Új privát üzeneted érkezett!

Én mé nem tudok letölteni a freewebes zenékből???? Én ehhez hülye lennék?!
Vendég

Nóri: nem a te hibád. Nem tudta kezelni az "á" betűt a Karácsony mappa nevében. Kijavítottam, most már mennie kell. :wink:
zuzmooo

áhá! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Még mindenki alszik? Jó is az :D ... na, majd holnap már én se kelek korán a gyerkőcők miatt :D :wink:

Ja, érdekesség, este akkorát rugott a babó, hogy pattantam egyet az ágyban :shock: :D :D még ilyet soha nem éreztem.

Kép
csipike09

Akkor még senki nem próbálta letölteni???? :shock:

Jó reggelt! :D

Bea!

(tudom, kekszeltek, de hátha néha olvasol is :lol: )

Remélem végül nem vettetek dolce gustot!!! A fotós csajnál, ahol jártunk az van és nem annyira szereti. Illetve megbánta, hogy nem Nespresso Citiz-t vett (amibe én is szerelmes vagyok). Az kb 54eFt, szóval drágább, viszont most van hozzá 10eFt-os kupon, amin kapszulát vagy tejhabosítót, vagy bármit vehetsz!
Vendég

Hallgatom ezt az Enya-t és nem értem... Az angol anyanyelvűek miért beszélnek borzalmasan minden egyéb nyelven??? Miért akarják a latint angolosítani? Szerintük mindent angolul kell mondani, csak máshogy írják? ÁÁÁÁ ez a latin kiejtés! Jaj!
Vendég

Jó reggelt!
Te Cukrásznő! Nem tudsz aludni? :D

Minnyá megyek apámhoz halászlét gyártani. :) Csak abban bízom, hogy a pucolást nem nekünk kell már csinálni, hanem pucoltan vette. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

szasztok csajok,
én csak ennyit mondanék: UTOLSÓÓÓÓÓÓÓÓ, MONDOM UTOLSÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ MUKANAPOOOOOOOOOOM, JIPPIJÉJOJJÉJOJOJOJOJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :D :D :D :D :D

Edit

Kép
ézsóné

Én már reggel 5 óta lesegetem az órát, pedig az én gyerekeim már szünetben vannak. Tegnap este annyira ócska volt a gyomrom, hogy 8-kor már aludtam. Persze, kell nekem 3 napig disznótoros lakomát zabálni :evil: . Persze, hogy fellázadt a zömében zöldségkajákra belőtt belem :?

Csajok, most olvad sártengerré a szép fehér karácsonyunk :( .

Molmár Én nadrág alá férfi Jager alsót viselek. Finom puha pamut, könnyű felhúzni és aaakora ülepe van, hogy a hónomaljáig felér :D . Mint Piszkos Frednek :lol: . Ha nem látja senki, nem mindegy mi melegít? Bár legutóbb a dokinál is a szép keresztbecsíkos alsóm volt rajtam :oops: . Mondanám a cicanadrágot is, de azok szorítják a pocakot. Nekem kantáros kordnadrágom van. Nagyon szeretem. Nem szorítja a pocakot és még ki is nézek benne valahogy :D .

Nóri Mit kapsz Te karácsonyra? Önjáró szobaasszonyt :D ? Nekünk az egész család ajándéka nem tesz ki 5 dobozt :D . És környezetbarát módon csomagolok, évek óta ugyanazokba a szatyrokba :D .
Bezzeg gyerekkoromban, minden apróságot külön- külön és egy-egy családtagnak azonos papírba csomagoltam. Mondjuk a leszokást segítette, hogy ahogy bontottuk az ajándékokat, párom ádáz tekintettel azonnal begyűrte a csomagolókat egy szatyorba és vitte a kazánba. Ja, a fenyőt meg még Vízkereszt előtt nagy elégtétellel felfűrészeli és befűt vele :( . Nem is illúzió romboló.

Otthon bontogattunk, ültünk a papírok és csomagok között. Mikor mi, gyerekek lefeküdtünk, anyu összerakodott ugyan, de az volt a legszebb a másnap reggelben, hogy újra lehetett élvezni az ajándékokat a fa alatt (álmodozós smiley).
pammut

Nálam az Enya pl. kicsomagolhatatlan! :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edit Hurrá! Ez is eljött! Ennek örömére ma akár ne is dolgozz!!!! :D :D :D :D Mit tudnak Veled tenni?
pammut

Kakti!

Te honnan tudod, mi lesz a mai programom??? (pozsonyi+méteres kalács :lol: )

Edit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bori!
Hát apa általában megvesz mindent amit vala kiejtettem opcióként a számon... :oops: Nagyon szeret ajándékozni. Persze csak úgy soha. De ilyenkor meg elhalmoz... Régebben minden hónapban félretettem az ajándékára, hogy lépést tudjak tartani a dobozokban kifejezhető szeretetrohamával. Szóval ő inkább 1db értékes cuccot kap. De az általában elvitte a prémiumomat. De a 13. havit mindenképp! :roll:
Vendég

Kakti!

Nálam a Te rar cuccaid azok. Ez zip, azért nem megy.
Vendég

Tényleg Reni kapott valamit kedves rabszolgahajcsár Péterünktől???
Vendég

Jajjj de joooo, éljeeeeeeeeen, juppiiiiiiiiiiiii, dolgozik a gyík ma, csak HERÉZEK, és BANYANETEZEK, és egyébként is délbe év végi záróebéd, és TOJOK MINDENREEEEEEEEEE 8) 8) 8) 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

fuu basszus MÁR CSAK 38 NAP????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Jaj csajok! Anyós megjegyezte a Mága Zoltán lemezére, hogy igazán betehettek volna olyan számokat ahol vendég énekesen is vannak. Pl Bangó Margit. Értsd, hogy Vivaldi, meg Haydn mellé elférne az is! És itt töltöm a Szentestét.
Én apám jó minőségű jazz zenéjén nőttem fel. Sinatrával, meg egyházi kórussal karácsonyoztam. Nem Dzsimivel meg Márióval... :roll: :roll: :roll: :lol:
Vendég

Nóri!
A rar-hoz le kell tölteni egy ingyenes Winrar nevű programot, és rögtön működik!
innen pl:
http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58947/

De nekem van winzip-em is, és nem működik egyik freewebes feltöltés kicsomizása sem.

Ja! És hogy honnan tudom a mai programod? Este elég cserfes voltál ebben a témában...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csak vicceltem! Dagad a mellem! Nézzétek el a dicsekvést, de olyan kurva büszke vagyok magamra! Feszítek, mint a tanyasi kutya! :lol: :lol:
Vendég

Én mozilla-t használok. Simán rákattintok, megkérdezi, letöltöm-e. Aszondom igen. És cipzáros mappába teszi az asztalra. Azt meg simán megnyitom.
Remekül leírtam! Látszik jártam rendszerinformatikára! :lol:
Vendég

Meg is teheted!
A múlt heti kis akciód után dícséretesen bírod a mostani hajtást. De azért vigyázz magadra és Noncsira!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

CSajok, most akkor figyu: ki, miket süt karira? édes, sós?

Edit

Kép
ézsóné

Edit!

Mézeskalács (még egy adag), isler, brownie, bejgli (nagymamim süti). Sós nálunk nem lesz. Majd anyósoméknál.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Ezennel abbahagyhatod a cukrásznőzést! Te mi vagy valami gép??? :lol:
Vendég

Nori!
Tenyleg nagyon ugyes vagy a sok sutizes miatt! En most meguszom. Vagyis nem meguszom, csak siman nem kell csinalnom, ugyanis nincs meg sajat karacsonyom. 24-en a sogornomeknel lesz Feri egesz csaladja, teljesen felesleges lenne meg kulon sutnom, 25-tol anyukameknal leszunk, akkor meg mar minek sussek oda.
Mondjuk most annyira nem is banom, mert a multkor rajottem, hogy utalok nem a sajat konyhamban tevekenykedni. Valahogy az nem az igazi. Nem sajat terulet, nem sajat gepek, idegen edenyek, meg harom figyelo tekintet haztartasonkent, hogy mennyi szennyest csinalok, mennyi ido alatt keszulok el, stb.
Nem kell ez most nekem.

Dolce gusto: egyenlore meg nincs, vagy nem tudok rola. 24-en kiderul, hogy mi lett az en ajandekom. Mindjart megkukkolom a masik gepet, amit ajanlottal, de van egy olyan erzesem, hogy az nekem most nem fog mar beleferni anyagilag, vagyis fizikalisan beleferne, de nem lenne szivem ennyi penzt kiadni erte koltozes elott.

Keksz: hat, az allandotol messze allunk. De addig mar eljutottunk, hogy haromszor majdnem megeroszakoltuk egymast a liftben. Sok esely nem volt ra, mert csak 6 emeletet utazgattunk, raadasul komplett teli szerelesben, en egy lufival a cicim alatt, plusz ketszer kutya is volt velunk. De azert gondolatban megtortent.
Aztan nagyon keso este vegre elaludt Kristof, en meg nem, Feri is megerkezett az e-mail olvasgatasbol es megtortent. :lol: :lol: :lol:
Hat, csak egy picivel tartott tovabb, mint a hatodikrol leerni egy gyorsabb lifttel. :lol: :lol: :lol:

Hat lanyok, en most kifejezetten negativan erzem magam. Nah nem a szex miatt.
Baromira feltem ezt a babat. Most mar agyon izgulom magam, hogy nem-e tul kicsi, nem lesz-e baj az allando Kristof emelgetesbol, meg nem-e indul hatrannyal ez a szegeny masodik gyerek amiatt, hogy nem igazan van alkalmam nyugodt kismama eletmodot folytatni es vigyazni magamra. Es emiatt most lelkiismeretfurdalasom van. :( :(

Terhesseg utani alak: nah, ezzel kapcsolatban viszont egyaltalan nem aggodom jelenleg. Kristoffal aggodtam boven, nem hittem, hogy elefantbol lesz meg csinos no. Azt sem hittem volna, hogy nem lesz ketszer annyi borom,mint amennyire szuksegem van. Meg azt sem, hogy meg izmos is leszek. Es mind megtortent.
Nem azt mondom, hogy vicces volt dietazni es tornazni minden nap, de megerte, mert igy ismet szep lettem.
Most ahhoz kepest minden csak jobb lehet, mert ha minden jol megy, akkor kiloban kb ugyanannyi leszek szules utan, mint amennyivel kezdtem. OK, az alakom megsem olyan lesz, de a borom remelem most is visszahuzodik, az alakformalo torna meg biztosan segit majd visszaizmositani.
Egyebkent a szoptatas alatti hizassal tenyleg vigyazni kell. Nem altalanos, de en is ismerek 2-3 anyukat, aki egyaltalan nem hizott a baban kivul masra terhesen, szules utan csinik voltak, kb 2 honapig. De a szoptatas olyan szintu farkasetvagyat csinalt naluk, illetve a baba miatti otthon tespedes (ami szerintem egyaltalan nem kotelezo, a kimozdulos, csavargos anyuka is jo anyuka) meghozta a plusz kilokat. Es igen kemeny 15-20 kilokat kaptak fel egy even belul.
Es nemtom, hogy miert, de azota sem ment le roluk. Lehet, hogy ezek ragaszkodobb kilok, mint a terhesseg alatt felszedettek?

Valamihez meg nagyon hozza akartam szolni, de teljesen kiment a fejembol. Hm. :roll: :roll:
Vendég

Pammut, nálatok MÁR szünet van?? :shock: De jó nektek. Nálunk ma is "suli" igaz, kari buli van a gyerekeknek, de akkor is suli... viszont itt még minden havas, így öcsiék du elviszik őket szánkózni :D :D .

Nóri, nagyon ügyi vagy, de azért csak óvatosan.

Edit, hurrrráááááá!!!!!! Nálunk lesz édes is med sós is. A legjobb, h most nem én sütök az EGÉSZ családra :oops: :oops: (van is itthon pánik, milyen lesz ha lesz a bejgli)

Kakti, majd megírhatnád, hogyan készül az a fincsi halászlé :wink:

Kép
csipike09

Háhááááá! Most keltem csajok! :lol:

Edit! Már csak pár óra és te is megszabadulsz :lol: Jupijéééééé :lol: :lol: :lol:

Nóri! Azért tényleg vigyázz magatokra, inkább vegyél be több magnéziumot meg azért néha pihizz is kicsit.

Mindenki vigyázzon magára, gondolom senkinek nem hiányzik egy kórházban töltött karácsony.

A tv-be a viasat3-on megy a halálbiztos diagnózis és az egész film arról szól, hogy szülnek benne. Az előbb egy kislány, most meg 3-as ikrek :roll:

Lassan nem ártana nekem is rászánni magam a sütésre, de el kellene mennem még mézért :lol:

Lusta lettem mint a dög. 1 nap itthonlét alatt :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

süti téren én gondoltam sajtos pogit, aminek a receptjét Lara is tesztelte. édesnek meg linzert, mézes kalácsot, kokuszgolyo.

Edit

Kép
ézsóné

Én egyedül mézeskalácsot sütök. Anyós bejglit meg zserbót, anyuék kakaós krémest, bejglit meg még nem tudom mit.

bellerreni
Eger

Hahó

Edit
Hurrá:)

sütés: mézeskaller már be van gyúrva, de csak azért hogy a fiúk szórakozhassanak vele. szóval abból nem biztos hogy ehető lesz:)
talán még kuglóf, meggyes-csokis Pammut-féle karácsonyított változatban.
de mi csak 24-én vagyunk itt, után a nagymamik sütije:)

kilók: én most 8-9 kilónál járok. remélem most már nem leszek elefánt. bár a 2-kal a 34. héttől vizesedés miatt az lettem :roll:
nekem az első kettővel úgy volt, hogy amíg szoptattam rajtam maradt az a pár kiló ami szülés után is. aztán ahogy abbahagyták, kb két hét alatt lement. szóval nálam hormonális.
tespedés nekem nem volt soha az 1-2 kölkec mellett. sőt. én úgy éreztem sokkal többet mozogtam mint az irodai munkában.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

én mammut vagyok. kb 9-10kg-bál járok. vááááááááááá, én vagyok a kis tehén..... :roll: :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Most itten nehogymán 1-2kilón múljon a tehénség! Sztetek mennyit zabálunk magunkra az elkövetkezendő 2hétben!!! :lol:

Apa most mázsa körül mozog. Persze 190cm körül még talán ok. Főleg az ő testalkatához. De le akar dobni egy 10est ő is. Szóval itthon nálunk januártól nyúlkaja lesz! :D
Vendég

Hát Vicky, a szülés utáni súlyomra én is kíváncsi leszek, most nagyon határozottan állok hozzá, hogy nem hízok el megint... csak sajna én tudom, hogy a szopi 15 hója alatt egy 10 kilót magamra rántottam, szóval hízékony lányok vigyázat, lehet rosszul is csinálni, ahogy Bea írta. Én tudom. Bár nem tespedtem, mindig szaladgáltunk, de én sajnos szeretek enni. Most a diabos doki néni megállapította, hogy így folytatom lesz egy második esélyem is, hogy elfelejtsem a plusz kilókat, de ismerve magamat ez nem lesz egyszerű menet :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Na hát szerintem én vagyok a nyerő a kilókkal. :lol: A 28. hétben volt rajtam 9 kg. :oops: Most már biztos több van, de leszarom. Majd lefogyok oszt jó van, ha meg nem akkor majd leszek tankaranka :lol: Legalább lesz mit fogni rajtam :P Na jó nem, de most akkor sem idegesítem magam ezen. Egyébként igazad van Nóri! Az elkövetkezendő 2 hétben tuti felröppen a sütik miatt egy pár kiló. :roll:

Az én emberem is macikás, 180 cm és a 90 kilót szerintem meghaladja. :roll: És a doki mondta a 4D-s uh-n hogy a pici olyan lesz, mint apukája :lol: kis husigombóc :lol:

bellerreni
Eger

Jó reggelt

Végre sikerült kivackolni magam. Roghadt hideg van, maximumon megy a fűtés, és így is fázom :(

Csilla, gratula a jó cukrokhoz!

Nóri, megsütöttem a linzert, de az egyik tepsit kicsit bent felejtettem a sütőben, úgyhogy eléggé megszáradt - de mondjuk még ehető. Csináltam rá csokimázat, hogy ne látsszon, milyen csúnyácskák.. :) Lekvárral nem ragasztgattam, meglátjuk, milyen lesz.

Megírtam a mézeskalácsokat, egy kicsit bénáztam a cukorral, folyt mindenfele, és a díszítés is igen naiv lett, de messziről úgy néz ki, mint a mézeskalács:) Viszont egyszer-kétszer lenyaltam ezt a cukros izét a kezemről, és mivel Berci, mióta mozog, ilyen töménységben még nem kapott cukrot, olyan rugdalózásba kezdett, hogy már a széknek is fájt alattam :)

Nyugi Edit, én is 10 kilónál járok, és hátrébb vagyok, meg kisebb is, mint Te :oops:
Nekem a hasamon kívül a seggem nőhetett meg, mert hátulról még mindig tök vékonynak látszik a derekam - kisfiús has :) Meg a combomon terjedt a naracsliget :(

Este jönnek a barátnők előkarácsonyozni, addig rendbe kéne kapni a lakást.

Asszem a fennmaradó időben elszöszögök vmi kézimukával, több sütit nem csinálok, mert csak megesszük :)

boruska

Ajándékot is kell csomagolni! Grrrrr.
Vendég

Nóri, én szeretek csomagolni! :) Hozd át, becsomagolom, Te inkább süss vmit :)

boruska

Ja még az ajándékozós témához: én apától többnyire háztartási cikket kapok. Esetleg ruhát, mellszívót...stb. Ami amúgy is kellene. Ő meg Playstationt, drága órát, fotós cuccot! :roll: :D
Vendég

Bori, én is szerettem...
Most ennek a 2x-t kell. Lett egy gyerekem is azóta, illetve mások cuccát is nekem kell
Kép
Vendég

Hú, ez szép mennyiség :)

boruska

Én 12-13kg -nál járok (hangulat függő-depis akkor sok csoki miatt 13, jó kedv 11kg :shock: - ez van) . Az első 2-nél 20-20kg híztam. Szüléskor 13 le, szopi alatt nem jött fel semmi. Most majd meglátjuk - tudom, ezt mondta a vak is...

Na, megyek mosni- teregetni- vasalni...

Kép
csipike09

Nóri, volt/van egy Bichonotok?? Megy a kanapéhoz :D

Kép
csipike09

Nekem kezd most már Karácsonyi hangulatom lenni :)

Hallgatom a karácsonyi rádiót, illatoznak a mézeskalik, hmmm... :)

Segítsen nekem vmki a freewebes linkkel, meg hogy hogyan kell letötni, légyszi! :oops:

boruska

Én olyat is ismerek, akit megevett a gyerek szoptatás alatt. csont és bőr lett.
mások meg valóban híznak szoptatás alatt.
ez is alkati dolog.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

majd kiderül...mindenesetre egész addig, amíg nem kezdtem el vizesedni mint állat, egészen meg voltam elégedve.....azóta....én vagyok a kis tehéééééééééén, ülök a szék tetején.........püffedt a lábam,mert lógatom, és nem érzem jól magam, én a kis a tehén :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Faca, mára elkezdtem köhögni. Segítséget szeretnék kérni: a száraz köhögésre mehet a bioparox? Csak mert én úgy tudtam, hogy azt lehet használni, de az van ráírva, hogy terhesség idején óvatosan használjuk. Kettőt fújtam belőle a napi 4 helyett, többet nem mertem egyenlőre. Max. a másik kettőt majd lefekvés előtt.

Én már megkaptam az ajándékaimat tegnap. Kaptam egy teekanes készletet. Van benne három-féle tea és egy bögre. Mostanában nagyon rákaptam a teákra és főleg ezekre. Ezt kaptam névnapomra és karácsonyra meg egy nagyon jó könyvet. Ez ennek a sorozatnak már az ötödik része. Remélem végezni is tudok vele szülésig.
vicky79
Budapest III. kerület

Edit! Ezt a pár órát már tényleg féllábon is ki lehet bírni. De jó lesz már neked is. :lol: :lol: :lol:

Nekem még mindig nincs karácsonyi feelingem. :cry: Leszámítva azt, hogy takarítok egész nap.

Várom a fűtésszerelőt, kíváncsi vagyok mikorra fog ideérni. Azt mondta délig ideér. Pfff. Fogadjunk 12 előtt 2 perccel fog jönni. :x Délután meg megyek még összeszedem a városból ami kell. Csajos sétafika lesz a barátosnémmal :lol:

bellerreni
Eger

Majd akkor vigyázhatok szoptatás alatt, ha nem akarok úgy kinézni, mint a terhességem előtt.

Süti: Nálunk maradt a tiramisu, úgysem ehetek belőle valami sokat. meg lehet hogy hozatok fel az anyóssal anyu-féle beiglit. Csak szólni kell, hogy ne cukrot tegyen bele.
vicky79
Budapest III. kerület

hali!

Én viszem a prímet hízásban!
Az utóbbi 2 hónapban 8 kiló :roll:
Háborgott is tegnap az orvosom, hogy ha nem vigyázok toxémia meg császár, én meg majdnem elvigyorogtam magam :shock:
Tudom, hogy ő jobban tudja, és valóban durva számok ezek, de valahogy nem érzem ilyen drámainak a helyzetet.
Kövi hónapban 1,5 kilót engedélyezett.
No só. Amit nem nehéz betartanom, mer' amúgy se, viszont tényleg minden reggel zsibbad a kezem, és estére Grand Canyont váj a lábamba a zoknigumi, tehát bejátszik a vizesedés.
Most anyuéknál vagyok, mondtam neki is, hogy DIÉTA, erre reggel kakaóval, mézes teával tukmált.
Persze nem ittam.
Úgyhogy el is dőlt a karácsonyi menüm. Nem eszem semmit. :)

Kattkat

Kép
kattkat

kattkat: a vizesedést átérzem....fujtatok mint egy bálna, és ugy érzem ahányszor lábra állok, hogy széttörik a bokám a sulyom alatt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?