Új privát üzeneted érkezett!

Csajoook!

De örülök nektek! Eszméletlen édesek a picik!!!

Ma dolgozódtam kicsit, meg összekaptam a házidokival, amúgy sem volt túl kedves, mivel jóformán csak táppénzes papírokért jártam hozzá, de elég volt. Nemhogy segítene, még idegel is. Hát köszi, ez nem hiányzik! Holnap megyek a védőnőhöz, meg 2 ünnep között a vizsgálatokra.

Mindenkinek rókamentes estét, vigyázzatok magatokra!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztoook:)

Pocak: gyönyörűűűséges a sztráfotó, és külön örülök ennek a 13 hétnek:D Akkor lassan tényleg nyugodj meg kicsit:) ééés természetesen ne menj sehova, Te már ide tartozol:D:D:D:D

Sakura:
Gyönyörű a kis fütyis :D Reményt adtál, hogy akkor fiam lesz.... az elsővel nem voltam rosszul kicsit sem, most fordúl a gyomrom a legtöbb dologtól... Mindenki szerint tuti kislány, mert mások a tünetek... Én fiúra szavazok:D:D:D

Eva:
Igen, fáj nagyon... de mostmár kivárom a dokit... Muszáj, csak így az ünnepek nem túl kellemesek...
Igaz, a fontos, hogy nincsen lázam...csak rossz, hogy beteg vagyok éppen az elején.

Meme:
Na igen, a 4D az külön élmény, 12 hetesen Én is elteperek tuti, itt nálunk 2db képpel, dvd-vel együtt 15e. Nem olcsó, de a sima 2d-t csinálja a doki 14e-ért.... úgyhogy megéri :D:D:D

Pusz Pusz
Vendég

Sziasztok!

Merci: remélem rólad is minél előbb elmúlnak a foltok!

Kutyafüle: helyes a picid! Fogdoki passz, nekem eddig szerencsére viszonylag rendben vannak a fogaim!

Meme: gratula, örülök, hogy minden rendben! Én holnap megyek délre, de csak késő délután/este leszek net előtt. Remélem minden rendben lesz, picit parázok.

Sakura: nagyon helyes a pici!

Poci: te babód is gyönyörű!

Csipetnyusza: házidokival összekapást sajnálom, nem tudsz másikat választani?

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sziasztok!

Edi: Ha nincs lázad, akkor tényleg nyugi!! Továbbra is jobbulást Neked!! Pihizz sokat, amennyit csak tudsz. Az viszont nem jó hír, hogy Neked kellett menned dolgozni, mert nincs más, aki helyettesített volna. :( Tudom, hogy milyen ha muszáj menni (ismerős a bankszféra), de az, hogy még beteg is vagy, hát szóval vigyázz nagyon magadra!!!!

Sakura: Hatalmas gratula a kis kukacoshoz és hogy minden rendben van! Szuper híreket hoztál!

Meme: Meddig kell szedned az utrot? Mondta a dokid? Ma már egyszer írtam, de mégegyszer gratu Neked is a mai szép méretekhez.

Poci: Nagy-nagy gratu Neked is! És úgysem engednénk már át a júniusiakhoz :) Te már a mi topic lakónk maradsz :D Majd Te fogsz minket nyugtatni (mert már kezedben lesz a Bébike), hogy "hajrá csajok" és majd mesélsz a friss élményekről, könnyű szülésről, stb... Ugye?

Én holnap megyek UH-ra, már alig várom, addig meg izgulok.

Jó éjt Nektek!

Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Jó reggelt!
Köszi a gratukat mégegyszer!:)

Ed: akkor tényleg megéri a 4d. Nálunk ha a kórházban csinálják (mint tegnap), akkor ingyenes, ha a magánrendelésen csinálja a dokim, akkor 4000. De nagyon szeretnék én is elmenni 4d-re. Majd beszélek a dokimmal, ő is csinál, de őt nem tudom, hogy mennyiért. Arra gondoltam, hogy majd elmegyek a 14-15. héten, akkor legalább már látszik, hogy rendben van e a placenta. Meg hogy kukis, vagy puncis:)

Fóka!
Drukkok 1000-rel!! Várunk a hírekkel, meg a képpel!:) Sima UH vagy 4d?

Manorka:
Azt mondta a doki, hogy ugy szedjem az utrót, hogy még van 2 és fél dobozom itthon. Az utolsó doboznál kezdjem lassan csökkenteni. Valahogy elosztom úgy, hogy 14+3-ig kitartson valahogy. A 12-14. héten veszi át a lepény a táplálást, addig kell szedjem. De inkább ráhagyok 3-4 napot, biztos, ami biztos!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Manorka: Neked is hatalmas drukk!!!:) Gyere az eredménnyel!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok Csajszik!

Ma Meme volt a korankelo. Koszonjuk mindenkinek a nagy drukkokat es gratulakat.

Nyusza: csak nyugi, most nem szabad idegeskedned...a baba mindent erez.. :wink:

Fokamoka: mar elore is nagy szoritas holnapra Nektek.

Manorka: hat persze, hogy nem megyek sehova..es majd nyugtatlak titeket, de az is lehet, hogy majd ti engem..ki tudjaa mikor akar majd kibujni.

Szep napot mindenkinek! :) :) :) :) :) :)
pocaklako

sziasztok
rossz volt a gépem :cry: :cry:

milyen gyönyörű babócákat láttam itt,nem semmi :lol: :lol: gratulálok mindenkinek aki tegnap volt orvosnál,olyan jó nektek :wink: :wink: nekem még 2 hét :oops: :oops:

Edi
jobbulást :oops: :oops: ez durva hogy még betegen is dolgoznod kell :cry: :cry:

Sakura
már látták a kukacot :P :P jaj de jó hogy már tudod :wink: :wink: gratula :lol: :lol:

Pocak
na te leszel majd az első befutó?? :wink: :wink: nem semmi :wink: mondjuk nekem Olivérrel minden uh más időpontot mondott,ugyhogy mi maradtunk az eredetileg kiszámoltnál :wink: :wink:

Manorka
drukk mára :wink: :wink:

Meme
nekem a 13. hétig kell lecsökkenteni és abbahagyni a progi szurit és az utrót :wink: vigyázz a ráhuzással mert nekem azt mondta a doki hogy az nem jó a babának ha tovább adom amikor már a lepény táplál :oops: :oops:

bibar

sziasztok,
mindenkinek jó reggelt:)

foltok elmúltak:)

holnap megyek dokihoz.

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Meme: en is kezdem a csokkentest. Nekem mindigis csak napi 1 x kellett hasznalni. Most mar csak minden masnap.
A doki azt mondta most mar a placenta iranyit.

Mercy: orulok, hogy eltuntek a foltok, ahogy jott ugy el is ment, szerencsere.

Bibar: hamar elszalad ez a 2 het igy az unnepek alatt.
pocaklako

Helló lááányok :)

No igen, nehezen is megy a munka így betegen... Tegnap hülyére aggódtam magam, mert a wc papíron egy TŰ hegynyi piros pötty lett, persze azóta semmi sem, de totál lepergett előttem az összes rossz ami lehet.... Mire rájöttem, úgy 2óra remegés után, hogy biztosan a köhögéstől megpattant egy ér, vagy lehet egyszerűen a hormonok. Végülis egy TŰ hegynyi nyálkás pötyből még csak nincs baj... totál kész parás lettem, mintha életemben nem szültem volna még, meg nem lettem volna kismami....

Két napja megint van ez a mindjárt megjön érzésem, de gondolom ez attól van, hogy nő a méhem. Nektek is szokott lenni????

Vagy tényleg kezdjek parázni???? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok a babákhoz és hogy minden rendben van.

Sajnálom hogy eddig nem tudtam írni de teljesen ko vagyok néha.

Olyan szépek a babás Uh-s képek:)Úgy irigyellek titeket.Nekem majd január 5-én kell mennem.

Olyan mj megjön érzésem nekem is szokott lenni meg görcsök de azt mondta a doki attól h nő a méhem.Nem kell aggódni.

Legyen szép napotok!:)

Kép

Kép
nette89

Nette:)

Szuper, akkor biztosan attól van.... :D
Vendég

Bibar:
Igen, normál esetben ez így van, de mivel nekem a PCO is bezavar kicsit, meg sárgatest elégtelenségem van, plussz volt egy 11 hetes vetélése, és még az uh-on nem látszott, hogy bármit is átvett volna a placenta, ezért kell a 14. hétig húznom! De köszi az infot, azért majd a 13-14. héten elmegyek egy UH-ra, biztos ami biztos!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
jaj nehéz eldönteni mi a jó út :wink: :wink: én is izgulok ám hogy ha leállok aprogival minden okés legyen :oops: :oops:

Edi
nyugi,nem lesz baj,szerintem mindenkinek van néha ilyen olyan érzése,nő a méhed,feszül a méhszalag és kész!!!! :wink:

Merci
drukk holnapra :wink:

Pocak
áááá most csigalassúsággal lépegetnek a napok :oops: :oops:
rókák elkerülnek mostanában???én mintha kezdenék jobban lenni igy a 12. héthez közeledve :wink: nem olyan rossz a gyomrom :wink:

bibar

Csajok...oddddaaaaaaaaa vagyok meg visssszzzzzzzaaaaaaaa :) :) :) :) :)

Megerkezett az angel sound amit rendeltem, a magzati szivhang hallgato. Olyan a kicsi szive, mintha egy vonat masirozna a pocakomban. Eloszor feltem, hogy a sajatomat hallom, de a mama szivhangja teljesen mas, az ove sokkal gyorsabb de egyenletes.
Annyira boldog vagyok, hagy karacsonyra ide ert, nem is remeltem. Be sem rakom a fa ala.

Bibar..igen mintha kicsit kevesebb lenne a roka, de eddig minden nap volt olyan, hogy egy pillanatra a torkomban volt a gyomrom, igy teljesen meg nem szunt meg. Ami nekem nagyon bejott, ha emelygek, megeszek egy narancsot, attol elmulik.
pocaklako

poci: nagyon jó lehet hallani a kicsi szívverését, így sokkal hihetőbb, hogy bent van a pocakban. legalábbis nekem olyan fura, csak akkor hiszem el igazán, amikor látom az UH-n.

Ma még dolgozom, holnaptól végre szabin leszek. Ahogy ismerem magam, otthonról nem tudok írni, legközelebb 28-án jövök megint dolgozni.

Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

sakura: csak egy kérdés: mikor van meg a vérvétel eredménye? én hétfőn megyek..és tényleg már megtudja mondani ilyen korán a nemét?? az szupi lenne..én nagyon kislányt várok..remélem bejön..

köszi,
¤mia¤
Vendég

Sziasztok!
Gratulálok a babákhoz!!!Nagyon klasszak a képek!!!!!
Én majd csak 30-án megyek uh-ra és vérvételre.Ma meg fogdokihoz. Jajj de nem szeretem....
Tegnap felkapattam Eriket, és ma meg ordít folyamatosan felvételért.De kitartok, és nem.Megyek takarítani.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok Lányok!

Én teljesen új vagyok itt, gondoltam csatlakozom én is hozzátok :) .
Próbáltam a témáitokból "felzárkózni", pl. ma 2 oldalnyi levelezéseteket visszaolvastam.
Örülök, hogy jópáran vagyunk júliusi babásak, így tényleg hasonló gondolatokat, félelmeket tudunk megosztani egymással.

Vonalzóm még nincs (de majd megpróbálok kreálni), ezért most csak annyit, hogy Edwig és Nette, akikhez babakorilag a legközelebb állok: Maszatkánk most 9 hetes és 2 napos (számítások szerint).

Nagyon jókat írtatok tényleg, és már fel is csigáztatok egy-két témával kapcsolatban.

Meme, Poci
Kicsit megijesztettetek ezzel a progeszteron témával, mert a dokim szerint már dec. 25-től feleznem kell az adagot a progi injekciómban (eddig 2 ampulla/nap volt), és 28-án már nem kell kapnom, aztán 29-én pedig még egy ampulla, aztán ennyi!
Szóval akkor még csak épphogy elkezdjük majd a 11.hetet :shock: ! Félek én is, nehogy korai legyen ez a dolog, de ugyanakkor próbálom magam nyugtatni, hogy biztosan tudja a dolgát a doki, mert profi ebben a témában, és hát sajnos ismeri is az előzményeimet (pl. legutóbbi terhességem elhalt a 9-10. hét környékén, de a 10-en vették csak észre UH-n). Szóval para, de rendesen. Szerintetek próbáljak beszélni a dokival? Mondjuk már szabin van, de valakit ott helyette talán meg tudok még kérdezni holnap.
Meme,
Tényleg látszik elvileg UH-n, ha működik a placenta? Én azt hittem, hogy csak az látszik, hogy van-e.

Hányinger:
Hát ez is érdekes most nálam, mert múlt hét elejéig különböző intenzitású émelygésem volt, de azóta szinte folyamatosan csökkent, most meg kb. 2 napja szinte semmi.
Közületek volt/van valakinek hasonló?
A melleim ugyan feszülnek, de már az sem fáj annyira, mint az elején....remélem ez is nem valami rosszat jelent :( !

Próbálom nem túlaggódni a dolgot, hiszen múlt hét szerdán láttuk mi is UH-n a picurkánkat és a kis szívét, ahogy puzált :D !

Szóval: bocs, hogy már így elsőre rátok zúdítottam az aggodalmaimat, de tényleg örülök, és köszi, ha esetleg valakinek van észrevétele, véleménye ezekkel kapcsolatban!

További boldog és zökkenőmentes babavárást mindannyiunknak :D !

Maki

Anikó

Kép
mamaki73

pocaklakó, rajtad felbuzdulva én is vettem géápet, de én nem hellok semmit:(

Mercy

mercedes79
Győr

Merci
sok forumot elolvastam ezzel a kütyüvel kapcsolatban,sokan azért nem ajánlják mert nem mindig hallani benne a szivhangot és olyankor beparázik a kismama :cry: én ezért beszéltem le magam róla :wink: de azt is olvastam hogy a 12. héttől hallani csak

Pocak
neked szuper hogy hallod a dobogást,irigykedek :lol: :lol:

Maki
én is nyomom a progi szurit,szerintem a 12. hétig semmiképp ne hagyd abba,én a 12. héten kezdem a csökkentést és a 13 hét végére fejezem be :oops: szóval kérdezd meg azért a dokid,ja és üdv itt :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Egyelőre csak röviden, babó 68mm, minden rendben. Ha kisfiam lefeküdt este hozok képeket és visszaolvasok :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Fóka!
Gratula! Jó nagyok vagytok! Kezdem azt hinni, hogy mi vagyunk picik:( Bár...egy héttel idősebbek vagytok, igaz, majdnem 2 cm hosszabbak is.:)

Maki!
Üdv itt! Én úgy hallottam,hogy látszik, de lehet hogy az csak 4d-n. Nem akarok okoskodni, mert nem vagyok benne biztos. De valahonnan csak látja a doki, hogy működik e a placenta...de lehet butaságot mondok.
Progival kapcsolatban. Én Utrogestant szedek, kapszulában, poci pedig ugyan ez, csak dugdossa. Lehet hogy az injekció nagyobb adag cuccot tartalmaz, azért kell előbb abbahagyni. Nem lehetséges? Lehet nem, de logikus lenne. Mert mi pocival utrozunk, és poci is a 13. héten kezdi csökkenteni, és nekem is majd akkor kell. Bibar meg te szuriztok, és mindkettőtöknek előbb kell abbahagyni. Hmmm...de lehet ahány orvos..annyi vélemény:) Csak hogy ne legyen egyszerű az életünk:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

mamamaki73-hoz csatlakoznék...engem is gyötör az aggodalom, mert nem sok terhességi tünetet veszek magamon észre.
mondjuk, ha éhes vagyok, akkor émelygek...kisrókák is elkerülnek.
a pocakom néha fájdogál...melleim nem feszülnek
szerintetek normális ez?

én is kaptam angelsound szívhangfigyelőt, viszont nem tudom, hogy azt hallom-e, amit hallanom kellene...vagy nem hallom.

pocaklakó te mennyire intenzíven hallod a babád szívhangját?
a készülékre azt írják, hogy 14-16 hetes terhességtől használható eredményesen...
persze csak rövid időre kb. 2-3 percre merek hallgatózni, úgy 3 naponta! :?

kismamik, nektek milyen tüneteitek vannak?

Emi

email4
Budapest

nálam még a saját szívhangom se jött....vagy hülye vok hozzá:)

...vagyis most nézem a neten..be kell kenni pocit, meg a vacak alját is...akkor majd mindjárt....

lenne már UH... :oops:

Mercy

mercedes79
Győr

Sziasztok!

Meme: 2D-s UH volt, 4D-sre a 16. héten akarok menni, akkor még éppenhogy belefér az egész baba a képbe, de már igen jó eséllyel látszik, hogy fiú-e vagy lány. A fiammal is akkor voltunk először, nagyon jó élmény volt :) Ja, méretei alapján 13 hetesnek számit a babó, de mivel a fiam is nagyobb olt ennyi idősen, majd később született 8 nappal, igy nem módositunk a kiírás időpontján.

Edwig: nekem is szokott lenni mindjárt megjön érzésem! Sajnálom, hogy betegen kell melóznod :(

Bibar: tök jó, hogy kezdesz jobban lenni!

Poci: jó lehet hallani a kicsi szivverését!

Sakura: Neked is Nagyon Boldog Karácsonyt!

Mamaki: üdv itt, a parázás meg szerintem abszolút normális dolog!

Emi: tök normális, hogy ennyi idősen nincs sok tüneted, nekem sincs ;)

Hoztam 2 képet a kistesóról.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Jóóó reggelt lányok:)

Lassan, de úgy néz ki gyógyulok végre.... Bioparox-al fújom a torokom , mert megőrülök úgy fáj, de már haladás, hogy kevesebbet köhögök:D
Még a fogorvoson szeretnék túlleni, az még muszáj két ünnep között, mert Algopirint szedek van, hogy 2 szemet egy nap, és háááát szegény gyerek nem kevés dózisban kap gyógyszereket :( Csak remélni tudom, hogy semmi baja nem lesz.... :roll: :(

Fókamóka:)
Szépséges a babód Neked is :)
Vendég

Email!

Szerintem ezen tényleg teljesen felesleges aggódni!!!! Mindenkinél tökre mások a tünetek. Nekem az elsővel semmi, de semmi tünetem nem volt. A cicim még csak nem is fájt, hanem nőtt ezerrel.

Most a másodikkal megpusztulok olyan hányingerem van mindentől, a cicim fáj, de ennyi... jaaa és rohamosan hízok, nem is értem mi a fenétől, hisz alig alig eszem valamit.... Véleményem szerint vizesedek sajnos :?

De úgy gondolom, hogy ez az egyetlen olyan dolog ami miatt egyáltalán nem szabad aggódni, hisz nem vagyunk egyformák.... lehet nekem forog a gyomrom minden nap, neked meg nem.... attól még mindkettőnknek édibédi manófej van a pocakban:) Ráadásus a 13. hétben vagy, nem kéne már ilyeneken aggódnod :D:D:D:D

Széééép napot :D
Vendég

Edi
örülök hogy jobban vagy!!!fogorvoshoz nekem is kell majd mennem :twisted: :twisted: utááálom :oops: :oops: de mindenképp menj el mert a napi kettő algo azért elég sok :oops: a babának nem lesz baja ne aggódj!!!!!!annó Olivérrel én is szedtem jópárat mert állandóan fájt a fejem :oops:

Fókamoka
én is a 16. héten voltam annó :wink: :wink: jaj gyönyörű a picurkád :lol: :lol: :lol:

Merci
én is nagyon várom már az uh -át,te mikor mész??

Emi
ne aggódj,szerencséd van hogy nincs tüneted!!
nekem sem volt vészes,csak rossz gyomor,most már nem olyan rossz,na meg a cicim fáj nagyon :oops: :oops:

itt esik az eső :twisted: :twisted: karira elmossa a havat ha igy folytatja :cry:

bibar

Bibar:

Azért jó hír ezt hallani, hogy más is szedett Algopirint a babóval. Úgy emlékszem én is szedtem anno az elsővel, csak azt nem tudom melyik részében. Itt az első trimeszter aggaszt csak, deeee úgy vagyok vele, hogy nem lehet baja, nyílván szólt volna a doki. Ő azt mondta naponta mx.3-mat vehetek be. Persze igyekszem a lehető legkevesebbet bevenni. :oops:

Itt is esik az eső, a hónak huss.... csak ne fagyjon le, mert akkor kész, megáll az élet :?
Vendég

Bibar, Meme
Nagyon köszi a progis válaszokat! Azt hiszem megpróbálom elérni még ma ezügyben a dokimat.

Meme,
amúgy egyre járt az agyunk, mert arra én is gondoltam már, hogy egy színtiszta progeszteron injekció jóval erősebb, koncentráltabb lehet, mint egy bogyó! Úgyhogy ez is benne lehet a pakliban.

Bibar,
még egy kérdés: te hány ampullát kapsz naponta? Én kettőt. (2x25mg) Ez is lehet egy másik ok a "lecsengetés" különböző idejére, hiszen egy bizonyos időbe biztos beletelik, mire a szervezetünkből úgymond kiürül ez a szuri.

Email,
egyetértek Edwiggel, neked már tényleg nem kell aggódnod a tünetek miatt :) , hiszen már a 11.héttől állítólag csökkenhetnek a tünetek, akár el is múlhatnak teljesen - már akinek volt egyáltalán!
Én azért aggódom csak, mert voltak, de kicsit korainak érzem a csökkenést :oops: !
Ja, amúgy ma reggel kicsit émelyegtem reggeli után :) ! Fene sem igazodik el ezen... Edwig, amúgy kicsit megnyugtattál :) !

Fóka és mindenki más, aki 13. héten járó kismami!
Szívből gratulálok nektek! Olyan jó látni a babókáitokat! Ti mostmár szinte teljesen megnyugodhattok :D !!! Annyira várom már én is azt az időszakot, bárcsak ott tartanánk!

Edwig, Bibar
én is kértem, de nekem a háziorvosom nem írta fel az Algopyrint (mert hogy vényköteles, ugye), mert azt mondta, hogy vigyázzak a babámra, még nagyon kicsi, próbáljak homeopátiát, vagy egyéb módokat most a fejfájásom csillapítására :oops:!
Pedig néha nagyon szenvedek tőle :( .
Még az esetleges lázcsillapításra is csak óvatos paracetamol tartalmú gyógyszer (pl.Rubophen) szedését javasolja az első 12 hétben. Persze ez is orvos függő is lehet.

Amúgy én is nagyon sajnálom, hogy "fekete" idén a karácsony!

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam már jönni a hírekkel, mert mire haza értünk (egy-két bevásárlást még megejtettünk), csak aludni volt kedvem.
Ma pedig bejgli gyártás lesz itthon, így rohanok is a beszámoló után.

Voltunk tegnap UH-on, 45,30 mm a Babóca, 18,40 a buksija és 1 mm-es a tarkóredő, rendellenességet nem találtak. Egy nap eltérés van a mért adatok és a számításunk között, így az szerintem belefér. Örülünk nagyon :) Ja és az UH-n egész végig mocorgott, mintha táncolt volna :)Most Nóri is jött velünk és kapott a doki bácsitól egy UH-s képet a kistesóról. Nagyon boldog volt és büszkén mutogatta mindenkinek. Nagyon várja már a tesókát, gyakran megkérdezi, hogy mikor fog már megszületni, sír-e odabent a pocakban és még a kedvenc alvós maciját is odaadja Neki játszani - ilyenkor be kell dugnom a pólóm alá :D

Fóki: Gratulálok a nagy Babócához! Édes képeket hoztál!

Maki: üdv köztünk! Gratu a Babóhoz!

Edi: ha jól emlékszem Te kérdezted (ha nem, akkor bocsi, most csak végig futottam a hsz-ket), hogy normális-e a mensi szerű fájdalom. Igen, ahogy nő a méh, előfordulhat ilyen. Nálam is van.

Terhességi tünetek csökkennek, ahogy telik az idő, jön a második trimeszter, akkor már nyugisabb minden általában. Tehát ne aggódjatok! Van úgy, hogy teljesen, mintha egyik napról a másikra vágnák el a rosszulléteket.

Most mennem kell, mert vár rám a sütés.

Nem tudom, hogy tudok-e ma még jönni, így szeretnék
MINDEN KEDVES KISMAMINKNAK ÉS CSALÁDJÁNAK NAGYON KELLEMES ÉS SZERETETTELJES KARÁCSONYT KÍVÁNNI!

Sok puszi,
Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Köszönöm kismamik, megnyugtattatok teljesen! :)
Csak azért agyalok folyamatosan, mert hát ő a 3-dik terhességem...na de neki már meg kell születnie!!!
Annyira vicces...a családomból mindenki tutira úgy érzi, hogy kislány lesz.
Bevallom mi is kislányt szeretnénk, na de meglátjuk!

Én is mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok Lanyok!
Jo sokat irtatok tegnap ota. Nem tudtam jonni, nalunk most van a legnagyobb hajtas, szerencsere par nap meg es minden nyugis lesz.

Mercy: irtad, hogy vettel angel sound-ot. Nem egyszeru, hogy megtalald a baboca szivhangjat. MIndenekkepn kell a hasadra a zsele, kulonben nem talalja meg, legalabbis nekem nelkule nem ment. Probald meg a hasad jobb vagy oldalan alul, a combtohoz kozel keresni. Idozz el egy-egy helyen egy kicsit. Aztan amikor egyenletes, gyors suhogas szerun hangot hallasz, az a kisbabad szive. Hasonlits ossze a magadeval, az sokkal masabb. Reggel Apa is meghallgatta, annyira jo volt. Sok helyen utana olvastam, nincs karos hatasa, es tobb korhaz es szuleszet is ajanlotta.
Valaki irta, hogy csak 3 naponta hasznalja es akkor is csak 2-3 percre. Ez szerintem nagyon rovid ido, es nem is biztos, hogy addigra megtalalod a kicsi szivet. Nyugodtan hasznalhatod gyakrabban is, nem artalmas a kisbabara. Persze ne tarts a hasadon orakig, de nyugodtan hasznalhatod naponta.

Meme: nagyon aranyos volt ahogy irtad..."Poci ugyanez csak dugdossa" Pont ma beszeltem a dokinommel, leallitotta nalam az utrot. Hala a jo egnek, annyira utaltam mar ezt a dugdosast.

Nalam is keszulodessel telik a mai nap, reggel nagy bevasarlasra indultam en naiv, abban a jo hiszemben, hogy nyitaskor meg nincsenek sokan...tele volt a hipermarket, na de letudtam ezt is. Most mar fozocskezek. Holnapra hal lesz nalunk, csak kettecsken azaz harmacskan (babokaval) leszunk, Apa meg holnap delutan is dolgozik, csak epp vacsira fog haza esni. En bejglit nem sutok, de egy igazi magyaros gyumolcskenyeret igen, aminek az olasz panettone szerintem a nyomaba sem er.

Csajok, sajnalom, hogy elolvadt a ho otthon. Nem akarlak elkeseriteni titeket, de a meleg tolunk megy feletek. Tegnap felutan 2° fok volt, ma reggel 18,5°. Iszonyu migrenem volt egesz ejjel, es meg most is nem csoda. Keszuljetek a nagy melegre, tiszta tavasz, poloban vagyok.
Na tovabbi szep napot mindenkinek.
Majd meg benezek kesobb. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

111
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 19:32-kor.
Vendég

Email
Tudom, hogy ilyet nem illik kérdezni, de mégis megteszem, ha fájó akkor ne válaszolj.... :(

Mennyi idős terhességek mentek el? tudták az okát???

Ne haragudj, hogy ilyet kérdezek, csak mivel még a kritikus időszakban vagyunk, így azért aggódom kicsit, nem szeretném elveszíteni Őt is :cry: :cry: :cry:
Vendég

...hát persze, progival kapcsolatban már nem tudtam elérni a dokimat, az ügyeletes dokit meg nem adták a telefonhoz (amúgy is voltak nála), mondván, úgysem fogja felülbírálni a dokim szuri adagolását :oops: ! Úgyhogy maradok annál, hogy a 11. hét elején adjuk be az utolsó szurit, csak hát félek...remélem, észnél volt a doki, amikor ezt így kitalálta :( !

Viszont jan. 5-re kaptam időpontot UH-ra, már nagyon várom :) !!!

Emi,
abszolút megértelek az aggodalmak miatt, sajnos én is sokat aggódom, átérzem a dolgokat, mert nekem is Maszatka már a 4. terhességem, de ő lesz nálunk is az első, akit a karunkban tarthatunk majd...
Érzem, és nagyon bízom benne, hogy a 2010-es év lesz mindannyiunknak az egyik legboldogabb év :) :) :) !

Poci,
te Spanyolországban laksz :P ? Amúgy tegnap este nekem is iszonyatos migrénem volt :cry: .

Nagyon aranyosak vagytok, mindenkinek köszi a gratukat és üdvözleteket :) !

Én is ezúton kívánok mindenkinek

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
Ennek a babának már nem lesz semmi baja... 2010 szuper év lesz mindenkinek.
Végre hosszú várakozás után a karomban tarthatom én is a csöppemet.... Néha zokogok, mert el sem merem még hinni :oops: :roll: :roll:
Vendég

Edwig,
bocs, hogy beleszólok, de biztos akarod tudni Emitől a "dolgokat" :oops: ?
Nincs 2 egyforma probléma, és 2 egyforma időpont sem...
Szerintem jobb, ha nem tudsz pontosan ilyenekről, mert akkor még többet agódsz :( !
De amúgy, ha jól értettem, te is elvesztettél egy babót, csak épp nem vetéléssel, hanem elhalt...

Iszonyú dolgok ezek, nagyon együtt érzek mindenkivel, de azt javaslom próbáljunk a pozitív jövőre koncentrálni :? !

Pussz nektek!

Anikó

Kép
mamaki73

Aranyos vagy, köszi a biztatást :) !

Anikó

Kép
mamaki73

000
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.25 19:33-kor.
Vendég

Mamaki
én is napi 2 ampullát nyomok :wink: a 12. héétől csökkentem napi egyre,és a 13. héten elhagyom :oops: az algot lehet,nekem nagyom sok nőgyogyi mondta :oops: :oops: a homeo nekem sem hat ilyenkor a fejfájásra,ma is bekaptam egy szem algót mert ezt a hülye melegfrontot megérzem :cry: :cry:

Manorka
gratula :P :P :P

Emi
és meg is fog születni!!!!!!!!!!!!!!!!!
nekem is kislányt mondd mindenki,hááát kiváncsi vagyok :lol: :lol:

Pocak
oh,ott lassan nyár lesz????szóval onnan fúj a szél :lol: :lol:

Mamaki
most olvasom hogy már nem tudod elérni,esetleg önszorgaolmból is ráhúzhatsz egy pár napot,nem lesz semmi baja a picinek :wink: :wink: én is jan 5.-én megyek genetikai uh-ra :lol: :lol:

Edi
nem lesz baj majd meglátod!!!!!!!!!ilyen rossz után már csak jó jöhet neked :oops: :oops:

Holnap én sem jövök,MINDENKINEK BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KIVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P

bibar

mamaki73
a 2010. júniusi topikból néztem át kicsit, hátha segítek, ha leírom, nálam, hogyan volt a progi elhagyása. 12. hétig meddőségi specialista dokihoz jártam a vizsgálatokra, nekem is ez a mostani lombikbaba, ő a 4. terhességem, de első megszülető (remélem, igen!!!) kisbabám lesz, szóval vannak előzményeim nekem is. Az én dokim azt mondta, hogy a 12. hétig nagyjából építsem le, futtassam ki a gyógyszereket, Bromocriptint is (prolaktin szintre) napi 3x3 Utro hüvelykúpon voltam, azon kívül napi 2 ampulla progreszteron streuli szurit.
Annyira rettegtem, hogy nem mertem a 12. hét betöltésével mindent elhagyni, de fokozatosan csökkentettem, elég furcsa módon: szurit így: először napi egy ampulla szuri - talán 3-4 napig, majd 2 naponta 1 ampulla, majd utána rá a 3. napra az utolsó, és ezzel befejeztem. Ez kb. a 12. hétre futott ki. Az utrót pedig elhúztam a 14. hétig, kb. 2-3 napig mindig azonos adaggal, ami úgy nézett ki, hogy a napi 9 helyett először napi 8, majd 7, majd 6, stb. Állítólag a 14. hét, amikorra biztosan át kell vegye a placenta a termelést, de valójában a 10. héttől kezdődik az átállás, ami azt is jelentheti, hogy van, akinek a 11-en már minden o.k. Ja, és még egy, ha leesik a progi szint, tudtommal, barnázás vagy vérzés jelentkezik - én is azzal nyugtattam magam, hogy jelez a szervezet, ha baja van.
Remélem, nem zavartam.
Ja, a tünetekről: kb. a 10. héttől nekem is szinte nulla a tünetem, úgyhogy én is aggódtam, aggódok - de ez normális, mármint az egyéni tünetmentesség. Ellenben annyira izgultam, h tegnap előtt elmentem 4D-re, és nagyon megnyugodtam, h láttam a babát, sőt, megállapították a nemét is. Egész más most rá gondolni, jobban tudom, h igenis ott van, és h ki is ő.
Remélem, tudtam segíteni a példámmal, mert azt szerettem volna.
Szép karácsonyt, lányok!
Ja, hadd kérdezzem meg, közöttetek nincs valaki Óbudáról? Egy hónap nem nagy különbség, jó lenne, ha estleg itt találnék kismami társakat, akivel együtt tologathatnánk jövő nyáron a bébiket.

detti_10

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!:)

Nagy a készülődés itthon, úgyhogy nem nagyon vagyok.:)
Egész nap a konyhában, sütök-főzök, néha elmegyek hányni.....aztán folytatom.:) Azért mókás..........:)

Nem szabad görcsölni és aggódni, pozitívan tessék gondolkodni!
Na puszi, majd bekukkantok az ünnepek alatt. Kép én

Heni
Kép
henriett74

sziasztok,

voltam dokinál :)
eddig minden rendben...a méhem azt mondta szép nagy, a köldökömtől a szeméremcsontig....

UH a jövő kedden...már alig várom, már csak a redő, ami kicsit izgalomba tart....

angelsound este már működött, legalábbis azt hisszük azt hallottuk:D

Mercy

mercedes79
Győr

Nagyon Boldok Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek!!!

Holnap én sem leszek.

Poci:
Itt is volt jó meleg. Nem messze tőlünk volt a legmelegebb az országban. 18.5 fok. :)
Örülök, hogy már nem dugdosol! Nagyon klassz! Én is várom, hogy ne kelljen szednem a progit, de azért be vagyok sza.va, hogy nehogy gond legyen...

Mégegyszer mindenkinek Boldogat, és hányingerben, rókában mentes Karácsonyt Kívánok!!!

Pussz!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Kép

Boldog Karacsonyt minden Babocanak, Anyocanak es Apocanak!
pocaklako

Boldog Karácsonyt Lányok :)

Kép
Vendég

Edi,
Jaj, ne haragudj, nem akartalak felzaklatni, nem is jutok szóhoz :cry: .....

Meme,
köszi az infokat!!! Azt hiszem megtoldom én is, megszámoltam az ampulláimat, és a doki által levezetett csökkentést beleszámítva 8 db plusz darabom van, azzal fogom kitolni kicsit a végét.

Detti,
húúú, nagyon köszi, hogy ilyen sokat és részletesen írtál! Sokat segítettél!
Sajnos úgy tűnik, sorstársak vagyunk: a mi kis babónk is lombikban fogant, mi a Kaáliba jártunk, és a múlt héten "váltak meg" tőlem. Ma sikerült bejelentkeznem az új dokihoz (akinél remélhetőleg szülni is fogok), de csak jan. 5-én kell mennem, addig meg para :oops: .
Az a gond, hogy én a progi szurin kívül más progit nem szedek, bár korábban az inszeminációknál szedtem Utro-t, akkor viszont szuri nem volt. A "dugdosós" Utro-ra pedig allergiás voltam, úgyhogy csak a szájon átit bírtam. Ahogy Memének is írtam, megpróbálom pár nappal (kb. 4-5-tel) kitolni a levezetést a szurival, de a régebbről maradt Utro-t nem tudom, hogy merjem-e szedni :oops: .
A barnázással meg az a gondom, hogy sajnos elejétől fogva, eleinte hetente, aztán kéthetente jelentkezik így is :( , ebből nehéz lesz nálam következtetést levonni :( .
Köszi a tünetekkel kapcs. tapasztalatot is! Azt hiszem ebből a szempontból megnyugodtam.

Lányok, olyan ügyesek vagytok, nekem nem sikerült mozgó képet beillesztenem :oops: ...
Holnap lehet, hogy én sem jövök.

Jó éjt, és kellemes készülődést mindenkinek!

Anikó

Kép
mamaki73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?