Új privát üzeneted érkezett!

Betty
En magamnak fogyok majd nem masnak...vilageletemben 48-49kilo voltam...jo az marha vekony de nem tudtam hizni meghat nem is kellett volna pedig akartam sokszor :!: aztan amikor az exemmel skandinaviaba koltoztunk jol felhiztam 58kilora :shock: nem akarod latni hogy neztem ki...mindenki azt hitte terhes vgyok :x :oops: csak hasra meg fenekre ment minden :oops: :roll: aztan visszamentunk japoba es lefogytam 53ra...na akkor mar az idegben mivel szarul altak a dolgok nem jott a baba meg az eskivo miatt is :roll: 53kilosan bombazo voltam legalabbis szamomra...ngyon tetszettem magamnak... :D aztan szakitas jott a parom idegesseg lefogytam 49re megint ez 2eve volt kicsit tobb...na jo az vekony volt de aztan szepen jottek fel a kilok es mar majdnem megint suroltam az 58at az mar sooook nekem :roll: igy most mivel a lombik se sikerult visszaakarok allni 53ra gyurok meg hobby tudod :lol: aztan megyek a lombikra kockas hassal :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ki lopta el a lapaljat :shock: most en jol laptetos lettem ezzel a hulye irassal :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis
Igaaaaz 8) cooool most meg tudod mit nezek NCIS Miami 8) jo ez a vori pasi benne :lol: Apacska most volt Miamiban a heten 8) na ejjel erkezett ottvolt meetingre aztan delutan geppel jott semmi extra :roll: de ottjart :lol: :!: En is majd elmegyek 1szer oda :roll:

A zene meg olyan,hogy most amiket anyu is hallgat haat ne tudd meg kikerget vele a vilagbol meg jo hogy nem lakom otthon :shock: :lol: szal teljesen megertem mar en meg az ocsem is mas pedig csak 10ev van kozotunk :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Épp azt néztem,hogy hol az írásom? :shock: Aztán láttam,hogy te is írtál közben,így én lemaradtam :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


:lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ez eszembe sem jutott,de most,hogy mondod...nekem apukám ilyen a zenéivel.Fúúj :?

Közben én is megmértem magam :cry: ,bár ne tettem volna.De tuti rossz a mérleg,nem lehet igaz,most 3 hete voltam 63kg,1 hete 60(mondjuk könnyen fogyok 1-2 kg-t,sajnos ugyanilyen könnyen fel is szökik pár kg :roll: ),akkor tuti annyi voltam,mert a barinőmnél is csekkoltam.Erre ma megint 63 vagyok :evil: ,ami nem lehet igaz,mert nem is nagyon ettem az utóbbi időben.De nem látszik rajtam ,sőt kb 2 napja kérdezte a férjem,hogy mennyit fogytam,mert vékony vagyok :roll:
Jobb lenne,ha nem is létezne mérleg :x :roll:
(bár tény,hogy azt a nadrágot,ami tavasszal még jó volt rám már nem bírom begombolnihihihiiiii :cry: )

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Miami 8)
Irígy vagyok :evil: :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Na latod...fura ez a dolog a zenevel :roll:

Gatya ne is mond az az egy gatya jo amit vettem multkor tudod de az is ures hasra jo :shock: szal ha kicsi ramjonne maris nem lenne jo :shock:

Miami en is irigy vgyok es csak 3ora repulout 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


8) Neked 3 óra :lol:

Ó,most nézem,mindjárt éjfél van:shock: Muszáj mennem veszekedni Renivel,különben nem fekszik le :evil: Nagyon nincs kedvem,előbb megpróbálom szép szóval.Á,nem is,nem kell neki kiabálni...hú,erről jut eszembe,a panellakás örömei :roll: Ma este olyan balhé volt valakinél :cry: Nem tudok rájönni hol,mert nem ismerem a szomszédokat,de már többször hallottam őket ,főleg a nőt kiabálni.Ma meg azt ordítozta,hogy csak a gyerek miatt vannak még együtt,meg hogy utál minden egyes percet az életből,amit a férjével tölt :oops: Hát én ilyet még nem hallottam,közben ajtócsapkodások..képzelheted,én a földszinten vagyok,ők meg sejtésem szerint a 3on(onnan gondolom,mert csak ők magyarok a lépcsőházban).Bár az is lehet,hogy a másik lépcsőházból hallszik,ugyanis L alakú a ház :roll:
Végülis csak azt akartam ezzel mondani,vajon szegény gyerek mit érezhet,abban az órában gondolom ő is otthon volt :cry:
És amúgy látásból ismerem a nőt is,fele akkora,mint én.Hogy hogy bír annyira hangos lenni mégis? :roll: Közben meg hülyén érzem magam,hogy hallgatóztam :oops: ,de már kinntről is kiabáltak fel az emberek nekik :roll:

Na,megyek,jó éjt majd neked is :wink:
Reggel meg megyek blogot olvasni 8)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Fuu ez a veszekede snem jo foleg a gyerek elott....jaaaj a no tutko egy hazisarkany :? pedig ilyenkor csak a harag beszel am az emberbol azert is kell mindig maaar higgadtan leulni beszlegetni mert amikor haraggal jon abbol jo nem sul ki :? :roll:

na menjel en meg vegre tenyleg megirom a blogot baaar a kepeslapokat meg mindig nem cimeztem meg :shock: na ez sem er oda karira :oops: :roll:

jo ejt

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Na micsoda traccs party-ról maradtam le tegnap!

Enis! Értem már!

Brid! Nekem bejön ez a zene pláne ezzel a táncolos képpel!

Csajok a kilokról én most nem nyilatkozom, de majd egy pár hét ulva szivesen!!!! Most nagyon durván sok vagyok! Bár a szülés elötti farim már rám jön, de azért ösznte leszek én szeretnék 30 kilot leadni anyám meg erre azt mondta, hgy hülye vagyok én! Na de kérdem én, ha muszály akkor most mit csináljak??

Miami??? Ajjaj, de szívesen elmennék és szívesen taliznék David Carussoval! Olyan kis helyes egy pasi! Nekem bejön hiába apa csak barna!!!

Kéne valamit reggelizni, de mit?? És mit fözzek ma??? Jön elvileg ma a lány kereszt anya meg elvileg az uj pasija! Na arra befizetek eddig még amit láttam barátait na arról nem nyilatkozom, de ez a srác most 10 évvel idősebb mint Ő! Na majd meglátjuk!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nos most beszéltem Pendivel! Elösször írtam neki privit aztán úgy döntöttem felhívom! És örültem, hogy hallottam a hangját!
Mindenkit csókól, de sajna nem tudja, hogy mikor is fog jönni! Sajnos még nincs egészen túl a betegségén és még mindig szedi a depresszánsokat meg nyugtatot! Babatéren is ugy állnak, hogy sehogy! Neki szépen lettek volna azaz voltak is 22mm tüszöcskéik, de sajnos a párjának kiderült, hogy nem lehet babája! Nos megmüthetik majd valamikor, de az nem mostanában lesz! Sajnos kb 1-2 életképes kiskatonája van tehát max pár százalék esélye van arra, hogy babát nemzen! Szegények eléggé el vannak kendődve, de én mondtam, hogy nagyon erősnek kell lenniük!
Egyébként azt üzeni, hogy még kari elött jön és írni fog! DE azért nem jön és ír rendszeresen, mert még nincs kész rá!
De mindenkit puszil!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci,
köszi a híreket Pendiről.Szegénykém...na,és a párjánál csak most derült ki a dolog,ennyi idő után? :shock: De jó,hogy legalább kiderült :roll:

Nem tudom mit főzzél,még én sem tudom...ma anyukámhoz készültem,meg bevásárolni,erre nem 11ig aludtunk???Így minden program borult...a mézeseket sem sütöttem még ki....remélem legalább sikerülni fognak :evil:
Itt megint egész éjjel havazott,20 cm-nél tuti járunk már :D

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis!
Azt nem is kérdeztem, hogy ez konkrétan mikor derült ki, de annyi biztos, hogy most már legalább tudják, hogy mi a baj!!! Szegénykéim! :cry: :cry:

Én már tudom mit fözzek így már ki is vettem a húsit a fagyasztóból! Zöldséges pulyka tokányt csinálok rizzsel!
?ilyen mézest sütsz???
Húha 20cm hó??? Az már döfi! Itt is esett ma egész délelött, de már olyan szépen süt a nap, hogy ami ma esett azt már észre se lehet venni! Meg beszéltem apával mondom neki, hogy esik a hó erre mondja, hogy ők budán dolgoznak és ott meg 7 ágra sűt a nap! És most már itt is 7 ágra sűt a nap! Majd jól felolvad lesz jó sok víz aztán éjjel meg lefagy holnap meg lehet korcsolyázni!!!!

Képzeljétek akartam venni a manonak járokát! Tők jók vannak a neten a teszveszen, de tuti, hogy nem én nyerem meg!!! :?

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hahóó lánykák!

Ez aztán volt a traccsparti!!! :lol:
Hát, kilók.Én sem voltam egy nagydarab fajta sosem, de a szülés óta cseszeget főleg anyu, hogy széles lettem.Most vagyok 65 kg, de hát 176 cm is, és a terhesség előtt voltam 61 :shock: Most kezdek leapadni, hogy Marci után futkosni kell már
:lol:
úgyhogy Nóci, csak nyugi!
És te Brid és Enis, ahogy az iwiwen láttalak benneteket nagyon csinik vagytok! :wink:Nóciról nem láttam még egészalakos kéopet.

veszekedés nálunk a fenti szomszédban is megy , de ott egy fiatal srác meg egy csávó lakik.meg buliznak ezerrel hétvégenként.
Ez a csaj most 28 éves és van egy 11 éves fia akit nem ő nevel, hanem az anyjáék :evil: ő éli világát :evil:

David Caruso:Nekem volt egy pasim jópár éve, teljesen olyan volt mint Horatio.Csak akkor még a sorozatnak hire hamva sem volt
:) Fent is van az iwiwemen, ha valakit érdekel....... :lol:

Nekem is megvan már a menüm karira :) csak még egy jó bejgli recept kéne.

Szegény Pendi :? Remélem jó lesz minden, de lombikra sem mehetnek?
Vendég
 


Sziasztok!

Hú, ti aztán termeltetek ám! :shock: :lol: Nem semmi!

Nóci, nyugodtan kérdezhetsz bármit, max legfeljebb ha olyan, priviben válaszolok. A beze nevet én kreáltam a B, mint Bogi és a Z mint Zoli betűkből, levettem az ékezetet, aztán már kész is volt. :lol:
A tortúrát nagyon sajnálom, remélem, most már csak jó történik veletek!!!

Fürti, pont tegnap megtörtént a csoda: tündérke átaludta az éjszakát negyed 9-től negyed 8-ig. Persze ma már nem, 3x fent volt, de csak az elsőnél kellett hozzá átmenni. Szegénykém biztosan rosszat álmodott, olyan keservesen sírt. :cry:
176 centihez nem sok a 65. Én 174 vagyok, és jelenleg 55,5. A szopi jó fogyókúra volt...

Enis, Reni lefeküdt akkor? A veszekedés durva lehet, panelban talán nem ártana hangtompítót alkalmazni. :oops:

Kitty, nagyon sajnálom, ölellek a távolból, és bízom a csodában!!!

Bridget, vasárnap megyünk korcsolyázni, már alig várom! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Az őrangyalunk ma is segített: ősszel a férjem centikkel tudott kikerülni egy 50-100 cm közti gerendát, ami egy teherautóról zuhant le egyenesen az autónk felé. Ma egy kisteherautóról 3tenyérnyi nagyságú jeges hó esett a szélvédőnkre, szerencsénkre sem a szélvédő nem sérült, sem a motorháztető. Mindannyian megijedtünk. Lexi el is sírta magát.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Húúú, de sok minden történt 1,5 nap alatt, míg nem voltam.
Nem is tudom, azt hiszem Enis írta, hogy nem eszi meg a disznóvágásos friss húst.Én sem :D És senki nem ért meg, csak akkor eszem húst, ha már le van fagyasztva.

Kitty. sok erőt kívánok nektek, és küldöm a sok sok pozitív energiát!

Beze, de jó, hogy nem történt semmi baj. Én teljes parában vagyok az ilyen dolgoktól. Andris területi képviselő, állandóan úton van. Mindig nevet rajtam, hogy idegeskedem miatta, de ilyen dolgok bárkivel történhetnek, teljesen mindegy milyen jól vezet.

Nóci, remélem minden ok lesz Regivel.

Brid, örülök, hogy jól érezted magad a találkozón. De látod, az a meghívott lány tipikus példája a magyar habitusnak, szerintem.


Mi most vásároltunk, tegnap is ma is. Háát még nagyon sok dolog hiányzik. Andrisnak továbbra sem vettem semmit, és továbbra sincs ötletem sem.
Holnap meló, vasárnap vendégeink lesznek, aztán hétfő, kedd, szerdán is dolgozom, hogy takarítani mikor fogok, azt nem tudom
:D :D

Fürti, jó magas vagy, én 163 cm.
Én is mindig elehatározom, hogy tornázni fogok, de sosem sikerül, vmi kifogásom mindig van.

Annyira úgy érzem, hogy ez a mi hónapunk, de semmi jel....

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Noci
Latod :lol: en is amugy mindig lemaradok rola :? de most elcsiptem es jo volt kar,hogy nem voltatok :roll: Jo a zene ugyi nekem is tecc 8) kilok ugyeben szules utan en sem nyilatkozom :oops: :roll: Noci ahogy te jonak erzed magad es anyudnak ne is mond...sosem fognak megerteni masok vgy mert epp neki nem volt sosem turelme ilyenkor ezekkel a megjegyzesekkel csak hatraltatjak a masikat is... :roll: na most ezt jolmegaszontam de ez pszihologia :? ugyhogy ahogy te erzed gondolhatod nekem meg mindig aszongyak vekony vgyok :? meg igy is :? :roll: Meg basztatnak hogy nem eszem eleget....na persze olyan barinok akik meg tulsulyosak :roll: Ki az a david k. :shock: lemaradtam valamirol :oops: nekem a vori tetszik a CSI:Miami-bol 8) na nem ugy de jol bevalasztottak szerintem :) Ki a gyerek kerianyja? :shock: csak nem az a barinod :roll: vgy nem lemaradtam errol is vgy csak nem emlexem :oops: bocsi :?

Koszi a Pendis hireket :!: Most kicsit sokkot kaptam :shock: :shock: :shock: :shock: latod Noci...jo Pendit nem unszoltuk menjen dokihoz de en a masikban mindenkit es az ugy indul,hogy pasivizsgalat eloszor es aztan jon a no...es mennyi ido elmegy es ugymond "feleslegesen" :( annyira sajnalom...de lombikkal szerintem meg megoldhato...1-2db katona?az ngyon keves lenne es azert ezt meg majd megkerdezem tole :roll: De ahogy nekem is 1%om van ra nekik sem szabad feladni :!: jaj remelem jon majd bar majd megkeresem enis mert azert jo lenne hallani a hangjat :roll: Na es persze ezert is mondjak elobb katona vizsgalat legyen mielott hormonnal tomi magat az ember lanya :?

Furti
Koszi a dicsit :lol: az a 4kilo igy meglatszana ne maaa :shock: Noci is csini es ugyesen o is lefogyott babasodas elott most bizti csak szegyenlos :wink: Engem erdekel az az ismid iwiw-rol 8) :lol:

Beze
Korizni :shock: dejooo irigy irigy :roll: Kép Kép

Dora
Enis orulo,hogy jol ereztem magam a lany meg jah...magyar mit is vartam tole :? :roll: ennel van durvabb sztorim tegnap felhivott de majd legozeleb elmeselem mert mennem kell :? Tovabbi bizakodast a honapra nem ell meg semmilyen jelne lennie nyugiiii :wink:

En hetvegen nem tudom tudok e jonni de majd probalok...apacskaval babat gyartunk 8) :lol: meg jo,hogy jon haza holnap 8) valami hovihar is jon holnap nyujorkba meg jo hogy apacska gepe reggel 6ra bentvan :roll: ugy utalom amikor repul :x :roll:

Szal ma itvolt a magyar lany az uj barino :) beszelgettunk rendeltunk kajat,ettunk,megneztunk egy magayr filmet,megint dumaltunk es mar fel 11 volt :shock: Ugyhogy most jottem :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Gyorsan írok,aztán már itt sem vagyok.Ma már 3. napja,hogy tervezem a sütést,úgyhogy remélem összejön.Mondjuk eddig is csak a lustaságomon múlt. :oops:

Nóci,
a mézeseket majd mutatom a végeredményt..már ha sikerül.Én nem tudok sütni,abszolút semmilyen sütit,na jó,egy gyümölcstortát azért még igen,de más semmit :oops: Talán azért,mert nem szeretem megenni sem...egyszerűen nem szeretem az édességeket. :roll:
Szóval 2 éve sütöttem előszőr,az első adag kőkemény volt,a második már sikerült és tavaly is egyből az első.De most néztem,2 napja be van gyúrva a tészta és KŐkemény.Hogy ezt hogy fogom kinyújtani? :shock: :roll:
Ilyesmik lennének különben:
http://globetrekker.hu/images/mezeskalacs.jpg

Ezeket nem én cisnáltam,azért enyémek szebbek voltak(szerény is vagyok,nem mondtam már?) :oops: :lol:

Igen,igen,a sógornőm Bpesten van az anyjánál,tegnap szóltam neki,hogy úgy készüljön,hogy itthon min. fél napot lapátolnia kell majd.Azt mondta ott nagyon kevés esett...

Fürti,
176 cm vagy??? :shock: Meglepődtem...képeken nem látszol annyinak :lol: Na,akkor én törpének érzem magam,172 vagyok...és megszoktam már,hogy mindenhol én vagyok a legmagasabb.Barátnők között pl. :?

Beze,
igen,Reni lefeküdt,de becsszóra több gond van vele,mint baba korában.Olyan szempontból,hogy még 10 percet tuti kiabál a szobájából,mert valami pont eszébe jutott.És nem lehet tudni,mikor jön át,így éjjeli összebújások sajnos már kizárva :roll: :cry:
Na,erre az ékezetes dologra nem gondoltam..és mondjuka párod nevét sem tudtam,de kombináltam én rendesen különben a betűket :lol:

Dorka,
nem muszáj jeleknek lenni...ne törödj vele,lehet épp az a jel,hogy nincs :lol:

Bridget,
na és erről jut eszembe,mármint amit Dorka írt,hogy nincs jel. :roll: Nem láttad véletlenül azt a sorozatot,hogy "I didn't know I was pregnant"?Még hallottam ilyet azért,de hogy 9 hónapig egyáltalán ne vedd észre :roll: Sőt olyan nő is volt,akinek már volt 2 gyereke.Hááát,nem tudom...de azért tuti meglepődnék,ha egyszer csak szülnék :lol:

Na,indul a nap,sziasztok :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Enis, ez így tényleg nagyon nem jó. :(
Sütéshez sok sikert. :wink: Én nagyon szeretek sütni, persze enni is, pedig lassan vissza kellene fognom magam. :oops:

Bridget, miét nem mentek ti is korizni?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok :)

Enis :) Nálunk a faluban ahol laktam volt egy csaj, aki 8 hónapig nem tudta, hogy terhes, annyira nem volt még hasa sem :shock: és amikor megtudta, rá 3 hétre ment szülni :shock:
és nem is volt egy primitív család!

Brid, az ismijeim között úgy van, hogy Decsi fafaragó(Sipi)de csak 2 kép van róla kicsit messze látszanak, mert a többi a faragásairól van.

Beze :) rá nem jöttem volna soha a nickedre :lol:
Akkor nekem Emzé lenne :lol: Látom, te párod is Zoli :lol:
Vendég
 


Ja, Beze :) kis meny hogy aludt éjjel?
Vendég
 


Sziasztok!

Ismét dolgozóban :( De délben mehetünk haza :D

Csajok, sütni azt én sem tudok!
Próbálkoztam életemben 3szor a Sacher tortával....Háááát......De mindenki azt mondta, hogy finom, kivéve az apósomat, aki néha túl őszinte. De végülis ebből tanul az ember.
Tényleg vannak érdekes példák, hogy nem veszi észre vki, hogy kisbabát vár.

Olyan aranyos volt anya. Kaptam tőle néhány dolgot karácsonyra, együtt vettük meg, mindenre azt mondta, hogy áááá tök felesleges, reméljük pár hónap múlva úgysem férsz bele.

Andris is kérdezte tegnap, hogy mikor lehet már tesztelni. Tegnap sokat ettem, piszkált. Aztán megmagyaráztam neki, hogy bélpoklos vagyok, azért eszem ennyi :D

Brid, hajrá!!!!!!!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Szia Dorka :) csak te egyedül? :lol:

Sütni én csak kelt tésztafélét tudok, vagyis a sütőm rossz, abszolute nem lehet benne pl.piskótát sütni :?

Aranyos lehet a párod(ja az 5 hónapos legkisebb unokaöcsém is Andriska :) )hogy piszkál :) a pasik állitólag megérzik.
Képzeld el, én amikor terhes lettem,( ugye én állatkórházban dolgoztam mint asszisztens és sokat röntgeneztünk is)a főnököm meg a kollégám a másik doki,nem engedtek be a röntgenbe, illetve néztem egyet, mert ők vették fel a köpenyt,és még akkor én sem tudtam, hogy baba van, érdekes volt.pedig mindig a kolléganőmmel röntgeneztünk és ők odas sem jöttek, csak ha kész lett a felvétel.
Párom szerint, megérezték valahogy rajtam. :) Egyébként a párom előtte állandóan azt mondogatta, hogy az vagyok, meg a kolleganőm is kérdezte akkor, hogy nem vagyok én véletlenbül terhes?Mert olyan átéléssel fogtam egy kölyökkutyust :lol:
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.20 11:58-kor.
Vendég
 


Kitty :cry:
Nagyon szomorú vagyok anyukád miatt :cry: Fogadd őszinte részvétem!Sok erőt és kitartást kívánok Nektek a továbbiakban!
De talán nem szenvedett oloyan sokáig, hisz nemrég írtad még hogy kezdődtek a fájdalmai :cry:
Hidd el(tudom, könnyű ezt mondani)Neki már jó és megkönnyebbült és fentről figyel benneteket :cry: :cry: :cry:
(én is pityergek, bocsánat :cry: )
Vendég
 


Kitty!

Őszinte részvétem.
Ölellek titeket és sok-sok erőt kívánok!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Kitty,
őszinte részvétem....nagyon ledöbbentem :cry:
Sok-sok erőt és kitartást,
puszillak :cry:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Kitty
fogadd őszinte részvétemet :cry:
Sok erőt, és kitartást kívánok most nektek :cry:
Ez nagyon szomorú :cry: nem is találok szavakat :cry:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Kitty, őszinte részvétem!!! Borzasztóan sajnálom, itt sírok a gép előtt... :cry: :cry: :cry: Ölellek és puszillak !

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Fürti, Lexi egyszer volt fenn, de kb 2-3 perc múlva elaludt. Aztán végül negyed 8-kor kelt.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Istenem!!!!!!!!!

Csajok amennyire írni akartam nem írok!!

Kittykém!! A döbbenettől nem tudok írni, de tudd, hogy fogom a kezeiteket! Őszinte részvétemet küldöm neked! nagyon nagy ölelés drága! Nem is tudom szavakba önteni amit most érzek! Nagyon sajnálom! Lélekben veletek vagyok! Ölellek drága! Sok puszit küldök neked! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kitty, millió ölelés!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Na en is csak olvasni jottem erre mi var :cry: ahh en sem irok mast....Kitty elkepzelni sem birom mit erzel en "csak" a keresztapukamat veszitettem el aki kozel allt hozzam azok kozul :arrow: had ne mondjam napokig csak sirni tudtam engem annyira sokkolt az is :cry: es a mai napig kisert (5eve volt es megis) Bar mindig is ugy probaltam gondolni ra,hogy o mar jo helyen van...mostmar megy de az elejen ngyon hianyzott...(most is) :(

Koszonjuk,hogy megosztottad velunk a banatod es megertjuk ha nem jossz mi kuldjuk neked a gyogyito erot es remeljuk neked elobb sikerul feldolgozni ezt a nagy tragediat :cry: Engem is jol megsirattal...hat ma nem tudom hogy fogok aludni :cry: Mennek az erosito leleksimik!!!!!!! :cry:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Basszus, de nem birtam aludni éjjel! Kitty annyira sajnállak! Tudom a salynálat most ide nem elég! De borzasztoan kivagyok! Nem is gondotam volna, hogy ennyre megvisel ez! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Hát én is annyi mindent akartam írni de most nem teszem,nincs most helye itt.

Kitty mély és őszinte részvétem :cry: :cry: Gondolatban fogom a kezed és veled vagyok.Nagy erőt kívánok!Mást most nem, tudok mondani mert ez annyira borzasztó és átérzem min mész keresztül :(

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!

Behavaztunk! Kivel mi újság?
Hiányzik, hogy írjunk egymásnak!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Lányok,
én egy időre most elköszönök,ma elutazunk és csak csüt. jövünk haza,akkor meg rengeteg dolgom lesz, fa díszítés,stb...Karácsonykor meg nem szoktunk itthon lenni,úgyhogy azt hiszem vasárnap jövök legközelebb.
Azért Karácsony előtt beugrok még kellemes ünnepeket kívánni,úgyhogy még nem teszem most.Jó készülődést mindenkinek!
(tegnap reggeltől-estig itt volt a másfél éves keresztlányom,este már alig éltem,nagyon lefárasztott...más,mint a saját gyerek,ugye,egyfolytában a nyomában voltam,hogy nehogy lenyeljen valamit,így mindenhez dupla idő kellett :roll: De nagyon édes volt,egész nap szólított,hogy "mami",és sírt utánam,mikor hazavittem :D A férjem ötelete volt,hogy elhozzuk, erre ő egész nap alig volt itthon....)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Nos megprobálom feloldani a nagy csendet, bár azért Dorka is és Enis is írt kicsit mást!

Nos mi is készülödünk! Most, hogy itthon van apa így egész más minden! Például tegnap voltunk aposéknál és sütöttem palacsintát amit most, hogy leírtam meg is kivántam! Lehet sütök ma!!! :lol: :lol: :lol:

Enis! És merre utaztatok?? És hol szoktatok lenni karikor???
Mondjuk szent este kivételével én is szívesen mennék valamerre! De hogy hova arrol dunsztom sincsen!

Csajok én szeretek sütit sütni és nyáron volt egy éve, hogy kaptam apától egy uj tüszhelyet! Egyébként én hiszek abban, hogy ha valakinek jó a receptje akkor nem kell tudomány max a kiméréshez ami meg nem vaszisztdas! Nos most nem azt mondom, hogy cukrász vagyok, csak álltalában mindig egész fini szokott lenni amit sütök!!

Dorka! Szerencsés vagy! Az én párom sosem kérdezte, hogy mikor lehet tesztelni! Ő mindig csak a csodát várta és lám meg is kapta!!

Brid! Hát igen azaz értem amit írtrál a pszihologiáról meg a sulyról végül is anyu is tudfja, hogy fogynom kell csak szerinte kevesebbet mint ennyit!
Amugy a vöröske a David Carusso! Nekem is bejön mint pasi!
És Pendiék voltak elötte dokinál! Mert mikor tavayl karokior tudod nálunk voltak akkor szedett gyogyit a párja, hogy sikeresek legyenek, de már nem emlékszem pontosan, hogy mit meg mennyit meg hogy! Meg Pendi is szedi azt amit én is szedtem amitől jött is Regi baba! Szal nem értem, hogy akkor mért nem vették észre időben, hogy ekkora a baj!

Anyci! És hogy vagy munka nélkül?? Jó pihizni ugyi??

Ki mit csinált a 7végén??

Kitty! Azért ha van lelki erőd írni vagy csak kibeszélniu magadból a fájdalmat akkor gíere mi itt vagyunk neked!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Nócika, örülök, hogy írtál.


Sütés......Én nem tudok :) Amúgy anyukám és anyósom szerint is régi és rossz a sütőm.
Én mától itthon vagyok, majd csak január 5-én megyek újra.

Beteg a kiskutyám, de meg fog gyógyulni. Most várom, hogy csörögjenek az állatklinikáról, hogy a vérvételnek mi az eredménye.

Közben filmet gyártok. Képeket scannlgetek, a nagyszüleimnek csinálok képekből egy zenés videót karácsonyra. Meg letöltöttem magyar nótákat és kiírom cd-re.
Remélem örülni fognak neki.

Egyébként buta voltam, mert tegnap csináltam egy tesztet, tudom, hogy még ki sem mutatná, de annyira reménykedem.
Holnap lesz a szülinapom, annyira jó lett volna, vagy karácsonyra a legszebb, legcsodálatosabb ajándék.

Képzeljétek, még nincs meg a fánk. Vagyis kiválasztottuk, félretetettük, csak nem mentünk el érte. Andrisnak nincs ideje, az kis autómba meg nem fér be.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Nócikám,naggyon király itthon lenni csak mostanában időm nem volt pihenni,de ma már nem kellett annyit futkosnom így jobban ráérek :D
Január 5-én megyek majd melózni,juhéj :lol: :!:
Sütés?Hát nekem néha sikerül néha nem,van hogy valóban a recepttel van baj,vagy velem :?: :shock: Van hogy olyanra sikerül hogy ronda de finom.Kelt tésztában viszont nagyon jó vagyok,azt sikerült jól megtanulnom.Karácsonyra ezért mákos és diós kalácsot,no meg kuglófot fogok sütni.Nálunk nem szereti senki a krémes cuccokat.Tortáim is alakulnak,még nem az igazi de igyekszem :D
Hétvégén bevásároltunk meg moziztunk a gépen,mert van olyan amit csak ezen tudunk megnézni.Na meg van olyan film amit csak meg akartunk nézni és nem akarjuk kiírni így csak letöltöttük és megnéztük aztán letöröltük.
Na ennyi volt a hétvégénk :wink:

Dorka,na akkor te is pihizhetsz :D
Mi baja a kutyusodnak?
Ezek nagyon szép ajándékok lesznek mindenkinek,ügyes vagy :!: :D
Nem bírtál magaddal te kis hamis 8) :?: Türelem!
Ha le van foglalva akkor csak meg lesz ha mentek érte,nekünk már egy hete elküldte nekünk a mama a fát :? Most le van hibernálva az erkélyen,ha majd behozzuk tuti leesik az összes tüskéje és csak a csontvázára rakhatjuk a díszeket :shock:

Enis hova szoktatok elutazni ilyenkor?Na akkor újra átélted még ha 1 napra is milyen ha pici az ember gyereke :?: :D Gondolom jól elfáradtál 8)

Bridget te még mindig rohangálsz?

Kép
anyci
 
 


A kutyusomnak nem tudják, hogy mi baja van, a vérképből vmi májról beszélt az asszisztens, mondtam, hogy holnap reggel felhívom a dokit. Az a tiszta, addig meg idegeskedek, hanem picit kényeztetem. Füllentek, nagyon kényeztetem. Imádom őt, túlságosan is.

Anyci, ha én itthon vagyok huzamosabb ideig, akkor mindenre azt hiszem, hogy ráérek, lustálkodom néhány napot, aztán meg nincs megállás. De rámfér a pihenés nem tagadom, már fáradt voltam.
Jövőre meg indul a nagy projekt.

A tesztet nem kellett volna, de sajnos érzem, hogy meg fog jönni..... :( Már fájnak a melleim. :evil:

Jaj, hogy írtad a kuglófot, most ennék egy picit :D Sokat :D

Nekem jó így karácsonykor, mert anya főz, anyósom főz, mamám főz, annyi kaja van ilyenkor, hogy meg sem bírjuk enni.
Általában vad hízásnak indulok karácsonykor, aztán januártól jön a szenvedés.........

Ti szoktatok hízni karácsonykor?Bár szerintem az emberek 90 %- a szokott.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Irtam egy csomot es elszallt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: igy most par mondatban :evil:

Anyci
Ma 4kor lemondtam arrol,hogy menjek valahova de meg nem vgyok kesz a karira :oops:

Enis
Nem azt a sorozatot nem lattam :roll: Hianyozni fogsz :cry:

Dorka
Jobbulast a kutymorgodnak :( En sem tudok sutni ebben Nci a nyero 8)

Noci
Tenyleg,most hogy mondod remlik valami Pendibel kapcsiban hat basszuskulcs azert marhara sajnalom :? :roll:

Furti
Megneztem az ismid haat talan a fia lehetne de a vorike jobb 8)

Beze
Parom nem a korizas hive en meg egyedul magamba menni? :oops: :roll: majd masnem beiratkozom egy kori tanfolyamra 8) magyar csajokkal megyek szerdan viszont 8)


tegnap megtettuk ami megteheto gyerekgyarta ugyben 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.20 11:59-kor.
Vendég
 


Kitty
Huh majdnem kari napjan...hat ezentul nektek sem lesz olyan a kari hangulat ,mint eddig :? Akartam is amugy mondani allitolag mikor egy lelek tavozik a csaladbol akkor egy uj kis lelek szall le a csaladba...csak mondom nem mondom :roll: Clostit nem tartom epp a legjobb modszernek minden fele hormon vizsgalat nelkul de te tudod...te tested...mindenesetre sokkal karosabb,imnt egy lombik :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tobbieknek jo reggeeeeeeelt en mentem aludni 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!!

Nos azt el is felejtettem mondani, hogy sima meg leveles meg mindenféle mézes mázas tésztákot jól megcsinálk, de a kelt tésztáim nem mindig sikerülnek! DE azért már egész jók! A fánkom egész jól szokott sikerülni! Meg a pizzám!!

Dorka! Mi mindig is ugy tartottuk, hogy hiába érzed, hogy minjá megjön annak mindaddig semmi jelentősége mig valóban meg nem jön! Addig csak pozitivan! ézd nekem tavaly december 16.-án kellett volna megjönnie és végig azt éreztem hogy meg jön és már be is jelentkeztem január nem tom hanyadikára a nőgyogyihoz hogy legyen inszem! De azon a héten szombaton azaz 20.-án pozi lett a tesztem! És még utána is mikor már voltam dokinál tudtuk, hgy van bent valaki már nem jöhet meg akkor is olyan volt mintha, de ezek szerintem csak a hormon játékai!

Anyci!Január 5 az még jó messze van szerencsére! Most hogy mondod a kuglofot valahogy tejjel szívesen ennék! Na annak anyum a nagymestere nálunk, de már vagy ezer éve nem sütött! Istenem! Na majd mondom neki, hogy süssön!

Brid! Hát én is nagyon sajnálom szegényt!, de hát én bizom, hogy hamarosan rendeződik minden és nekiállhatnak a babaprojektnek és hamarosan Ő is megtudja a csodát!
Jaj korizni, de rég nem koriztam! Épp én is a minap, hogy voltunk apával a tescoban láttam korit meg is emlitettem neki, hogy jó lenne menni korizni!

Kitty! Nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorú lesz nektek a szerewtet ünnepe ezentúl! De remélem, hogy édesanyád lelke egy uj pici életben vissza tér hozzátok! Nagyon vigyázz magadra! És amint van kedved mi várunk nagyon ide vissza!

Kati! Írtam privit a multkor megkaptad???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Dorka,milyen kutyusod van?Lehet mutattad már csak nem emlékszem :oops: Nem evett véletlenül olyan kaját?
Én is azt akartam de nem jött össze,majd ünnepek alatt!Olyankor 1-2 kilót én is hízok mert csak eszek és kevesebbet mozgok :? Majd ha megyek dolgozni akkor majd úgy is lemegy rólam :wink:
A teszted milyen lett?Biztos hogy csak jövőre lesz project?

Bridget,már nem sok van hátra és itt a karácsony és pihizhetsz!
Na akkor mennek a +++++++++++++++++++++++++++++++!!!!
Korizás az nagyon jó lehet,bár én nem tudok de szeretnék én is megtanulni :wink: Nagyon fogod élvezni az biztos!!!!

Kitty,sajnos most nem lesz boldog karácsonyotok :( Azt tudnod kell hogy itt mindannyian veled vagyunk lélekben!
Anyukád küldeni fog egy kis angyalt hogy veletek élhessen!Addig vigyáz rád fentről!

Nócikám,tudod,gyakorlat teszi a mestert :!: :wink: Évekbe telt
nekem is mire sikerült a kelt tésztám,neked is menni fog!
Tényleg kérd meg anyud most süssön kuglófot!
Januárig jól kipihenem magam aztán kezdődhet az új év,új reményekkel,új lehetőségekkel!

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!

Kitty, lélekben veled vagyok, ölellek.

Én is nagyon szeretek sütni, de idén nem viszem túlzásba. Tegnap megcsináltam a mézes krémest, holnap almatorta, csütörtökön sajtos pogi.

Dorka, egyetértek Nócival. :wink:

Nóci, vasárnap voltunk korizni, nagyon jó volt, de még mindig izomlázam van.

Bridget, így már értem. Neked és minden babára vágyónak folyamatosan mennek a drukkjaim!!!

Anyci, sose késő elkezdeni, vágj bele. Én 3 éve koriztam először,de hamar belejöttem, egyszer se estem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?