Nori!
Tenyleg nagyon ugyes vagy a sok sutizes miatt! En most meguszom. Vagyis nem meguszom, csak siman nem kell csinalnom, ugyanis nincs meg sajat karacsonyom. 24-en a sogornomeknel lesz Feri egesz csaladja, teljesen felesleges lenne meg kulon sutnom, 25-tol anyukameknal leszunk, akkor meg mar minek sussek oda.
Mondjuk most annyira nem is banom, mert a multkor rajottem, hogy utalok nem a sajat konyhamban tevekenykedni. Valahogy az nem az igazi. Nem sajat terulet, nem sajat gepek, idegen edenyek, meg harom figyelo tekintet haztartasonkent, hogy mennyi szennyest csinalok, mennyi ido alatt keszulok el, stb.
Nem kell ez most nekem.
Dolce gusto: egyenlore meg nincs, vagy nem tudok rola. 24-en kiderul, hogy mi lett az en ajandekom. Mindjart megkukkolom a masik gepet, amit ajanlottal, de van egy olyan erzesem, hogy az nekem most nem fog mar beleferni anyagilag, vagyis fizikalisan beleferne, de nem lenne szivem ennyi penzt kiadni erte koltozes elott.
Keksz: hat, az allandotol messze allunk. De addig mar eljutottunk, hogy haromszor majdnem megeroszakoltuk egymast a liftben. Sok esely nem volt ra, mert csak 6 emeletet utazgattunk, raadasul komplett teli szerelesben, en egy lufival a cicim alatt, plusz ketszer kutya is volt velunk. De azert gondolatban megtortent.
Aztan nagyon keso este vegre elaludt Kristof, en meg nem, Feri is megerkezett az e-mail olvasgatasbol es megtortent.
Hat, csak egy picivel tartott tovabb, mint a hatodikrol leerni egy gyorsabb lifttel.
Hat lanyok, en most kifejezetten negativan erzem magam. Nah nem a szex miatt.
Baromira feltem ezt a babat. Most mar agyon izgulom magam, hogy nem-e tul kicsi, nem lesz-e baj az allando Kristof emelgetesbol, meg nem-e indul hatrannyal ez a szegeny masodik gyerek amiatt, hogy nem igazan van alkalmam nyugodt kismama eletmodot folytatni es vigyazni magamra. Es emiatt most lelkiismeretfurdalasom van.
Terhesseg utani alak: nah, ezzel kapcsolatban viszont egyaltalan nem aggodom jelenleg. Kristoffal aggodtam boven, nem hittem, hogy elefantbol lesz meg csinos no. Azt sem hittem volna, hogy nem lesz ketszer annyi borom,mint amennyire szuksegem van. Meg azt sem, hogy meg izmos is leszek. Es mind megtortent.
Nem azt mondom, hogy vicces volt dietazni es tornazni minden nap, de megerte, mert igy ismet szep lettem.
Most ahhoz kepest minden csak jobb lehet, mert ha minden jol megy, akkor kiloban kb ugyanannyi leszek szules utan, mint amennyivel kezdtem. OK, az alakom megsem olyan lesz, de a borom remelem most is visszahuzodik, az alakformalo torna meg biztosan segit majd visszaizmositani.
Egyebkent a szoptatas alatti hizassal tenyleg vigyazni kell. Nem altalanos, de en is ismerek 2-3 anyukat, aki egyaltalan nem hizott a baban kivul masra terhesen, szules utan csinik voltak, kb 2 honapig. De a szoptatas olyan szintu farkasetvagyat csinalt naluk, illetve a baba miatti otthon tespedes (ami szerintem egyaltalan nem kotelezo, a kimozdulos, csavargos anyuka is jo anyuka) meghozta a plusz kilokat. Es igen kemeny 15-20 kilokat kaptak fel egy even belul.
Es nemtom, hogy miert, de azota sem ment le roluk. Lehet, hogy ezek ragaszkodobb kilok, mint a terhesseg alatt felszedettek?
Valamihez meg nagyon hozza akartam szolni, de teljesen kiment a fejembol. Hm.