem alszik el 7-kor (nem fog) akkor az estém is el van rondítva! :oops:

Ki kellene cipelni egy polcot, mert oda kerül a karifa. Ugye mi holnap karácsonyozunk!!! Szóval holnap reggel 9h-re kell mennem fodrászhoz a Lurdyba. Onnan hazarohanok, előhívatom a képeket. Kitakarítok, megfőzök és felállítom a fát (már ha apa megveszi). Feldíszítem, megterítek és várom a családom.

Akkor ha nézzük, apa annyival járul hozzá a karácsonyi készülődéshez, hogy elmegy fát venni! Már ha elmegy! :shock: :shock:

Micsoda egy hülye vagyok én!!!!! :D
Vendég

nóri: Jó húzós napjaid vannak mostanában. Csak tényleg vigyázz, ha úgy érzed pihenned kell, akkor ülj le egy kicsit. Miért van egyébként ez, hogy ti holnap karácsonyoztok? Luca miatt, vagy ez már régebbi hagyomány?

ELVITTÉK A KANAPÉT!!! Végre. Most ugyan üres a gyerekszoba, de így a két ünnep között majd felragasztjuk a bordűrt meg összerakjuk a bútorokat. Csak még azt nem tudom, hogy ülőhelyem honnan lesz, de majd valahogy megoldom januárban. Addig meg átviszem a papasan fotelomat, hogy ne legyen annyira üres. Majd dobok fel képeket, ha kész leszünk, bár a falak még elég csupaszak. Még csak 12 világítós micimackós figura van fent, azokat me ragasztottam fel, mert a felsőket a kanapéról értem el.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!

Mert szeretnék egy meghitt, normális estét együtt. Szeretnék itthon is karácsonyfát, és mivel 24-én anyóséknál leszünk, 25-26án anyáméknál, így csak 23-án van rá esély!
Bezzeg ha elköltözünk és lesz hely 24. otthon lesz. Aki jön, jön, aki nem, azzal nem karácsonyozok!!! 10hónapos gyereket nem rángatok napokig!!!! :lol:
Vendég

Nos anyámnak sorolom, miket sütök. Mire megkérdezi, hogy mézes krémest nem sütök-e? (nálunk az 5 főzött tésztás lapból áll, amit LEHETETLEN kinyújtani) :twisted: A pozsonyi meg a diótorta az ő kedvéért lesz. Húgom, Laci, Luca szereti a linzert. Sógorom meg én a méterest. Nagyanyám meg azt szereti, ha nem kell sütnie... Erre semmi sem elég! :lol:
Vendég

Edit!!!! Hurrá, eljött ez a nap is. Bár megismerve téged, a két ünnep között már újra átnyalod minimum a lakást. :D Csak hogy ne kelljen annyit heverészni meg pihenni.

Stephie: az én környezetemben nincsenek ekkora lánykák - de sose vennék nekik Hanna Montanas cuccokat, elvből (még jó, hogy fiam lesz :D) Viszont nagyon jó társasok vannak: Catan telepesei (én és a haveri kör imádja, bár azzal mindig én nyerek), Carcassone (ez kicsit fiús, de ezt is szeretem). Élet játéka (ez kicsit húzós anyagilag, de állati jó). Van egy detektíves, most nem jut eszembe a neve Budapesten kell elfogni a bűnözőt a rend őreinek. Ez is nagyon jó. És lassan kezdődik (már ha el nem kezdődött) a házibulis időszak. Azokra meg kifejezetten menő lehet ilyen játékokkal (mondjuk az az én időmben volt :oops: de annyit csak nem változott a korosztály)

Uh, ma koncertezik Zsolti kedvenc bandája utoljára. Felbomlik az együttes. Zsolti velük szokott eljárni fotózni, no meg az összes fesztiválra. Na Zsolti már kibőgte magát rajta, ergo az utolsó bulira el KELL menni. Engem is hívtak, de mondtam, hogy sajnálom, ekkora pocival félrészeg (jobb esetben) pogózó punkok közé nem biztos hogy mennem kéne. :D Még van egy hónapom. Szal ma hazajöttünk Komlóra, mert Pécsen lesz a buli.

zarja

Sziasztok! Nyugodtan várhatom az angyalkát, pocaklakó angyalkánkkal minden rendben. Szépen nő, vese, gyomor rendben működik, lepény nagy és homogén. Magzatvíz a szokásos, ezért marad a sűrű kontroll, de ha ezzel a mennyiséggel kihúzunk még 5-6 hetet, gond nem lehet. Dokim 26-án ügyel, így aznap megyek megint, akkor ő fog uh-zni, aztán legközelebb csak 5-én.

ÁEK-sok: 12.23. és 01. 13. között sem előadás, sem szülőszoba-látogatás nem lesz. Érd.: 475-2515/1704 Ez volt kiírva.

Süti: szégyen, nem szégyen, Piri néni süt nekünk egy mákos bejglit... Meg 25-én anyumék biztosan hoznak innen-onnan kapottakat. (Már ha jönnek...)

Bea, 2. gyerek elhanyagoltságának apropóján nekem is szokott lelkiismeret-furdalásom lenni. De hát ez van. Ez a 2. gyerek sorsa (én is az vagyok, s pont ezt utáltam benne mindig is...)

Régi alak: mindenki azt mondja, ebbe a súlyban kéne maradnom, amiben most vagyok. Sosem voltam még ennyi! Állítólag jól áll. Oké, de ez most a baba, ha simán lennék 56 kiló, akkor már dagadt lennék a 156-os "magasságomhoz" mérve.

Viki, Bioparox nyugodtan mehet!!!!!!!!!!!!!!!!!
ktc

Katica!

A magasságodhoz elvileg a 46-56kg a normális.
Én 168cm vagyok, nekem az 55kg a normál súlyom... :D
Vendég

Oh, anyu gepen netelek es megszoktek az ekezetek. Na akkor rovid leszek.
Kiderult itthon nagy baj van, a papa vegso stadiumban, eszik es egybol hany, de gyogyszerrel ne mergezzuk. |gy csak nezzuk, hogy (sikerült megjavítanom) hogy fogy el a papa. Iszonyú. Sose kelljen nektek ilyet csinálni. Fél nap alatt kikészültem. A legjobb, hogy a mama mindent megcsinál, de hála az agyvérzésének két perc múlva nem emlékszik rá, mi meg anyuval még fél óra múlva is öklendezünk. :D Kicsit irigylem a mamit. Na közben anyut utolérte valami vírus vagy mi a csoda. Ő is hány, kb egy hete. Azóta semmit se eszik, szal vizet ad csak ki magából. Állati gyenge. És közeleg a karácsony. Megegyeztünk le van sz*rva az ünnep, meg a zabálás, meg a süti, a lényeg, hogy az egészségük legalább annyira meglegyen, hogy ha jönnek nagybátyámék (sznob állatok, fuj) akkor legalább annyira tudják tartani magukat, míg el nem mennek. Karácsonyi menüt töröltük (minek a sok kaja, úgyis kihányják) így csirkecombot párolnak krumplipürével. És a sütitéma is törölve. És takarítás is. Szegény Zsoltit megkértem, hogy holnap amit tudunk a betegektől takarítsunk ki anyuéknál, aztán ennyi.

Mivel a Zsolti is felszedett, én se akarok szenvedni két ünnep között ezért otthon is lightosra tervezem a karácsonyt. Nem hiszem, hogy a nagy etetésnek és sütizésnek bárkinek jót tenne. (kivéve a gyógyszertáraknak) Így nálunk halászlé lesz (ez hagyomány) de az én kis husim kiadta egy mesterszakács haverjának, akinek elvittük a házilag fogott halat, és ő megcsinálja nekünk. :D És rántott hal krumplipürével. Na ok, megcsinálom azért desszertnek az isteni diótortámat és ennyi. Anyunak meg (mivel most van a szülinapja) csinálok egy csokitortát. Ennyi lesz a nagy sütögetés.

Nagyon sajnálom az anyuékat, és nem tudom, hogyan tudnék nekik segíteni.

zarja

Katica
Jó hogy minden oké:)

nekem is azt mondta egy kolléganőm, hogy legyek mindig terhes, mert olyan jól áll:)

fiúk elkészítették a mézeseiket, nagyonm élvezték....persze a külcsín hagy némi kivetnivalót maga után, de sebaj:)
egy kuglófot is összedobtam azért.

én is leginkább társasjátékokat vettem a skacoknak. nekem kellett megvenni a nagyszülők nevében is :roll:
scrable junior, carcassone meg ilyesmik. és van még egy nagyon jó játék, azt szülinpara kapták, szuperfarm a neve. ezt nem unom meg egy perc alatt. mindenféle háziállatokat kell gyüjteni, nyúl, bárány, malac, tehén, ló. nyulakat cserélni, bárányra, bárányokat malacra, stb...ez legalább nem végződik drámával nálunk.
a ki nevet a végén nálunk ki bőg a végén, mert nem bírják elviselni, ha nem győzhetnek :roll: malom dettó...

egyébként kapnak még legot, autópályát, könyvet.

a rózsaszín korszak még csak most fog beköszönteni, arra nincs tippem..

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti: a malmot meg a ki nevet a végént én is utálom. :( Nem bírok veszteni. De a fenti játékoknál nem akkor a tét, illetve ha vesztesz is, a játék öröme kárpótol a sokadik helyért. Nem úgy mint a fenti két játék. Pfuj. De kamasz korom óta szokásom, hogy buliba, nyaralásra sose megyek el kártya nélkül (magyar, römi és uno). Ezekkel a legrosszabb bulit is fel lehet dobni. És mindenki élvezi.

zarja

Eszter, ezek nagyon rossz hírek. :cry: Remélem azért a lehetőségekhez képest széppé tudjátok varázsolni az ünnepet.

Én ma csak lájtoskodok. :cry: Még mindig nem százas a hasam, ma szereztem be Magnerotot, hátha az jobb lesz mint a Panangin.
Pedig holnap sütni kéne, meg vásárolni menni, ehhez képest lehet hogy listát nyomok a fiúk kezébe és ők mennek ketten. :oops:
Ma még be akarom gyúrni a túrós pogi tésztáját és a mézeskrémest sem lenne rossz ötlet megsütni. Holnapra csak a mézeskalács maradna. Képviselőfánkot majd inkább 2 ünnep között sütök, azt anyós úgyis csinál és ad, meg még a tortámból is van, úgyhogy tele a puttonyunk sütivel. Anyukám ma megsütötte a bejglit. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Eszter!

Kitartás! Szeretünk! :cry:

Azt már észrevettem, hogy többnyire elválik, kire milyen front van rossz hatással. Én most virulok, alszom, tudok enni. Melegfront van! Imádom. A hidegfront meg falhoz vág teljesen!
Valakinek pont fordítva!!!
Vendég

Ez egész jól néz ki:

http://dilidomino.freeblog.hu/archives/ ... /#comments

(bár asszem a cukrosok, akik miatt érdekes lenne nem ehetnek aszalt gyümit...)
Vendég

nóri: Nem azért kérdeztem, csak nem értettem. A szentestén eddig mi is anyóséknál voltunk vacsorázni, de lehet hogy áttérünk arra ami az idén lesz. Mármint hogy a gyerekkel 24-én itthon és 25-én mennénk majd haza. De ez majd jövőre kiderül. Idén anyós jön 25-én.

ktc: A januári szülésfelkészítő most hányadikára jön ki? 12-re? Mert lehet hogy megpróbálnék elmenni, ha 11-én a doki jókat mond. Meg akkor benéznék a diabos dokinénimhez is. Én repesnék az örömtől, ha még egyszer baba nélkül 56 kiló lennék a 156-os magasságomhoz. Most azt számoltam, hogy már a 60 kiló is jó lenne és az talán elérhető, ha nem hízok majd meg szoptatás alatt.

zarja: Sajnos mi tapasztaltunk ilyet, bár inkább anyuék. Apukám 2 hónap alatt 50 kiló alá fogyott. Akkor volt már igazán beteg, amikor nem tudott enni. Sajnos nem is húzta sokáig már utána. Remélem a papánál nem így lesz. :(

Ma nekem is azt mondta egy kolléganőm a telefonba, hogy beszélt egy másik kolléganőmmel és azt mondta hogy nagyon jól nézek ki. Megszépített a terhesség. Hízott is a májam rendesen. :D

Társasjáték: Nálunk még mindig a wii a sztár. Akárki jön, mindenkivel nekiállunk játszani és mindenkinek nagyon tetszik. Mondjuk elég drága volt, de megérte. Imádjuk.
vicky79
Budapest III. kerület

nóri: Tényleg nagyon jól néz ki, de valóban nem lehet nagyon aszalt gyümölcsöket enni. Sajnos.
vicky79
Budapest III. kerület

Edit A kistehén átiratodon jót vihogtam :lol: . Nálunk nincsenek mínusz fokok, hajnalban az eresz zörgésére ébredtem, annyira olvadt. A lányom délben épített hóembere is szétolvadt estére :( . A kilóid nincsenek sokan, én 15-18 kg-t híztam az előző 3-al.

Viki Én is 2x2 Bioparoxot fújtam legutóbb. De az előző 3 terhességben is ez volt az egyetlen gyógyszerem köhögésre (a kórházban is ezt adták). Akkor még nem az "óvatosan használjuk", hanem a "terhességben is használható" szöveg állt benne. Gondolom nem a gyógyszer, hanem a szabályozás változott :D .

Csipike Elképzeltem a diabetikus mézet :D . Diabetikus méhecskék hordják a diabetikus nektárt :lol: . Nem, sajna, az csak műméz lehet :? .

Nálam néha nyomokban van csak egy kis karácsonyi hangulat :( . Fánk sincs még. Sütni nem fogok, ha édesre gondolok, akkor jön a hányinger és nem is bírnám a melót. Pedig hagyományosan narancsos keksz, mézes, linzer, bejgli, mézes puszedli, mézes krémes és még sós rudacska szokott lenni. Idén lehet semmi. Ami nem is baj, lányom MINDENEVŐ és eléggé túlsúlyos. Anyósom holnap hájast akar sütni (miért pont azt?) Az ünnepekre libavágás van beütemezve, mert ahhoz anyósom és férjem is kell, de a Mama 27.-én megy, emberem meg még holnap is dolgozik :( .

A meggyes-csokist Bea karácsonyosította mézessüti fűszerkeverékkel (én is tettem bele) én tovább turbósítottam durvára darabolt dióval (nagyon jó volt bele).

Annyi nálunk a babaruha az előszelekció után is, hogy 4-5 újszülöttnek simán elég lenne. Találtam köztük egy kézi mellszívót is (a 20 db hálózsák és 3 bundazsák között :D ). Ilyenem sem volt még :D .

Zarja Sajnálom a Papát és a családot.

Az emlegetett társasok nekünk is megvannak, most a bővítésekre került a sor. Illetve a Scrabble-t szereztem be, meg a kockapókerhez szükséges poharat és kockákat.
Hetek óta esténként a gyerekekkel a Solo-val (ugyanaz, mint az UNO) szórakoztatjuk magunkat. Azt ágyban pihenve is lehet játszani :D .
pammut

Csajok vége a világnak! A nyomorult 6db fénykép előhívását senki nem vállalja karácsony előtt!!!! :cry: Ez lett volna az egyetlen meglepetés a Lacinak. A fotós csaj szombatra ígérte... De valami vizsga közbejött! Azért melózom napok óta, hogy annak akit embernek, akit a legjobban szeretek minden tökéletes legyen, erre így elbasszák nekem! Most itt bőgök mint egy hülye!!!! :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok! Na én is megjöttem. Jól elfáradtam. A barátnőm már mentőt akart hívni mert elkezdett szurkálni a pocakom alul. A 20 perces utat hazafelé kb 50 perc alatt tettük meg :? De már majdnem megvan minden. :lol: Holnap sütném a mézest, de margarint elfelejtettem venni :oops: úgyhogy még holnap azért kell elugranom valami boltba és kezdődik a sütés-főzés. :lol:

Zarja! Sajnálom :cry: Nekem apukám 47 évesen 2 hét alatt fogyott le egy 90 kg-os életerős apuciból egy 47 kg-os csont és bőrré, úgyhogy kb tudom mit érzel. De legalább papád nem fiatalon hal meg. Tudom ez nem vígasz,de gondold el én mit éreztem amikor láttam apukámat relatíve fiatalon elfogyni :cry: Sok pozitív erőt küldök...

Edit! Vááááááá. Már neked is vége a melódiának. Most már tényleg pihi, mert fenéken leszel billentve :lol:

Nóri! Te szegény... (buksisimogatós smiley) Majdcsak kitalálsz valamit, ahogy én téged ismerlek :lol: Nem vagy te olyan elveszett. :roll:

bellerreni
Eger

szasztok csajok!

nincs több meloooooooooooooo, éljen, jippijjjééééééé, az uramnak mondtam vagy kétszer hogy csípjeél mög :shock:
persze plusz lové semmi, a többiek se leptek meg semmivel, hát legalább tudom milyen a hozzámállás 5 és fél év után....

Edit

Kép
ézsóné

megyek és alszom. holnap jövök. kivagyok mint a sz*r.....

Edit

Kép
ézsóné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?