Sziasztok Lányok!
Én teljesen új vagyok itt, gondoltam csatlakozom én is hozzátok
.
Próbáltam a témáitokból "felzárkózni", pl. ma 2 oldalnyi levelezéseteket visszaolvastam.
Örülök, hogy jópáran vagyunk júliusi babásak, így tényleg hasonló gondolatokat, félelmeket tudunk megosztani egymással.
Vonalzóm még nincs (de majd megpróbálok kreálni), ezért most csak annyit, hogy Edwig és Nette, akikhez babakorilag a legközelebb állok: Maszatkánk most 9 hetes és 2 napos (számítások szerint).
Nagyon jókat írtatok tényleg, és már fel is csigáztatok egy-két témával kapcsolatban.
Meme, Poci
Kicsit megijesztettetek ezzel a progeszteron témával, mert a dokim szerint már dec. 25-től feleznem kell az adagot a progi injekciómban (eddig 2 ampulla/nap volt), és 28-án már nem kell kapnom, aztán 29-én pedig még egy ampulla, aztán ennyi!
Szóval akkor még csak épphogy elkezdjük majd a 11.hetet
! Félek én is, nehogy korai legyen ez a dolog, de ugyanakkor próbálom magam nyugtatni, hogy biztosan tudja a dolgát a doki, mert profi ebben a témában, és hát sajnos ismeri is az előzményeimet (pl. legutóbbi terhességem elhalt a 9-10. hét környékén, de a 10-en vették csak észre UH-n). Szóval para, de rendesen. Szerintetek próbáljak beszélni a dokival? Mondjuk már szabin van, de valakit ott helyette talán meg tudok még kérdezni holnap.
Meme,
Tényleg látszik elvileg UH-n, ha működik a placenta? Én azt hittem, hogy csak az látszik, hogy van-e.
Hányinger:
Hát ez is érdekes most nálam, mert múlt hét elejéig különböző intenzitású émelygésem volt, de azóta szinte folyamatosan csökkent, most meg kb. 2 napja szinte semmi.
Közületek volt/van valakinek hasonló?
A melleim ugyan feszülnek, de már az sem fáj annyira, mint az elején....remélem ez is nem valami rosszat jelent
!
Próbálom nem túlaggódni a dolgot, hiszen múlt hét szerdán láttuk mi is UH-n a picurkánkat és a kis szívét, ahogy puzált
!
Szóval: bocs, hogy már így elsőre rátok zúdítottam az aggodalmaimat, de tényleg örülök, és köszi, ha esetleg valakinek van észrevétele, véleménye ezekkel kapcsolatban!
További boldog és zökkenőmentes babavárást mindannyiunknak
!
Maki