Edit A kistehén átiratodon jót vihogtam
. Nálunk nincsenek mínusz fokok, hajnalban az eresz zörgésére ébredtem, annyira olvadt. A lányom délben épített hóembere is szétolvadt estére
. A kilóid nincsenek sokan, én 15-18 kg-t híztam az előző 3-al.
Viki Én is 2x2 Bioparoxot fújtam legutóbb. De az előző 3 terhességben is ez volt az egyetlen gyógyszerem köhögésre (a kórházban is ezt adták). Akkor még nem az "óvatosan használjuk", hanem a "terhességben is használható" szöveg állt benne. Gondolom nem a gyógyszer, hanem a szabályozás változott
.
Csipike Elképzeltem a diabetikus mézet
. Diabetikus méhecskék hordják a diabetikus nektárt
. Nem, sajna, az csak műméz lehet
.
Nálam néha nyomokban van csak egy kis karácsonyi hangulat
. Fánk sincs még. Sütni nem fogok, ha édesre gondolok, akkor jön a hányinger és nem is bírnám a melót. Pedig hagyományosan narancsos keksz, mézes, linzer, bejgli, mézes puszedli, mézes krémes és még sós rudacska szokott lenni. Idén lehet semmi. Ami nem is baj, lányom MINDENEVŐ és eléggé túlsúlyos. Anyósom holnap hájast akar sütni (miért pont azt?) Az ünnepekre libavágás van beütemezve, mert ahhoz anyósom és férjem is kell, de a Mama 27.-én megy, emberem meg még holnap is dolgozik
.
A meggyes-csokist Bea karácsonyosította mézessüti fűszerkeverékkel (én is tettem bele) én tovább turbósítottam durvára darabolt dióval (nagyon jó volt bele).
Annyi nálunk a babaruha az előszelekció után is, hogy 4-5 újszülöttnek simán elég lenne. Találtam köztük egy kézi mellszívót is (a 20 db hálózsák és 3 bundazsák között
). Ilyenem sem volt még
.
Zarja Sajnálom a Papát és a családot.
Az emlegetett társasok nekünk is megvannak, most a bővítésekre került a sor. Illetve a Scrabble-t szereztem be, meg a kockapókerhez szükséges poharat és kockákat.
Hetek óta esténként a gyerekekkel a Solo-val (ugyanaz, mint az UNO) szórakoztatjuk magunkat. Azt ágyban pihenve is lehet játszani
.